Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Första gången

Såhär kan det gå när man träffar mig.

Dagen för vårt första möte hade kommit. Vi hade börjat snacka på Internet för ungefär tre veckor sedan, i början hade det inte varit så seriöst men efter några dagar hade du börjat ställa mer ingåendeoch jobbiga frågor om olika saker. Jag hade aldrig träffat någon som du innan, som lyckades få mig helt ställd och generad på en mikrosekund. En mening eller fråga från dig kunde få mig helt tyst, jag visste inte vad jag skulle svara, eller rättare sagt jag visste precis vad det förväntade svaret var men jag ville inte ta orden i min mun. Det tog verkligen emot att säga det högt, att jag ville vara dina tre hål. Att jag ville att du skulle utnyttja mig, förnedra mig, använda mig, låna ut mig till vem du ville och göra mig illa. Jag fick pressa fram varje ord men dessa ord, de här förbjudna orden, gjorde mig också så oerhört kåt. Jag hade aldrig varit så kåt i hela mitt liv som då du berättade vad du ville göra med mig, vad en hora som mig skulle användastill.

Efter att ha mailat, snackat på msn och i telefon varje dag i tre veckors tid var jag oerhört spänd på att få träffa dig i verkligheten. Jag hade inte fått tillåtelse att onanera på två veckor (utom vid ett tillfälle när jag varit riktigt duktig) och jag hade fått diverse uppdrag under tiden för att du skulle få chansen att testa hur mycket jag klarade av och hur lydig jag var. Jag hade fått prova klädnypor både på brösten och på fittan för att du skulle veta hur många nypor jag kunde ta innan jag med panik i rösten bad om att få ta av dem och jag hade fått även fått öva lite med butplugs. Jag hade fått i läxa att öva med min dildo på att ta kuk i halsen och du kontrollerade hela tiden att jag skötte mina sysslor, även vardagssysslor. Skötte jag mig inte på ett tillfredsställande sätt så blev det straff, vilket jag snart erfor inte var någon trevlig upplevelse. De sista två dagarna innan du skulle komma fick jag heller inte ha några trosor på mig, vilket gjorde att det uppkom ett parpinsamma situationer men som du sa ”det spelar ju ingen roll om andra personer får reda på sanningen om vilket kåt hora jag var.”

När dörrklockan väl ringde var det alltså en väldigt kåt och oerhört nervös tjej som öppnade. Du hade sagt tilulle bjuda dig på mat så jag satte igång med att plocka fram lite ingredienser. Min nervositet märktes tydligt, jag kom inte på något vettigt att säga alls och jag fumlade och tappade saker hela tiden. Jag tror till och med att du kunde höra på min snabba, ansträngda andning hur nervös jag var. Under tiden jag fixade satt du bara och betraktade mig med en genomträngande blick, du hade ett lite elakt, sadistiskt flin på läpparna, som om du redan tänkte på vad du skulle göra med mig senare, och man kunde riktigt se hur du njöt av att se mig så obekväm. Jag lyckades i alla fall göra färdigt maten utan att hugga av mig några fingrar och efter att vi ätit upp, jag fick inte i mig speciellt mycket, sa du till mig att jag skulle gå och diska. Det kändes lite konstigt att ta order sådär i ens egna kök men jag lydde såklart som den lydiga flicka jag är och när jag står där med ryggen mot dig går du fram till mig och smeker min rumpa lite försiktigt. Jag kan inte låta bli att rysa till av välbehag.

”Såå, vad var det du var för något?” frågar han mig med ett elakt leende spelande på läpparna.

Mitt svar dröjer lite men tillslut klämmer jag fram det jag vet att han vill höra ”tre hål…”

”Vems tre hål?”

”Dina...” svarar jag.

”Jag tycker det verkar som att du är kåt. Tycker du det här är skönt?” frågar han mig samtidigt som han fortsätter att smeka min rumpa utanpå den korta klänningen.

Jag nickar jakande och stönar lite lätt.

”Ska tre hål ha det skönt?”

”Nej det ska de inte” svarar jag och sänker huvudet generat.

”Nej just det. Dra upp klänningen över rumpan!”

Jag får lite lätt panik först, jag har ju ingenting under och inga köksgardiner så grannarna ser rakt in i mitt kök. Efter en snabb snegling mot fönstret lyder jag dock och du går och sätter dig igen med ett nöjt flin för att studera mig där jag står halvnaken och diskar. Mina kinder hettar och jag skruvar lite på mig ibland av skammen samtidigt som jag känner hur min fitta blir våtare och våtare av den förnedrande behandlingen.

När jag är färdig med mina sysslor går vi in i sovrummet där jag får ställa mig framför dig. Du beordrar mig att ta av klänni på benen ordentligt så jag får känna på fittan först.”

Han drar med handen längs med låret på mig och upp till fittan som vid det här laget är rejält våt.

”Vänd dig om, böj dig framåt och svanka för mig” säger du sedan tillmig.

Jag lyder och svankar så mycket jag kan.

”Sära på skinkorna ordentligt.”

Jag tar ett fast tag om skinkorna, särar och visar upp mina hål för honom. Han lutar sig fram för att se lite bättre, känner lite med handen längs min renrakade fitta och hummar bekräftande. Jag är tydligen godkänd. Han reser sig upp och för fingrarna till min mun.

”Gapa” säger han hårt.

Jag särar på läpparna. Han smeker mina läppar med ett finger, för in ett finger i munnen och känner lite längs sidorna.

”Lägg dig på mage i sängen.”

Jag gör som han säger och han börjar plocka fram lite olika saker ur sin väska; hand- och fotbojor, spännband, karbinhakar, gagball, klädnypor,en butplug och en ögonbindel. Sedan börjar han med att ta på mig de kalla läderbojorna runt handleder och anklar, kopplar på karbinhakar, tar fram spännbanden och binder sedan samman handlederna med anklarna. Jag får en gagball intryckt i munnen, han tarpå mig ögonbindeln och går sedan bak, särar på mina ben så mycket det går och smörjer sedan in mitt rövhål med glidmedel och trycker in pluggen. Sedan avslutar han med att sätta fast ett par klädnypor i de yttre fittläpparna. När han är färdig lägger hansig bredvid mig i sängen och sätter på tv:n.

Ganska snart börjar det bli riktigt obekvämt. Spännbanden är lite för korta för att jag ska kunna ligga plant på underlaget, istället böjs min rygg bakåt en bit och jag känner ganska snart att jag börjar bli trött i både rygg och axlar av att behöva hålla upp kroppen. Gagballen pressar isär mina käkar och gör det väldigt svårt att andas, det spänner och värker i rumpan av pluggen som vidgar min anal och det pulserar och bränner i fittan av klädnyporna. Jag känner mig helt utlämnad och utsatt där jag ligger med särade ben med dregel rinnande från munnen och gnyr av obehag men det är just det förnedrande och jobbiga i situationen som gör att min fitta är våt som aldrig förr, jag kan känna hur det bn”Ja tack” svarar jag.

”Då får du först visa att du förtjänar det genom att ta min kuk ordentligt i munnen nu. Och jag vill inte höra något patetiskt gnällande från din sida att du inte får luft eller att det gör ont! Förstått?”

Jag nickar bifallande och han ställer sig på knä framför mig med den slaka kuken framför huvudet på mig.

”Så, ta den i munnen nu då” säger han till mig.

Jag försöker men den är för högt upp för att det ska gå, jag måste böja upp ryggen ännu mer och försöka dra tillbaka överkroppen genom att dra bortåt med benen. Halsen böjs bakåt i en onaturlig vinkel men tillslut efter mycket kämpande och stånkande lyckas jag ta din kuk i munnen. Lite stolt över att ha lyckats med det företaget börjar jag suga upp och ner. Din kuk växer snabbt och jag får gapa maximalt för att inte tänderna ska skrapa på ovansidan av kuken. Ganska snart stöter jag dock på ett problem. Varje gång jag ska ta ut kuken igen måste jag böja bak överkroppen ännu mer och efter ett tag börjar krampen i ryggen och magen komma vilket gör att kuken automatiskt trycks längre och längre ner i min hals då jag inte orkar hålla emot längre. Det är naturligtvis ingen slump att det är såhär jobbigt för mig, det är bara endel av din djävulska plan, en av dina otaliga sadistiska planer som du har tänkt ut. Ju tröttare jag blir ju längre stunder tvingas jag ha kvar kuken i halsen och jag börjar få lite lätt panik då jag inte får någon luft på långa stunder. Varje gång du drar ut kuken kommer långa strängar av saliv med och jag tillåts kippa efter andan en eller två gånger innan du trycker in den igen. Du är nära nu så du tar tag i mitt hår och knullar mig med långa tag djupt ner i halsen utan att bry dig ett dugg om jag tycker det är skönt eller inte sen avslutar du med att spruta mig ordentligt i munnen och jag sväljer nöjt.

”Nu var du duktig” säger du till mig med nöjd röst. ”Jag tycker du är värd en belöning men då måste du ha butpluggen och nyporna på en stund till.”

Jag samtycker såklart, trots att det smärtar ordentligt i både fittan och röven nu, för efter den här behandlingen är jag kåt som ett djur. Han går och hämtar en liten vibrator sätter sig bakom mig och drar ett finger längs minoch ingen riktig människa men min fitta och hjärna hör tydligen inte ihop för min fitta är precis som han säger riktigt plaskvåt och alla mina tankar kretsar kring att få komma nu. Du tar tag i nyporna och särar försiktigt mina fittläppar så du kan kommaåt lättare sedan för du vibratorn till klittan på mig samtidigt som du trycker in två fingrar i musen på mig. Jag stönar högt av smärtblandad njutning när du börjar föra fingrarna långsamt ut och in i mig. Du masserar min g-punkt och det tar inte lång tid innan jag känner hur jag blir helt varm i kroppen och jag känner att jag är på väg att komma.

”Får jag komma?” frågar jag dig snabbt med kåtdrucken röst.

”Nej det får du inte.”

Paniken sprider sig för jag känner att jag inte kan hålla emot längre och jag vet vad som händer då jag kommer utan lov, då är du inte nådig.

”Snälla jag vill komma, låt mig komma!” ber jag desperat och paniken jag känner hörs tydligt i min röst.

Du skrattar lite åt min desperation och säger det enda ord jag vill höra nu, det enda ord som cirkulerar i mitt huvud..

”Varsågod!”

Och det enda ordet gör att jag äntligen kan släppa allt och låta den sköna, efterlängtade orgasmen sprida sig i min kropp som en våg.

Du drar sakta ut pluggen på mig och tar bort klämmorna. Smärtan fortplantar sig i kroppen från fittan och jag kan inte låta bli att skrika till men den starka orgasmen gör ändå att jag kan hantera den. Du görlös mig så att jag kan lägga mig ner och jag faller tacksamt ihop på sängen, jag kommer definitivt att ha träningsvärk imorgon efter att ha legat i den ställningen så länge. Du lockar på mig och jag kryper upp, lägger mig tätt bredvid dig med huvudet på din bröstkorg, du smeker mig över håret och berättar för mig hur duktig jag har varit och jag njuter, njuter över att få vara dina tre hål…Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Sadistisk_G

  • Publicerad Publicerad: 2009-06-07

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter