Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Fotosession med Jeppe & Lena

Första gången jag såg Lena var i Jeppes fotoalbum på K6. Riktigt bra bilder, på en ovanligt härlig kvinna. Jeppe kunde fotografera, det märktes. Och han hade ju också en fantastisk modell! Det fanns inte ett hekto felplacerat på hennes välvårdade kropp samtidigt som hennes blick och ansikte utstrålade livserfarenhet och sensualism. 36 år, det kunde man inte tro.

Hon ville gärna ha kommentarer och jag lämnade dem så gärna. Jag försöker alltid vara stilfull när jag kommenterar och bäst som jag skrev så blinkade min brevikon. Hon tackade för mina kommentarer och ville gärna att jag skulle vidareutveckla dem till fantasier om vad jag skulle vilja göra när jag såg bilderna. Det var inte svårt, hon hade genast satt mina fantasier i rörelse.

Snart växlade jag mess med både henne och fotografen, tillika pojkvännen Jeppe. En trevlig kille visade det sig, som i stället för att vara svartsjuk kände stolthet över det faktum att hans kvinna attraherade även andra. Lena tyckte det kändes lite speciellt att bli åtrådd av en mogen man och det var lätt att hänge sig åt fantasier om hur jag tog för mig av hennes härliga kropp.

Ganska ofta blev det bilderna av Lena som hjälpte mig på traven till sköna utlösningar dom gånger jag tog mig en onanistund. Lustigt nog fantiserade jag sällan om att vi knullade, det handlade för det mesta om att jag fick ta på henne, att jag fick tillträde till den grymt läckra kroppen, för att smeka och tafsa så mycket jag nånsin ville. En favorit bestod i att hon stod lätt framåtlutad och putade med den underbara rumpan, varpå jag gick fram och helt enkelt tryckte min stenhårda kuk mot den ena skinkan och gned den mot rumpans lena hud. Hon svängde då lite på höfterna och hjälpte mig genom att gnugga emot och snart kom min sats farande över hennes mjuka stjärt. Mmmmm!

Ibland dagdrömde jag om att hon gick omkring i en kort kjol, utan trosor och närhelst jag ville kunde jag låta min hand smeka hennes välsvarvade lår upp emot hennes varma kön och när handen möttes av värmen och fukten kunde jag inte låta bli att ge henne en orgasm med flinka fingrar. Bekräftelsen i en kvinnas orgasm känns fantastisk!

Bekantskapen med Jeppe och Lena fördjupades med tiden och jag antog att det berodde på att jag inte var påflugen och tjatade om att få träffas. Jag nöjde mig gott och väl med att bara beundra Lena på avstånd. Dessutom var Jeppe alltför schysst för att jag skulle försöka mig på att ställa till det i deras förhållande. Han tycktes mest road av Lenas fascination över den mogne mannens åtrå och lät henne hållas, vilket säkert också renderade i välförtjänta belöningar i den äkta sängen. Något som jag i så fall bara var glad att kunna bidra med.

Därför blev jag ordentligt överraskad den dag då Jeppe plötsligt undrade om jag ville delta i en av deras fotosessioner? Ojdå! Det gick ju bara inte att tacka nej till! Jag var mäkta stolt över deras förtroende och bestämde mig genast för att också leva upp till det. Här gällde det att absolut inte förstöra vänskapen vi byggt upp genom att utnyttja situationen! Jag ställde in mig på en spännande afton, dock utan utlösning. Den fick jag fixa själv efteråt i så fall.

Vi träffades på neutral plats för säkerhets skull. På en av stadens restauranger kände vi in personkemin över god mat och dryck i lagom mängd. Samtalet flöt smidigt, vi hade ju redan lärt känna varann hyfsat på K6 och spänningen stegrades allt eftersom tiden gick. Lite fnissiga var vi nog när vi lämnade krogen för att ta oss till deras bostad. En drink serverades i soffan och snart höll Jeppe på och riggade kameran. Det kändes riktigt pirrigt och jag undrade hur vi nu skulle gå tillväga.

– Vi börjar med lite fräcka bilder på Lena, sa Jeppe, så smyger vi in dig när det känns naturligt. Lena log och ställde vant upp sig i läckra poser. Hennes klädsel lättades då och då och snart återstod blott hennes högklackade skor, stay-ups, den korta kjolen och en söt BH. Storögd satt jag kvar i soffan och åt henne med blicken. När hon lutade sig framåt gled kjolen upp över den nakna rumpan och jag anade att jag snart skulle få åtminstone utföra handpåläggning!

Jeppe tecknade nu åt mig att ställa mig upp och Lena kom fram emot mig. Alltmedan kameran klickade kråmade hon sig runt mig och hennes närhet skapade genast oro i mina byxor. – Ta på henne Bengt, manade jeppe och äntligen landade min hand på den där rumpan som jag runkat till i veckor! Håll stilla! Ropade jeppe. Bilderna får inte bli suddiga! Gärna för mig, tänkte jag, medan den mjuka huden fick min kuk hårdare än aldrig förr…

Rätt som det var placerade Lena sin hand rakt på min kuk, utanpå byxorna! Oj, tänkte jag, hur skall detta gå? Blir han sur nu? Men jag förstod att jag hade oroat mig i onödan när Jeppe kommenderade –Stilla där! Tur för mig det, tänkte jag, hade hon klämt eller rört på handen hade jag säkert bränt av direkt.

Nu gick det mesta av sig självt. Lena började lätta även på min klädsel. När hon knäppt upp min skjorta lutade hon ansiktet mot mitt håriga bröst och medan kameran klickade sträckte hon ut sin tunga så den nuddade min bröstvårta. Det gick en vällustrysning genom hela kroppen! Hon gick ner på knä och började knäppa upp mina byxor. Jag stod som förstenad när hon drog ner dem och min stenhårda kuk sprätte ut i det fria.

Jeppe fotade oavbrutet medan Lena försiktigt fattade min kuk mellan tumme och pekfinger. Hon lutade sig framåt och sträckte åter ut tungan bara en centimeter från mitt pulserande ollon. Dom hade säkert dragit gränserna i förväg tänkte jag och jag började nu slappna av i förvissning om att hon i förväg fått ”tillstånd” till det hon nu gjorde. Spänningen i rummet gjorde mig vansinnigt kåt, men ändå släppte jag inte kontrollen, detta gjorde mig lite stolt, att jag inte förstörde stämningen.

Jeppe var inte heller helt opåverkad, det hördes. Hans röst var hes när han nu nästan viskade instruktioner. Lena vände sig nu om och lutade sig framåt och nu gick en del av min runkdröm i uppfyllelse! – Lägg den mot skinkan Bengt, sa jeppe hest. Wow!

Jag kunde ju inte trycka kuken mot henne, för då hade bilderna inte blivit bra, men det var en lycka att känna hennes varma hud mot min stålhårda kuk. – Smek henne, viskade Jeppe och jag lät nu handen sakta glida över Lenas härliga bakdel. Jag hade kunna hålla på i en evighet, men plötsligt kom kommandot jag knappt vågat hoppas på: -Fittan också Bengt!

Gud! Jag fick! Genast gled min hand in mellan skinkorna och när den möttes av hennes värme förstod jag att även Lena var ordentligt kåt. Hon var sjöblöt! Nu blev det vansinnigt svårt att hålla handen stilla, men var det fotosession så var det. Lenas safter blötte mig och tyckte jag inte att hon försökte röra sig lite mot min hand?

Fotograferingen fortsatte nu med enbart erotiska bilder. Än pekade min kuk mot Lenas bröstvårta, än vilade den mot hennes välansade venusberg Det blev oundvikligt att vi ibland rörde vid varandras kön och varje gång hon fattade min sprängande kuk var jag nära att komma. Jag fick smeka hennes söta fitta ur alla möjliga vinklar och jag njöt som aldrig förr. Men det allra bästa var nog ändå när jag låg med ansiktet mot hennes lår och sträckte ut min tunga, bara millimeter från clitoris. Då var det riktigt nära! Jag kände doften av kåthet från hennes blöta fitta och jag kan än idag inte förstå hur jag kunde behålla kontrollen.

När vi så småningom provat dom flesta tänkbara poser, började jag fundera på om inte jag borde avlägsna mig. Åtminstone in på toan eller nåt, för att kunna riva av en plåga. Det dunkade i min kuk och jag kände att jag snart måste få utlösning. Det var då den stora överraskningen kom! – Sådär! Nu är vi i det närmaste färdiga, sa Jeppe hest. Men vi har ju fått beställning på lite handjob-bilder också, skulle du kunna tänka dig att hjälpa oss med det Bengt?

Jag var helt torr i munnen och kunde bara nicka. Medan jag satte mig i fåtöljen och Lenas händer började bearbeta min stenhårda kuk log jag inombords. Den som beställt handjob-bilder var ju jag själv! Jag hade på ett tidigt stadium önskat såna bilder, vilket jag också hade fått se i deras fotoalbum. Lenas skickliga fingrar runt Jeppes ståtliga ståndare var ett härligt runkmotiv och jag drömde ofta att det var min kuk hon smekte.

Nu hade drömmen blivit verklighet! – Nu behöver du inte hålla stilla, log Jeppe till sin härliga flickvän, medan hon mjukt smekte min mandom och lät sin andra hands fingertoppar försiktigt kittla min ömtåliga pung. Jag kände nästan genast att jag var på väg att komma. En välbekant känsla spred sig ända från ryggraden och Lena viskade leende: -Kom du bara Bengt, spruta för mig! Kuken svällde ytterligare och som jag sprutade!

Långt upp på min mage hamnade spruten och allteftersom hon tömde min kuk på sperma, saktade hon tempot. Till slut höll hon min slaknande stolthet i ett mjukt grepp medan efterdyningarna gick genom min kropp. Jeppe avslutade med ett par bilder på min söliga mage och hennes välmanikyrerade händer om min nu mjuka kuk.

Efter att ha använt badrummet för att fräscha upp mig något, gick jag tillbaka till vardagsrummet för att klä på mig. Där var det tomt. Dock hördes välbekanta ljud från sängkammaren och jag log för mig själv när jag klädde mig och lämnade deras bostad. Jeppes byxor hade putat betänkligt så gott som under hela fotosessionen och jag förstod att både han och hans kåta kvinna nu behövde utlopp för sina känslor. Kanske skulle även detta så småningom visas i deras fotoalbum? Lycklig den som har tillstånd till dom privata! *L*Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: KramBengt

  • Publicerad Publicerad: 2007-10-17

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter