Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Hajk

Efter en lång dag i skogen så känns det nästan som himmelriket att äntligen få ligga i sin sovsäck, trots att marken under mig inte är den mjukaste. killen bredvid mig tittar på mig med intresserad blick när jag klär av mig och till sist knäpper upp min bh och drar ut den ur sovsäcken. Jag har bara trosor och t-shirt på mig. Jag ler åt killen som plötsligt blir osäker och tittar ner på sin kudde. Jag skrattar till och lägger mig till rätta för att sova..

..jag vaknar till mitt i natten av att jag känner hur min sovsäck öppnas.. jag ska precis fråga vafan personen sysslar med, men då hör jag honom viska i mitt öra..
- låt mig få dig att njuta..

Jag känner en varm hand smeka sig försiktigt från mitt knä, uppför mitt lår och jag får en rysning som rusar genom hela min kropp.
jag känner hur han kryper närmre och jag känner hur hans växer mot min rumpa. Jag särar försiktigt på mina ben och låter hans hand smeka utanpå mina trosor.
Jag är nu riktigt våt och för ner min hand innanför hans kalsonger. Hans hårda kuk känns så skön i min hand och jag hör honom stöna tyst..

Jag känner för att retas med honom och göra det lite jobbigt för honom, så jag börjar runka honom snabbare. Jag känner hur han rycker till.
jag ber honom ta handen innanför mina trosor..Han är inte sen med att göra det jag ber om. Han smeker mig otroligt skönt.

Jag är nära att komma och jag hör att han också är nära. Jag tar bort hans hand från mig och öppnar hans sovsäck ordentligt och drar försiktigt ner hans kalsonger samtidigt som jag tittar upp mot honom och möter hans blick. jag ler mot honom innan jag tar in hans kuk i munnen.

känslan av att jag runkar honom samtidigt som mina varma läppar och min blöta tunga leker med hans hårda, känsliga kuk blir för skön för honom och han ger ifrån sig ett stön när han kommer i min mun.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: CupCakeFr3ak

  • Publicerad Publicerad: 2012-04-10

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 3/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Hellkvist skrev

Du kan väl skriva lite utförligare under skälva handlingen

Betyg: 3
Bengan skrev

Jäkligt Nice :)
Visst noveller ska vara korta men lite längre hade inte skadat :)

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter