Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Fotbollsmatchen med granntjejerna del 2

Emma verkade inte så bekymrad över att min sats hade hamnat långt inne i henne. Men jag måste medge att jag var lite orolig.

Efter att ha vilat och småpratat en stund gick jag ut till de andra för att se vad de hade för sig. Emma låg kvar i sängen. Johan och Erik hade klätt på sig och satt i den ena soffan. I den andra soffan låg Tove helt naken. Hennes kläder låg i en hög på det lilla soffbordet. Hon hade redan somnat. Hon låg på mage och mellan hennes lår syntes lite av springan som för inte så länge sen hade haft besök. Vi försökte vara så tysta vi kunde så att vi inte väckte Tove.

Det var kväll och det var dags att gå och lägga sig. Tyvärr hade jag inte sängplatser så att Johan och Erik kunde sova över. Vi ringde därför efter en taxi så att de kunde åka hem till sig. Jag följde med dem ut i hallen och vi bestämde att de skulle komma tillbaka på morgonen.

När de hade åkt gick jag tillbaka till vardagsrummet. Tove sov fortfarande så skönt. Jag stod länge och beundrade hennes härliga rumpa som hade börjat anta lite kvinnliga former. Jag kunde bara inte motstå att stryka hennes rumpa med handen men jag ville inte väcka henne. Hon såg så oskuldsfull ut där hon låg i soffan även om hon hade blivit av med oskulden för en liten stund sen. Jag gick och hämtade en filt som jag la över henne så att hon inte skulle frysa.

Sen gick jag in till Emma som fortfarande var vaken. Hon tittade på mig och frågade var Tove var. Jag berättade att hon hade somnat i soffan och att Johan och Erik hade gått hem. Jag såg att det fortfarande sipprade ut lite sperma ur springan och jag föreslog att vi skulle gå och duscha. Jag hämtade med mig några badlakan och tog med Emma in i badrummet. Vi gick tillsammans in i duschen och hjälptes åt att tvaga varandra. När Emma tvålade in min kuk reste den sig igen och jag bad henne att tvåla in den ordentligt. Jag hjälpte också Emma att bli ordentligt ren och la stor omsorg på att tvätta bort sperman mellan hennes lår. Sedan virade jag in Emma i badlakanet och torkade henne ordentligt och hon hjälpte mig med torkningen. Sedan gick vi in i sovrummet. Tove sov fortfarande.

Vi kröp ner under täcket och jag la mig tätt intill och bakom henne. Jag la armen om henne och strök henne med handen över magen. Jag låg med kuken tätt mot hennes rumpa. Emma somnade och efter en stund somnade även jag.

Jag hade väl sovit några timmar när jag vaknade av att det låg någon bakom min rygg: Först blev jag förskräckt för jag trodde att det var min fru som låg där men när jag hade vaknat till ordentligt förstod jag att det var Tove. Hon låg med ena armen över min kropp och tryckte sig tätt intill min rygg. Jag kände de små brösten mot ryggen och den lilla hårtofsen mot min rumpa. Det är inte varje natt man har förmånen att ligga inklämd mellan två nakna tjejer. Kuken hade tydligen slaknat medan jag sov men när jag vaknade tog det inte lång stund förrän den också vaknade. Jag stack in handen bakom ryggen och kände springan mellan hårfjunen. Efter en stund somnade Tove och jag igen.

När jag vaknade låg både Tove och Emma fortfarande och sov. Det var så varmt och mysigt där under täcket. Båda låg på magen. Själv låg jag på rygg och hade som vanligt morgonstånd. Men den här morgonen kanske jag fick användning av det. Jag la en hand på vardera rumpan och smekte dem men de fortsatte att sova en bra stund. Tove vaknade efter en stund men Emma fortsatte att sova. Tove vände sig och låg på rygg. Jag frågade om hon sovit bra och det hade hon. När hon hade vaknat i soffan visste hon först inte var hon var nånstans. Hon hade gått runt och letat efter oss innan hon hittade oss i sovrummet.

- Var är Johan och Erik nånstans?

Jag berättade att de hade åkt hem men att de skulle komma tillbaka snart.

Vi hade fortfarande täcket över oss. Jag vände mig mot Tove och la mig på sidan. Jag la handen på hennes bröst som fick plats under min handflata. Jag började fingra på bröstvårtan som hade blivit lite styv. Jag drog handen ner mot magen och smekte henne i långsamma rörelser. Hon tittade på mig och log så vänligt. Jag kunde bara inte låta bli att kyssa henne på mun. Och det blev en lång och intensiv tungkyss. Jag förde handen ner över venusberget och de små mjuka hårlockarna tills jag kände springan där det fortfarande var rätt så torrt. Jag la fingret längs springan och masserade hennes klitoris med fingertoppen tills blygdläpparna svällde och det blev lite fuktigt i springan.

Jag lät fingret glida in i slidan och jag såg på hennes ögon att hon njöt av min behandling. Hon kunde inte ligga stilla längre. Vi höll på så en lång stund. Nu hade Emma vaknat men hon låg kvar under täcket

- Vad gör ni för nåt?
- Jag gör så där med Tove som vi gjorde i går kväll.
- Det var jätteskönt.

Nu hade Toves höftrörelser tilltagit och vällustljuden blev allt högre. Emma reste sig upp och satt i sängen. Hon tittade på Tove medan jag penetrerade hennes slida. När jag tryckte min hand mot hennes sköte kom det några kvidande ljud som tecken på att det gick för henne. Efter hennes orgasm låg vi kvar i sängen medan Tove pustade ut. Då ringde det på dörren. Det var säkert Johan och Erik som kom. Jag drog på mig kläderna och det var mycket riktigt dom som kom.

Ligger ni och knullar frågade Johan och skrattade.

Nä vi ligger bara och vilar svarade jag. Tjejerna ligger kvar i sängen men dom är vakna. Tove har precis haft en orgasm men Emma har precis vaknat.

Vi köpte med oss kondomer på vägen hit om det skulle behövas sa Erik.

Va bra. Man vet aldrig vad som händer här svarade jag. Jag måste åka iväg till apoteket sen och höra om jag kan få tag på dagenefter-piller till Emma.

Tove kom ut från sovrummet. Hon var naken eftersom hon hade alla sina kläder på bordet i vardagsrummet.

- Du behöver inte ta på dig kläderna. Vi vet ju hur du ser ut. Jag tänker ta av mig byxorna igen.

Ni kan väl också ta av er kläderna så är vi alla nakna.

Så gick vi då alla omkring nakna. Jag bad Tove att hjälpa mig göra i ordning frukost så kunde Johan och Erik titta på nån av filmerna medan de väntade. Tove började duka och jag tog fram mat från kylen. När jag gick ut för att hämta några fler stolar såg jag att Erik och Johan inte satt och tittade på film. Jag gick till sovrummet och mycket riktigt. Där var de. Jag gick och hämtade Tove och vi ställde oss i dörren och kollade vad som försiggick i sovrummet.

Emma låg ovanpå täcket med benen brett isär. Johan låg på ena sidan om henne med huvudet på hennes bröst och kysste de små bröstvårtorna. På mage mellan hennes ben låg Erik. Han hade huvudet djupt inborrat mellan hennes lår och med munnen mot hennes sköte. Det verkade som att de hade hållit på en stund för Emma verkade inte kunna ligga helt stilla. Jag kunde inte se riktigt vad Erik gjorde men av hennes rörelser och ljud att döma så hade han tungan inne i springan och masserade klitoris. Johan hade slutat kyssa hennes bröst. Han höll händerna bakom hennes nacke och tryckte sin mun mot hennes i en intensiv tungkyss. Nu hade Johan och Erik sina tungor i ett varsitt av Emmas håll och hon verkade verkligen tycka om det. Hon kom närmare och närmare en orgasm. Tove tittade på mig

- Så där gjorde dom med mig i går. Det var jätteskönt. Det tycker nog Emma också.

Precis när Tove sa det gick det för Emma och hon tryckte sina höfter hårt mot Eriks ansikte en lång stund innan hon sjönk ihop. Hon började gråta och Tove skyndade sig fram till Emma

- Varför gråter du Emma? Gjorde det ont.

Nä det var så skönt hela tiden klämde hon fram mellan tårarna.

Tove och jag gick tillbaka till köket och gjorde klar frukosten. Efter en stund kom de andra också in och vi satte oss ner. Medan vi åt pratade vi om lite av varje. Om deras fotbollsträning, om skolan, vad vi jobbade med och en massa annat.

- Jag måste åka iväg och försöka få tag i dom där pillren till Emma. Ni kan väl duka av och städa
upp lite sen i går.
- Vad är det för piller hon ska ha? Är du sjuk Emma?
- Nä hon är inte sjuk- Men i går kväll när hon och jag hade det mysigt i sovrummet så kom det lite
sperma i hennes fitta. Och då vet du vad som kan hända.
- Men mamma säger att hon inte kan bli med barn ännu. Men hon säger att jag måste vara
försiktig om jag är med nån kille.
Jag åkte iväg till apoteket för att få tag på de där pillren. På vägen hem köpte jag med mig lite tilltugg om vi skulle kolla på fler filmer.

När jag kom hem var där städat och upplockat. Toves kläder låg inte kvar på bordet. Alla var fortfarande nakna så jag klädde också av mig. De stod i vardagsrummet och hånglade. Johan stod bakom Tove med kuken mot hennes rygg och höll om henne. Han hade ena handen kupad över hennes ena bröst och den andra handen på hennes fitta med ett finger inne i springan. Han kysste henne i nacken. Erik omfamnade Emma med ena armen och tryckt mot hennes kropp och kuken mot hennes mage. Den andra handen hade han på hennes sköte. Emma tryckte sitt huvud mot Eriks bröst. Jag anslöt mig till Johan och Tove så att vi hade henne tätt mellan oss. Jag höll mina händer på hennes rumpa och kysste henne uppe på huvudet. Hon måste nästan ha försvunnit där hon stod inklämd mellan Johan och mig. Vi stod och hånglade en bra stund efter det att jag kommit hem. När vi upphörde med hånglandet stod allas våra kukar fortfarande rakt upp.

Vi gick alla tre omkring med ett mer eller mindre ständigt stånd. Det var svårt att tänka på något som fick dem att slakna. Vi kunde heller inte låta bli att tafsa på de härliga kropparna när vi gick omkring i huset och ibland åkte ett finger in eller så råkade vi komma åt deras kroppar med våra redskap.

Det hade blivit väldigt varmt och vi gick ut på vår altan som är helt insynsskyddad. När vi hade suttit där en stund ringde det på dörren. Jag drog på mig lite kläder och gick och öppnade. Det var frun i ett av husen intill. Hon frågade efter min fru men jag berättade att hon var bortrest och skulle inte komma hem förrän i morgon. Hon höll på att laga mat och det var nån ingrediens hon ville låna. Jag visste inte vad det var för ingrediens. När hon sa att hon kunde kolla själv i vårt skafferi blev det lite panik. Men eftersom man inte ser vår uteplats från köket så släppte jag in henne. Men visst var jag orolig för att hon skulle misstänka eller upptäcka nåt.

- Om du är ensam hemma och har det långsamt kan du väl komma hem till oss och grilla i kväll.

Jag tackade för inbjudan men sa att jag tittade på alla EM-matcher och att det inte var så långsamt. Sen hon gått tog jag av mig kläderna och gick ut till mina nakna vänner. Vi satt där och småpratade tills det var dags att äta. Johan åkte och köpte hem lite take awaymat. Efter maten satte vi oss i vardagsrummet och relaxade och lät maten sjunka tills Erik undrade om vi ville se på nån av filmerna. Jag tyckte inte det var nån bra idé när vi hade så vackert och trevligt sällskap.

- Du hade ju med dig kondomer. Vi måste väl få användning för dom. Eller hur tjejer.

De tittade på mig och verkade inte ha nånting emot det

Vi har ju gjort det skönt för er i dag. Nu vill vi att ni gör det lika skönt för oss sa Erik och tog Tove på fittan. Precis som på filmen i går.

Tove tog tag i hans kuk som redan var stenhård. I den andra handen tog hon tag i min kuk. Emma greppade Johans kuk med ena handen och ställde sig bredvid mig. Med den andra handen tog hon min kuk så att jag hade två små händer på den. Vi stod alla tre och njöt av den behandling vi fick av tjejernas händer. Efter en ganska lång stunds runkande gick Tove ner på knä framför Erik. Hon började slicka hans ollon med sin tunga. Efter en stund öppnade hon munnen och kuken gled in i hennes mun och började suga honom. När Emma såg det gjorde hon likadant på mig. Jag vet inte hur Erik kände men för mig var det en himmelsk upplevelse att få känna den lilla tungan mot ollonet och hur hennes mun omslöt kuken. Eftersom Johan inte fick någon mun i början skiftade tjejerna så att de fick smaka på alla kukar.

När jag kände att jag snart skulle komma föreslog jag att tjejerna skulle ge oss orgasmen med händerna så att de kunde se när satsen kom. Jag gick och hämtade en handduk som jag la på golvet framför Erik som alltså fick bli först ut. Tove och Emma ställde sig på knä på varsin sid om honom och började gemensamt runka hans kuk och efter en stund kom det en sats som tjejerna styrde så att den hamnade på handduken. Tove klämde med händerna ut de sista dropparna innan det var Johans tur. De gjorde likadant med honom och sen var det min tur.

Jag övertog Johans plats mellan tjejerna och de tog genast tag i min kuk med var sin hand. De drog sina händer fram och tillbaka och vällustkänslan ökade alltmer. Jag höll mina händer på deras huvuden och jag kände att jag inte kunde stå riktigt stilla. Precis innan orgasmen kom kramade de hårdare om kuken och tryckte händerna hårt mot roten när strålen kom och sperman for i en båge ner på handduken.

Du vann. Du hade mest och du kom längst sa Erik och skrattade.

Tjejerna klämde ut de sista dropparna från ollonet. Sen gick jag direkt och sköljde bort all sperma från handduken innan jag la in den i tvätten. Jag ville ju inte att min fru skulle hitta en handduk med en massa sperma på. När jag kom tillbaka från tvättstugan hade Johan och Erik gått till duschen medan tjejerna hade satt på Tv:n och satt sig i soffan och tittade på TV. Det var en ny match i EM-slutspelet. Jag slog mig också ner i soffan och började titta. När Johan och Erik kom från duschen slog de sig också ner för att titta. Deras kukar pekade inte längre rakt upp. Det gjorde förresten inte min heller. Tjejerna noterade skillnaden och förundrades över att de blev så mycket större när vi knullade.

Det blev en mycket spännande match med både förlängning och straffsparkar.

Det var uppenbart att inte alla höll på samma lag för det var inte alla som jublade när matchen var över.

Som värd för sällskapet frågade jag om de var hungriga. Vilket de var. Matlagning är inte min starka sida så det blev smörgåsar och kaffe eller te. Det började lida mot kväll eller i varje fall sen eftermiddag. När vi satt och åt sa Erik att han gärna skulle vilja prova doggy style innan det var dags att åka hem.

- Vet ni vad doggy style är tjejer.
- Ja det är väl när man står bakom.
- Ja precis. Många tjejer tycker det är jätteskönt med doggy style. Vill ni pröva det?

Tove och Emme verkade inte ha nåt emot det.

Vi kan väl duka av köksbordet och göra i ordning för det här i köket föreslog jag. Ni kan ligga på köksbordet men jag ska fixa några kuddar först så att det inte blir så hårt. Sagt och gjort. De plockade av och torkade bordet medan jag gick och hämtade lite kuddar som vi la på bordet. De verkade ha sett på filmen vi såg för de tycktes veta hur det gick till. De la sig på mage bredvid varandra men de nådde inte ner till golvet med fötterna.

- Jag ska se om jag har några pallar som ni kan stå på så att ni inte bara hänger och dinglar med
benen.

Jag hittade några pallar som jag ställde vid bordet som dom kunde stå på samtidigt som de låg på mage över bordet. Erik ställde sig på andra sidan bordet och höll deras händer. Johan och jag ställde oss bakom tjejerna. Man kunde ännu inte se något av deras inre blygdläppar men det kanske berodde på att de stod för tätt ihop med benen. Jag tog hand om Tove medan Johan tog Emma. När vi började penetrera dem med våra fingrar särade de villigt på benen och man kunde nu se att blygdläpparna började svälla och att det blev lite fuktigt. Jag kände med fingret längs springan att håret också var fuktigt. Jag masserade klitoris en stund innan jag förde in fingret i slidan. Då särade hon på benen lite till. Jag tittade på Erik som nickade och log. Det tog jag som ett tecken på att de tyckte om det vi gjorde även om det inte hördes på dem ännu. Jag drog ut fingret och förde in kuken i stället. Nu var hon så fuktig att den gled lätt in i henne. När jag sneglade åt sidan såg jag att Johan också hade kommit in med sin kuk i Emma.

Jag tryckte in kuken så långt jag kunde. Jag tryckte mina höfter hårt mot hennes rumpa och nu märktes det tydligt att hon njöt av min behandling. Jag förde den kraftfullt in och ut tills jag kände att sperman snart kunde spruta ut. Då drog jag ut den och tog den kondom som låg bredvid henne på bordet och trädde på den. Erik hade redan satt på sig en kondom och var på väg runt bordet för att byta med Johan. Erik valde att föra in kuken i Tove och jag bytte därför till Emma vilket jag inte hade något emot. Johan hade ju redan oljat in hennes slida så jag gled lätt in. Jag tryckte mina höfter hårt mot Emmas rumpa och höll kvar den därinne en stund innan jag drog den ut och in, Jag vet inte om det var Emma eller Tove som skrek högst men deras njutning gick verkligen inte att ta miste på. Alla fyra fick orgasm nästan samtidigt. Inte bara Emma och jag utan också Erik och Tove. När satsen kom tryckte jag hårt mot Emma och stannade kvar längst därinne en bra stund efter det att hela satsen hade kommit. Kuken gled långsamt ut och strax därefter var också Erik och Tove klara. Medan vi drog av kondomerna låg tjejerna helt utmattade på bordet. Jag såg hur de höll varandra i handen. Kanske hade de gjort det under hela akten.

Gud va skönt det var hörde jag Tove säga till Emma mellan flämtningarna.

Jaaa svarade Emma.

När tjejerna pustat ut plockade vi undan kuddar och pallar från köket. Johan och Erik sa att det var dags att åka hem och började ta på sig kläderna. Vi sa hej då till dem.

Tove och Emma frågade om de fick stanna över natten men jag tyckte att de skulle gå hem till sig eftersom min fru skulle komma hem dagen därpå. Mot löftet att de skulle gå på morgonen lät jag dem till slut stanna över natten.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: sarox

  • Publicerad Publicerad: 2020-12-19

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Lustnoveller

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter