Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Första gången

För drygt ett år sedan invigdes jag för första gången på riktigt i erotikens underbara värld.
Jag hade nyss fyllt sexton och mina erfarenheter fram till dess hade sträckt sig till några fumliga försök att smeka mig själv tillsammans med någon fantasi om en ouppnålig drömprins.
Faktum var att jag visste inte då om jag hade verkligen hade upplevt någon orgasm eller ej förrän den där speciella helgen gjorde klart för mig att så inte var fallet.
Anledningen till min något begränsade kunskap om sex och erotisk njutning var den strama och religiösa uppfostran som mina föräldrar ivrade för. Pappa som var präst i en kyrka långt ut på landsorten och mamma som minst sagt delade hans stränga syn på ett dygdigt leverne.
Att vi dessutom bodde långt ut på vischan gjorde ju också att man kände sig och blev lite "utanför".
Jag upptäckte dock att ju mer jag utvecklades rent fysiskt desto mer intresserade blev de killar som jag kom i kontakt med.
Min kropp var jag också själv mycket nöjd med och förstod nog t.o.m. att den var sexig i killarnas ögon. Jag var ganska lång, ca 1,70, mörk brunett med axellångt hår, brösten kanske inte de största, men välformade och fina, smal midja och breda höfter med en välformad, fast stjärt, en platt mage och långa, slanka ben.
Den här novemberhelgen var jag bjuden ner till min faster och hennes familj. Jag såg fram emot att få komma hemifrån och byta miljö för en tid, inte minst för att de levde ett helt annat liv än jag var van vid. Där fanns inte minsta spår av hårda tyglar och strikta "anständiga" rutiner, utan i mina ögon levde de ett mer "normalt" svensson-liv.
Tåget gled in på perrongen på fredageftermiddagen och min faster Eva mötte mig med öppen famn i grårusket.
Det var nästan ett år sedan vi sågs senast och jag reagerade på att hon såg så fräsch ut för sin ålder. Trots sina 48 år så kan hon bräda många av tjejerna i min egen ålder utan problem, men så är hon ju också något av träningsnarkoman.
Vi åkte ut till villan i förorten där de bodde och där mötte hennes man Lars och deras 10-årige son Jonas.
Den här kvällen var Eva och Lars bjudna på en fest och jag hade sedan tidigare lovat att sitta barnvakt åt Jonas, vilket också skulle ge ettkostym och hon i en svart, tight kort klänning, mörka strumpor och skyhöga klackar.
Jag blev nästan lite avundsjuk på att inte jag var bjuden och fick klä upp mig så stiligt.
Nåväl, Jonas och jag fördrev tiden tillsammans innan det var läggdags för honom. Hela huset var tyst och nästan ödsligt och det var nästan lite kusligt att gå runt där alldeles ensam. I min nyfikenhet smög jag in i de olika rummen och tittade i varje vrå.
Jag kände mig nästan som en inbrottstjuv, men samtidigt var det oerhört spännande och pirrigt att utforska någon annans mest privata saker.
Plötsligt befann jag mig i Eva och Lars sovrum och då jag drog ut första byrålådan darrade min kropp av spänning över att få beskåda min fasters läckra underkläder. Jag höll upp det ena efter det andra plagget och njöt av alla vackra och sexiga kreationer. Hon hade en stor förkärlek för minimala stringtrosor, kunde jag konstatera, men också olika bodies, korsetter och strumpebandshållare.
Som i trans klädde jag av mig helt naken och provade en mängd av de silkesblanka plaggen. Att få ta på en stringtrosa var en helt ny känsla för mig, stringen som skar in så skönt mellan skinkorna och den minimala fronten som inte ens förmådde täcka min mörbruna, tätvuxna triangel.
Jag kände för första gången en helt ny kåthet och upphetsning och då jag drog av trosan var t.o.m. min oerfarna mus lätt fuktig i springan.
Efter en stund stängde jag lådan och fortsatte min spaning.
I nattduksbordet hittade jagen flaska massageolja som luktade underbart. Där fanns också några läderremmar och en massagestav i plast.
Jag vred på staven och den brummade igång med pirrande vibrationer i min hand. Det var första gången jag såg något liknande men rent instinktivt drog den sig ned mellan mina ben.
Jag njöt otroligt av den lust som staven spred i mig då den långsamt närmade sig min fitta. Kroppen ryckte till då den första gången nuddade min klitoris men vid andra försöket kunde jag bara stöna ut den lustsom fanns uppdämd i mig och jag lät staven arbeta lugnt mellan mina blygdläppar.
Mitt sköte svarade direkt och aldrig hade jag trott att det kunde flöda som det nu gjorde av den sköna behandlingen.
Min nyfikenhet på vad som mer kunde finnaseofilmer. Fascinerat läste jag på de olika askarna som beskrev den ena porrfilmen efter den andra. Jag tog ut några olika filmer, svepte min fasters morgonrock runt min nakna kropp och med massagestaven i fickan smög jag ut till vardagsrummet där TV´n och videon fanns.
Den översta kassetten åkte in i videon, jag satte mig i soffan och inväntade spännt vad som skulle komma. Det flimrade på rutan men efter stund rullade så en film igång som av bildkvalitén att döma var filmad i någons hem. Plötsligtkände jag igen mig, det var ju här, hemma hos min faster! Mycket riktigt dök hon snart upp i rutan och det gjorde mig lite besviken att det inte var en sådan film som jag trodde.
Jag var just på väg att byta film då Eva helt plötsligt lät klänningen falla till golvet. Sedan följde en mycket raffinerad striptease tills hon stod framför kameran i bara ett par minimala stringtrosor. Hennes kropp såg fantastisk ut och för första gången blev jag upphetsad av en annan kvinna!
Hon smekte sina små,fina bröst och nöp i bröstvårtorna, vände upp sin välformade stjärt mot kameran och särade på skinkorna för att visa upp sig ordentligt inför åskådarna. Herregud, jag blev verkligen störtkåt av det jag såg.
Jag gled ur morgonrocken och lät återigen staven brummande glida in mellan blygdläpparna. Eva drog sedan ner trosorna och blottade en helt hårlös mus framför mina uppspärrade ögon. Hon var slät som ett barn mellan benen och jag tyckte att det var något av det mest upphetsande jag sett. Det som sedan följde blev nästan för mycket för min sexsvultna kropp.
En annan kvinna kom in i handlingen. Hon var betydligt yngre än min faster, kanske 20-25 år, och även hon dansade av sig kläderna med Eva´s hjälpande händer.
Även den yngre kvinnan var helt slätrakad och hennes kropp var i lika perfekt trim som min fasters. De hamnade i den stora sängen och en vild sexlek utbröt där de slickade, sög och pullade varandra så att orgasmerna avlöste varandra på löpande band.
Jag var i en helt annan värld och jag kände en stegrande upphetsning och kåthet som aldrig förr.
Att se de båda kvinnorna göra det så skönt för varandra var helt underbart. Jag bara önskade att någon gång få uppleva detsamma.
Halvliggande i soffan tryckte jag sh förmådde inte annat än sköljas med i den otroliga flodvågen.
Utmattad slumrade jag till på soffan och då jag en stund senare kvicknade till hade filmen bytt handling något.
Eva stod naken på knä framför Lars och i handen höll hon hans hårda kuk. Också han var helt renrakad och kuken såg verkligen enorm ut då Evas fingrar försökte sluta sig runt den. Lars stönade av behandlingen och Eva verkade gilla det minst lika mycket. Hon gapade så mycket hon kunde och sög in det gigantiska ollonet i munnen. Lars stönade mer och mer innan han till sist inte kunde hålla emot längre utan drog ut kuken och dränkte in Eva´s ansikte med sin sperma.
Min kropp brann av lustar och att se ett par älska så intensivt gjorde mig nästan vansinnig av kåthet.De rullade runt och knullade sedan i all möjliga och omöjliga ställningar, och Eva fick även ta emot Lars jättekuk i stjärten! Då han tryckte in sin påle i Eva´s anal så var det dags för min andra orgasm och den var ännu djupare och intensivare än den första.
Resten av filmen fortsatte på samma sätt. Den första kvinnan fanns med i några fler scener där både Eva och Lars medverkade men ibland var Lars eller Eva helt ensamma och onanerade framför kameran.
Kvällen bara försvann som i en kåtdimma och i min ivriga sexhunger märkte jag inte att Eva och Lars kom hem från festen.
Helt plötsligt stod Eva bredvid soffan där jag låg helt naken med min nyfunne vän massagestaven mellan benen.
Jag trodde jag skulle dö av skam då jag fick syn på henne, men hon bara log och frågade om kvällen varit bra.
- Jovisst, stammade jag till svar.
- Tyckte du om filmen, frågade hon och log varmt.
- Jaa, fick jag fram samtidigt som jag försökte skyla min nakenhet med Eva´s morgonrock.
- Jag tänkte basta en stund, sa hon, vill du följa med?
- Jo, det kan jag väl göra, svarade jag utan att egentligen veta på vad.
Eva tog min hand och tillsammans gick vi ner i källaren till bastun.
Vi klädde av oss utanför duschrummet och jag darrade lätt av att äntligen få se Eva naken. Den svarta klänningen föll till golvet och jag flämtade till då jag såg att hon var helt naken under. Det enda hon hade på sig var ett par svart stay-ups och de stilettklackade skorna.
+0c med händerna in mellan benen.
-Ja verkligen, suckade jag och kände hur mitt underliv svämmade över av fittsaft.
-Det är helt underbart att vara rakad, kanske du vill prova det själv?
-Ja gärna!
-Gillar du min stjärt också? frågade hon och vände upp hela stjärten mot mig.
Hennes skinkor delade sig inbjudande och likaså de svullna, lena blygdläpparna som glänste av hennes safter.
-Du får gärna känna på mig, sa hon med ansiktet nere vid golvet.
Lite trevandesträckte jag fram händerna och lät dem smeka över hennes skinkor. Eva gnydde lätt och jag blev lite djärvare för varje sekund. Fingrarna gled in i stjärtskåran, ner över fittan och hittade hennes klitoris. Jag ryckte till då jag kände något hårt mot fingret men såg sedan att hon satt en guldring genom klittan. Jag blev helt yr av kåthet då jag särade blygdläpparna och inspekterade metallringen som genomborrade hennes kön.
-Fin, eller hur? sa hon och reste på sig igen.
-Nej, nu måste vi ta hand om dig, sa hon och ledde in mig i duschen.
Eva tvålade in min darrande kropp och hennes mjuka händer smekte fjärilslätt på alla ställen de kom åt.
Jag kunde bara blunda och njuta av den underbart sköna behandlingen. Hon ställde sig tättbakom mig, gned sina bröst mot min rygg och lekte med tungan i min nacke. Mina små bröst var svullna och de hårda bröstvårtorna ömmade av kåtspänningen då Eva nöp lätt i dem.
Hon fick mig att sära på benen och hennes hand letade sig bakifrån in mellan mina skinkor innan den la sig tillrätta över min fitta. Ännu hade hon inte rört vid min klitoris och jag trodde jag skulle bli tokig av hennes retsamma smekningar.
Inte heller nu uppfylldes mina önskningar utan Eva avbröt smekningarna och sa åt mig att sätta mig på pallen som stod i duschen.
Hon tog sedan fram en rakhyvel ur ett skåp och log lite retsamt mot mig då hon visade upp det vassa stålet framför mitt ansikte. Jag sköt fram underlivet och särade på benen så mycket jag kunde för att Eva skulle komma åt ordentligt.
De heta vattnet strilade ur duschmunstycket ner över min fitta där rakhyveln började glida över venusberget. Det mörka könshåret blev tunnare och tunnare för att sedan försvinna helt. Blygdläpparna blev lika slätaklittan och önskade bara att hon skulle kasta sig över den och förlösa mina spänningar.
Hela situationen med att sitta skönt tillbakalutad med utspärrade ben framför en kvinna som gav min fitta en sådan behandling gjorde att det nästan gick för mig.
Då ceremonin var avslutad lämnade vi duschen, Eva torkade mig och smörjde in min kropp med en lotion som doftade av erotik. Hon satte mig på en stol framför sig och tog fram en sminklåda. Jag förvandlades sakta från en oskyldig brorsdotter till en elegant och sensuellt utmanade, ung kvinna.
-Ska vi gå upp till Lars nu?, sa Eva.
-Mm, var det enda jag fick fram.
-Men du måste nog ha lite kläder på dig, sa hon och log.
-Du kanske vill låna något av mig?, sa Eva och visade mig till en garderob.
-Gärna det, sa jag.
-Vi börjar med de här, sa hon och höll upp ett par stringtrosor i latex.
Jag hade aldrig tidigare sett något liknande, men de såg verkligen läckra ut och de var inte heller just mycket mer än en string. Jag tog på trosorna och Eva hjälpte till att passa in dem ordentligt. Det var märkligt och härligt annorlunda att känna det åtsmitande svarta gummit mot huden, den smala stringen som la sig tillrätta i stjärtskåran och den minimala fronten som nätt och jämnt skylde mina barnsligt släta blygdläppar.
-Kanske den här skulle passa också?, sa Eva och höll fram en liten bh i samma material.
Hon hjälpte mig även att ta på den och då upptäckte jag att den hade små öppningar i de svarta gummikuporna för mina små, hårda bröstvårtor. Jag såg mig i spegeln och kände knappt igen kvinnan framför mig. I spegelbilden såg jag en sexhungrande, ung dam, redo att möta och tämja vilken otillfredsställd man eller kvinna som helst. Mina slanka ben kläddes sedan i svarta stay-ups och Eva hittade ett par högklackade skor som verkligen fick ben och stjärt att framhävas. Jag stod och beundrade skapelsen när Eva ställde sig på knä framför mig och lät sin tunga vandra på insidan av benet, nerifrån och upp, för att stanna vid min fitta och slicka utanpå latextrosorna. Hon avbröt behandlingen lika överraskande som hon börjat och istället letade hon fram en klänning i graderoben.
Min kropp höll på att brinna upp inifrån och det enda som kunde släcka eldem gjuten, en kort tight, åtsmitande kreation, djupt urringad i ryggen och med snörning längs hela sidorna. Klänningen täckte nätt och jämnt min stjärt och de bara, spetsiga bröstvårtorna höll nästan på att tränga igenom det tunna tyget. Eva var fortfarande helt naken men letade fram en mycket sexig stringbody, ett par högklackade skor och en svart, lång negligé.
- Så, nu kan vi gå upp till Lars, sa Eva och kysste mig mitt på munnen.
Jag var helt förtrollad, förvandlad och förflyttad till erotikens djupaste boning. Min kropp darrade av kåthet då jag stod framför Lars.
Han åt mig verkligen med blicken och smekte sig ogenerat utanpå byxorna där den grova lemmen avtecknade sig tydligt.
- Linda, vad vacker du är! sa han uppskattande och gick fram mot mig.
Han smekte mig över kinden med handen och lät den sedan fortsätta ner över min kropp. Lars hittade mina hårda bröstvårtor och nöp lätt i dem genom tyget. Det var en märklig känsla då han smekte och kramade mina bröst genom latex-bh´n. Eva stod tätt bakom mig och även hennes händer smekte över hela min kropp. Jag blundade och njöt, lät mig föras bort i en annan värld.
Lars hittade snörningen på klänningen och med ett snabbt ryck föll den i två delar mot golvet. Han flämtade till då han såg de svarta latex-underkläderna och gick ner på knä för att beundra min gummiklädda fitta.
Evas händer kramade mina bröst och det täta materialet spred en härlig värme genom min kropp. Jag stod med särade ben framför Lars som slickade mig längs lårens insidor, upp mot underlivet där tungan stannade till och lekte i mina ljumskar. Min fitta flödade ordentligt nu men den åtsittande trosan vägrade släppa ut några droppar av mina safter.
Lars drog sakta ner trosorna och blottade min nyrakade fitta, mina safter fromligen rann ur mig, ner över trosan och hans händer. Han kunde bara stöna av upphetsning och snabbt satte han munnen till min mus för att smaka på mina kroppsvätskor. Han lapade glupskt och villigt, jag var tvungen att skrika till av kåthet då hans tunga vibrerade över min hungrande klitoris och då han sög in den hårt mellan läpparna kom jag i en förlösande orgasm.
Jag kved och skakade okontrollerat, Eva höll mig under armarna så att jag inte skulle falla omkusträckta till hörnstolparna i huvudgaveln där de var bundna med läderremmar, benen var vitt utspärrade och sträckta upp mot taket så att min stjärt hängde fritt i luften. Mitt nakna underliv var helt öppet och sårbart, jag var helt i deras händer. För enkort stund kände jag paniken komma men bredvid mig på sängen satt Eva och Lars som lugnade mig och sa åt mig att bara njuta.
Sedan började en otrolig live-show precis bredvid sängen. Eva och Lars började kyssas, smekas och klä av varandra. Deras händer, munnar och tungor var överallt. Lars kraftiga kuk såg större ut i verkligheten än på filmen och jag undrade om jag någonsin skulle kunna få in något sådant i min trånga fitta.
Eva runkade och sög honom om vartannat, slickade pungen och kramade hans härliga stjärt. Jag kände hur det nästan brann i min kropp, fittan skrek efter beröring och brösten spände så jag trodde de skulle brista.
Hon höll hela tiden tillbaka hans utlösning då Lars var på väg att komma och förklarade för honom attdet skulle han spara till mig. Efter en stund bytte de plats och Lars gav Eva en underbar behandling mellan benen. Eva gnydde och jämrade sig hela tiden och hennes kropp glänste av svett och upphetsning. Han nafsade i hennes klitoris, tog guldringen mellan tänderna och drog retfullt i den. Inte heller Lars tillät henne att komma och hon suckade lite besviket då han reste på sig. De ställde sig på var sin sida om sängen och Lars log samtidigt som han sakta runkade sin stora kuk precis framför mitt ansikte.
Eva smekte mig lätt över kroppen, lekte med fingrarna i sin fitta, förde de våta fingrarna till min mun och lät mig smaka på en annan kvinnas kön för första gången. Smaken var underbar och just då hade det bara behövts en utlösande beröring på klitoris för att ge mig ännu en orgasm.
Eva grenslade mig och satte sig över mitt ansikte, hennes pulserande underliv sänktes ner över mig och jag började instinktivt slicka min fasters fitta!
Jag kände samtidigt hur Lars placerade sig mellan mina utspärrade ben och hans händer utforskade min stjärt och fitta. Eva stönade av min arbetande tunga och mun, hela rummet ångade av sex och då Lars satte munnen till min fitta var även jag tvungen att stöna ut min brunst. Han slickade gudomligt!
h drog ut hennes klitoris tills hon skrek gällt och ryckte till i en hård orgasmkramp. Hennes fitta flödade än mer och fullkomligt dränkte mitt ansikta i hennes safter.
Eva la sig utmattad bredvid mig på sängen och då såg jag plötsligt hur Lars ställde sig på knä mellan mina ben med ett stadigt tag om sin hårda kuk och riktade in den mot min fitta.
-Jag är oskuld, kved jag darrande.
-Bara lugn, sa han och log, jag ska göra det skönt för dig.
Jag var helt utlämnad åt denne man och hans tjocka lem som var på väg in i min kropp.
Han drog det svullna ollonet över mitt väloljade underliv innan han la kuken tillrätta vid slidmynningen och lugnt pressad på. Ollonet klöv mina blygdläppar mitt itu, öppnade min trånga vagina och jag kände hur förvånansvärt lätt den gled in. Jag njöt av varje millimeter som fösvann upp i mig, men då jag tittade ner mot Lars blev jag förskräckt över hur mycket som var kvar av kuken. Jag hade inte tagit emot just mer än ollonet!
Lars höll migi ett stadigt grepp under skinkorna och det såg nästan ut som om han trädde upp mig på sin kuk. Han gungade mig lätt fram och tillbaka och lemmen trängde allt längre in i mig tills det oundvikliga hände. Ollonet stötte mot min oskuld och jag pep till av den plötsliga smärtan.
Eva hade vaknat till sans igen och såg fascinerat på hur hennes man just höll på att ta hennes brorsdotters oskuld. Hon kysste mig, smekte mina bröst, ner över magen och lät sedan handen massera min klitoris.
Kåtheten blandades med smärtan och Lars juckade försiktigt i min fitta för att jag skulle vänja mig något.
-Vill du att jag tar dig, frågade han och såg mig i ögonen.
-Jaa, stönade jag fram, ta mig, knulla min trånga fitta, ge mig din säd!
Aldrig hade jag väl trott att jag skulle böna om något sådant, än mindre använda sådana ord, men i det kåtrus som jag befann mig i hade jag nästan gjort vad som helst för att få min uppdämda kåthet förlöst!
Evas hand smekte hela tiden min klitta och hon böjde sig ner och kysste mig djupt samtidigt som Lars grepp hårdnade runt min stjärt. Han juckade lätt mot hinnan ett par gånger innan han riktade in en hård stöt som sprängde det sista hindret i bitar!
Mina ögon tårades och mitt skrik fastnade ihelt upfylld i fittan!
Han juckade lite försiktigt och jag kände hur mina muskler riktigt mjölkade hans lem.
-Det är så underbart skönt Eva, sa han, hon är så trång, så våt!
-Älskling, knulla henne ordentligt, ge henne en riktig orgasm och fyll henne med din säd, sa Eva och log mot mig.
Lars pumpade nu min fitta på allvar och för varje juck drevs jag närmare och närmare mot extasen. Också han var på väg och den spermaladdning som var ansamlad i honom skulle strax skjutas upp imin livmoder. Kuken bankade nu för fullt i mig och ett par sista kraftiga stötar drev både mig och Lars över kanten in i orgasmens våld.
Jag kände mitt i mina våldsamma kramper hur jag fylldes till bredden av hans heta, tjocka sperma och det förstärkte min orgasm ytterligare. Mina muskler gick inte längre att kontrollera och en guldgul dusch strålade ut över Lars kropp.
-Oh, älskling vad härligt! jublade Eva.
Helt utmattad hängde jag närapå livlös över sängen och anade bara att Larsdrog sig ur min kropp. Eva bytte snabbt plats med sin man och hon slickade ivrigt i sig sperman som rann ur mig. Hennes mun fylldes snabbt och hon böjde sig ner över mitt ansikte och gav mig en äkta, varm spermakyss. För första gången smakade jag på en mans sperma och det fick min kropp att snabbt återhämta sig igen. De lossade sedan banden och vi vilade en kort stund tillsammans på sängen innan kåtheten tog överhanden igen.
Eva la mig på mage och drog upp min stjärt med ett kraftigt svank. Hon slickade mig bakifrån, längs hela stjärtskåran, upp och ner. Tungan borrade sig in i min stjärt, som en liten penis knullade hon mitt trånga, bakre hål och jag gnydde bara och njöt
Lars hade inte heller fått nog ännu utan han låg lugnt tillbakalutad och runkade sakta sin kuk som åter växte till full storlek.
-Vill du suga min man, Linda? frågade Eva med ansiktet mellan mina skinkor.
-Ja gärna! svarade jag.
Lars ställde sig på knä framför mig och hans hårda stånd pekad rakt upp mot mitt ansikte. Jag behövde bara böja ner huvudet en aning så hade jag det stora, varma ollonet i min mun. Även hans kuk smakade härligt och den friska försatsen som hela tiden pumpades ut skickade kåtrysningar genom min kropp. Jag försökte ta in honom sån plats och min faster la sig med skrevande ben framför mig och bad mig slicka hennes sköte. Utan minsta tvekan sänkte jag mitt ansikte ner i det våta, heta underlivet, slickade och sög i mig denna härliga kvinnas kön.
Lars stod nu på knä bakom min stjärt och hans fingrar masserade över fittan och mellan skinkorna. Jag kände hur han oljade in mitt stjärthål med sekret och plötsligt tryckte han in tummen i den trånga passagen.
Min kropp ryckte till och jag kippade lätt efter andan av det överraskande tilltaget, men samtidigt var det mycket skönt. Han juckade försiktigt och förde även in pek- och långfingret i min fitta. Jag njöt obeskrivligt av det stadiga greppet han hade i fitta och stjärt.
Eva letade fram en stor löskuk som hon hade bredvid sängen och jag fick hjälpa henne att föra upp den i hennes fitta. Det var en mycket kraftig sak, betydligt längre och grövre än Lars kuk, och jag stirrade fascinerat på då hennes fitta svalde mer och mer av den gigantiska staken tills det mesta var inne.
Eva frustade okontrollerat då jag juckade kuken i henne men hon var ändå inte nöjd med den "fyllning" hon fick, utan drog sakta ut dildon och la den åt sidan.
-Jag vill att du knullar mig med dina händer, Linda! sa hon nästankommenderande. Jag förstod inte riktigt vad hon menade, men Eva tog min hand och förde den mot sin fitta för att visa vad hon ville.
Bakifrån trängde Lars in sin kuk i min fitta samtidigt som Evas fitta vidgades mer och mer då mina fingrar letade sig in.
Fyra fingrar var inne, Eva jämrade sig lite men bad om mer, fem fingrar på väg, slidan öppnades ytterligare och nu var det bara sista och svåraste biten kvar.
Lars knullade mig djupt och hårt, Eva tog om min handled och tryckte handen in i sig, bet ihop hårt och med en sista stöt försvann hela min hand upp i hennes kropp. Jag blev helt vild av Lars pumpande kuk och Evas kramande fitta runt min hand. Min kropp juckade automatiskt mot Lars kuk och handen pumpade Evas fitta i hårda stötar.
-Ta mig i stjärten också, Linda, jag vill känna dig i stjärten också! kved Eva.
Jag förstod nu ungefär vad hon ville och även om det verkade som ett omöjligt företag pressades mina fingrar in i hennes välsmorda anal. Förvånad märkte jag och hon jämrade sig av den översvallande kåheten.
Jag märkte hur det även påverkade Lars bakom mig, för han stönade högre och knullade hårdare än någonsin. Samtidigt med kuken i fittan hade han även två fingrar i min stjärt som arbetade frenetiskt. Han pressade in ytterligare ett finger och jag jämrade mig lite över det första obehaget men kände sedan hur otroligt skönt det var.
I mitt upphetsade tillstånd bönade jag otroligt nog om mer, och Lars fick tag i den stora dildon som jag chockadkände hur han började föra upp i min stjärt. Det gigantiska ollonet öppnade min ringmuskel mer än någonsin och för en stund trodde jag att han skulle spräcka min stjärt.
Mina ögon tårades av smärtan då analen fylldes till bristningsgränsen av löskuken men Lars gjorde inget tecken på att avbryta sitt projekt. Jag kände hur jag fylldes mer och mer, jag jämrade mig av smärta och rädsla men lät sedan kåtheten ta kommandot.
Lugnt och försiktigt knullade han mina hål, kuken pumpande i fittan och dildon samtidigt i stjärten. Det var så trångt, hett och vått. Jag skrek ut min lust, kåthet och sexuella uppvaknande, pumpade Eva hårdare och hårdare vilket fick henne att drivas mot en enorm extas.
Vi var alla tre på väg mot det oundvikliga sammanbrottet, orgasmens vilddjur som strax skulle släppas lös! Eva kom först, vilt skrikande, hennes kropp kastades bryskt åt alla håll med mina händer djupt inne i hennes underliv.
Lars såg sin fru försvinna in i extasen och kunde då inte hålla emot längre utan fyllde min fitta återigen med sin sperma.
De härliga pumpningarna och den kraftiga dildon i min stjärt förlöste även min kropp. Jag snyftade, skrek och stönade ut min orgasm som sköljde över mig. Jag föll handlöst ihop över Eva, fortfarande med händerna i henne och Lars landade utmattad bredvid oss.
Dildon satt fortfarande kvar djupt i min stjärt, men jag kände hur den långsamt trycktes ut av mina kramande stjärtmuskler tills den föll ner på sängen. Vi somnade alla tre tillsammansoch vaknade först då solen tittade in genom fönstret.
Av helgen återstod ännu två dagar och vi visste att vi fortfarande hade mycket att uppleva.
Eva och Lars hade verkligen också många sexuella idéer och fantasier som jag fick vara med om.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter