Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Goda grannar

Nu är jag här igen. Ni blir inte av med mig. Hoppas att detta är vad ni söker.

Jag sitter som vanligt hemma i trädgården. Det är varmt och jag har bara en vit bikini underdel på mig. Jag sitter och löser ett korsord medan jag njuter av solen. Jag hade vikt ner solstolen, tidningen med korsordet vilade mot mina lår. Jag låg där och funderade lite på några ord som skulle skrivas in.

Jag hörde ett glatt tjoho i bakgrunden. Det var grannen hörde jag direkt efter tjoet. Kom du sa jag med ögonen i tidningen. Jag hörde hur hon kom fram och satte sig i en av stolarna. Jag tittade upp och såg att hon var svettig hela hon. Hon hade tajts och en svettig t-shirt på sig.
- Vad har du gjort.
- Sprungit, pustade hon
- Vill du ha nåt att dricka?
- Har du 15 liter vatten
- Jag ska hämta lite åt dig.
Jag gick till köket och hämtade en flaska Evion vatten. Gick ut till henne och sa, - Varsågod.
- Tack sa hon och började dricka direkt ur flaskan.
Oj, hon var törstig tänkte jag. Jag tittade på henne och konstaterade att hon mer eller mindre halvlåg på stolen. Typ att hon nuddade toppen av ryggstödet och ytterkanten av sitsen. Hennes T-shirt hade blivit helt dyngsur och hennes bröstvårtor stod rakt ut under T-Shirten. På grund av hennes ställning så hade sömmen i tajtsen skurit in mellan benen. Hennes skrev bestod nu av två mjuka halvrundningar. Jag skulle kunna dyka på henne och bara smeka hennes fitta. Jag valde att titta på henne.

Hon märkte att jag tittade på henne. Hon följde min blick till punkten jag tittade på. Hon fnissade till lite och sa.
- Vad tittar du på då?
- Uh, va sa jag.
- Vad tittar du på, upprepade hon.
- Din fitta, den ser så rund och fin ut under tyget.
- Det är bara tajts där, sa hon.
- Inga trosor?
- Nix
- Får jag känna.
- Mmmmm
Jag smekte henne utanpå tajtsen och man kände verkligen allt som fanns därunder. Hennes fitta var så mjuk och skön under tajtsen. Jag vet inte om det var hennes joggande eller mina smekningar som gjorde det, men hon var fuktig och het i skrevet.

Solen gick i moln och jag sa till henne att jag går in och tar på mig något. Jag strosade in och undrade hur jag skulle kunna matcha henne. Jag tog på ett linne och ett par vita tunna shorts. De var av stretch modell och jag drog upp dem lite extra för att fittan skulle avteckna sig på samma sätt som på min grannfru. Nu gick jag tillbaka till henne och hällde upp ett glas vatten till mig. Hon tittade upp på mig och sa. Snygga shorts. Hon log lite mystiskt.

Jaha, sa jag. Har du varit ute och sprungit.
- Ja, 10 km
- Oj då sa jag, det var ju ganska långt.
- Nä, det funkar, svarade hon.
Jag undrade varför hon inte gick hem och duschade. Men hon förklarade att hon tog inga nycklar med sig och nu hade hennes man låst huset.
- Kan jag vänta här, frågade hon.
- Så länge du vill.
- Bra.
Jag kunde inte undgå att titta på hennes tajts. Det såg så läckert ut. Vi pratade lite och vidrörde varandra på väninnors vis men det var en spänning i luften. Hon tittade mig i ögonen och särade på benen. Smekte sig lätt i grenen och log. Vi hade älskat så många gånger med varandra så jag visste vad som komma skall. Jag blev kåt av tanken och smekte mig utanpå shortsen.
- Ska jag sätta på bastun, frågade jag.
- Ja gud, det skulle vara jätte skönt.
Jag gick ner i källaren och satte på bastun på 90 grader. Det tar väl en halvtimme innan den blir varm. Jag tänkte att då hinner säkert vi också bli varma. Jag gick upp igen och tog med en flaska vin som jag korkade upp. Tog två glas och gick ut till henne. Hon satt fortfarande som förut men hade dragit upp tajtsen ännu mer. De skar in så fittan blev så vacker. Hon visste att jag gillade att titta och att visa upp mig. Hon smekte sig lätt över fittan medan jag serverade vinet. Jag tittade storögt och kände kåtheten komma. Jag gick ett steg mot henne och smekte hennes fitta. Den var mjuk och varm under tajtsen. Hon greppade mig hårt i grenen och sa – Jasså, du är kåt.
- Alltid, svarade jag.
- Härligt.
Jag satte mig igen och sträckte på mig som hon. Mina shorts formade fittan på samma sätt som hennes tajts. Där satt vi och beundrade varandras fittor. Jag sträckte mig efter vinglaset och hörde samtidigt.
- Vem fan är det som har låst dörren.
Det var hennes son Fredrik som hade sånt vokabulär. Jag tittade på henne och suckade lite lätt. Det var för mig lite lustigt. Jag hade älskat med dem bägge och ingen visste om den andre.
- Hej sa jag. Kom och sätt dig.
- Hej sa han sedan fortsatte han. – Morsan, vem har låst dörren.
- Det måste ha varit pappa, svarar hon.
- Har du nyckel.
- Nej, jag väntar på att han skall komma tillbaka.
- Men, han kommer ju först vid midnatt, nästan skrek han. Jag ska ju träffa Karin och jag kan ju inte gå så här.
- Sorry, sa hon. Inget jag kan göra något åt.
Jag tänkte att jag måste stilla stämningen lite. Men Stanna här då, sa jag till Fredrik.
- Jamen, äsch fan. Får jag låna telefonen.
- Visst svarade jag. Du vet var den är.
Fredrik gick in och ringde.
- Oj då sa hans mamma.
- Ja, Karin verkar vara viktig för honom.
- Dom har bara känt varandra i ett par veckor nu, så viktigt kan det väl inte vara.
Jag förklarade för henne att hon har själv varit tonåring en gång i tiden. Allt stod och föll med vad man skulle göra. Allt var livsviktigt annars skulle man dö. Hon skrattade till och sa, - ja du har så rätt.
Nu kom Fredrik tillbaka och sa att det hade fixat sig. Hon var tvungen att vara hemma i alla fall. Främmande eller vad det var. Fredrik satte sig tog tag i vattenflaskan och slukade säkert halva flaskan i ett svep. Vi smuttade på vårt vin och satt som förut. Jag märkte att Fredrik tittade mig mellan benen i smyg. Jag hade inga hämningar för Fredrik. Han hade sätt allt som han kunde se på mig och han var en underbar mjuk älskare.

Vi satt och pratade lite och jag bytte inte ställning utan ville ha Fredrik och hans mammas blickar i fittan på mig. Det är en sån njutning att någon tycker jag är vacker och sexig. Nu hade jag två. Alltså, dubbelt så skönt. Vi pratade vidare och glömde tiden. Jag märkte att Fredrik även sneglade på sin mammas fitta. Hon satt som tidigare och hennes tajts visade mer än de dolde. Jag tyckte även att jag anade en liten bula hos Fredrik. Jag reste mig och fyllde på vinglasen. Jag passade på att sätta benet mot Fredriks mammas fitta. Hon stönade till lite och Fredrik tittade till. Hon blev lite generad av situationen och knep ihop ögonbrynen för att teckna. ”Inte nu” så nickade hon mot Fredrik.

Det kändes lite konstigt, jag hade haft båda och nu när båda är här så går det inte. Alla dessa människor med sina tabun, tänkte jag. Jag satte mig igen och rätade till shortsen på ett sånt sätt att bägge kunde se mina fitthår. Jag lät ena kanten av shortsen hamna mitt i skåran på min fitta så ena blygdläppen blottades. Fredrik märkte det direkt men hans mamma först efter någon minut. Hon blinkade och nickade och gjorde allt för att uppmärksamma mig på situationen. Jag låtsades som det regnade.

Bägge satt nu och tittade mig i skrevet med ursäktande blickar. Till slut så böjde hon sig fram och viskade. Sussi, du visar halva fittan. – Oj då sa jag och rätade till det på ett sätt att det uppmärksammades med all tydlighet. Jag hörde en suck från henne. Hon satt fortfarande kvar med sin fitta tydligt avtecknad i grenen. Jag såg att Fredrik sneglade på henne. Jag undrade vad är detta nu då. Är han kåt på henne eller bara nyfiken.

Jag tänkte att nu måste det ske något. Så jag sa.
- Oj, vi har glömt att bastun är på. Ska vi gå ner.
- Visst svarade Fredriks mamma.
- Du då sa jag till Fredrik.
Jag märkte att hon reagerade och tittade djupt i mina ögon. Jag ignorerade det.
- Jamen sa hon. Ni två då ni kan ju inte.
- Är det okey för dig Fredrik att basta med en tant som mig.
- Ja det funkar, svarade han.
Vi gick ner i bastun och alla klädde av sig. Fredrik och hans mamma tog var sina handdukar med sig in i bastun. Jag gör väl det samma då tänkte jag. De bägge satt nu där inne och skylde sig med varsin handduk. Jag hade bundit min ovanför brösten och gick och satte mig. Jag satt på översta laven och de andra två på nedersta. Eftersom jag hade den översta laven för mig själv så lade jag upp fötterna och drog upp knäna. Fredrik som satt på motsatta sidan behövde nu bara prata med sin mamma för att se mig mellan benen. Fredrik hade upptäckt vad han kunde se och han tittade allt oftare på min fitta. Sist jag knullade honom var för två år sedan och jag var nyfiken om hans kuk var lika liten fortfarande.

Nu gick Fredrik ut och duschade och jag hann inte se om han hade ståkuk eller inte. Men hans mamma vände sig mot mig och sa.
- Såg du
- Säg vadå?
- Han hade fått ståkuk!
- Nej, det såg jag inte. Det är väl inte så farligt. Han är 17 och brunstig.
- Jamen, jag har aldrig sett honom med ståkuk förut.
- Hur såg den ut då?
- Vet inte, såg bara tältet.
Nu hade hon satt sig som mig på nedersta laven och dragit upp knäna. Vi satt och småpratade om Fredrik och tonåringar i allmänhet. Självklart om sex. Vi fnissade lite och pratade om Peter som vi hade visat våra fittor för. Då kom Fredrik in igen och satte sig vid sin mammas fötter. Jag såg att hon visste inte riktigt vart hon skulle ta vägen. Hon anade väl att om han sänkte blicken så skulle han se fittan sticka fram mellan låren. Jag pratade med henne och distraherade henne lite så hon slappnade av. Nu såg jag att Fredrik sneglade på sin mammas fitta. Jag njöt av smygandet från hans sida.

Ska vi duscha sa jag till henne. Visst sa hon. När hon reste sig så stirrade Fredrik mellan benen på henne. Hon tog först ner ena benet och sen det andra. På så sätt hade hon blottat hela sin svarta buske för honom. Jag gjorde lika dant men långsammare. När jag gick ut tittade jag på Fredrik och tittade på hans tält. Jag mimade wow och gjorde tummen upp innan jag gick till hans mamma.

Vi duschade samtidigt och jag tvålade in henne på ryggen. Jag lät handen glida över rumpan och mellan låren. Greppade om fittan på henne och hon putade lite extra med rumpan. Gud Sussi, jag har inte haft sex på två månader, jag måste bara ha dig.
- Din son då
- Jag vet inte vart jag skall skicka honom. Hoppas att han blir trött efter bastun och somnar.
Jag fortsatte att smeka henne mellan låren och hon var nu våt av fittsafter. Det slamrade till i dörren och jag lät handen vara kvar så länge att Fredrik såg vad vi gjorde. Han blev generad men det var bara jag som märkte det.

Vi torkade oss medan Fredrik väntade på duschen. Jag gav henne en kort silkesmorgonrock och tog en själv också. Slängde en morgonrock i Fredriks riktning och sa. Här har du efter duschen.

Vi gick upp för att fixa några mackor och jag såg henne gå före mig i trappan. Hennes runda skinkor rörde sig rytmiskt och jag anade hennes fitta för varje steg hon tog. När mackorna var klara så kom Fredrik upp och satte sig. Min silkesmorgonrock hade glidit isär lite och Fredrik upptäckte det med en gång. Jag tog fram tre glas och en flaska vin. Hällde upp till alla tre. Vi åt och drack medan vi pratade. Jag kände hur Fredrik försökte att se min fitta så mycket som möjligt. Jag fyllde Fredriks mammas glas lite oftare än våra. Nu började hon bli friare i språket och lättsammare inför sin son.

När hon reste sig för att duka av så hade silkesrocken glidit helt isär och hon blottade sin täta svarta buske. Fredrik tittade och hon sa bara – Oj då, och knöt skärpet igen. Vi dukade av och gick sedan och satte oss i soffan. Jag lyckades att smeka hennes fitta ett par gånger vid diskbänken till hennes och min förtjusning. Hon var våt och kåt. Hon viskade i mitt öra, skulle han inte somna snart.

Vi gick till soffan och satte oss. Pratade lite och jag undrade om vi skulle slå en blick på TV. Visst svarade bägge. Jag satte på videon som låg i. Jag visste att det var en p-rulle. Innan bilden kommit upp så skyndade jag till toa. Väntade en fem minuter och gick tillbaka.
- Sussi det är en porr film.
- Oj, sa jag. Den måste ha blivit kvar i videon.
På TV-n låg två kvinnor och slickade varandra i fittan. Både Fredrik och hans mamma tittade storögt. Jag sa att jag skall genast stänga av den. Gick fram till videon och böjde mig fram till beskådning från soffan . Fredrik log men hans mamma tittade strängt på mig.
- Fredrik har väl sätt tjejer förut, sa jag. Vad tror du han gör med Karin?
Hon svarade inte och jag gick fram och serverade mer vin. Jag såg hur hennes silkesmorgonrock hade glidit isär och att Fredrik tittade på sin mammas fitta. Hon verkade inte märka det i sin berusning. Jag satte mig bredvid henne och skålade. Helt omärkbart tog jag tag i öglan på skärpet och drog lite lätt. Det silkes mjuka skärpet gled lätt upp och släppte greppet om morgonrocken. Den lade sig runt hennes tuttar på insidan och gled isår över mage och fitta. Fredrik tittade först på mig och sen på sin mamma. Vi pratade vidare och hon märkte inte att Fredrik såg hennes kropp.

Jag gick efter en flaska vin till och fyllde på glasen. Nu satte jag mig i fåtöljen mitt emot dem och drog upp knäna. Nu såg bägge min fitta lysa mellan låren. Hon nickade emot mig och gjorde mig uppmärksam på min blottande ställning. Jag särade på benen samtidigt som jag tog ner dem igen. Hon hade inte märkt att hon satt mer eller mindre naken framför sin son. Hon reste sig dock och upptäckte det. Hela morgonrocken var nu hängande på sidorna av henne. Fredrik tittade storögt på sin mamma.

Hon knöt igen den och gick på toa lite snabbt. Det tog bara några minuter och jag hann bara fråga Fredrik om han var kåt. Han hade nickat till svar. Nu kom hon tillbaka och sa att hon måste nog lägga sig lite i soffan. Jag hade ju öst in lite vin i henne. Hon lade sig i soffan med fötterna i Fredriks knä. Jag gick fram till henne och pussade henne lite lätt på munnen. Gick efter en våt kall handduk och la den på hennes panna så den täckte ögonen. Jag vet inte om hon somnade eller inte.

Jag knöt upp skärpet igen och delade på morgonrocken. Där låg hon. Hennes svarta triangel lyste svart mellan benen och brösten var mjukt formade och låg lite på sidan av bröstkorgen. Fredrik tittade storögt och jag passade på att knyta upp min morgonrock också. Fredrik visste inte var han skulle titta. Jag böjde mig fram och pussade honom lätt på munnen samtidigt som jag stack in handen i hans morgonrock. Jag konstaterade att han hade växt till sig sedan jag knullade honom som 15 åring.

- Gillar du din mamma
- Hon är fin men trots allt min mamma.
- Jamen när hon ligger sådär, sa jag och pekade.
- Det är fint.
Jag tog tag i hennes ben. Särade på dem så Fredrik skulle se bättre.
- Nu då.
Hans kuk hade nu blottat sig i sin helhet mellan flikarna i morgonrocken. Den hade verkligen vuxit till sig. Jag tänkte att den där kuken ska jag ha i min fitta ikväll. Jag särade lite till på hennes ben så att de inre rosa blygdläpparna kom fram. De var fuktiga och kåta så jag smekte dem lite och stack in ett finger. Fredrik smekte sin kuk nu. Jag blev djärvare och särade på Fredriks mamma fitta. Jag hörde ett svagt – Men Fredrik då?
- Det är lugnt, han sitter här.
- Ja då så mumlade hon.
Jag tror inte att hon visste vad hon hörde och sa. Jag smekte hennes fitta och masserade ömt hennes klitoris. Jag såg hur kåt Fredrik blev. Själv var jag kåt och ville ha Fredriks kuk i mig. Jag satte mig på honom och förde in kuken. Juckade ett par gånger och Fredrik kom direkt. Oh nej, för fort tänkte jag. Men fittan sög i sig sperman och jag njöt.
Jag slickade av Fredriks kuk och kände att den behövde piffas upp. Jag vände mig då mot hans mamma och började smeka henne över hela kroppen. Jag koncentrerade mig på fittan och lade upp hennes ben på ryggstödet. Fredrik såg rakt in i fittan på sin mamma. Jag sa till honom att smek din mammas fitta. Han närmade sig hennes fitta sakta och försiktigt. Smekte hennes håriga venusberg. Sakta lät han handen glida mellan benen på henne och han stack in två fingrar i sin mammas fitta. Hon juckade emot med underlivet i en gungande rytmen. Det såg så fint ut.

Jag märkte att Fredriks mamma skulle komma snart av sin sons behandling. Hon ryckte i hela kroppen och gnydde lite under handduken. Fredrik tog sakta ut sina fingrar och slickade av sin mammas kåtsafter. Fredrik gick sen på toa och hans mamma kom till sans lite.
- Oh gud vad skönt du fingerpullade mig sa hon.
- Det var inte jag.
- Va!
- Det var inte jag, upprepade jag.
- Jamen, vem gjorde det då.
- Fredrik.
- Va, Fredrik
- Ja
- Men, men
- Ja du låg ju där med särade ben rakt framför pojken.
- Ja men
- Snälla du. Du är vacker som en dag har en underbar fitta och särar på benen framför en sjuttonåring. Vad tror du händer då.
- Jamen, det är ju min son.
- Han är även en ung man.
- Men, han stack inte in den, va.
- Nej det gjorde han inte
- Alltid något.
- Tänk nu på att det här är lika pinsamt för honom som för dig. Du är den vuxne, rädda honom.
Det blev tyst och nu kom Fredrik tillbaka. Det rådde en pinsam tystnad och Fredrik och hans mamma tittade på varandra. Det var faktiskt Fredrik som sa första ordet.
- Ursäkta.
- Det är okey
- Du var så vacker där du låg.
- Tack, men..
- Jag kunde inte låta bli dig.
- Det var fint sagt av dig. Men jag är ju din mamma.
- Jamen, era fittor är så mogna och fina
- Era!!!!
- Ja, din och Sussis
- Har du haft fingrarna i henne också medan jag sovit.
- Nej.
- Gudskelov.
- Jag hade kuken i henne.
- Herre je.
Nu tänkte jag att nu måste jag göra något innan det spårar ur. Så jag sa till Fredrik.
- Men visst har du en vacker mamma.
- Ja, hon är jätte fin.
- Vad såg du hos henne då.
- Bara hennes härliga kropp, hennes mjuka bröst och hennes härligt vackra fitta.
- Blev du kåt då
- Ja
Jag tittade på henne och sedan knöt jag upp morgonrocken på henne igen. Jag satte blicken i hennes ögon samtidigt som jag vek undan flikarna i hennes morgonrock. Nu låg hon helt naken igen för allas beundran.
- Var det det här du såg.
- Ja
Jag smekte henne mjukt över brösten och vårtorna styvnade.
- Gillar du din mammas bröst.
- Ja, de är så härligt runda och fina.
- Känn på dem då så att du känner mjukheten i brösten.
Hon tittade på mig kort men bestämde sig för att blunda. Fredrik kom fram och smekte sin mammas bröst. Till min förvåning så styvnade vårtorna under Fredriks händer. Hon är väl inte så oberörd och förbannad som hon verkar då, tänkte jag.
- Titta nu hur brösten reagerar. Vårtorna blir hårda och det visar att brösten gillar vad du gör. Sug nu på dem.
Fredrik böjde sig ner och började suga på sin mammas bröst. Jag tog hennes ena hand och förde den till fittan på mig. Hon började smeka min fitta och körde in ett par fingrar i mig. Nu visste jag att hon var kåt igen.
- Nå Fredrik. Vad gillar du mer på mamma då.
- Hennes fitta är så fin de mörka håren och hennes fuktiga sköte.
- Den här sa jag.
Jag förde handen till hennes fitta. Jag smekte den lätt och lät ett finger glida in. Hon var fuktigt kåt igen. Jag tog Fredriks hand och sa till honom. – Känn på fittan nu. Han smekte återigen sin mammas fitta och lät ett par fingrar glida in. – Mjukt och försiktigt. Han var verkligen öm och hänsynsfull mot sin mammas fitta. Hon smekte min fitta hela tiden medan vi gick igenom hennes kropp. Jag tog bort hennes hand och sa till Fredrik. – Titta nu, så här ska du också göra mot din mamma. Jag satte mig grensle över hennes ansikte och hon började bearbeta min fitta med tungan. Jag böjde mig fram och tog tag i hennes lår och lade det ena på ryggstödet och höll det andra så hårt jag kunde. – Slicka henne, hon gillar det. Fredrik böjde sig ner mot sin mammas fitta och slickade henne. Jag kände att hennes tunga gjorde mig så kåt att jag var tvungen att släppa loss min krypande orgasm. Hon kom också samtidigt som jag fast i munnen på sin son.

- Gud va skönt, sa jag
- Ni är så fina svarade Fredrik.
- Gillar du våra fittor
- Ja.
Jag sa till hans mamma att nu lägger vi oss på bordet så han får runka av sig med våra fittor på näthinnan. Hon tittade på mig men lade sig på bordet framför sin son. Jag lade mig bredvid. Kom nu Fredrik och sära på våra ben så mycket du vill. Fredrik gick först till mig och särade mina ben så mycket han kunde. Jag njöt av att han såg in i fittan på mig. Sedan tog han sin mammas ben och särade dem lika mycket. Nu hade han två kåta fittor framför sig som han såg rakt in i. Jag sa till honom att i lådan i byrån så finns det två löskukar. Kan du inte hämta dem. Han gick efter dem och kom tillbaka till våra fittor.
- Stoppa in den stora i din mamma och den andra i mig.
Jag kände hur löskuken letade sig upp i min grotta samtidigt som hans mamma gnydde av välbehag. Jag vände huvudet mot henne och tungkysste henne djupt. Löskuken for fortare och fortare i fittan på mig och det var underbart.
- Vänta ska vi vända oss om, sa jag.
Vi ställde oss på knä och bände upp våra rumpor. Nu var våra fittor rakt upp i luften. Ta nu den stora löskuken i mig, sa jag samtidigt som jag vände på huvudet och viskade att han skulle stoppa kuken i mamma. Den stora är mer i min smak och jag såg snett bakom mig hur Fredrik stoppade in kuken i sin mamma. Hon gnydde lite när kuken gled in i henne men det var inga stora protester. Han tappade tempot med löskuken i min fitta så jag reste mig upp och tittade på hur han knullade sin mamma. Hon juckade emot allt hon kunde. Jag gick till andra sidan bordet och lade mig framför hennes ansikte. Särade på benen så mycket jag kunde och körde in löskuken. Jag såg hur Fredrik knullade sin mamma bakifrån och hela bordet gungade. Nu var det nära för de bägge. Jag tog med bägge händerna runt löskuken och körde den med kraftiga tag in och ut i fittan på mig..

Nu kunde inte Fredrik hålla tyst längre utan han skrek rakt ut Mamma jag kommer Jag kommer. Samtidigt så hördes det – Kom i mammas fitta, kom. Det blev för mycket för mig och orgasmen exploderade ur mig. Jag hörde att de kom samtidigt i ett vrål. Vi pustade ut lite och sedan sa jag till henne att flytta sig så att Fredrik kunde lägga sig på bordet. Hon flyttade sig och Fredrik la sig ner. Blunda och njut nu, sa jag till Fredrik. Vi satte oss och tittade på hans kuk. Vill du att jag ska suga din kuk, Fredrik. Ja gör det svarade han. Jag tog tag i hans mammas nacke och böjde henne ner över sin sons kuk. Hon tog försiktigt tag i kuken. Öppnade munnen och började suga. Hon hade bra teknik och det såg så härligt ut när hon sög av honom. Kuken reste sig till ett praktstånd igen. Hon fortsatte att suga och slicka på kuken. Titta nu sa jag till Fredrik hur mamma suger din kuk. Hon tittade sonen i ansiktet och lekte med tungan runt ollonet. Han njöt av att se sin mamma slicka kuken. Hon vände sig mot honom och sa att lägg dig på golvet nu. Sussi måste få kuk hon också. Han lade sig på golvet med kuken hårt liggande på buken. Jag grenslade honom och sänkte mig över hans kuk. Den gled in sakta i fittan och jag spände varje muskel jag hade i fittan för att krama om den. Då säger Fredrik, snälla mamma, kan jag inte få slicka din fitta samtidigt som jag har kuken i Sussi.
Hon grenslade honom över ansiktet och var vänd åt mitt håll. Hon sänkte sin fitta mot hans mun och böjde sig sakta framåt och kysste mig. Vi lekte med våra tungor mot varandra. Hon njöt av att bli slickad av sin son. Jag red Fredrik sakta upp och ner. Kuken var så stor och hård i fittan på mig. Jag kände att orgasm närmade sig och jag tittade Fredriks mamma i ögonen och vi såg hur våra ansikten uttryckte en härligt långdragen orgasm. Fredrik Hade inte kommit denna gång. Han är väl utpumpad tänkte jag. Vi reste oss och Fredrik frågade om han fick runka av sig med att se våra fittor.

Visst svarade jag och vi gick till soffan. Vi halv lade oss ner. Drog upp knäna och särade på benen. Nu kunde han inte ha bättre insyn i min och sin mammas fitta. Han kom fram och ställde sig framför oss och började runka.
- Ska jag sära på fittan så du ser in i fittan. Sa jag
- Ja gör det
- Vill du att jag särar fittan också.
- Snälla mamma, sära på din härliga fitta.
Vi tittade på Fredriks kuk och hur han runkade den över våra vidöppna fittor. Han runkade fortare och fortare nu. Han sprutade över våra öppna fittor och satte sig med en duns på bordet. La sig på rygg och stönade. Hans mamma reste sig och tog ömt tag i sin sons kuk och drog sakta sakta förhuden fram och tillbaka. Hon stod där och bara beundrade hans kuk.
- Äntligen har jag en man i huset igen som kan tillfredställa mig. Inte bara ett pang på varannan månad.

Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Sussi

  • Publicerad Publicerad: 2007-10-16

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (10 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

sankte per skrev

Perfect

Betyg: 5

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter