Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Första gången med en man

Det blev en sen middag i hotellrestaurangen, igen. Nåväl, det är ju inte hela världen när man är iväg på jobb att det blir sent. Hotellrum har man sett så det räcker och blir över. Då kan man lika gärna passa på att jobba tänkte jag samtidigt som jag slog ihop datorn och styrde mina steg mot baren. Sjönk ner vid ett bord, slog upp kvällstidningen och smakade av min pilsner.

Efter halva ölen trodde jag mig höra någon som tilltalade mig och vek ner tidningen. Framför mig stod en man i 45 års åldern, vältränad, lite charterbrun, iklädd kostym och med ett leende på läpparna och en öl i handen. –Jo, jag sa går det bra att jag slår mig ner här. Det börjar bli småtjockt i baren och det vore skönt att slå ner röven och avnjuta ölen. –Själklart kan du det, svarade jag och sträckte fram handen., Johan heter jag. -Tjänare Johan. Lars heter jag tror ingen annan än morsan och frugan känner till det så säg Lasse som alla andra, svarade han.

Vi blev sittande i cirka ”två öl” och pratade mestadels om jobb då vi bägge två arbetade som mellanchefer på medelstora företag och reste en del i jobbet. Då bägge såg botten på våra glas sa Lasse –Ja inte vet jag hur du har det med blåsan men nu är det dags för mig att tömma. Ska vi mörka baren och knalla upp på mitt rum så kan jag bjuda på en whisky. Sen skulle det vara grymt skönt att lätta på slipsen och ta av sig skorna efter heldags förhandlingar? Såvida du inte har några andra planer för kvällen. Ja, va fan. En kväll på hotellrummet själv med tv´n som sällskap eller stänkare tänkte jag. –Lätt, jag är på, svarade jag, och slängde kavajen över armen och drog åt mig datorn.

Väl uppe på Lasses rum beordrades lättad klädsel, det vill säga skor, slips och kavaj av emedan Lassa fyllde två glas med whisky. Efter att vi pratat bort ytterligare någon timme och smugit i oss ytterligare av whiskyn kastade Lasse tv-dosan i mitt knä och sa att han skulle bara ta en snabb dusch så jag kunde väl roa mig själv ett par minuter.

Zappade runt på tv´n och det var inte utan att jag fastnade vid naturfilmskanalen ett par extra minuter. Kände att jag i mitt salongsberusade tillstånd blev lite småkåt på direkten. Lasse kom ut från badrummet, slog sig ner på sängen och kastade en blick mot tv´n och garva till. –Ja, va fan. Jag pröjsar alltid för porrkanalerna när man är iväg så här från frugan. Det är ju inte utan att man är lite småkåt ibland när man sitter själv på ett hotell så här, sa Lasse. Jag kunde inte annat än att hålla med även om det kändes lite generande att kolla porr med en främmande man på hans hotellrum.

Under det att vi fortsatte småprata så kollade vi på filmen och jag kunde inte låta bli att kasta ett getöga på Lasses gren för att se om det bara var jag som reagerade på filmen då byxorna började kännas trånga. Nog stod handduken som ett litet tält allt tänkte jag och tittade upp på Lasse som möte min blick samtidigt som han skrattade till och sa –Fan, här sitter jag halvnaken och kåt vilket jag gissar att också du är. Vet inte vad du tycker men något måste vi göra åt det. Lasse greppade tag i handduken och smekte sig själv på kuken och nickade menande åt mig.

Att jag var lite småberusad gjorde nog sitt till att jag tog mod till mig att knäppa upp bältet, knappen och sakta dra gylfen för att komma åt att smeka min kuk utanpå kalsongen. Jag sneglade på Lasse där han halvlåg i sängen och såg att han drog handduken åt sidan så att jag kunde se hans hårda kuk som låg upp mot magen. Nog hade jag tidigare fantiserat om att runka tillsammans med en annan man, kanske få prova att smeka och smaka på en annan mans kuk men inte funderat på det något närmare. Jag knäppte upp min skjorta och drog av mig byxor, kalsonger och strumpor i ett svep och sa att det känns mer rättvist såhär till Lasse som nu hade slutat att titta på filmen och hans ögon hade fastnat vid min kuk. Lasse förklarade för mig att han inte hade någon större erfarenhet av att vara med en man men att han tidigare prövat och att han gärna skulle vilja runka mig och om jag ville prova att runka honom så vore det skönare än att tillfredställa sig själv. Det kändes oerhört tryggt tillsammans med Lasse och jag tänkte för mig själv att är det någon gång jag ska prova så är det nu och reste mig upp och gick fram till sängen. Slog mig ner på kanten och sög i mig av Lasses kuk med blicken och sträckte fram handen och strök den sakta över hans lem. Jag smekte försiktigt och kände att jag bara blev kåtare och kåtare av det här. Lasses pung var renrakad och hans slöt sina ögon då jag försiktigt greppade kring kulorna med min varma hand. Lasse småstönade då jag runkade honom lite snabbare samtidigt som jag gled ner på golvet så att jag blev sittande mellan hans ben med kuken i näven. Jag lutade mig fram och sträckte ut min tunga mot skaftet och slickade sakta upp mot ollonet. Min tunga lekte med ollonet medans jag sakta runkade honom upp och ner. Av Lasses stön att döma verkar det som att också han gillade vad jag gjorde. Så tog jag in så mycket att kuken i munnen som jag kunde och sög honom efter bästa förmåga. Efter bara någon minut var det för mycket för Lasse som stönade fram att han kommer. Jag sög och runkade för allt jag var värd och släppte ut satsen över hans mage.

Då Lasse repat sig sa han åt mig att lägga mig ner på ryggen i sängen för nu var det min tur att få samma behandling. Lasse sög in min kuk i sin mun lekte med mina kulor med sin ena hand. Han övergick till att slicka mina ljumskar och lät tungan vandra från ollonet, ner efter skaftet mot mina kulor som nästan värkte av kåthet. Med ena handen kring min kuk kände jag hur tungspetsen sökte sig ner mot min stjärt, något som jag alltid älskat när kvinnor smeker mig där. Jag sa till Lasse att jag inte skulle kunna hålla tillbaka särskilt länge till och han upphörde bara för att säga –Kom bara. Kom. Jag slöt ögonen och kände hur Lasses mun omslöt min kuk och ett finger lekte med min stjärtrosett. När hans blöta finger trängt sig in bara någon centimeter i mig kände jag att jag bara måste komma nu. Jag skrek till så att Lasse skulle kunna släppa satsen på min mage men han sög mig bara längre och längre ner. Jag sprutade och sprutade som jag aldrig tidigare gjort.

Vi pustade ut lite bägge två och drog av ett garv och sa att det här var fan inte dumt…Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: quovadis71

  • Publicerad Publicerad: 2008-11-12

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (6 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

harry skrev

Mer i min smak. Två kåta bisexuella karlar eller nyfikna suger och runkar sina kåta kukar till sperma sprut

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter