Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Grannens kåta 15 åring

Jag är nyss fyllda 35 år och bor sedan några år tillbaka i en mysigt hus. Flickvänner har jag haft många. Det har bara inte blivit så mycket på sista tiden. Detta har medfört att jag är svältfödd på sex eftersom jag sällan raggar tjejer och tar med hem från krogen. Runkar gör jag däremot ofta och jag fantiserar om alla möjliga olika sorters kvinnor.

I våras flyttade det in en ny familj i min trappuppgång. Det var en typisk svensk liten familj där föräldrarna var runt 50 år och det enda barnet var en dotter på nyss fyllda 15. Sandra, som dottern heter var en riktig liten sötnos med långt ljust rakt hår, blå tindrande ögon och en nätt smal liten kropp med ett par uppnosiga små bröst som såg ut att vilja trotsa tyngdlagen. Familjen Tomson hade just flyttat in i huset bredvid mitt. Jag hamnade i god dager hos familjen redan på deras inflyttningsdag eftersom jag då sprang på dem på gatan och då dom endast var tre personer som skulle få in hela flyttlasset, erbjöd jag mig att hjälpa till.

Kvinnan i familjen, Lena var en välbevarad dam som uppenbarligen lade ner en hel del tid på träning medan mannen Jan såg mest ut som en soffpotatis med en slappt hängande gubbmage. Sandra såg ut som en liten prinsessa och det var svårt att hålla blickarna från henne. Hon var smal och cirka 170cm. Jag fick direkt ett intryck av att Sandra var en intelligent ung tjej, något tillbakadragen och inte alls någon klassisk ”fjortis”-tjej. Hennes kommentarer var få, men fyndiga och som jag trodde redan då, hade hon inte haft någon pojkvän och var aldrig ute och festade.

Lena jobbade som sjuksköterska och Jan som skiftarbetare, vilket medförde obekväma arbetstider för båda föräldrarna varför barnpassning var en ständigt aktuell fråga hos familjen Tomson. Efter det att jag hjälpt dom med flytten hade jag fått en fin kontakt med hela familjen och dom bjöd ofta in mig på mat och kaffe. Ungkarl som man är, tackade man ju inte nej till dukat bord och jag tyckte dessutom att alla tre var mycket trevliga och kvinnorna i familjen var dessutom rena ögongodiset.

Efter några veckor kom vi in på ämnet barnpassning. Visserligen var ju Sandra 15 år, men hon tyckte inte om att vara ensam på kvällar och nätter. Sandra var rejält mörkrädd och därför frågade Jan mig om jag kunde tänka mig att passa Sandra vid dom 1-2 tillfällen i veckan som båda jobbade sena tider. Givetvis skulle jag få ersättning för detta. Jag tackade genast ja. Jag hade absolut inget emot att ha Sandras sällskap på regelbunden basis. Hon var ju, som redan nämnt, otroligt söt och var dessutom mycket trevlig att umgås med. Våra kvällar förvandlades snabbt till ”movie nights”. Vi hyrde alltid en film då jag skulle passa henne och oftast såg vi filmen hemma hos mig, sittandes i min soffa och då det blev läggdags gick vi in till deras hus och sov i AlexTom och Lenas dubbelsäng. Detta var Alexander och Lena helt på det klara med, eftersom Sandras rädsla för mörker krävde att jag spenderade natten i deras lägenhet och då blev det naturligt att vi båda sov i den stora dubbelsängen.

Allt eftersom jag och Sandra lärde känna varandra tyckte vi om varandra mer och mer. Det märktes. Att hon trivdes i mitt sällskap var inte svårt att avgöra. Hon var alltid glad när vi träffades och jag fick rejäla, långa kramar när hon kom in till mig. I soffan satt vi under en filt och för varje träff kom vi allt närmre varandra under filten. När vi pratade blev vår ögonkontakt tätare och vi kunde titta varandra länge i ögonen utan att det kändes jobbigt. En gång upptäckte vi plötsligt att vi hade tittat varandra i ögonen långt efter att vi slutat prata. Jag ska erkänna att jag hade blivit kär i denna lilla nätta 15-åring, trots att jag var dubbelt så gammal. Jag längtade till varje ”passning” och brydde mig inte alls om att fantisera om några andra tjejer eller försöka flirta med någon annan.

En tisdag kväll, när vi satt i min soffa (detta kanske var den 10:e träffen), frågade jag henne om hon hade någon pojkvän. Hon log och hennes tindrande ögon borrade sig in i mina och hon skakade på huvudet. Jag smekte henne på kinden med baksidan av handen och lade sedan min arm om henne så att hon kunde luta huvudet mot min axel. Vi satt i den positionen hela filmen och det kändes som att ingen vågade flytta sig av rädsla för att tappa kroppskontakten. Under filten hade jag ett riktigt praktstånd, men det doldes av både filten och mina jeans. Denna kvällen kom Lena hem kl. 23 och därför sov Sandra i sin egen säng den natten. Då Sandra gått gjorde jag mig blixtsnabbt i ordning för natten, tog med toarullen till sängen och började runka. Jag fick upp en filmsekvens i huvudet som spelade upp en naken Sandra sittandes grensle över mig i soffan och rida mig samtidigt som hon stönade. Jag föreställde mig hennes små bröst tryckas mot min kropp och i fantasin lade jag mina händer på hennes lilla fasta rumpa och följde med i rörelserna. Efter två minuter sprutade jag ner mitt täcke och fick genast ångest över vilken patetisk människa jag var som fantiserade om en ung liten grannflicka som inte ens provat att hångla än.

Två dagar senare, på torsdagen var det dags för nästa ”passning” och denna gången var det hela natten som gällde. Jag tog på mig träningsbyxor och t-shirt och tände några stearinljus innan Sandra knackade på. Ikväll var det tema ”mys” som gällde. Sandra hade ett par tunna, svarta tygbyxor och en ljusblå, tajt t-shirt som avslöjade en del av hennes unga bröst. Hon hade ingen bh under och det var lätt att se vårtgårdarna genom det ljusa tyget. Hennes hår var uppsatt i två stora tofsar på sidorna, vilket gjorde att hon såg ännu yngre ut än vad hon var. Jag fick den vanliga kramen och smekte hennes rygg när vi kramades i min hall. Hon sken upp då hon såg dom tända ljusen och hon kommenterade även att jag hade träningsbyxor på mig. Jag svarade att det var mysafton ikväll.

Vi satte oss tätt intill varandra i soffan och drog filten över oss. Jag satte på filmen, som var en psykologisk thriller med mycket nervkittel. Mitt i filmen var det mycket spännande och Sandra tryckte sig mot mig. Jag lade armen om henne så hon kunde luta sig. Jag höll handen om hennes axel och tryckte henne mot mig. Vi satt så länge innan hon vilade huvudet mot min bröstkorg och tog tag i min arm. Hon lade försiktigt sin vänstra hand på min överarm och jag kunde inte låta bli att spänna lite eftersom jag tränat hårt i några veckor. Hon mumlade ett ”wow” med ansiktet mot min bröstkorg och smekte utforskande min biceps. Jag fick stånd direkt och sneglade oroligt ner mot kuken för att se hur filten såg ut. Filten hade en tydlig upphöjning och det gick inte att ta miste på vad det berodde på. Jag smekte hennes axel med min vänsterhand och lade munnen på hennes huvud och pussade försiktigt hennes hårbotten. Gud vad jag var kåt. Jag fattade mod och lade min högra arm om henne och drog den lilla skönheten mot mig. ”– Tycker du om att kramas?” Frågade jag lite nervöst. Hon nickade till svar och jag drog henne tätare till mig med båda mina armar.

För första gången kände jag hennes bröst tryckas mot min bröstkorg och jag smekte hennes rygg och pussade henne på huvudet. Hon tittade upp mot mig och såg mig djupt i ögonen. Jag tittade in i hennes vackra ögon och smekte hennes kind med handen. Jag lutade huvudet närmare hennes och gav henne en försiktig puss på kinden. Sandra lade sitt ena ben över mina ben och hon drog mitt huvud mot sitt med sin vänstra arm. Plötsligt började vi pussas och pussarna övergick snart i ett upphetsat hånglande. Jag kysste hennes mjuka mun och våra tungor arbetade utforskande. Jag flåsade och andades häftigt. Sandra smekte min arm och fortsatte sedan att smeka min bröstkorg. Jag lyfte upp henne så att hon satt grensle i mitt knä och vi fortsatte att kyssas intensivt. Jag kände hennes varma fitta mot mitt hårda stånd och jag började smeka hennes rygg innanför tröjan. Protester uteblev och jag började därför dra upp hennes tröja. Sandra sträckte upp armarna rakt upp i luften så att jag lätt kunde dra av henne t-shirten. Gud, vad hon var vacker. Hennes bröst var inte så stora, men perfekt utformade. Hon hade en lätt solbränna och jag stirrade på henne och sa till henne att hon var det vackraste jag någonsin sett. Hon rodnade lätt och stoppade ett finger i munnen samtidigt som hon log. Det såg så oskyldigt och oskuldsfullt ut, men ändå så otroligt sexigt.

Jag drog snabbt av mig min t-shirt och började ömt känna på hennes bröst. Jag smekte hennes bröstvårta och hörde hur hennes andhämtning blev häftigare. Hon smekte min överkropp och i denna stund var jag tacksam över att ha spenderat så många svettiga timmar i gymmet den senaste tiden. Jag började återigen kyssa henne och smekte nu hennes rumpa. Jag lade händerna på hennes höfter och började gunga henne som om hon skulle rida mig. Hon fattade galoppen och gjorde mjuka gungande rörelser så hennes fitta trycktes hårt mot min sprängfyllda kuk.

”-Lilla Sandra, du gör mig så varm och hård”, viskade jag flåsande i hennes öra. Mina händer höll ett fast tag om hennes skinkhalvor. ”– Jag är alldeles blöt i fittan”, pep Sandra till svar. Den kommentaren avgjorde saken. Jag började ivrigt knäppa upp hennes byxor och när detta var gjort ställde sig Sandra upp och drog av sig både byxor och trosor på en gång. Sittandes i soffan stirrade jag på hennes underbara lilla fitta. Den var lätt bullig och fjunig och det glänste på insidan av hennes lår av safterna som runnit. Jag drog av mig mina träningsbyxor och kalsonger utan att ta blicken från hennes trånga, våta mus.

Sandra stod fortfarande helt naken framför mig. Jag drog henne närmare och kände försiktigt på hennes fitta. Jag smekte insidan av hennes lår och lät sedan långsamt mitt pekfinger tränga in i hennes sköte. Hon gnydde till när jag lugnt och försiktigt pullade henne med fingret. Jag kände hur kuken fuktades när jag hörde hennes regelbundna stön. Mitt pekfinger gick in och ut i hennes plaskblöta, varma, trånga fitta. Sandra gav ifrån sig några ynkliga läten då jag testade att pressa in både pek- och långfingret i henne. Sakta pressade jag in fingrarna och jag fick ta i lite för att lyckas. Jag kände hur hennes fitta sög tag i fingrarna och min kuk var nu stenhård och varm av allt blod. Jag tog hennes ena hand och styrde den mot min kuk. Ovant kände hon sig för med sin lilla hand och började lite klumpigt att dra min förhud upp och ner. Sandra ökade takten och runkade mig riktigt fort, men något orytmiskt. ”– Vad duktig du är”, viskade jag, men tog sedan bort hennes hand för att inte spruta allt för tidigt. Synen av hennes lilla hand runt min stora hårda renrakade kuk var oerhört upphetsande.

Jag ställde mig upp och lyfte upp hennes ben för att lägga ner henne på rygg på soffan. Hon flämtade till lite när jag nästan kastade ner henne på soffan. Ivrigt lade jag mig ovanpå henne och kände hennes nakna bröst mot min bröstkorg. Sandra såg nästan lite skrämd ut, men ändå mest upphetsad, när jag antagligen såg tokig ut i blicken av kåthet. Nu ville jag bara knulla. Jag särade på hennes silkeslena ben och styrde min stenhårda kuk mot hennes lilla trånga fitta. Jag smekte insidan av hennes lår samtidigt som ollonet hittade öppningen.

”-Ska du knulla mig nu?”, viskade Sandra samtidigt som jag försiktigt pressade in ollonet i henne. Hon stönade till och lade benen runt mig. Min stenhårda kuk trängde ända in i hennes våta, trånga fitta och Sandra gav ifrån sig höga stön när jag långsamt började knulla henne. Jag lutade mig över henne och kände hennes perfekta fasta bröst tryckas mot min nakna överkropp. Sakta ökade jag takten och hårdheten och hennes högljudda läten gjorde att jag för ett ögonblick blev orolig att grannarna skulle höra. Hennes ben låg runt min kropp som en rävsax och jag knullade på henne ordentligt. Gud, vad hon var underbar.

Min kuk såg enorm ut där den plöjde fram och tillbaka mellan hennes tajta fittläppar. Sandra stönade högre och högre vilket sporrade mig att öka takten. Kuken gled nu taktfast in och ut i hennes trånga tonårsfitta. Sandra såg salig ut och stönade ut kåta ord.” – Wow vad skönt att knulla. Du får aldrig sluta knulla min fitta”. Med högerhand började hon smeka sig själv över klitoris och det tog max 5 sekunder innan hon kom i en enorm orgasm. Hon skrek ut den.” – JAAAAAAA… knulla min fitta… jag vill ha din stora kuk i mig…”. Och det fick hon. Jag höll hennes fötter högt över hennes huvud och dunkade in kuken i henne. Hon var så trång och skön.

Plötsligt for hon upp och sa ”– Du får inte spruta i mig. jag äter inga piller…” Jag blev orolig och drog ur kuken med ett plopp. Hon såg nästan besviken ut men fick tag i den och stoppade in den igen. ”– Du får inte sluta knulla än. Dra ur när du är nära och kom i mitt ansikte…”

Bara orden fick mig att flämta högt. Ville den näpna lilla 15 åringen ha min sats i ansiktet? Då skulle hon få det!
Jag knullade henne taktfast och länge. Sandra kom minst 3 ggr till innan jag kände att det var dags. Jag sa till Sandra att jag var nära. Hon tryckte bort mig och satte sig upp i soffan. Hon pekade med ett finger mnot sin öppna mun och sa ”- Spruta ner mig. Jag vill ha det i ansiktet.” Jag runkade kuken sakta och tittade på den nyknullade 15 åringen som satt framför mig. Kuken exploderade i en enorm sats som träffade Sandra rakt i ansiktet. Hon flämtade till och såg överlycklig ut när jag sprutade ner henne. När kuken lugnat sig satt hon där med sperma i hela ansiktet. Hon log och sa att det var det bästa hon nånsin gjort.

Hon bestämde att vi skulle duscha sen ville hon knulla mer… Det är en annan story.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: macowen

  • Publicerad Publicerad: 2006-06-28

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (64 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

jakob skrev

inte den bästa men den funkar (jag tycker inte det är något att runka/pulla åt) men annars var den helt okej

Betyg: 2
Bananen skrev

Ooh vilken skön story.Jag måste bara sätta igång att Runka min stenhårda Kuk

Betyg: 5
Klasse skrev

Så härlig, jag har också fått knulla en 16 åring när jag va 55.

Betyg: 5
Emmi skrev

njae ganska bra men jag vart våt i min mulliga flickfitta iaf så jag kunde börja pulla lite.

Betyg: 2
hans-göran skrev

den var topen

Betyg: 5
skrev

Ennlovell som stimulerar njutningstankar.

Betyg: 5
Karl skrev

Tänk att få vandra uppför låren på Sandra när hon ropar ge mig mera kuk, jag har en fitta som är knullsjuk.

Betyg: 5
;) skrev

Det är texter som den här då man märker att sex noveller är bättre än porr :) fast allra bäst är ju hand to hand expirience så klart.

Bra novell "macowen", väntar på mer fler texter :)

Betyg: 5
bengt öberg skrev

Vilken häligt historia

Betyg: 5
Hannah skrev

Mmm mera blir så skönt våt och sugen. Kanske måste hon bo hos grannen en hel och få lära sig ta den i stjärten. Kanske knullar de i durchen mef.

Betyg: 4
russu skrev

Och vart ska man flytta för att få en sådan granne?

Betyg: 4
Bästa novellen skrev

Tack för novellen! Hälsningar från mig och kuken.

Betyg: 5
GROVKUKEN skrev

Jag är den där översexuella kåta grannen med riktigt grov fet härlig kuk...kom och smaka lilla granne ;-) mmmmmmmm

Betyg: 4
David skrev

gllar denan fantasi om en ung läcker tjej.. Saknat då lite mer beskrivande detaljer när man stoppar in den, de flesta som skriver hastar förbi det scenariot =( .. Men annars var den bra!

Betyg: 4
Razmus - Studerande. skrev

Din novell var ofattbar bra! Den gav mig ett nytt perspektiv som jag aldrig någonsin förr tänkt på. Novellen stimulerade både fysiskt och psykiskt. Att få uppleva en sådan novell, vore något extra.

Mitt ex heter också Sandra, och hon är en sex galning som är också 15 år och strax 16 år.

Den är riktigt bra, fortsätt med att skriva noveller så blir alla nöjda. :)

Betyg: 5
Nils skrev

Bra, men kanske en fortsättning där mamman deltar?

Betyg: 4
Hartz skrev

Mycket bra!

Betyg: 5
anonym skrev

man blev värkligen kåt av att läsa deta

Betyg: 5
S skrev

Riktigt bra novell. Jag blev helt tagen. Så hade jag velat förlora oskulden

Betyg: 5
Linda skrev

Gud vad bra! Jag blev alldeles våt i fittan!

Betyg: 5
Jonna skrev

oj vad bra jag blev alldeles våt i fittan

Betyg: 5
marcus skrev

riktigt upphettsande...

Betyg: 5
Herr Morelli skrev

15åringar som vill ha säd i ansiktet måste vara guds bästa gåva till mannen...

Betyg: 5
Björn skrev

Bra skriven. Upphetsande.

Betyg: 5
Maria skrev

Riktigt bra!

Betyg: 5
Swordplayer skrev

Första tjejen jag knullade hette Sandra...!

:-)

Betyg: 5
18&Oskuld skrev

WOW

Betyg: 4
Ano Nym skrev

Galet bra, FÖR bra! Sabbade precis min 19 dagar långa no-fap streak som jag tänkt hålla hela månaden ut.

Betyg: 5
$£X skrev

this novell was awesome, i dont understand swedish so well but i think it was pretty good, more of this please !! =)

Betyg: 5
chrilla955 skrev

yeah

Betyg: 1
Vict skrev

Du borde inte ha knullat den unga flickan, du borde ha smekt och slickat henne.

Betyg: 3
Sandra skrev

Jag heter Sandra och jag blev så kåt av att läsa detta och undrar om det finns nån ensam granne i närheten att förföra under lovet när jag är ensam hemma

Betyg: 4
Ronny skrev

Vad skönt det skulle vara att få


knulla en sån gobit

Betyg: 5
kååt skrev

Den novellen gjorde mig så kåt att jag runkade i typ en timme!

Betyg: 5
Lina skrev

Så sjukt sexig och upphetsande story. Levde mig in i att jag var 15 åringen. Lätt 5 stjärnor!

Betyg: 5
janne svensson skrev

lär dig skriva bra fantasier men funkar ej första gången sorry

Betyg: 1
Robin skrev

En riktigt het och intensiv novell som iallafall gjorde mig lite hård.

Betyg: 5
jesper skrev

Otroligt upphetsande story.kunde inte låta bli att runka till den

Betyg: 5
Isbjörn skrev

Häftigt!! Längar till nästa gång.....

Betyg: 4
billy skrev

Sandra hade tur som fick börja sitt kärleksliv med en mogen man som inte sprutade efter 5 min utan fick komma flera gånger. Så skulle alla tonårstjejer få bli knullade.

Betyg: 5
Kåt kille skrev

Väldigt upphetsande novell som man självklart måste runka till

Betyg: 5
Emma skrev

Åhh så bra blev så våt att jag pulla mig tills jag kom. Vill läsa mer snusk hihi.

Betyg: 5
Danne skrev

mkt runkvänlig novell

Betyg: 5
:) skrev

Asså åhhhhhh, snälla ge mig meeeeerr! Jag är så fucking nära att komma!😩 mitt fitta sprängs att kåt het, vill ba knulla!!!! Vem som helst ba kom hit och knulla mig!!!👉👌😫

Betyg: 5
Ken skrev

Kåta Unga Dottern Vill Bli Knullad i Våta Kåtfittan Många Gånger tills Sperman Sprutas På Kroppen o Kuken66666666666666

Betyg: 5
Ken skrev

Knullgalna Ungdomar vill Knulla tills Sperman Kommer i Ansiktet! God att RUNKA till!!

Betyg: 5
Willy skrev

En toppen bra novell, så skulle alla 15.åringar bli knullade.

Betyg: 5
Gert skrev

Synd att Inte Ståkuken Fick Spruta In Sperma i Tjejens Kåta Fitta!!

Betyg: 5
Evert skrev

Kåt o Sexig Knullar med Ståkuken I Våta Kåta Bullfittan o Tar Sperman i Munnen!Emmi ta en Dildo i Våta Kåta Fittan o Onanera tills Du Sprutar!!

Betyg: 5
Axel skrev

Unga Sandra Våt o Kåt att Få Knulla med Killens Ståkuk i Fittan tills Sperma Sprutar i Munnen! Tjejer ska Alltid ta P-Piller!!

Betyg: 5
Cramo72 skrev

fem hårda kukar

Betyg: 5

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter