Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Gyn doktorn

En dag satt jag och surfade runt på nätet. Dte var en regnig gråmulen eftermiddag i oktober och livet vara bara mest tråkigt. Jag hade precis flyttat till en ny stad så jag kände inte så många. Efter lite tråkigt mailsurfande och lite MSN med några kompisar så googlade jag ordet sexannons. Jag fick flera tusen träffar. Men det var en annons som var skriven från samma stad som jag bodde i, jag fastande för den direkt. Annonsen löd "ung kvinna sökes för gynundersöking". Jag funderade ett slag men minnyfikenhet över vad detta innebar tog över hand. Jag skickade i väg ett mail. Jag beskrev mig själv och vad jag jobbade med. Sen stängde jag av datorn och gick ut i köket för lite kaffe, mitt favoritprogram började ju snart.

När slutvinjetten till såpan var slut gick jag in till datorn igen, slog på skärmen och loggade in på min mail, jag hade fått tre nya mail. Två var från jobbet och ett var från GYNDOKTORN. Hjärtat tog två skutt. De hade svarat... jag öppnade mailet, nu började jag nästan bli nervös, vad hade jag gett mig in på? Mailet löd: "välkommen till mig, jag studerar till läkare och behöver ha undersökningsobjekt. Träffa mig i kväll vid sju vid ingången till den stora parken. Jag har ett rött paraply." Klockan var nu kvart över sex. Jag sprang in i duschen och klädde på mig lite halvfina kläder. Vad hade jag gett mig in på men det kanske skulle bli bra, doktorn var ju studerande och han behövde hjälp med sina studier.

Fem i sju stod jag utanför parkeningången. Jag hade nu börjat bli riktigt nervös och precis när jag skulle gå därifrån kom en man mot mig med ett rött paraply. Han presenterade sig som doktorn och sa till mig att inte fråga mer. Jag sa ingenting. jag följde med honom genom parken till ett litet hus. Jag hade lagt märke till det förut när jag had egått genom parken men inte tittat närmre på det. På dörren som låg en trappa ner som i en källare stod det en handskriven skylt "GYNDOKTOR". Lustigt at tha sin praktik här nere men när man är student så får man ta vad som bjuds.

"Doktorn" öppnade dörren och tände en kall lampa. Mitt i rummet som var ganska litet stod en gynstol. Han pekade att jag skulle sätta mig i den. Han tog fram ett formulär och skrev något. Han frågade min hämtade han några rep som han badn fast min ben i stolen med. Det är ifall det kittlas sa han. Jag funderade på om jag kunde avbryta det hela på något sätt men sen tänkte jag att han var säkert desperat och de skulle säkert ha tenta snart. Han hämtade en vagn från ett hörn av rummet. På vagnen låg massor av konstiga saker. Bland annat dildosar i storlekar jag inte ens hade drömt om. Han började med att klä på sig platshandskar och kände sedan längs min fitta. Jag hade börjat bli lite kåt nu och undradeom han såg att jag var våt. Första stack han in ett finger i min fitta och snurrade runt det lite. Jag gnydde till av välbehag. Då drog han genast ut det. Istället tog han fram en dildo som var ganska stor. Jag tror aldrig jag haft något så stort inuti mig. Han tryckte in den i mig och satte på vibratorn. Det vibrerade ganska mycket och jag tyckte det var obehagligt till en början men sen började han massera min klitta så då kändes det mycket bättre. Efter en stund lämnad ehan mig med dildon vibrerande imig. Jag hade börjat bli öm och bortdomnad i fittan av allt vibrerande. Jag hörde hur dörren öppndes och stängdes. Kostigt ska ha lämna mig här tänkte jag. Jag kunde inte ta mig loss från stolen för han hade även satt fast min armar. Efter en stund kom han tillbaka. han sa ingenting. Han tog ur dildon. Det kändes skönt. Jag frågade om ahn var färdig nu och och sen påpekade jag att dte var en konstig undersökning. han sa ingenting. Jag började fundera på hur länge jag varit hos doktorn men vågade inte fråga. Efter lite mixtrande borta vid vagnen drog han fram en stog apparat. På apparaten satt en ännu större dildo. han måttade in och tryckte in dildon i mig. Den var jättestor coh jag förstod inte hur jag kunde ta den i mig. han satte igång maskinen som gav ifrån sig korta vibrationer ibland. Jag kände att jag slappnade av för det var en jätte skönt behandling för min fitta. Det var iallafall bättre än det ihållande vibrerandet som hade varit innan. Doktorn stod och såg på medan jag började vrida på mig avvälbehag. Han hade tagit fram sin stora kuk och stod nu och runkade. Han ökade vibrationerna i maskinen och snart kände jag att jag höll på att komma. Han log så smått åt mig. När jag kom var det i en stor orgasm och jag skrek rakt ut. Han minskade på vib rummet. Jag satt fortfarnade i stolen men alla saker var borta och liksaså mannen. Jag drog på mig byxorna och öppnade dörren. Skylten med gyndoktor var borta och det had ebörjat ljusna. Jag gick sakta hem, min fitta var alldeles öm av behandlingen men jag tog mig hem. Jag har inte funderat så mycket över vem mannen var men jag hoppas att jag hjälpte honom i sina studier...Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: NinaPina

  • Publicerad Publicerad: 2008-09-16

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter