Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

"God Morgon"

Jag står i dörren till sovrummet. Tittar på dig, ser dina lugna andetag under täcket. Du sover djupt.
Jag har nyss tagit en lång varm dusch, mitt hår är fuktigt, min hud varm och len. Jag låter min morgon rock falla till golvet, jag är naken under.
Mina finger toppar snudda vid mina bröst.. de är mjuka.. och jag doftar svagt av mild tvål.
Du ligger på mage - dina armar utsträckta efter sidorna. I sömnen ler du..
Från fotändan av sängen kryper jag upp intill dig. Lutar mig fram, ger din kind en lätt kyss, mitt finger rör vid din haka, jag viskar god morgon i ditt öra.
Jag stannar vid din hals, kysser gropen Där. Du vänder bort ansiktet så jag kan komma åt bättre.. Jag kysser ditt nyckelben ömt.. Min tunga går på utflykt över din hals..Du ler brett.. Men jag tror inte du är vaken än..?
Min mun vandrar ner till ditt bröst, jag kysser dig vid din ena bröstvårta och du gnyr lite.. Jag föser täcket ner till din midja, samtidigt som min mun och mina varma mjuka händer leker på din sov varma mage.. Din ena hand har vaknat och du fångar upp en test av mitt hår..
Du vrider dig av välbehag i sängen.. Min hand smeker ner täcket helt och jag ser att du blivit hård av min ömma väckning.. Mina händer lägger jag i dina ljumskar.. Du skjuter fram din hårdhet mot mitt ansikte när jag låter min varma andedräkt flämta mot ditt hårda ollon. Nu ska jag väcka dig.. Nu ska du få vakna av min mun som älskar att göra det skönt för dig..
Mina fingrar sluter runt din lena pung.. Jag leker lite med den sköna huden i dina ljumskar när jag låter spetsen av min våta tunga snudda vid skaftet längst ner på din så hårda kuk.. Jag drar den långsamt uppåt och ett stön pressas ut genom dina läppar.. Precis när min tunga når ditt glansiga ollon tar din hand ett hårdare grepp om mitt hår..
Du vill hjälpa till men jag låter dig inte bestämma nu..Jag knuffar bort den och fortsätter göra det skönt för dig.
Mina läppar är våta av min saliv och du glider in lätt mellan dem.. Jag njuter av det och mina bröst vårtor styvnar. Jag släpper dig och låter mina bröst gnidas på var sida om din kuk...dina händer är där igen, vill känna på mina bröst men jag låter dig inte göra det.. Inte än.
Min mun fortsätter att suga dig, jag varierar mig med tunga, läppar.. Jag älskar att leka där och jag vill göra det länge. Jag står på knä mellan dina lår och när jag rör min rumpa lite känner jag att jag blivit riktigt våt.. Det har blivit kladdigt långt ner på mina ben nu..
Jag sätter mig upp lite.. Tittar på dig.. Du har fortfarande inte öppnat dina ögon men jag ser att du vill ha mer.. Jag kryper upp över din mage, stödjer mig på mina händer över ditt huvud. Jag låter en av mina så styva bröstvårtor snudda vid dina läppar och du gapar girigt efter den. Jag suckar av välbehag.. Jag kan inte vara still .. Jag vill ha dig i mig och det nu! Jag sätter mina knän på var sida om dig när jag låter min våta springa leka över din sprängfyllda kuk.
"Rid mig" ber du.. Jag älskar att höra det .. Så jag glider sakta ner över dig.. Jag stannar upp och njuter av att känna dig fullt i mig.. Jag rider dig sakta.. Mina händer smeker mina bröst och jag berättar för dig hur skönt det är.. Hur jag njuter av din kuk som fyller mig.. Jag vill rida dig sakta.. Dra ut på det länge..
Du har öppnat dina ögon.. Du ser upp på mig, möter mig blick.. Du ler och jag ler tillbaks .. Jag snabbar på tempot lite mer och det känns så skönt.. Vi passar så bra ihop.. Våra kroppar stöter mot varandra och våra våta vätskor blandas ..
Jag lutar mig lite framåt och jag känner din kuk massera vid min g-punkt .. Det blir för mycket för mig och jag är nära nu.. Dina händer fångar mina guppande bröst när jag låter vågor av underbar efterlängtad orgasm skölja över mig.. Jag stönar högt och det är så skönt..
Din blick när jag möter Den, den är grumlig av kåthet.. Du är eggad av min orgasm och du känner det våta från min fitta rinna ner över din mage.. Du vill att jag ska rida dig snabbare.. Jag sätter mina fötter mot madrassen och mina händer på dina böjda ben.. Rider dig, snabbt, kramar med mina slidmuskler runt dig och säger "kom i mig” ”låt det gå när jag rider dig" du spänner upp höften mot mig, böjer dig bakåt... Med ett vrål stöter du dig upp mot mig, hårt, och jag känner dina varma, strålar spruta långt upp i mig.. När din orgasm klingat ut lägger jag mig tätt mot ditt fortfarande sängvarma bröst.
"God morgon" mumlar jag…..

(nej de är inte jag på bilden)Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Curvie87

  • Publicerad Publicerad: 2008-05-13

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Kenta skrev

Kåt i Duschen o Vill bi Knullad i Kåta Fittan!

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter