Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Frestelsen IIJag tittade Magdalena djupt in i ögonen och försökte se så sträng ut som möjligt. Klarar man inte av att se sträng, bekymrad och uppgiven ut, då skall man inte heller arbeta som präst.
– Nu är det ju inte riktigt så det fungerar. Att man kan åka på två veckors semester mitt under pågående undervisning. Hur skulle det se ut ifall…
Magdalena sänkte långsamt sina axlar och sitt huvud, sedan sneglade hon upp på mig och klippte med de långa ögonfransarna.
Jag gjorde vad jag kunde för att inte förlora masken, vilket av någon märklig anledning fick mig att stirra på hennes runda barm.
– Du tror inte att du skulle kunna göra ett undantag, ett enda…?
Återigen spelade jag fundersam, men svarade till sist.
– Vi gör väl ett undantag då, även om det bär mig emot. Du får helt enkelt komma hit imorgon kväll klockan nio.
– Men va sent, klockan nio då…
– Inga fler men, svarade jag strängt. Nio får det bli.
Skönheten vid min sida nickade, reste sig och gled ut ur rummet på sina långa vackra spiror.

Naturligtvis hade vi kunnat ses redan vid sju, men jag ville vara försäkrad om att ingen skulle kunna störa min undervisning. Det fanns så mycket tokiga kärringar i församlingen som både koka kaffe och vattnade blommorna i församlingshuset långt efter klockan fem på eftermiddagarna. Även då jag sagt åt dem med min frommaste stämma att det gick alldeles utmärkt att gå hem klockan fyra.

Klockan är halvnio och jag sitter inne på min expedition och går igenom helgens dop, bröllop och begravningar. Försöker fokusera på mina papper. Ute känns det som att sommaren redan är på väg, jag har öppnat ett fönster och känner de ljumma vindarna dansa in över det slitna trägolvet. Mot ena väggen står en nedsutten soffa, där är min tanke att placera Magdalena. Själv skall jag sitta framför henne i min nya kontorsstol.
Min förhoppning är att hon skall komma i en av de där korta kjolarna som flickorna bär nuförtiden. Gärna i jeanstyg, fantiserar jag.
Då gäller det att den vackra lilla varelsen inte glömmer att hålla ihop knäna, då kvinnor som bär kjol avslöjar mycket från den positionen.
Jag tänker tillbaka några veckor på det unga paret som skulle gifta sig. Han var både ful och överviktig, medan den blivande bruden var en riktigt blond bomb. Förmodligen satt han på pengarna och hon saknade förståndet. Hur som helst, så bar den blivande bruden för dagen en mycket kort grön kjol, samt skor med höga klackar.
De hann inte mer än att slå sig ner i min obekväma besökssoffa innan jag fick klart för mig att hon valt att bära vita trosor under sin korta kjol.
Naturligtvis försökte jag att bortse från det faktum att jag såg rakt upp mellan den oskuldsfulla brudens ben. Nu visade det sig snart att bruden inte var så oskuldsfull som jag förutsatt.
Väl medveten om sitt generade läge så började hon så smått leka med mig. Hon såg mig djupt in i ögonen då jag talade, ibland lät hon sin tungspetts fukta sina röda läppar.
Sina händer placerade hon på knäna och särade sakta på sina ben, så att jag skulle få full insyn mellan hennes slanka lår.
Hennes feta tilltänkta make ställde en del ointressanta frågor, på vilka jag svarade med hjälp av min reptilhjärna. Min egentliga fokus låg på kvinnan vid hans sida.
Snabbt och smidigt, lät hon ena handens fingrar smeka sig själv på insidan av låret tills det att hennes fingertoppar snuddade vid de tunna vita trosorna. Därefter rättade hon snabbt till sin kjol och låtsades som om ingenting hade hänt. Den dryga tjockisen bredvid, märkte naturligtvis ingenting.
Jag kände mig lite upphetsad då jag tänkte tillbaka på det där paret.
Då knackade de lätt på min dörr.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: DonDiablo

  • Publicerad Publicerad: 2006-02-07

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter