Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Grannen på besök

Idag var det en helt vanlig sölig lördag. Jag satt inne i mitt lilla kök i min trånga etta och drack kaffe. Jag hade ett par för små blåa shorts och en vanlig helgrå t-shirt med kaffefläckar från förra veckans lördagstråk. Det var aningen grått ute och jag kände varken för att sova eller för att gå ut och gå. Jag kände inte för någonting faktiskt. Jag hatar lördagar, det finns inget värre en lördagar.
Innan jag hunnit somna och smälla huvudet i bordet så ringde det på dörren. Ljudet från ringklockan ekade i huvudet på mig och silade sakta igenom mina hörselgångar. När ljudet slutligen lagt sig ner och inte minsta lilla vibration från klockan var märkbar så dunkade jag i borde och suckade djupt. Det ringde igen. Jag klarade inte av de koncentreradeljudvågarna borra igenom mina trötta öron så jag tog intiativet att stappla iväg till hallen som är helt blottad från köket och går och öppnar dörren.
- Hallå, hallå Anders! Kan jag komma in en stund? Jag har det skittråkigt.
Det var Lasse,23 år, ett år äldre en mig och bor precis i lägenheten bredvid. Han är glad jämt och ständigt och ibland kan det faktiskt vara ganska irriterande. Speciellt dagar som denna. Men, jag hade inget annat för mig idag i alla fall så jag såg inget annat alternativ än att bjuda in honom.
Jag ramlade ihop i köksstolen jag satt på innan Lasse förstörde lugnet medan han själv gick glatt in och satte sig avslappnat i stolen mitt emot och tog av sig sina svarta, högljudda innertofflor och kastade iväg dem mothallen en och en och försökte pricka skostället, precis som han gör varje gång han kommer över.
- Jaha, hur mår du idag då Anders?, sa han muntert.
- Det är la' bra, mumlade jag fram.
- Jahapp.
Jag suckade till lite lätt och gnuggade händerna över ansiktet. Jag kände inte för att prata så mycket idag. Jag hade verkligen ingen lust alls. Om han ville prata fick han göra det. Jag nöjer mig med att svara, kort, lätt, utan ansträngning.
Lasse satte ena armen på bordet, vred sig om lite så han satt på sidan av stolen samtidigt som han särade på benen och satte andra armen stadigt på sitt högre ben och kollade runt i köket lite. Det var något som stramade åt under hans gråa mjukisbyxor. Det kändes lite obehagligt att han siktigt hård så kommer min 17 centimeters manslem blomma ut ur byxkanten. Tänk om Lasse skulle se det, vilka konsekvenser. Han hade aldrig vågat sätta sin fot här mer eller, tänk! Han kanske flyttar, pågrund av en sådan liten sak! Nej, struntprat. Alla män får väl stånd lite då och då, och det behöver inte ha någonting med sexuell upphetsning att göra!
Han vände sig om med ansiktet mot mig och jag tryckte ihop mina ben så hårt det bara gick för att han inte skulle se min eregerande manslem ifall han skulle ställa sig upp av någon anledning. Han fick bara inte se.
- Jag har inte heller så roligt idag. Jag som tänkte gå ut och handla mat men jag vet inte om jag pallar. Det kommer regna så snart som helst verkar det som, sa han tydligt.
- Jaha, kläckte jag ur mig nervöst.
Hans leende avtog lite och han verkade visst höra på min röst att jag blivit lite nervös.
- Är du ledsen över något?
- Nej, nej, inte alls! Bara lite trött, sa jag hastigt.
Han log, och tittade ut genom fönstret. Min kuk började mjukna till och jag kände mig lättad.
Efter ett par minuter av tystnad så sa han:
- Åh, Lena har varit sur den senaste veckan för någon grej på jobbet så hon har ingen lust att ha sex. Det har varit riktigt skit för mig för jag har varit kåt som ett djur och jag håller på att smälla av.
Jag försökte att sucka lite lätt för att visa någon sort av medlidande men av att höra hans sexuellt betonade meningen fick det att gå igång i kuken igen och nervositeten kom tillbaka. Jag hade nämligen inte heller haft sex på ett tag för att min flickvän varit bortrest i två veckor.
- Nä, samma här. Stina har ju varit bortrest nu ett tag.
Han nickade till lite medan han suckade djupt och vred huvudet lätt mot ytterdörren. Det blev en tyst stund igen och jag började att spänna kroppen. Jag blev bara kåtare och kåtare.
Tystnaden höll sig ett tag och tillslut så vred han huvudet tillbaka mot mig med allvar i blicken, utan att se sur ut. Han stirrade in i mina ögon och det fylldes en spänning i rummet. Plötsligt kände jag någonting som började smeka min kuk ovanför mina korta, tunna byxor som var nu helspända av min erektion. Det var hans fot. Det kändes väldigt konstigt men väldigt upphetsand skönt?, frågade han lugnt och sansat.
Jag försökte säga ett "mhm" men fick inte ut något mer än ett skrapande stön.
Han började trycka och smeka allt hårdare och jag ville bara ta tag i hans ben och trycka det mot mig ännu hårdare, men jag vågade inte.
Han slutade plötsligt och ställde sig upp. Han var också kåt. Hans väldiga kuk verkade nästan trilla ur byxorna då den stod rakt upp dold bakom det gråa tyget. Han gick runt bordet och satte sig på knä framför mig och jag vredmig om. Han kunde säkert se min styva penis nu som var nära på att sticka fram vid byxkanten. Jag hade nämligen inga kalsonger på mig idag.
Hans händer började lätt smeka mig över t-shirten vid bröstvårtorna. Nervositeten började att släppa lite och jag njöt allt mer av det han gjorde.
Efter ett tag så tog han sakta av mig t-shirten, jag hjälpte honom och snart blottades min renrakade och lätt tränade mage. Han gav ifrån sig ett leende och började att smeka den. Han drog med hela handflatorna över brösten och naveln som att han smekte en spinnande katt lätt på ryggen. Han verkade njuta lika mycket som jag och hans händer började sakta söka sig ner till byxornas övre kant. En rysning spred sig snabbt igenom hela kroppen medan hans händer höll på att dra ner mina tighta byxor. Nästan samtidigt som han började dra ner mina byxor så stack kuken upp som ett skott. Han drog ner byxorna helt och lade dem åt sidan lugnt och försiktigt. Han granskade min kuk som kändes mer som 20 än 17 cm för tillfället. Den är lätt ansad och ganska grov. En kuk som vilken som helst tror jag.
- Vad fin den är, sa han medan han började att undersökta min lätt behårade pung med sin högra hand. Jag blev generad och kollade snett uppåt i taket för att bereda migpå att han snart skulle föra in min styva kuk i hans varma mun vilket han snabbt och kvickt gjorde. Han sög lite lätt på ollonet och slickade vid det lilla penishålet med tungspetsen inne i munnen. Det var helt underbart skönt. Han drog sedan munnen upp och ner längs med skaften och samtidigt hade han kvar sin hand vid ollonet och smekte mina bollar. Han sög snabbare och snabbare och jag kände nästan att jag kunde komma när som helst, men jag ville inte. Det var så skönt, jag var rädd för att tänka på attamtidigt som jag sprutade en rejäl sats sperma då han fick in kuken från roten in i munnen. Hela kroppen skrek av välbehag. Han fortsatte att suga men med mindre tag och svalde saggan lite i taget.
När han svalt allt så ställde han sig upp och drog ner sina byxor och han hade ett par rödmönstrade björn borg kalsonger. En rejäl bula syntes och jag började snabbt att klämma på min grannes styva penis ovanför kalsongerna. Det tog inte lång tid innan jag hade tagit av dem och slängde iväg både byxorna och kalsongerna.
På min vita köksstol satt jag nu helt naken och granskade min halvnakne grannes kuk. Den var grov och ådrig och större än vad jag tänkte mig, minst 23 centimeter och stod rakt ut. Vid roten spretade sig hans bruna könshår åt alla håll. Det var inte obehagligt att se, inte alls, det var upphetsande. Det skrek manlighet och ståtlighet om hans styva revir. Det fick min kuk att än en gång resa sig.
Han log med ett väldigt sensuellt och kåt leende, han var riktigt sexig när han stod där framför mig och blottade sin stora kuk. Han tog av sig den skitiga t-shirt och jag fick se hela hans blottade kropp. Den var behårade lite var stans. Speciellt runt bröstvårtorna, naveln och könet. Han var också lätt tränad men hade en aningenstörre kropp än jag. Jag kunde knappt bärga mig när han naket stod ståtligt och nästan bad om att bli avsugen, så jag tog ett stadigt grepp i hans kuk och började att suga av honom. Han grymtade och stönade och det fick mig att bara suga snabbare. Han tog tag i mitt mörkblonda hår och började att virvla runt det av välbehag och snart så tryckte han fram och tillbaka med mitt huvud hårdare och snabbare.
Snart drog han ut kuken ur min mun och sa:
- Ställ dig upp.
Jag gjorde precis somhan beordrade och min kuk dinglade till medan jag hoppade upp ur stolen på ett ögonblick. Han ställde undan stolen.
- Vänd dig om och luta dig mot bordet.
Jag gjorde som han sa igen och vände mig sakta om och lade händerna på mitt runda köksbord. Han la sin kuk på mitt ryggslut och smekte lite lätt med den. Sedan så höll han sin kukspets vid mitt rövhål och stannade till en litet tag innan han körde in halva sakta och säkert. Det gjorde lite ont och jag gav ifrån mig ett litet stön. Han tryc bordet. Han började nu att köra sin styva lem ut och in ur min mansfitta och det kändes allt skönare. Han pumpade snabbare och snabbare och snart stönade både jag och Lasse vilt av välbehag. Jag ville nästan skrika för behandlingen. Det var så otroligt skönt! Han pumpade och pumpade och han grep tag om mina höfter och både jag och bordet kördes fram och tillbaka.
- Du är så SKÖN!, skrek han och pumpade ännu hårdare och snabbare. Han böjde sig ner och tog tag i min kuk och onanerade mig samtidigt som han knullade mig hårt bakifrån. Jag kunde inte hålla mig utan sprutade mitt på bordet en andra sats och mina muskelsammandragningar fick även honom att spruta sin efterlängtade sats. Han sprutade hårt och länge och jag kunde känna hur hans kuk drogs fram och tillbaka medan han själv lugnade ner sig.
Han drog ur sin fortfarande lite hårda kuk och satte sig på stolen han ställde undan innan. Han drog ett långt utmattande andetag och skrattade lite för sig själv. Jag satte mig också ner fast på den andra stolen. Jag var alldeles utmattad jag med. Jag log.
- Nehepp, sa han tillslut och tog sina kläder och gick ut naken ur lägenheten och stängde dörren bakom sig. Jag kände hur det rann sperma ur mig medan jag belåten satt på trästolen. Jag tittade ut ur fönstret, det hade börjat regna, ganska ordentligt. Jag vända blicken mot mina kläder som låg utspridda på golvet och sedan mot Lasses tråkiga tofflor han glömt. De låg patetiskt på olika ställen i hallen. Jag log igen, och tänkte: "Jag hoppas varje lördag kommer vara lika sköna".Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Nennis

  • Publicerad Publicerad: 2008-06-26

  • Kategori Kategori: Homo

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter