Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

*--- Goda Vänners Sällskap ---* Bi

En hel del av sina vänner träffar man på jobbet en del ytligt och andra mer på djupet. En av mina närmaste vänner har jag träffat på jobbet. Hon heter Annelie och är drygt 40 år. Hon jobbar som sekreterare på avdelningen och hjälper oss tillrätta i administrationens djungel med ett leende. Hon är väl kanske inte den utseendemässigt vackraste kvinnan på jobbet och ska man vara riktigt ärlig så gör hon inte mycket väsen av sej.
I början, när hon precis börjat på avdelningen, så tyckte väl jag, och de flesta med mej, att hon verkade lite tyst och anonym. En grå liten mus. Efter en tid så växte hon dock och visade sig vara en kompetent och mycket charmig kvinna i sina bästa år. Hon är ganska liten till växten, drygt en och femtio, men har en snygg, slank figur som hon ofta framhäver i mellanlånga kjolar och snygga blusar. Hon har kort mellanblont hår och använder oftast glasögon på jobbet.

Jag har väl alltid pratat med henne på jobbet, för hon sitter vid skrivbordet bredvid mej, men det har väl oftast rört sig om allmänt ditt och datt men för inte så länge sedan tog det däremot en helt annan vändning, vi kom nämligen in på ett lite mindre allmänt ämne nämligen sex. Jag vet inte hur det gick till men rätt som det var så hade vi börjat tala om det, sex alltså. Det var vid lunch. Vi åt som vanligt våra matlådor i lunchrummet men för en gångs skull var vi ensamma. Vi pratade om hur man ändrade syn på sex när man blev äldre och jämförde våra åsikter. Hon är ju strax över 40 och jag strax över 25 så jag trodde att det skulle vara en ganska stor skillnad. Jag trodde att det hade blivit mer slentrianmässigt men det visade sig att jag hade fel. Jag nämnde att tjejerna nu för tiden gillade att klä sig i lite mer sexiga underkläder, strumpeband och så, och att det var något som jag och antagligen de flesta män med mej uppskattar.

Hon sa att det absolut inte var bara yngre tjejer som "sexade" till sig så. det gällde även kvinnor i hennes ålder. Själv använde hon alltid stay-ups, det blev för instängt i strumpbyxor. Dessutom slängde hennes man alla strumpbyxor han hittade.
Jag försökte tänka mej henne i strumpor , sexigt, utan tvekan sexigt. Jag måste erkänna att jag blev lite kåt av att sitta så där och prata sex på jobbet med en i mina ögon allt sexigare kvinna.
Jag kunde inte låta bli att titta på hennes bröst. Hon bar en tunn vit blus och jag såg tydligt att hon hade en vit spets BH som skylde hennes bröst. Hon hade vackra men ganska små bröst, lagom att fylla handen med. Jag tappade koncentrationen ett ögonblick. Hon måste ha märkt det för hon rätade på ryggen så brösten sköts fram och jag vaknade upp igen.

Samtalet fortsatte. Vi hade sänkt rösterna och luften var lite mer laddad än tidigare. Vi talade om gruppsex och partnerbyte och andra inte så vanliga varianter i sexlivet. Allt naturligtvis i allmänna ordalag. Båda var vi överens om att det antagligen inte var så vanligt längre på grund av AIDS-risken. Hon undrade om jag hade kollat mej och jag sade att jag regelbundet lämnade blod så att jag hade koll på min hälsa.
Lunchen tog slut.

När vi gick ut ur rummet stötte vi samman och jag kom åt hennes bröst. Hon tog ett lätt tag om min arm och kramade till, såg upp på mej och log.
Jag log tillbaka.

--------------------Del 2; Middag Med Dessert -------------------------

På torsdagen en dryg vecka senare så frågade hon, lite i förbigående, vad jag skulle göra i helgen. Jag sade att jag inte hade planerat något särskilt. Hon var tyst en liten stund och tittade på mej. Jag skulle just fråga om det var något särskilt när hon överrumplade mej med att fråga om jag inte hade lust att komma och äta middag med henne och hennes man på lördagskvällen. Jag kom mej inte för att säga någonting. Vi pratade visserligen ganska mycket på jobbet men vi hade aldrig umgåtts på fritiden, så jag blev ganska så förvånad över en så plötslig inbjudan. Till slut fick jag mål i mun och sa att det ville jag gärna. Hon sken upp och sa att jag var välkommen i sjutiden på lördagen. Vi kom också överens om att jag skulle ta med mej en flaska rödvin till maten.
Jag ringde på dörren två minuter i sju. Annelie öppnade dörren och jag fick en liten överraskning, hon var nämligen klädd i en tunn blommig kortärmad blus i någon typ av silkigt material. Till den hade hon en kort svart kjol som slutade strax ovanför knäna. Hon hade ett par svarta strumpor på sig som försvann upp under kjolen. Jag visste att det inte var strumpbyxor. Hon såg lite längre ut än vanligt och det hade sin förklaring i att hon hade ett par skyhöga svarta pumps på sig, sexigt snyggt. När jag såg in i hennes välkomnande leende så såg jag att hon hade lagt ner en hel del tid på att sminka sig snyggt. Jag hade aldrig sett henne snyggare eller sexigare.
"Välkommen, kul att du kunde komma", sa hon och visade mej in.
"Tack", sa jag och gav henne den bukett blommor som jag hade tagit med mig.
"Så gulligt av dej", sa hon och gav mej en kram.
Hon kändes lätt som en fjäder i mina armar. Det ilade till i skrevet när jag kände hennes slanka välformade kropp mot min. Vi gick in i huset och Annelie presenterade mej för sin man, Yngve. Yngve var stor. Han var säkert en och nittio lång och välbyggd. Han såg ut som en jätte bredvid Annelie. Han hälsade på mej med ett stadigt handslag. Jag var glad att jag valt att ta på mej kostym för han var snyggt uppklädd i en mörkblå dubbelknäppt.
Han var snygg på ett maskulint sätt, brunögd, kort mörkt hår och brunbränd. Med tanke på hans grova händer så kunde man gissa på att han hade ett utomhus jobb. Det visade sig senare att han var snickare.
Annelie visade in oss till ett snyggt uppdukat bord och mina medhavda blommor hamnade i en vas mitt på bordet. Vi åt en god köttbit som Yngve hade lagat och drack rödvin till. Konversation gled lätt och stämningen var på topp. Yngve berättade att han mycket riktigt hade jobbat som snickare och att han nu var byggförman. Han var ungefär i samma ålder som Annelie, kanske något äldre, med lite grått vid tinningarna.

Efter middagen så gick vi in i deras vackra vardagsrum. De hade en oxblodsfärgad skinnsoffa med två fåtöljer och till det ett mörkt glasbord. I övrigt var rummet ljust och luftigt. Annelie visade mej en plats i soffan och Yngve satte sig i en fåtölj. Vi hade hängt av oss kavajerna och det kändes avslappnat och skönt. Annelie serverade oss varsin whisky och tog en gin och tonic själv innan hon kom och satte sig bredvid mej i soffan. Efter en stunds rundsnack så kom vi in på ämnet sex. Yngve berättade att Annelie hade berättat om vårt samtal på den där lunchen drygt en vecka sen. Efter det hade han tyckt att det skulle vara en bra idé om jag skulle vilja komma på middag och ha det lite trevlig. Jag missade inte undermeningen, den var nästan övertydlig. Innan jag han svara lade Annelie handen på mitt ben, log mot mej och sa:
"Jag tyckte att det var så kul att du kunde komma."
"Nöjet är helt på min sida", fick jag ur mej, och kände att det började röra oroväckande på sig i skrevet.
Ville dom ha med mej på en trekant?!
Jag drack ur min whisky i ett svep, den värmde fint i strupen. Annelie lät handen ligga kvar på mitt lår och smekte mej sakta och försiktigt. Kuken var inte sen att reagera. Jag tror att hon såg det för hon gav mej ett litet roat leende. Efter en stunds rundsnack så sa Annelie:
"Yngve har köpt en videokamera och jag tror nog att han skulle vilja visa lite av vad han har spelat in. Om du inte har något emot det?"
"Det är faktiskt ganska bra" fortsatte hon innan jag han säga något.
"Det skulle vara kul", sa jag och kände att Annelies hand gled upp närmare min nu stenhårda kuk.
Yngve sträckte sig efter fjärrkontrollen och satte på videon.
Vi satt tysta och såg på TV-apparaten. Först hade han filmat när Annelie kom in i ett rum, såg ut att vara sovrummet. Hon hade samma kläder på sig som idag. Hon snurrade runt på tån och visade upp sig. Sen började hon leende att sakta knäppa upp sin blus med blicken rätt in i kameran, det kändes som om hon tittade direkt på mej. Jag kände hur Annelies hand kom fram till min stenhårda kuk och hur hon suckade belåtet när hon kramade den mjukt.
På videon hade hon fått upp sista knappen i blusen och lät den falla av axlarna. Hon hade en sexig svart spetsbehå under. Sakta med utstuderade rörelser knäppte hon sin svarta kjol och lät den sakta glida ner över benen, hon klev ur den med ett par graciösa steg. Nu hade hon bara svarta strumpor med strumpebands hållare, ett par svarta spetstrosor, behån och ett par höga svarta pumps på sig. Hon hade en otrolig kropp med tanke på att hon fått två barn och var fyrtio år gammal. Vilken tjuguåring som helst hade varit stolt över den.
Hennes hand smekte skönt min kuk utanpå byxorna. Jag såg att Yngve leende såg på. Han stoppade bandet och frös bilden.
"Vad tyckte du om första delen?" frågade Annelie leende och kramade kuken lite extra hårt.
"Den var helt okej" fick jag fram med ett stön.
Annelie släppte sitt sköna grepp om min värkande kuk, reste sig upp och sa:
"Ta av mej som på videon"
Jag och Yngve behövde ingen ytterligare uppmaning. Jag sköt undan bordet så att vi fick plats och Yngve kom för att hjälpa mej. Annelie vände sig mot mej böjde huvudet bakåt och slöt sina ögon. Hennes mun öppnades lite och jag hörde hur hennes andning blev lite tyngre. Jag lade mina händer på hennes axlar och lät dem smekande söka sig ner till hennes fasta bröst. Jag smekte över brösten och kände hur hennes bröstvårtor styvnade. Hon rös till. Yngve ställde sig bakom henne och smekte hennes stjärt med sina stora händer. Han kunde nästan ha hela hennes lilla fasta stjärt i sina händer. Jag började sakta att knäppa upp hennes blus. Yngve började samtidigt knäppa upp hennes kjol. Annelie andades tungt och både min och Yngves andning började bli lite ansträngd. Jag smekte av henne blusen och kunde inte låta bli att smeka lätt över hennes bröst. Hon hade den svarta spetsbehån på. Yngve fick upp hennes kjol och lät den glida ner över hennes ben. Hon klev ur den utan att öppna ögonen. När jag såg henne i bara underkläder blev jag så kåt att det nästan gjorde ont i kuken. Hon öppnade ögonen och såg på mej. Hon log och hennes ögon var blanka och glittrade farligt. Hon satte sig ner i soffan igen.
"Sätt på videon Yngve", sa hon.
Yngve och jag återtog våra platser men nu var det jag så lade en smekande hand på hennes silkiga strumpklädda lår.
På videon klev Annelie åt sidan och Yngve klev in i rummet. Han hade byxor, skjorta och slips på sig. Han knöt upp slipsen, knäppte upp skjortan och drog av sig dem. Han tittade in i kameran. Annelie stod med lätt särade ben med ryggen mot kameran med händerna overksamma utefter sidorna. Yngve knäppte upp byxorna, lät dem glida av och klev ur dem. Han hade bara kalsongerna kvar på sig. Jag såg hans kuk avteckna sig under kalsongerna, den var enorm. Säkert uppåt 25 cm, kanske mer.

Yngve stoppade videon igen.
"Nu är det er tur, gästerna först", sa Annelie och tittade på mej.
Jag reste mej upp och väntade. Annelie ställde sig tätt intill mej och viskade att jag skulle blunda. Sen började hon att smeka av mej slips och skjorta. Yngve satt sig på bordet och började knäppa upp byxorna. Jag hörde Annelie viska:
"Kyss mej!"
Jag böjde mej ner och mötte hennes halvöppna mun. Vi kysstes och jag kände hur hennes lilla tunga ivrigt sökte sig in i min mun. Yngve drog ner mina byxor och jag klev ur dem utan att bryta kyssen. Jag var så kåt att det sög i magen och jag kände pulsen dunka i tinningarna. Mina kalsonger stod som ett tält. Plötslig så känner jag Yngves stora hand på min kuk. Jag flämtade till och bröt kyssen. När jag öppnade ögonen så möttes jag av två leenden. Yngve ställde sig upp och blundade även han. Annelie och jag började att tillsammans knäppa upp hans skjorta. Efter skjortan fortsatte vi gemensamt med byxorna. Det putade ordentligt i dem. Både Annelie och jag stod på knä framför honom. Hans grova kuk höll på att spränga kalsongerna. Annelie drog med mycket besvär ner hans kalsonger och kuken sprätte ut framför våra ansikten.
Den var enorm! Annelie tog ett stadigt tag om kuken med bägge sina händer och kysste den mitt på huvudet. Hon lät huvudet glida in mellan sina läppar med en suck. Yngve knäade till och stönade högt. Annelie lät den sakta glida ut ur munnen, våtblank av saliv. Hon lät den sakta glida in och ut i sin lilla mun några gånger sen lät hon den glida ut och höll den hårt med bägge händerna. Hon log mot mej och riktade den våta stora kuken mot mej.
"Smaka", viskade hon, "det är härligt."
Jag tvekade lite eftersom jag aldrig haft en kuk i munnen förut. Annelie log uppmuntrande mot mej. Jag sträckte mej framåt och lät den stora kuken snudda mina läppar. Den rörde sig oroligt men Annelie höll den i ett fast grepp. Jag särade lite på läpparna och lät den sakta glida in i min mun. När hela det stora huvudet var inne stannade jag till och lät tungan leka över det sen lät jag den sakta glida ut igen. Jag belönades av ett stön både från Yngve och Annelie.
Vi satte oss ned för att fortsätta se på videon. Annelie i mitten av soffan och Yngve och jag på var sin sida. Jag drog av mej kalsongerna och såg att Annelie log uppskattande när min hårda kuk sprätte fram. Annelie tog ett stadigt tag om Yngves och min kuk med varsin hand och började att runka sakta och skönt. Jag lade min hand på hennes trosor och smekte över hennes varma venuskulle. Jag lade fingrarna över hennes klitta och tryckte till lite grann. Hon ryckte till och släppte ifrån sig ett litet kvidande. Hon la upp benen över mitt och Yngves ben för att jag skulle komma åt bättre, dock utan att sluta runka oss. Min hand gled innanför hennes tunna trosa och jag hittade och ett finger hittade in i hennes varma våta springa. Jag gled upp till hennes klitoris och lät fingret leka lite med den. Hon stönade högre och lyfte sitt underliv mot mina fingrar.
Yngve knäppte på videon.
Nästa sekvens visade hur Annelie och Yngve vände sig mot varandra och smekte av varandra de sista kläderna. Annelie drog av Yngve hans kalsonger och den stora kuk kom ut i frihet, svajande och hård. Annelie knäppte upp sin behå, blottad ett par små fasta bröst och lät behån falla till golvet.
Jag lät mitt finger glida ner i hennes välsmorda springa ner till hennes heta hål. Snabbt och utan varning gled två fingrar in i hennes heta inre. Annelie kramade hårt om min kuk och stönade högt. Jag juckade sakta med fingrarna och hon stötte allt vildare med underlivet mot min hand.
På videon drog hon med vickande höfter sakta av sig sina trosor också dem falla till golvet. Yngve hade lagt sig på sängen och riktade kuken rakt upp. Annelie klev upp i sängen, med ryggen mot kameran, och ställde sig på knä, grensle över den stora kuken. Hon hade behållit sina högklackade pumps på. Man kunde se hennes ansikte reflekteras i speglarna på väggen.
Annelie juckade vilt med sitt underliv mot mina fingrar och hade nästan helt kommit av sig när det gällde att runka våra kukar, hon bara höll dem hårt. Hon kved och småstönade konstant nu.
På videon sjönk Annelie sakta ner över kuken. Precis när den gick mot hennes våta hål så stannade hon upp ett ögonblick. Sen sjönk hon med ett utdraget kvidande ner över den. Hennes ansikte var förvridet av njutning. När den sakta gled in i henne kunde man höra Yngves dova stön i bakgrunden.
Annelie skrek till och gick upp i brygga mot mina fingrar och gungande kroppen av och an medan hon krampaktigt kramade våra kukar så att det nästan gjorde ont. Så stannade hon till i brygga och skakade våldsamt i en skön orgasm.
På bandet så började Annelie sakta häva sig upp och ner över den stenhårda kuken som blank och hal gled in och ut ur hennes trånga fitta. Han kved och stönade av njutning. Den fyllde henne helt.
Annelie hade lugnat sig lite nu och hade återgått till att runka våra kukar i ett lugnt skönt tempo.
"Vi går till sovrummet, det är lite bekvämare där", sa Yngve, och reste sig upp.

Vi reste oss och gick med gungande kukar in till deras sovrum. Dom hade en stor dubbel säng och speglar på väggen vid sänggaveln. På ett stativ i ena hörnet av rummet stod en videokamera.
"Är det okej om jag slår på kameran?", frågade Yngve mej.
"Jadå", svarade jag, "det är helt okej."
Jag lade mej på rygg tvärs över sängen med kuken bultande på magen. Jag visste inte vart jag skulle titta, på Annelie som just tog av sig behå och trosor eller på Yngve som stod och tittade på henne och sakta runkade sin stora kuk. Annelie klev upp sängen och stod på knä grensle över mej precis som på videon.

"Nu ska jag knulla dej", sa hon med hes röst och tog tag i min värkande kuk.
Hon riktade den mot sin inbjudande varma fitta. Jag lade mina händer om hennes midja och tryckte sakta ner henne mot min kuk. Hon såg mej rakt i ögonen och log när jag kände hur kuken kom emot hennes varma våta hål. Sen kastade hon huvudet bakåt och gled ner över min hårda kuk med ett högt stön. Hon satte händerna mot mitt bröst och började rida mej sakta men kraftfullt med djupa juck. Jag smekte hennes fasta små bröst och njöt ohämmat av hennes ritt. Plötsligt ryste hon till och sekunden senare kände jag en hand smeka mej över pungen och ner över anus. En hand som bara kunde tillhöra Yngve. Han smorde in oss med vaselin eller någon liknande. Det gick ilningar genom hela min kropp när hans hand kom från Annelies stjärt ner över min kuk och pung ner till mitt stjärthål. Det var halt och mjukt, en underbar känsla. Han tog mer vaselin så att jag och Annelie blev väl insmorda. Jag kunde höra på Annelies suckar och kvidanden att hon njöt lika mycket som jag av hans behandling. Jag kände att jag var närmade mej en enorm orgasm och njöt hejdlöst. Annelie kände min njutning och ökade tempot lite.
Tillsammans drev dom mej mot en total orgasm. Precis när jag kände att jag inte kunde hålla emot längre kände jag hur Yngves grova finger sakta gled in i min trånga stjärt och försiktigt började jucka. Jag vrålade ut min orgasm och trodde att jag skulle sprängas. Helt enormt! Obeskrivligt!
Efter en liten stund vaknade jag till sans och kände hur Yngve sakta drog ur sitt finger. Annelie satt fortfarande kvar på min kuk juckade lite sakta. Kuken var fortfarande hård. Jag kände att Yngve klev upp i sängen och ställde sig bakom Annelies stjärt. Jag titta upp på Annelie och såg att hon hade ett spänt förväntansfullt uttryck i ansiktet. Hon slutade att jucka mot min kuk och lade sig ner mot mitt bröst och lyfte stjärten mot Yngve. Plötsligt drog hon ett djupt andetag och kved av både njutning och smärta. Jag kände hur Yngves stora hårda kuk var på väg in i hennes välsmorda trånga stjärthål.

Jag kunde höra honom grymta av vällust. Jag vände mej åt sidan och tittade i spegeln. Jag såg hur den stora grova kuken var på väg in i henne strax ovanför min. Jag tog tag i hennes höfter för att hon inte skulle ramla framlänges och höll emot. Han kom inte kom inte speciellt långt, bara huvudet lyckades han pressa in. Annelies ansikte var förvridet av njutning och hon såg ut att vara nära extas. Sakta började vi jucka mot varandra. Yngves kuk gled in allt längre in i Annelies trånga hål och snart var det minst en decimeter grov kuk i hennes stjärt. Både Yngve och jag höll ett stadigt grepp om Annelies höfter och stjärt och ökade sakta tempot. Yngves grymtningar övergick till vrål och Annelies kvidande till skrik och okontrollerade snyftningar.
"Fortare..., hårdare...", kunde jag höra henne stöna.
Plötsligt vrålade Yngve till och tryckte in kuken så långt han kunde i Annelies stjärt och föll framåt över henne och mej. Annelie stelnade till som i kramp och vi tippade över åt sidan. Vi låg stilla ett par ögonblick och hämtade oss med våra kukar djupt begravda i Annelies två trånga sköna hål. Sen kände jag att Yngve drog sig ur och jag gjorde detsamma.
Annelie fick se att min kuk fortfarande stod hård och fin. Jag hade inte hunnit med deras orgasmer så att jag var fortfarande kåt och kuken stod som ett spett. Annelie bad mej lägga mej ner på rygg, det gjorde jag gärna. Hon böjde huvudet fram över min kuk och lät tungan spela lite lätt på huvudet. Jag kände en ilning genom hela kroppen. Jag tittade på henne och hon log mot mej. Jag blundade och lutade mej bakåt och bara njöt av hennes flinka tunga, mjuka händer och varma sugande mun. Efter en liten stund så kände jag att hennes nyfikna fingrar hade hittat mitt hala känsliga stjärthål. Hon lät försiktigt ett par fingrar glida in och juckade sakta in och ut medan hon rytmiskt sög min kuk. Det var underbart skönt.
Jag tittade upp och fick se Yngve stå bredvid sängen med videokameran och filma närbilder på när min kuk gled in och ut i Annelies sköna mun. Hans stora kuk hängde lite halvhård vid benet och jag undrade hur det skulle kännas att suga den ordentligt. Jag bestämde mej för att försöka det senare om det blev tillfälle.
Plötsligt så kände jag hur Annelie drog ut sina fingrar ur min stjärt och några sekunder senare hörde jag ett svagt surrande ljud. Jag kände hur något kallt och vibrerande trycktes mot mitt stjärthål. Jag ryckte ofrivilligt till och kände hur en grov massagestav sakta banade sig in i min trånga stjärt. Det var en enorm njutning att känna den vibrerande långt inne i min stjärt och samtidigt känna Annelies varma smekande mun runt min kuk. Jag kände att orgasmen inte var långt borta och det gav ytterligare en kick att veta att allt filmades av Yngve. Det dröjde inte många sekunder innan jag tog tag i Annelies huvud och juckade snabbt i hennes mun mot ännu en enorm orgasm. Jag skrek till, släppte hennes huvud och pumpade ut min sats i hennes mun och över hennes ansikte.
När jag kvicknade till såg jag att Annelie torkade av sitt ansikte och att Yngve tydligen hade blivit upphetsad av vad han såg för hans kuk stod hård och svajande igen. Yngve såg på mej och log.
"Ska vi ta en dusch innan vi fortsätter leka?"
Annelie och jag log tillbaka, klockan var ju bara barnet.

Annelie tog lekfullt tag i våra halvhårda kukar, en i var hand och ledde oss till duschen. Dom hade en duschkabin som gott och väl rymde tre personer. Yngve och jag smekte av Annelie hennes sista klädesplagg och tog med henne in i duschen. Vi stod i duschens varma strilande och tvålade in varandra med en väldoftande tvål. Annelie och jag började med Yngve. Vi började med axlarna och fortsatte ner över bröstet sen ner över ljumskarna med undvek noga hans stora kuk och pung. Det bästa sparade vi till sist. Annelie började tvåla in hans lår och stjärt och överlät framsidan åt mej. Jag började med att tvåla in hans pung och jag mötte Annelies fingrar som kom från andra hållet. Jag gick vidare till hans hårda skaft. Jag runkade honom med mina intvålade händer och han stönade av vällust. Till sist tvålade jag noga in hans kukhuvud. Jag trodde nästan att han skulle spruta på mej för han stönade högt och han juckade ivrigt mot mina smekande fingrar. Annelie gjorde under tiden en noggrann smekande rengöring av hans håriga stjärt och känsliga stjärthål. Vi slutade strax innan han sprutade och sköljde av honom. Sen fick jag samma behandling av dom. Annelie tvålade in och smekte min stjärt helt underbart och det var en helt otrolig känsla att känna Yngves stora händer noggrant tvätta och smeka min nu stenhårda kuk. Jag var tvungen att be dom sluta för att jag ville spara min sats till senare.
Nu var det Annelies tur att få smaka på vår behandling. Våra händer tvålade i hela hennes kropp men vi var extra noga med fitta, stjärt och bröst. Ett par gånger gled våra kukar in i hennes varma fitta och juckade några gånger för att sedan glida ur igen. Hon blev nästan galen när vi retade henne så. Vi slutade när hon visade tecken på att närma sig ännu en orgasm.

Efter att ha torkat oss och varandra under mycket stoj och skratt så återvände vi till sängkammaren.
"Lägg dej ner på rygg så ska vi göra det skönt för dej", sa Annelie till Yngve.
Yngve gjorde som hon sa och lade sig på rygg i sängen med kuken i vädret. Efter att ha satt på videokameran igen så hoppade Annelie och jag upp i sängen på var sin sida av Yngve. Annelie tog tag med båda sina små händer runt hans stora kukskaft och lyfte kuken från magen och riktade den rakt upp. Hon började runka den sakta och under tiden så lät hon sin lilla röda tunga dansa över hans svullna blålila kukhuvud. Han blundade och stönade högt.
Jag runkade sakta min kuk och tittade på den sköna scenen. Efter en liten stund så slutade hon och formade läpparna till ett litet "o" lät kuken sakta tränga sig in i hennes mun. Kuken gled in långsamt och Yngve stönade högt. Annelie satte igång att suga och runka kuken i en långsam skön takt. Det blev gropar i hennes kinder när hon sög hårt på hans stora stake. Efter en liten stund så lät hon kuken glida ur sin mun drypande av saliv och tittade på mej med ett leende.
"Kom och prova du också det är jättegott", sa hon till mej och slickade sig sexigt om munnen.
Hon släppte kuken med ena handen och lade den bakom min nacke och drog mej till sig. Vi möttes i en blöt kyss med halvöppna munnar och jag kände hur hennes lekande tunga kom in i min mun. Sakta så drog hon ner mej mot kuken. Jag kände hur kuken trycktes våra kyssande munnar. Vi öppnade våra munnar lite mer och lät den stora kuken glida in mellan våra läppar. Vi började suga och slicka den från var sitt håll. Efter en stunds intensivt lekande så drog Annelie bort sin mun från kuken.
"Ta den i munnen", flämtade hon, "och sug den tills han sprutar."
Annelie höll kvar sin hand runt kukskaftet och runkade snabbt. Att Yngve inte hade långt kvar kunde man höra på han grymtanden och höga stön. Jag tittade på Annelie och log, sen öppnade jag munnen och lät den stora kuken sakta glida in i min sugande mun. Jag sög så mycket jag kunde och lät tungan virvla runt det stora ollonet.
Yngve började rycka med kroppen och jucka in i min mun och jag förstod att han skulle spruta i vilket ögonblick som helst. Plötsligt kände jag en kraftig stråle mot min gom och jag försöker svälja den varma, lite salta sperman. Jag klarade inte av att svälja allt så jag lät det rinna ut genom min öppna mun. Annelie kom och hjälpte mej att slicka kuken ren från sperma.
Yngve låg på rygg alldeles utslagen.
Min kuk stod som ett spett men var nu ordentligt öm.
"Kom, knulla mej bakifrån", stönade Annelie och lade sig på mage med sin lilla runda stjärt i vädret.
Jag ställde mej på knä bakom henne och lät min hårda ömma kuk med ett stön glida in i hennes varma, våta fitthål. Vi ökade sakta tempot. Plötsligt fick jag se att Yngve stod och filmade oss. När han såg att jag såg honom så gav han mej en tub med glidmedel.
"Knulla henne i stjärten", sa han, "det gillar hon."
Han backade lite med kameran så att han skulle få med allt. Jag såg att Annelie låg med ansiktet åt kameran så att han kunde filma hennes njutningsfyllda ansikte. Jag lugnade ner tempot och reste mej på armbågen, tog lite glidmedel på fingrarna och började smeka hennes lilla skära rosett. Den öppnade sig lite och jag lät ett finger glida in. Annelie stönade högt till svar. Jag lät ett finger till glida in i hennes trånga hål och började försiktigt att jucka med dom ut och in. Efter en liten stund så drog jag ut min svullna kuk ur hennes sköna fitta. Jag ställde mej på knä bakom henne tog ett stadigt tag om hennes midja och lyfte upp henne i knästående ställning. Kuken nosade mot hennes stjärthål och jag tryckte på. Annelie flämtade till när kuken började glida in i hennes trånga anal. Jag tryckte lite till och kuken gled med hela sin längd i hennes stjärt. Vi var stilla så ett par ögonblick och bara flämtade av njutning. Det var som att vara i en trång varm handske, enormt skönt. Jag kände hur hon knep om med ring muskeln och började sakta jucka mot mej. Jag såg hur hennes hand letade sig ner till fittan och hon började smeka sig själv i takt med våra allt snabbare juck. Vi ökade tempot och stönade allt högre. Till slut skrek vi rakt ut och juckade vilt mot varandra. Jag vet inte vem det gick för först men jag svimmade nästan av en stund när min sperma rusade upp i hennes stjärt och jag kände hur hon vred som i kramp under mej.

När vi kvicknat till tog vi en dusch var och en för sig. Jag sov kvar och för tillfället så var vi helt tillfredsställda. Jag sov gott den natten och dom bjöd mej på frukost innan jag åkte hem dan efter.
Vi bestämde en ny träff nästa lördag och då lovade dom mej en överraskning - jag längtar !Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: TomasBs

  • Publicerad Publicerad: 2004-10-16

  • Kategori Kategori: Gruppsex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4,4/5 (7 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

kent skrev

underbart önskar att jag hade ett sånt par att vara med

Betyg: 5
Bumsing skrev

Helt underbar mer tack

Betyg: 5
Mats skrev

Mm den blir man stenkåt av mums

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter