Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Giftemålet med en äldre tjej

Johan var 19 år och hade just lämnat gymnasiet med bra betyg och under sista terminen hade han träffat en äldre tjej (37 år) som drev ett eget företag och de träffades efter ett föredrag som hon hade hållit på skolan..

Lena som tjejen heter driver ett eget företag och hade föredrag om hur det är att vara företagare och det tyckte Johan var intressant då han läste Handel med admistrativ inriktning.. Hans mål var ett schysst admistrativt arbete, ev. drive en egen liten butik eller kanske ett företag som tar hand om andra företags bokföring.. Han var mycket duktig på denna hårda utbildning och fick ofta beröm..
Johan var dock oskuld då han ofta satt hemma och pluggade eller sysslade med sin fotboll. Han hade inte haft så många flickvänner heller, men möjligheterna hade inte heller varit så många (han var schysst, trevlig och normalt utseende, men aldrig slagit en tjej eller gjort ett inbrott, varit med om en misshandel eller sålt droger som tjejerna gillar)..

Men han träffade Lena efter föredraget och de diskuterade lite om företagande och om hur det är på arbetsmarknaden. Det utfäll väldigt väl så de träffades igen vid några tillfällen och efter studenten flyttade Johan till Lena (som levde 35 mil från sina föräldrar) och det blev ett ganska litet men trevligt bröllop för dem båda..

Johan började efter deras smekmånad (blev snarare 2 trevliga veckor) att jobba på hennes företag och det gick bra för honom, han lärde sig snabbt uppgifterna och blev snabbt respekterad där.. Han trivdes väldigt bra och han tillförde t.om företaget viss ny kundskap..

Veckorna gick och hon talade om att hon som den äldre och mest visa av dem båda ska bestämma i förhållandet, vilket han accepterade.. Hon talade då om att hon kan skicka hem honom från arbetet för att städa hemma eller fixa mat, osv..
Han accepterade detta och han fick veta sin roll när hon bjöd hem sina vänner på mat eller bara ha en trevlig kväll.

Veckorna gick och hon tog mer och mer kontroll över honom, hon låste exempelvis klädskåpen då hon skulle bestämma vad han skulle ha på sig.. Han skulle aldrig ta på sig några kläder när de var hemma om hon inte talade om det för honom, oavsett vem som de bjöd hem. Han tyckte det var lite konstigt till en början men vande sig det till slut.. Han blev mer och mer hemma (pengar hade de från företaget som gick bra)..

En dag tog hon med honom ut på en shopping för att köpa nya kläder och han fick ett par fina byxor, men inga kalsonger, skjorta, strumpor och fina skor..

De gick till bilen och han öppnade dörren åt henne som en gentleman och körde dit hon talade om..
Det blev en liten mindre klädaffär på grannorten.

De klev in i affären (vilket var en ganska fin affär) och hon talade om att hon ville köpa kläder till honom. Butiken var tom förutom denna söta expedit på 17 år och butikens ägare som pratade i telefon.. Lena talade om att expediten skulle låsa dörren vilket hon gjorde..
Vad tycker du passar honom frågade Lena sen?
Expediten tog fram ett par fina byxor och lämnade till Johan..
Johan viskar till Lena att han inte har några kalsonger på sig, men hon väser tillbaka att han ska byta nu.. Han går till provhytten och han lägger sina byxor på räcker och drar för.. Tyvärr är byxorna någon storlek för liten och han ber om ett par nya, men Lena säger att hon får komma ut och visa vilka byxor..
Expediten skrattar och Lena hämtar ägarinnan..
Ja du säger då ägarinnan (vilket också är en god vän till Lena) att du får nog ta av dig dem och prova ett par nya. (Lena tittar allvarligt på Johan) som tar av sig byxorna och där inne finns en penis som är i uppror..
Tjejerna skrattar ordentligt innan ägarinnan säger att du borde använda kalsonger när du provar byxor.. Hon spänner ögon i honom och sen skrattar de igen..
Han får ta av sig naken och sen så suger expediten av honom (vilket hon verkligen gillade) och sen förklarade Lena för dem hur bra det är att ha en kille som gör allt för en..
Johan fick bara sitta och lyssna.. (Att han en annan gång skulle träffa dem igen vet han inte nu)..

Efter detta åker Johan och Lena hem..


(Fortsättning följer)..Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Magnus

  • Publicerad Publicerad: 2007-06-15

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (4 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter