Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Han med stort H

Han med stort H

Du sitter på tåget och funderar på hur det kunde bli såhär.
För 3 veckor sen registrerade du ett konto på en BDSM community och nu sitter du på ett tåg för att träffa en man. En man som skrämmer dig som gör dig nervös och förvirrad. Men samtidigt en man som ser genom dina spärrar och förstår dig bättre än du gör själv. Ni började prata lite på siten sen på msn och tillslut på telefon. Utan att egentligen förstå hur så fick han på något konstigt sätt till att göra saker som du för 3 veckor sen inte hade kunnat drömma om ens. Tex en sak som att fråga om lov om man får smeka sig eller få en orgasm kändes helt plötsligt helt naturligt. Även dom gångerna han säger nej. Han hade sagt det åt dig lite sådär i förbigåendet att en slyna ska be om lov om sådana saker så du hade inte tagit det på allt för stort allvar. Dagen efter så smekte du dig och fantiserade om att det helt plötsligt var förbjudet och hur han skulle straffa dig. Han hade berättat om att smisk över fittan är ett bra straff för slynor som "inte kan låta bli". Det gjorde dig så kåt och du kom så skönt.

Men dagen efter när han frågade dig om du varit en duktig flicka så kände du skammen. Du försökte släta över det med ord som "lite", "kunde inte låta bli" och "måste" men han lyssnade inte på dig. Du blir nästan arg på dig själv "Hur kan han få mig att känna såhär?! Jag är inte 12!?" men det hjälper inte och innerst inne så vet du också att det han säger är rätt. Han har en konstig förmåga att förvirra dig och få dig till att förstå att det är såhär det är och att detta måste göras. Han sa åt dig att ta av dig naken och gå och hämta hårklämmor i plast som du hade i badrummet.
Det var första gången du blev straffad.

Du ler när du tänker tillbaka på den gången. Du gnällde och ville inte men ändå så gjorde du som han sa. Det gjorde ont och du fick tårar i ögonen men det var ju ditt eget fel och du förtjänade det. Det tände en eld inom dig det vardetta du drömt om. Du fnissar när du tänker på att han bara med sin röst kunde och fortfarande kan få dig till att tappa allt rationellt tänkade och tom din talförmåga. Det är just det som skrämmer dig mest att han verkligen gör precis vad han vill med diskulle skrämma iväg vem som helst. Men istället så blir du bara mer intresserad och det ryser i dig när du tänker på det. Vissa saker han berättat låter bara för hemskt och skrämmande. Men av någon konstig anledning så är det de värsta sakerna som han berättat för dig som du oftast funderar på och fantiserar om. Han sa att allt han kunde lova var att han inte ska skada dig och att han respekterade ditt privatliv. Med tanke på det han berättat så var det med darr på rösten som du accepterade det för du förstod precis vad det innebar.

Det skumpar till i tåget och du trillar ur din dagdröm och blir påmind av din situation. Du sitter på tåget och har stövlar, stayups, en alldeles för kort kjol och ett linne. Din kappa som han så vänligt hade tillåtit dig att ha eftersom det är ju ändå nästan vinter ligger på hatthyllan ovanför dig.
Under kjolen så har du din buttplugg på plats i rumpan och varje skarv i tågrälsen känns upp i pluggen. Han hade helt enkelt ringt upp dig och beordrat in dig på toan på tåget och där satte du i pluggen. Dagen då du köpte pluggen som du har sådan hatkärlek till borde nästan vara en egen historia men kortfattat så var det en alldeles för blyg flicka i alldeles för sexiga kläder i en alldeles för snuskig sexbutik med alldeles för elaka order. Det var nog det jobbigaste av allt som han fått dig till att göra men du kan fortfarande känna stoltheten över att du genomförde det.

Men som att inte pluggen var nog så har du ett par trosor på dig också.Men naturligtvis inte som man ska ha ett par trosor för det har du inte haft på tre veckor. Utan dom är obekvämt inkörda mellan dina fittläppar så att det kliar och skaver. Du svär över honom och funderar på om han egentligen förstår exakt hur jobbigt det här är för dig. Det är lite mer än en vecka sedan du fick lov att få en orgasm sist. En vecka av konstant retande och konstant kåthet. Det är som att du inte kan tänka på något annat utan allt kretsar runt din kåthet, frustration och att du vill ha honom. Lyda, krypa och lida för honom.

Tåget börjar närma sig din hållplats och du tar upp telefonen och ringer honom. Han svarar och säger "Jag har inte tid med dig just nu ring mig när du kommit av tåget." Sen klickade han dig. Du blirper inte han lät så hård och kall. Knuten av nervositet i din mage den växer.

När tåget rullar in på stationen så reser du dig och samlar ihop dina saker. Ja saker och saker han har sagt till dig precis vad du skulle ha med dig och allt rymdes i en modell större handväska. När du reser dig så känner du att det blivit en fuktig fläck bak på kjolen. Tack gode gud för att det är en rutig kjol så det inte syns så mycket. Du går av tåget och förväntar dig att han ska stå och vänta på dig på perrongen. Men han är inte där så du tar upp telefonen och ringer honom. Han svarar och säger åt dig att gå ut i taxi kön och hoppa in i en bil du skulle sitta i sätet bakom chauffören säger han till dig. Du gör som han säger och när han hör du hoppat in såger han dig adressen som du ska säga till chauffören.
Det sista han säger är sådär hemskt i förbigående som han är så bra på. Du kommer aldrig förstå hur man kan få något helt perverst att låta så normalt.
"Sära på benen och ta ner en hand och smek dig hela taxiresan.. Vi ses snart. *klick*"

Du gör som han säger särar på benen och smeker dig.. Du gör ditt bästa för att inte låta men taxichauffören måste märka det men du är så kåt att du skiter i vilket. Det tar bara någon minut att komma fram och chauffören stannar. Du har nog aldrig skämts så mycket i hela ditt liv när chauffören efter du betalat flinar åt dig och ger dig sitt personliga kort och säger att du ska ringa honom när som helst om du behöver taxi.
Du ser att han står och tittar på dig utanför porten. Ni går emot varandra och du ser hans flin.. "Din jävel! det där var elakt!" säger du samtidigt som du ler mot honom. Ni säger hej och kramas lite och går in i porten.

När vi kommit innanför dörren så tar han snabbt ifrån dig din väska och trycker upp dig mot väggen. Han håller dina händer med en hand ovanför ditt huvud och den andra handen under hakan runt halsen. "Välkommen hit min hora" säger han och kysser dig hårt.
Med ett stadigt tag i håret så släpar han in dig i vardagsrummet och du försöker med stapplande steg hänga med. Mitt på vardagsrumsgolvet så släpper han dig och sätter sig i soffan.

"Lyft på kjolen" säger han till dig och tittar påhonom med en vädjande blick. "NU!" säger han till dig lite högre och du hoppar till och vänder dig om och böjer dig sakta fram. "Sära på benen!" och du särar på benen och böjer dig hela vägen ner. "Pluggen sitter där den ska med vad bra! Ställ dig upp igen och vänd dig om." säger han till dig och du lyder.
"Ta av dig.. trosorna också." Säger han och du börjar pilla lite på knäppningen till kjolen. Så utlämnad och rädd du känner dig just nu har du aldrig känt förut. Men du lyder och när du tar av trosorna så säger han till dig "Stoppa dom i munnen." Han vet att det är sådana här saker som är jobbiga för dig och du ser att han flinar åt dig när du tittar upp på honom. "snälla?!" Det är det första du säger till honom sen ni kommit in i lägenheten.
"Stoppa in dom i munnen.. NU. Eller förresten ge mig dom.." säger han samtidigt som han reser sig upp. Han sliter trosorna ur händerna på dig och börjar bryskt torka dig om fittan. Trycker upp en bit av trosorna i fittan och det hårda spetstyget i trosorna river och gör dig illa. "Gapa!" Säger han och börjar trycka in de kladdiga trosorna i munnen på dig.

"Här är 2 st krokodilklämmor. Ta dom och sen gå bort och ställ dig i hörnet där borta. Sedan vill jag att du funderar ordentligt denna gången. Vill du det här? Vill du vara min trehålshora? Du vet vad det innebär och jag kommer utsätta dig för alla saker som jag berättat för dig och mer där till. Det finns ingenting som du kommer komma undan i längden. Bestämmer du dig att detta är vad du vill så sätter du krokodilerna i brösten och händerna knäpper du bakom nacken. Sedan står du still och väntar på att bli hämtad."

Det du brukar kalla "ångesten" den känslan som han är så duktig på at plocka fram det är egentligen något annat men det känns som ångest. Det kommer över dig du och vet att han gör det här med vilje för han vet precis hur man ska göra vad som helst jobbigt. Båda två vet att han kan tvinga dig till vad som helst men nu gör han detta med vilje. Han leker med dig och vet mycket väl att du verkligen hatar att erkänna att du tycker om de här sakerna.

"Och.. Om du tar ner händerna eller inte står tillräckligt stilla så kanske du intea dig. En sådan här utmaning är förmycket för din stolthet och du tar en av krokodilerna och sätter den över bröstet och släpper sakta sakta. Du har provat lite olika klämmor innan men inte som detta det känns som att du kommer sakna en bit av bröstvårtan när man tar av klämman. Men du biter ihop över trosorna och lyckas få dit den andra också.
Det gör ont.. och det slutar inte heller som klädnypor gör när dom domnar bort. Rätt vad det är så ringer hans telefon och du hoppar till.
Han gåroch svarar och börjar prata du försöker först lyssna men det är något om datorer och någon som har problem. "men lägg på nu och kom hit och ta av dom här för helvete tänker du!" Men samtalet fortsätter och dina andetag blir mer och mer ansträngda. Det tar säkert minst en kvart innan han tillslut lägger på och kommer bort till dig.

"Vänd dig om.. Låt oss testa dig och se hur lydig du är." Säger han samtidigt som han tar tag i krokodilklämmorna i brösten och lyfter dom uppåt. Duhamnar snabbt på tå men han fortsätter lyfta. Tillslut så klarar du inte mer utan tar ner dina händer och drar och slår på hans armar men han håller kvar lugnt och stilla. "Ta ner händerna bakom ryggen och stå fint!" Väser han till dig och du lyderhonom motvilligt. När dina händer är bakom din rygg så släpper han äntligen klämmorna och det är med nöd och näppe du lyckas stå kvar framför honom. Benen blev rejält trötta och vingliga efter en liten stund ordentligt på tå.

"Då ska vi se vad du klarar om vi gör såhär.." Säger han och drar upp två remmar som han snabbt sätter runt dina handleder.
"Pusta ut i en minut sen så gör vi om det där" Du börjar babbla och försöka spotta ut trosorna men han går iväg utan att lyssna på dig. När han kommer tillbaka så kommer han gåendes med en ballgag. Du har fått ut trosorna vid det här laget och babblar en massa om att han ska vara snäll osv..
"Gapa" säger han lugnt och av någon anledning som du nog aldrig kommer förstå så gör du just det. Han spänner remmen som går bakom nacken på dig det är för hårt och det gör redan ont i käken av att gapa. Sedan leder han dig in i sovrummet och bort till en vägg där du ser att det hänger två snören. Han fäster snörena i krokodilra går. Paniken sprider sig i din kropp är du ser att han binder fast snörena och går iväg. Du försöker kalla på honom få honom till att ta loss dig. Men det är inga vettiga ljud som kommer ut på sidorna av ballgaggen. Han vänder och kommer tillbaka tilldig och du tror att han ska ta loss dig. Men istället så stryker han dig över håret och pratar med dig lugnt och stilla. "Detta är vad vi pratat om.. Att göra illa dig tills du inte tror du klarar mer och sen lite till. Det var det här du bad mig om."

"Ha det så trevligt!" säger han samtidigt som han släcker ljuset och stänger dörren in till sovrummet..
Sen hör du hur han sätter igång tvn där ute.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Sadistisk_G

  • Publicerad Publicerad: 2009-05-31

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter