Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Grannens äldre dotter

Det var en av sommarens finaste dagar det året. Jag satt på cykeln på väg till en liten sjö för att bada och sola. Sjön låg inne i skogen så det var inte många som visste att den faktiskt fanns där, så man fick ofta vara helt ensam. Man fick vika av från en grusväg in på en stig genom skogen som var precis lagom snårig för att man skulle kunna få med sig cykeln om man ledde den.
När jag kom fram till sjön konstaterade jag snabbt att jag var alldeles ensam. Jag ställde ifrån mig cykeln och drog snabbt av mig t-shirten och shortsen. Jag hade badbyxorna under för att slippa byta om på stranden, så jag gick direkt ut i vattnet och dök under ytan. Jag tog ett par simtag och började trampa vatten.
Då hörde jag hur en kvist knäcktes i skogen. Nån var på väg till sjön; ensamheten var slut.
Nåja, tänkte jag, det finns väl plats för några till utan att det blir trångt.
Jag gick upp ur vattnet och började torka mig, och just då kom en tjej ut ur skogen. Det var hon som hade trampat på kvisten inne i skogen och när hon kom närmare såg jag att det var Christine, dottern i familjen som bodde granne med oss. Hon var ensam, och bar på en väska. Det kittlade lite i magen på mig när jag insåg att jag skulle få se henne på nära håll i bara badkläder. Hon var 23 år och hade en underbart läcker kropp och jag brukade ofta spana i smyg på henne när jag träffade henne. Själv var jag sexton och insåg att hon aldrig skulle intressera sig för mig på nåt annat sätt än som granne och bekant, så jag försökte ta vara på det lilla jag kunde få.

Hon lyste upp i ett brett leende när hon såg att det var jag.
- Hej! ropade hon och vinkade.
Jag besvarade hennes hälsning och när hon kom fram satte hon ner sin väska bredvid min.
- Får jag göra dig sällskap här, frågade hon och gav mig ännu ett glittrande leende.
- Självklart, svarade jag och hon tog ut en handduk ur sin väska och bredde ut den i sanden.
Så drog hon av sig sitt linne och sina shorts och jag hade väldigt svårt att inte fånstirra på hennes bröst när hon stod där i bara bikini. Jag kämpade för att möta hennes blick.
- Eh, ska du bada? frågade jag tvekande.
- Ja, jag blev så svettig när jag gick hit så det måste jag, svarade Christine och sprang ner mot vattnet.
Jag stod kvar och följde henne med blicken. Nu när hon hade ryggen emot mig kunde jag titta ogenerat och jag kände hur kuken växte lite i badbyxorna när jag lät blicken fastna på hennes stjärt. Jag var tvungen att lägga mig på mage på handduken och låg så medan Christine badade. Efter ett tag kom hon upp, vred vattnet ur håret och tog upp en ny handduk ur väskan och började torka sig.
- Har du varit här länge? frågade hon.
- Nä, jag kom alldeles nyss, svarade jag och hoppades att det inte skulle synas att jag rodnade när jag associerade det jag just sagt till nåt helt annat.

Men Christine verkade inte märka nåt. Hon hade torkat sig och la sig nu på rygg på handduken och stödde sig på armbågarna.
- Vad skönt att få vara alldeles ensamma här! sa hon och tittade sig omkring. Gör det nåt om jag tar av mig överdelen när jag solar?
Självklart inte! Ta av dig allt, ville jag skrika.
– Nej, det är nog ingen fara, fick jag fram.
- Bra, sa hon och satte sig upp och knäppte upp behåspännet.
När hon lät behån falla till marken avslöjades två helt underbara bröst och det syntes att hon brukade sola topless även annars. Jag kunde inte slita blicken från dem och nu upptäckte hon vad jag tittade på.
- Ser du nåt du gillar, frågade hon retfullt.
– Mhmm, svarade jag och tittade generat på henne.
– Det gör inget. Titta du, jag gillar det, sa hon och smekte mig på armen.
Nu var min kuk stenhård och jag vred höfterna för att hitta en mer bekväm ställning där den inte pressades ihop mot marken under mig.
– Jag har sett hur du har tittat förut också, sa Christine plötsligt.
Jag tittade på henne, förvånad och generad. Visste hon?
– Du behöver inte skämmas, jag sa ju att jag gillar det! Och killar i din ålder tänker väl inte på annat än sex så jag tar det som en komplimang att du tittar så mycket på mig.
Jag kunde fortfarande inte komma på nåt att säga.
- Har du knullat med nån, då?
Nu blev jag ännu mer generad. Jag ville inte framstå som oerfaren inför henne, men jag hade ju bara varit med en enda tjej. Visserligen gjorde vi det ett par gånger, men ändå. Jag gissade att Christine hade haft många fler killar.
- Nja, det har jag väl, svarade jag tvekande.
- Tjejerna i din ålder är väl lite blyga, va?
- Joo...

Hon satte sig upp och smekte mig över armen, upp mot axeln.
- Vet du vad? Jag är jättekåt. Jag blir alltid kåt av att ligga i solen och värmen så här, sa hon.
Jag satte mig upp och la händerna i knät för att försöka dölja mitt stånd. Men hon såg det och log mot mig.
- Du är visst också lite kåt, ser jag.
Jag svarade inte utan tittade bara ner i marken. Då tog hon min hand och la på sitt ena bröst. Det var underbart att få känna hennes styva bröstvårta mot min handflata. Jag klämde lite om bröstet och såg henne i ögonen.
- Gillar du det? frågade hon och jag nickade.
Hennes bröst var helt otroliga. Hon hade D-kupa och jag var tvungen att spreta med alla fingrarna för att få plats med brösten i handen. Samtidigt smekte hon min mage och närmade sig långsamt kuken, som nu stod som ett spett rakt upp. Jag brydde min inte om att försöka dölja den längre, utan tog bort handen som jag höll över. Hon lät sin hand glida ner och ta tag om linningen på mina badbyxor.
- Jag vill se, sa hon och tryckte på mitt bröst med sin lediga hand så att jag hamnade på rygg. Så tog hon tag med båda händerna och drog av mina badbyxor.
Kuken sprätte upp och stod styv och varm pekandes upp mot mitt ansikte. Hon tog om den med handen och jag stönade till. Så smekte hon mig sakta och började runka förhuden fram och tillbaka. Jag stönade högre och satte mig upp på armbågarna. Hon började kyssa mitt bröst och lät sen munnen fortsätta nerför magen tills hon hade sitt ansikte precis framför min kuk. Jag bet mig i läppen för att inte stöna för högt när hon tog in mitt ollon i munnen.

Tänk vad många gånger jag hade fantiserat om just det där, och ändå hade jag aldrig kunnat föreställa mig hur skönt det var. Jag hade aldrig blivit avsugen förut, så det var en himmelsk upplevelse när Christine lät min kuk glida in i sin mun. Jag njöt och stönade och vred mig, och när hon släppte taget och slutade suga gjorde hon det i precis rätt ögonblick för att jag inte skulle spruta.
Hon reste sig upp och drog av sig sina bikinitrosor och stod nu helt naken framför mig. Så satte hon sig grensle över mig och tog min hand och förde den till sin fitta. Hon särade lite på blygdläpparna och förde mitt finger till rätt ställe. Så hjälpte hon mig att smeka henne, medan hon stönade och blundade. Jag kände hur hon snabbt blev våt och varm. Hon höll hela tiden sin hand på min och hjälpte mig att smeka henne rätt, och efter en stund började hon darra i hela kroppen.
- Ååååhhh, guuud! stönade hon och kastade huvudet bakåt medan orgasmen sköljde genom hennes kropp.
Hon andades häftigt ett par gånger till, och tittade sen på mig med glansiga ögon.
- Nu vill jag ha dig i mig, stönade hon.

Hon kröp en bit framåt så att hennes varma sköte gneds mot min kuk. Så tog hon om kuken och styrde den in i sig och började rida mig. Det var så otroligt skönt att få komma in i henne, så jag bet mig i läppen för att inte spruta direkt. Hon kände att jag var på väg att komma och sänkte takten. Så reste hon sig upp, tog min hand och drog mig upp på fötter. När vi stod upp vände hon sig om med ryggen mot mig och böjde sig framåt. Hon tog om min kuk och styrde den mot fittöppningen och jag kunde inte göra annat än att ta om hennes höfter och följa med. När kuken gled in i henne blundade jag och flämtade. Det var så fantastiskt skönt, så jag kunde knappt hålla mig nu heller.
- Det går snart för mig, varnade jag.
Hon sänkte tempot.
- Inte än, sa hon och smekte mig över höften. Jag vill se när du sprutar.
Vi stod nästan alldeles stilla, jag med kuken inuti henne och hon med ena handen på min höft och den andra på sitt ena bröst. Vi rörde oss bara nån centimeter fram och tillbaka, och stod så ganska länge. Så tog hon ett steg fram så jag gled ur henne, och vände sig mot mig.
- Vill du spruta på mina bröst? frågade hon, och jag nickade stumt till svar.
Jag hade aldrig sprutat nån annanstans än i kondom, förutom när jag hade runkat, så bara tanken på att få spruta på hennes fantastiska bröst fick mig att komma nästan direkt.

Hon gick ner på knä framför mig och tog om min kuk och började runka den. Så tog hon in den i munnen igen och började suga. Jag stönade högre och högre när hon sög för allt vad hon förmådde. Nu började jag närma mig utlösningen, och jag grep tag i hennes axel och kramade den hårt samtidigt som jag flämtade allt snabbare. Hon tog ut kuken ur munnen när hon märkte att jag var på gång, och runkade den frenetiskt.
- Kom du, bara kom. Spruta när du vill, sa hon och då kunde jag inte hålla mig längre.
Sperman flödade ur kuken medan hon runkade den framför sina bröst och hon tittade leende upp på mig medan jag sprutade på henne. Hon smekte sitt ena bröst med den lediga handen och smetade ut sperman över det. Jag fortsatte att spruta, det tog lång tid innan jag hade tömt allt.
- Vad mycket det blev, sa hon och log. Underbart, jag älskar att få sperma på mig!
När jag började lugna ner mig höll hon fortfarande kuken i sin hand, nu i ett lite försiktigare grepp, och stoppade den i sin mun och sög av den sista sperman. Hon slickade sig om munnen och svalde det hon hade fått i sig. Så reste hon sig och smekte sina bröst med båda händerna.
- Nu badar vi, va? Det behöver i alla fall jag, sa hon och tittade skrattande ner på sina spermakladdiga bröst.
Hon sprang ut i vattnet och jag följde efter.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Pulaski

  • Publicerad Publicerad: 2009-03-30

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (24 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Lena skrev

Visst är det härligt att se hur en sprängkåt kuk sprutar men det går inte upp mot att känna hur kåtkuken sväller och bultar i fittan just när han tömmer sig i min knullfitta

Chrper skrev

Dar du mera av Grannens äldre dotter

Betyg: 5
Bengt skrev

Håller med Lena delvis, att spruta på kroppen är waste of good liquor men att få satsen i fittan eller munnen är väl likvärdigt? Vad säger damerna?

Betyg: 5
Ken skrev

Lena Bra att Runka av sej Spermani FITTAN!!

Betyg: 3
Gert skrev

Kåta Killen Knullar Kåta Våta Knullfittan!Kuken Sprutar Sperma På Utsidan!Fittan Ska Ta Emot Sperman! Kåt FITTOR KUKAR!!!

Betyg: 5
Evert skrev

Naken Tjej Kåtar Upp Killens KUK till Max! Ståkuken Knullar In I Våta Kåta Knullfittan!

Betyg: 5
Gert skrev

Nakna o Våta Kåta Båda o Knullar med Ståkuken i Knullfittan!

Betyg: 5
Evert skrev

Kåt Tjej Suger Kuken i Munnen o Sen Vill Hon ha Ståkuken i Våta Kåta Knullfittan!!

Betyg: 5
Axel skrev

På Stranden Ser Han Tjejen o Blir Kåt med Kuken! Hon Badar o Kommer Upp! Hans Kuk blir Ståkuk som Hon Runkar o Sen Knullar Våta Kåtfittan tills Sperma Sprutar i Kåthålet!!

Betyg: 5
Axel skrev

Kåt Naken Tjejen Runkar Killens Ståkuk tills den Sprutar ut Sperma i Hennes Mun! Inget Knull i Kåta Våta Fittan med Ståkuken hade Varit Mycket Gott Knull!!!

Betyg: 5
Kalle skrev

Lena håller med dej o Du blir Mycket Kåt o Vill ha Ståkuk I Våta Fittan tills Sperma Sprutar Långt in i Lenas Fitthål!

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter