Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Hannas födelsedag

Hannas hud lyser vackert vit där hon ligger i soffan i eftermiddagsljuset. Lisa för försiktigt in sitt pekfinger i Hannas stramande och svagt rosa stjärthål. Hennes jeansklädda bak putar inbjudande mot mig och hela scenen är mycket upphetsande att se. Undersökande fingrar söker sig runt i Hannas bara, nej förlåt, underbara underliv.

Hon stönar vällustigt där hon ligger på soffan, just nu i bara sin röda topp och ett par ankelstrumpor, vilt skrevande. Det är som om hon vill öppna sig så mycket det bara går för oss. Jag ångrar verkligen inte att jag hjälpte Lisa att "handla". Det var inte vilken shoppingrunda som helst. Vi är arbetskamrater sedan ett tag och vi har onekligen växt samman till två riktigt bra kompisar. Att Lisa och Hanna var ett ett älskande par var därför ingen hemlighet och tillsammans hade vi pratat om de mesta, inklusive sex. Ändå har jag aldrig sett dem så här, och ingen av dem naken. Mmm...Hanna har verkligen en underbar kropp.

Lisa är, med sina 18 år, relativt nyanställd på mitt jobb och själv är jag nästan tjugo år äldre men det har ändå aldrig känts som det. Tycker i alla fall jag...och jag tror att Lisa känner ungefär likadant. Vi har ungefär samma musiksmak, gillar samma typ av mode och kan snacka om det mesta. Hon är ganska mogen i sitt sätt att vara och jag kanske är den som inte riktigt vill bli "vuxen". Därför tyckte jag inte att det var varken konstigt eller ovanligt när hon bad mig följa med ner på porrbutiken runt hörnet för att köpa en födelsedagspresent till Hanna. Jag anade vad hon var ute efter.

Det som var lite vågat av mig var när jag, halvt på skoj, bad att få titta på när de premiärtestade presenten. Ett stundens infall och lite tokigt men till min förvåning gick Lisa med på det och tydligen även Hanna, eftersom jag nu står här och ser på. Hanna fyller alltså 18 och har tydligen pratat om geisha-kulor. Att hon skulle vilja testa, se om de var lika häftiga som alla sa, kanske gå omkring en dag med dem instoppade. Och vem kan motstå en sådan begäran?

Jag öppnar den märkligt hårt inplastade förpackningen, varför gör man så? Kulorna faller ut på golvet med ett smattrande och rullar iväg. Jag får till slut fatt i änden på snöret och plockar upp dem med ett triumferande leende. Lisa fnissar men Hanna är i vällustens land och skulle inte märka ens om en pansarvagn körde genom rummet.

De två kulorna är vackert metalliska och klickar på ett spännande sätt när de, dinglande i sitt snöre, stöter mot varandra, nästan som två väldigt små boulekot. Jag ler vi tanken på liknelsen...nej, sådana är nog för stora.

-Hanna...säger jag hemlighetsfullt och svänger kulorna framför henne, hon ser på mig med simmiga ögon, Hennes bröstvårtor står rakt upp och avtecknar sig tydligt genom tyget på den minimala toppen. Lisa som fortsätter att penetrera Hannas stjärthål har nu tagit fram vaselin och har begravt hela långfingret i Hannas stjärt.

-Vill du testa din födelsedagspresent? Hanna stönar något som jag tolkar som ett ja och jag slår mig ner på kanten till soffbordet. Lisa och jag tittar menande på varandra. Hannas vackert rosa blygdläppar har delat sig till en liten öppning och med första kulan i stadigt tag mellan pekfingret och tummen sätter jag den mot springan. Med ett ytterst litet tryck av pekfingret pluppar den in, hur lätt som helst. Det ser nästan lite komiskt ut och jag kan helt enkelt inte motstå frestelsen att med snöret dra ut den bara för att kunna göra det en gång till. Hanna stönar till, det var tydligen skönt.

Lisa fnissar så där härligt tjejigt som bara hon kan. Jag upprepar det hela ytterligare en gång och kulan pluppar åter in. Nu... den andra, den första känns där inne, hur den tar emot lite grann men snabbt slukar fittan även den andra lilla blanka kulan, bara snöret sticker ut och jag drar lekfullt, lätt i det. Hanna stönar igen.
-Nu har vi dig i koppel, skojar jag
-Jaaa suckar Hanna.

Jag smeker upp över Hannas venusberg och mage och kan inte låta bli att låta händerna vandra upp över toppen och hennes små fasta bröst. Hon har en helt underbar kropp som jag aldrig ens reflekterat över eftersom Lisa och hon ju varit älskande. Hon verkar heller inte störas över att smekas av en man och spänner brösten uppåt mot mina händer när jag smeker över dem. Nyfiket vandrar mina fingrar ner till hennes sköte igen, fingrar lätt på klitoris och fortsätter ner mot ingången där snöret sticker ut. Jag tar med mig lite av fittans safter på fingret och och trycker in långfingret och rullar runt kulorna där inne. Det får en märkbar effekt på Hanna som nu låter ljudligt. Högst förståeligt, det är trångt med nyfikna fingrar där nere just nu och Hanna vrider sig som en mask under Lisas och min behandling.

-Jag känner dem där inne, säger Lisa med långfingret djupt inne i Hannas stjärt.

-Nej...får jag känna, jag drar ut långfingret och stoppar in det i hålet där Lisas finger nyss var och där känner jag dem, de två små kulorna som ligger alldeles där inne i henne, fast i det andra hålet. Lisa börjar nu smeka Hannas klitoris medan jag låter mitt långfinger glida ut och in ur stjärthålet. Det dröjer inte länge förrän jag känner Hannas muskel krama hårt om mitt finger och så kommer hon i en lång och utdragen orgasm som böljar som vågor mot en strand, först kraftigt och sköljande sedan mer och mer smeksamt och mjukt pulserande.

-Grattis på födelsedagen, Hanna, säger både Lisa och jag i kör.

Orgasmen avtar och ersätts av att Hanna börja fnittra bubblande och mycket smittande och snart skrattar vi alla. Hanna med kulorna fortfarande i sig.
Det hela avbryts av Lisa som plötsligt reser sig upp och säger.
-Nä nu vill jag ha kuk, när vi nu har en karl här får man passa på, eller hur Hanna?

Lisa sliter av sig toppen och för första gången ser jag hennes nakna bröst, de är så fina som jag aldrig tänkt att de skulle vara, i ärlighetens namn har jag faktiskt alltid sett henne mer som kompis än som kvinna. Jeansen och trosorna åker samma väg och snart ligger hon naken och skönt tillbakalutad i soffan och det är uppenbart vad hon vill att jag ska göra. Hanna är omedelbart där och smuttar på Lisas bröstvårta samtidigt som ena handen smekande söker sig över magen ner mot skötet.

Jag är inte sen att hoppa ur mina jeans och med svajande kuk ställer jag mig lydigt på plats mellan Lisas slanka, utspärrade ben. Det är en extra krydda att, tillsammans med en kompis som jag tidigare inte alls sett sexuellt på, göra något som ju är det mest intima som går att göra. Någon man känner utan och innan som människa. Det kommer att bli en ny sexuell dimension, det känner jag redan nu.

Jag placerar ollonet på plats och glider sakta in i henne. Hur skönt är det inte, så naturlligt, så enkelt, som att ..... dela på ett Wienerbröd....., men så otroligt, skamligt skönt, tänker jag. Jag vill dra ut på det här, tänker jag när jag drar min stolthet ut och in ur Lisas sköna grotta. Vartenda tag är en njutning utan like. Jag ser på hennes av njutning förvridna ansikte. Så har jag aldrig förr sett henne. Nerver utmed kuken sänder signaler till min hjärna som jag har svårt att inte lyssna på. Jag vet inte om det är jag som är extra känslig idag, om inte så har Lisa den skönaste fitta jag någonsin besökt. Det kittlar, svider och bränner längs med hela staken och fast jag egentligen inte vill, känner jag hur utlösningen arbetar sig längre och längre ut i staken. Om jag inte tar mig i kragen kommer jag att komma inne i henne, min kära tjejkompis, jag vet inte om hon tar P-piller och någon kådis finns det inte tillstymmelse till. Bara hud mot hud. Nu går det snart, snart exploderar den, det vet jag och jag VILL INTE lägga min sats i henne men inser samtidigt att jag inte kan, ens med den allra största viljeuppoffring, dra mig ur, nu. När jag kommer, kommer jag som jag aldrig förut gjort, Jag tror att Lisa känner det också, hur jag skjuter rakt in i henne med en kraft som varken hon eller jag aldrig någonsin upplevt. Hennes blick säger mig allt.

Kan vi någonsin bli bara kompisar igen? Har jag förlorat en kompis nu? Har jag vunnit en älskare? Eller har jag förlorat båda två? Känslorna är lite röriga, måste jag medge. Lite senare skrattar vi gott åt allt över en kopp te och tjejerna verkar helt ense om att det här ska upprepas. Jag är lite förvirrad och kommer inte mig för att fråga om P-piller ens.

Men när jag somnar på kvällen verkar kuken inte ha några som helst betänkligheter och trots allt somnar jag ganska nöjd med mig själv och tänker, vad vore livet utan kompisar?Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Henkepenke

  • Publicerad Publicerad: 2007-04-16

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter