Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Guds gåva till kvinnan

Jag kontaktade en gammal vän som jag inte träffat på flera år pågrund av barn, annan relation och helt enkelt att livet kom emellan. Vi bestämde oss samma dag att ta en vinkväll hon och jag, superspontant. Sagt och gjort så tar jag min vinare under armen och beger mig till henne, pratar strunt och tar igen allt vi missat. Helt plötsligt knackar det på dörren, och in kommer hennes före dettaChristian sedan något år tillbaka och hans kompetens isar för att snabbt hämta några öl han lämnat kvar sedan länge. Bland annat så kom det en otroligt muskulös, vacker och framförallt väldigt snygg kille som var svår att placera ålder på men som jag i alla fall aldrig sett förut. Efter att vi presenterat oss för varandra fick jag veta att denna maskulina man heter Mathias och var inneboende hos en gammal bekant till mig då han flyttat till våran stad bara månader innan men dessvärre inte fått lägenhet ännu. Han gjorde mig fullständigt hänförd men jag drog ganska direkt slutsatsen att han inte var singel. Detta brukar jag skratta åt idag eftersom att det är rätt logiskt att man kanske inte är tillsammans med någon om man är inneboende hos en kompis, och inte hos henne isåfall. Men det är en annan historia, såklart.
Ganska snabbt förstod jag också att dessa pojkar som kom inrusandes i lägenheten inte skulle stanna kvar, men då kvällen uppenbarligen tog en annan riktning för dem så blev dom kvar med oss då vi som vanligt är supertrevliga. Kvällen går, vi pratar litegrann men jag lägger märke till att Mathias är otroligt tystlåten och försiktig. Jag drar slutsatsen att han är otroligt blyg, och gör det jag kan för att försöka göra kvällen lättare för honom genom att prata i den mån som gick med tanke på att vi var ett gäng olika människor som alla pratar alldels för mycket. Jag hade under samma höst som detta skedde bestämt mig för att hålla mig helt och hållet singel, ta hand om mig själv och fokusera på mitt egna liv efter en jobbig separation. Detta gjorde att jag knappt tittade åt mäns håll, utan körde mitt egna race. Dock kunde jag under denna sena oktoberkväll inte slita blicken från denna otroligt snygga, tatuerade men blyga man. Han hade en dragningskraft som jag helt enkelt inte kunde undgå, så jag studerade helt enkelt in honom under hela kvällen fram tills att alkoholen hade gjort sitt och krogen separerat oss alla senare. Hur i hela friden kunde han hamna i denna lilla stad, som dessutom inte är intressant för fem öre. Jag ansåg att man flydde härifrån, inte flyttade hit.
Dagen efter detta vaknar jag råbakis och sliten, men upptäcker lika snabbt som jag kollat om klockan var före fan eller inte att Mathias hade skickat ett meddelande till mig via messenger där det stod något liknande med –”Höh, kul att ses igår”. Hjärtat hoppade lika snabbt över ett slag och jag blev liggandes där i sängen likt en rastlös treåring. Jag var så paff, glad och pirrig över att han faktiskt tagit sig engagemanget att söka upp mig på facebook och skrivit till mig att jag inte kunde ligga stilla. Jag vred och vände på mig och hade fjärilar i magen samtidigt som jag funderade över hur i hela friden han hade kunnat hitta mig där, då jag själv knappt kunde komma ihåg hans namn, konstigt nog. Vem minns inte den snyggaste killen på festen som hade allt alla kvinnor ville ha. Helt enkelt guds gåva till kvinnan, om man nu är religiös.
Slutsatsen av detta är helt enkelt att vi pratade resten av dagen, samt långt in på natten. Timme ut, och timme in. Här fick jag också förklarat för mig att han var 28 år gammal, uppvuxen i sorsele och minsann inte alls hade en relation. Det förklarade hans udda dialekt som i sig inte var supercharmig, men hans i övrigt charmiga sätt överglänste detta ordentligt så det kunde jag leva med trots att jag ansåg att västerbottningar är ett folkslag i egen konstig regi. Det har jag fått äta upp i efterhand, måste tilläggas.
Dagen efter hinner jag knappt vakna för att återigen kasta mig över telefonen och se om han hade skrivit, jag var som ett barn på julafton. Kände mig så löjlig. –”Jag träffade ju pojken igår, skärpning Erica”, satt jag och sa till mig själv då jag inte heller kunde förstå hur en människa kan hänföra mig så snabbt och ta mitt fullständiga fokus under så få timmar. Inte likt mig alls men vi bestämde oss gemensamt för att träffas under kvällen för att umgås lite mera i ensamhet. Timmarna från att detta bestämdes fram tills att han plockade upp mig utanför min lägenhet kändes som en evighet. Jag har nog aldrig vandrat så mycket fram och tillbaka på dessa 70 kvm, bytt kläder flera gånger om tittat mig i spegeln. Fullständigt nervös, och jag kände inte igen mig själv då jag aldrig varit den nervösa typen gällande nya människor. Fjärilarna i min mage hade bosatt sig och bestämt sig för att stanna, och irriterande var dom jävlarna.
När stunden väl är inne och han skriver att han är pågång river jag ut både vattenkannan och skurborsten i ren chock, redan? Jag måste fixa både läppstiftet igen och kolla så att alla detaljer i utseendet stämmer överrens med min tanke i huvudet. Fan också, har jag kommit ihåg att raka benen? Framförallt snippis. Man vet ju aldrig. Nåväl, tiden fanns inte i vilket fall som helst att fixa det i alla fall om så är fallet. Sen när blev jag så förbannat virrig?
Trapporna ner från lägenheten har nog heller aldrig gått så snabbt, det kändes som att jag sprang. Jag ville ju inte att stackaren skulle behöva vänta på mig, dålig start från min sida isåfall. Egentligen såhär i efterhand inser jag att lyckan var så total när jag äntligen skulle få träffa honom igen, så det var nog mer det som gjorde att jag sprang ner för väl där fick jag vänta i tio minuter lik förbannat. Helt och hållet min egna nervositet, igen.
Sen kom han, äntligen. In på parkeringen mullrar en dodge, sex meter lång och fräsch som fan. Jaha, mera pluspoäng åt pojken. Han kör snygg bil också, nu har han fått mig att smälta fullständigt.
Ut från förarsätet hoppar denna otroligt läckra människan, glad i hågen att äntligen vara framme då han stressat med att hinna både duscha och kasta i sig mat efter jobbet för att hinna till mig i tid.
Själv har jag svårt att hitta orden i min mun. Jag hade svar på tal, men hans utseende gjorde att talförmågan där och då inte fungerade normalt. Var han inte ännu mera fräsch och snygg idag än igår? Jävlar vilka drag i ansiktet, klädsmaken får full pott och för att inte tala om ögonen. Dessa ljusblåa, kristall liknande ögonen kan få vem som helst på fall, utan tvekan.
Iväg åkte vi en sväng, surrade såklart mer än orden hinner med och jag själv kände mig förvånad över hur otroligt lättsamt det ändå kändes för att inte ha träffats mer än dagen före. Fast såklart, detta var ju efter att jag hade tagit mitt förnuft tillfånga och stängt av nervositeten. Jag kan ju inte verka nervös och tappa ord, så ocharmigt och framförallt olikt mig.
Snabbt kunde vi konstatera att staden var rätt död på folk, och varken han eller jag var speciellt intresserade av att uppsöka uteställen så efter lite diskuterande om vart vi skulle senare hamnade förslaget att återgå till min lägenhet. En film kan aldrig skada, kände jag. Och han var ju inneboende i en källare på några ynka kvm så det kändes ju inte aktuellt.
Sagt och gjort, hem åkte vi och hamnade i soffan som förövrigt är en liten tresitsig skinnsoffa med dåligt utrymme. Men vi fick det att funka. Jag ser ju för satan aldrig TV i vardagsrummet, så visste knappt om jag hade netflix eller liknande att slå på. Det hade jag såklart, lättnaden var total och vi satt lite stelt sådär på varsin sida av soffan och hittade en halvtaskig film att glo på i tystnaden. Tiden går, och jag känner av på energin i rummet att han funderar ihärdigt på något. Med bekymmersrynka och dåligt fokus på filmen försöker jag ta reda på vad han satt och tänkte på men bestämt vägrade han att säga trots flera försök. Helvete, gjorde jag så fel? Jag hade ingen dålig vibe i bilen men han kanske har insett att jag är alldeles för olik hans typ av drömtjej. Fan också. Världen skakades till lite och jag kände mig innerligt besviken på mig själv, även fast jag inte fått det bekräftat att så var fallet. Snabb slutsats, och i efterhand otroligt fel. Han frågade efter en stund vad jag hade i tanken, om vi bara hade en strikt vänskap eller något som eventuellt kunde bli något mera. Mitt hjärta hoppade ett slag igen, vad säger människan? Bekräftade han just min för dagen största dröm? Yes för helvete, mental high five till mig.

Vi pratade kort om detta, och vi båda insåg att vi var på samma planhalva gällande intresse för den andre. Även fast man inte kan veta så mycket efter en dag liksom, eller i detta fall två. Fjärilarna hade kommit tillbaka i magen och dessutom starkare än tidigare, det kändes som att dom tidigare inneboende fjärilarna hade tagit med sig hela stora, stökiga släkten. Helvete vad det pirrar. –”Lugn nu för helvete Erica, han kommer tro att du är psykiskt störd eller i alla fall mentalt retarderad” satt jag och tänkte snabbt för mig själv, så jag försökte hålla mitt coola lugn och bara luta mig tillbaka.

Så kom det jag inte ens i min vildaste fantasi trodde skulle hända inom den närmsta tiden, han flyttar sig snabbt och intensivt nära mig och innan jag egentligen hunnit uppfatta vad som var på väg att ske hade han kysst mig. Den minns jag än idag för tiden stannade i min värld så fullständigt att även löven utanför fönstret stannade av i blåsten. Hans charmigt putiga läppar var så mjuka och framförallt otroligt goda att jag hade kunnat äta upp honom på plats. Jävlar den mannen vet hur man kysser kvinnor på ett hänförande sätt. Man blir liksom fast direkt. Min koloni med fjärilar i magen dansade flamingo och firade gladeligen medan mitt underliv blev droppande vått inom loppet av två röda sekunder. Hon har nog aldrig reagerat så intensivt och framförallt så snabbt förut, vilken grej.
Efter detta otroligt minnesvärda ögonblick hamnade vi såklart liggandes bredvid varandra i soffan, lätt ihop tryckta då soffan inte är speciellt bred. Men nära skulle vi ligga, ingen oklarhet där inte.
Med bådas ansikten vända mot min TV så har jag nog aldrig uppfattat så lite av en film tidigare. Kom i efterhand inte ihåg ett skit, det enda som finns inpräntat över båda hjärnhalvor är hans skrev som jag fick ligga och trycka rumpan emot. Han hade trots allt jeans, och så även jag men mina satt tajt och hans var tillräckligt lösa för att jag kunde uppfatta en ungefärlig storlek på hans kuk. Sen var det kört, mitt fokus låg på hans skrev tiden efter det. Vad tror jag att storleken hans är? Har jag tur eller otur om vi kommer till kritan, oavsett om det är idag eller en annan dag. Hur fan ska jag reagera om den är micromini? Tappar han poäng då? Äh, han är för charmig för det. Klart han måste få en chans ändå isåfall. Omedvetet ligger jag och försiktigt gnuggar min rumpa emot hans kuk i små lätta rörelser, och stackaren måste ju i detta läge vara omänskligt kåt likväl som jag för kunde jag inte minsann urskilja en rätt hård bula där under hans vid detta lag rätt tajta jeans. Där var det kört, i minsta detalj försöker jag på ett så diskret sätt som möjligt försöka lista ut om hans kuk är stor eller liten. Men rejäl kändes den, det måste jag medge. Tänk om den är krokig som fan? Det är ju i mitt tycke rätt osexigt. Men vafan, han måste ju få en chans. Jag har inte legat på länge heller liksom så vem i hela helvetet bryr sig om en sned kuk när fittan varit inaktiv alldeles för länge och en oerhört snygg kille ligger bakom en i soffan och trycker sitt vrålhårda kön mot ens rumpa. Ja, inte fan gjorde då jag det för rätt snart kan varken jag eller Mathias hantera våran kåthet till varandra längre eftersom att vi båda nästan samtidigt bestämde oss i tystnad för att ge det en chans. Det får bära eller brista, men hans stenhårda stånd avslöjade honom att det knappast skulle bli avslag på min tanke om hångel. Mycket riktigt, han var nog mer exalterad än jag för lika snabbt som jag vände på ansiktet mot honom attackerade han min mun och på ett otroligt sexigt, men nog så påfluget sätt. Han är en jävel på att hångla den här mannen. Vem fan har lärt honom? Den människan tycker jag ska starta hångelskola, för det förför en partner snabbare än en sensuell skiva med lionel richie på 90-talet. God damn, han får mig våtare än ett fyllt badkar då jag känner hur mina trosor vid detta lag inte har en fläck som är torr. Svullen är hon också, för trosorna sitter inte skönt längre. Dom skaver som satan. Detta måste jag ro i hamn, nu ska det liggas.
I samma veva som jag precis tänkt ta initiativet till att ta av mig ett klädesplagg eller två så hinner Mathias före mig. Han, som tidigare upplevts som väldigt försiktig och blyg men ändå pratsam sliter nu bokstavligen av mig mina jeans och min body på ett riktigt oblygt sätt. Min body som vid detta lag är blöt i grenen den också hamnar på golvet och jag inser att –”Nä. Vi kan ju förfan inte trängas här i soffan, det gör jag bara inte” och tar hans hand och leder honom till mitt sovrum. På den oerhört korta vägen till min säng hinner jag ta av mig både trosor och BH, och ser att även Mathias hunnit klä av sig vartenda plagg på kroppen inom loppet av en minut. Helvete han var snabb, eller jävligt kåt.
Så där står jag, spritt språngande naken med historiens mest svullna underliv som bokstavligen droppar fittsaft omkring sig i mitt sovrum med den snyggaste kille jag lagt mina blåa ögon på under mina 24 år i livet, och nu ska det liggas. Långt och länge, och han ska minsann få sig ett av dom bästa ligg han har haft. För mig ska han minnas, det är en sak som är säkert. Nu gäller det att lämna ett avtryck, för tillbaka till mig ska han. Mathias hade kastat sig som en exalterad, ung oskuld på sängen med den största kuk jag sett. Den gjorde mig hänförd, och ur balans. Shit, han har plockat hem vartenda pluspoäng kan kan. Nu har han en estetisk, spikrak och framförallt GROV kuk också. Jag hoppas innerligt att han kan använda den också. Vad skulle jag gissa på för centimeter i längd? Äh, skit i det förfan. Nu ska den testköras.
Jag smyger mig upp via fotändan och tänkte mig på ett lite sådär småsexigt sätt sätta mig på honom medan han andas så intensivt och häftigt att jag undrar ibland om inte grannarna hörde honom också. Stackarn var så kåt att man kunde tro att han var oskuld. It’s showtime.
Jag tittar honom djupt i ögonen, ler ett stort leende och försökte blinka med ögonfransarna så att han skulle eggas lite extra, men förmodligen så såg det mest ut som att jag fått in ett skräp i ögonen. Ocharmigt.
Jag pussar honom lite på magen, och förundras över hur otroligt fina magrutor denna man har. Försiktigt drar jag sakta min tungspets i groparna mellan varje ruta. Sexpack. Denna man gillar sin träning han. Och här kommer jag med mammamage och slappa tuttar, jisses.

Mina lätt svettiga, men bestämda händer tar ett ordentligt tag om hans praktstånd som nu eggat sig till den grad att det sipprade försats lite varstans omkring hans kuk. Jävlar vilken dase, den går nog procentuellt in som ovanlig för detta är ju nästan sjukt. Risken är kraftigt stor att han förflyttar hela min livmodertapp om han ska in hela vägen i min honungsgrotta.
Försiktigt börjar jag slicka på ollonet med min varma tunga, och visar ganska snabbt hur en riktigt bra avsugning ska göras. I mitt tycke i alla fall. Men han verkade onekligen hålla med eftersom att hans stön kunde höras på långa vägar. Sexigt.
Efter en kortare stund med händerna och munnen runt hans kuk kunde jag inte bärga mig längre. Dags för min stackars fitta att äntligen göra entré. Jag sätter mig gränsle över honom och tar ett bestämt grepp om kuken samtidigt som jag snabbt och enkelt för honom till honungsgrottan. Min fitta är ju som bekant vid detta lag så våt att hon dryper, så hans enorma kuk hade inte det minsta lilla problem att tryckas in. Hon tar emot honom med den största glädje och jag känner hur han sakta glider in och exakt som jag trodde fyllde han ut hela mig. SÅ. JÄVLA. NICE.
Jag tar mina kvinnliga, breda höfter och för dom sakta fram och tillbaka medan jag studerar vartenda detalj på hans extremt heta kropp. Hans muskler, hans tatueringar som fyllde hela hans högra arm inklusive bröstkorgen och såklart det mest tilldragande han har på kroppen, dessa kristallblåa ögon. Ja, förutom den enorma kuken som nu kvalar in på högsta plats. Just här och nu, i alla fall.

Jag har inte hunnit röra mig mer än ett par varv fram och tillbaka innan Mathias panikartat höjer sin röst och säger –”Lugna dig fan, alltså jag är nära på att komma” samtidigt som han tar tag i mina höfter med ett stadigt grepp. Jag stannar av i någon sekund, men det är nog egentligen mest för att jag inte kan förstå hur i hela friden det kunde gå så fort. Jag har ju förfan precis tryckt in honom i min fitta. Ska han lämna henne dyblöt och svullen redan efter en minut? Första minuspoänget. Så tänker jag fan inte ha det, han får hålla ihop och fortsätta en liten stund till. Men jag hinner knappt börja om innan han skamset ändrar ansiktsuttryck och konstaterar att han inte klarade det längre. Han fick sin orgasm, och där satt jag på honom med en spermiefylld fitta och hade knappt hunnit känna på hans kuk ordentligt innan hela partajet var över.
Jag kände hur ett chockartat skratt bubblade inom mig men samtidigt tyckte jag synd om honom, han var så röd i ansiktet att tomater i jämförelse blir bleka. Och skamsen, fy så skamsen han var. Men jag förstår honom, detta var ingen prestation att vara nöjd över. Det sexet kvalar nästan in på en topp tre av världens alla snabbt avklarade ligg. Hann min fitta ens känna smaken av hans kuk? Eller gjorde han bara snabbt en entré och sedan lämnade en sats och drog sig undan? What the fuck just happened?

Mathias ser nästan ledsen ut i ögonen och försöker förklara sig med att detta aldrig någonsin har hänt tidigare, inte ens i närheten. Han drar till med historien att han minsann är typen som håller sig länge vid sex och aldrig har haft problem med snabb utlösning. Han bekräftar också att han skäms så oerhört, och verkligen vill gottgöra mig. Jag sväljer mitt innerliga skratt som utlöstes av chocken att jag har fått kuk, men inte egentligen hunnit reflektera att han varit in i mig. Rakade jag fittan i 15 minuter för ett ligg på 20 sekunder? Ovärt.
Jag försökte trösta honom i den mån det gick utan att bli ovärdigt genom att försöka säga att det självklart inte gjorde något, och att det kan bli så ibland om man har otur. Och varit kraftigt kåt lite för länge, såklart. Men detta gjorde knappast saken bättre, för tonläget i hans röst och hur bestämd han var när han försökte övertala mig till att det minsann verkligen ALDRIG hade hänt förut och att han måste få en sista chans lät bittrare än innan.
Han har utseendet, charmen och humorn som passar mig som en handske. Dessutom planterar han en hel koloni med fjärilar i min mage, och har utöver detta en kuk som förvisso inte kan känna lukten av blöt fitta innan han skjuter men som i alla fall är både otroligt estetisk och med en storlek som får både män och kvinnor att tappa hakan. Kan den tänkas vara 18-19cm? Med garanti. Den detaljen får jag säkert vid ett annat tillfälle. Klart att pojkstackaren måste få en chans till att bättra sig, jag står ju trots allt här med spermier fulla fittan som bestämt har beblandats med årets största lass av fittsaft och sakta men säkert börjat leta sig ner för benet. Fräscht. Så mycket för allt jobb i både dusch och val av rätt snygga underkläder. Hann jag få en pulsökning ens? Jag tror fasen inte det, möjligen av chocken att det helt plötsligt var över. Det som jag längtat efter sedan jag satte mig i hans bil tidigare under kvällen.
Det går inte lång tid alls innan han är pågång igen och denna vackra skapelse till kuk står gladeligen upp igen, och han är mer än lovligt engagerad i vårat nästa ligg som nu är på väg att komma till skott. Jag hinner varken ta beslut om jag ska vara överst eller inte innan han tagit alla dessa beslut själv. Hårt, bestämt men samtidigt väldigt sensuellt ser han till att kompensera starten på förra stunden. Eller start och start, snarare hela ligget. Men skit i det för det är redan som bortblåst att det redan har hänt för han tog mig med storm totalt. Aldrig har en man gett både min mentala del, eller fysiska del den respekt och enorma njutning som han lyckades plocka fram. Jävlar den mannen kan ligga. I hans bestämda sätt att hantera sin egen kuk kunde han komma åt dom mest svårhittade ställena i mitt fitta. Vartenda millimeter av G-punkt som jag kan tänkas ha lyckades han träffa och andra punkter som jag själv inte visste fanns på en kvinnokropp. Han tog fullständigt kommando och efter en riktigt lång stund av både svett, heta kyssar och en otroligt sensuell upplevelse som jag inte trodde att en människa i min ålder skulle få känna av som dessutom är singel. Jag och Mathias träffades ju faktiskt bara igår. Jag var helt slut. Inte för att jag behövde arbeta under sexet, men för att han lyckades ge mig något som förmodligen bara han kan ge en kvinna. Mig eller någon annan. Jag saknade ord. Men mina ögon var nog i extas och svetten rann lika mycket som den tidigare sperman i mitt underliv, så han måste ha förstått att jag redan glömt det tidigare fiaskot eftersom att han ingenting sa utan bara log, stort.
Så blev det så ändå, efter ett riktigt fiasko som mirakulöst lika snabbt vände och blev livshistoriskt jävla bra kunde vi avsluta kvällen med lyckligare ögon och rosigare kinder än tidigare.
När han väl åkt hem igen så stod jag i hallen med håret som bytt plats totalt, sminket runnit lite under ögonen och fullständigt spritt språngande naken med sperma rinnandes efter benen. Men också lyckligare än jag varit på många, många år. Fjärilarna då? Dom hade nog bytts ut och blivit små, små simmare som dessvärre fick spolas ner i toan sen. Vi hade nog båda två insett att vi precis tagit farväl av våran framtida livspartner.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2020 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter