Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Förförelse

Jag kysser dig ömt och försiktigt först och sen börjar jag smeka ditt ansikte när jag kysser dig, efter ett kort tag kommer kyssarna bli mer passionerade och min hand glider genom ditt hår. Jag tar tag i dig och drar dig riktigt tätt och fortsätter kyssadig samtidigt som vi känner varandras kroppsvärme. Plötsligt avbryter jag och tittar dig i ögonen och stryker bort håret från ditt ansikte och ler, och sen kysser dig igen.Jag för dig sakta mot sängen och fortsätta kyssa dig. Tar dig i mina armar och sakta lägga ner dig på sängen och sätter mig bredvid. Titta med beundrande blick i dina ögon och tala om för dig hur vacker jag tycker du är. Sakta drar av mig min tröja och tar din hand och lägger den på mitt varma bröst. Sedan smeker jag ömt din hals och ansikte.

Du blundar när jag drar av dig blusen och andas tungt. Du vill se min kropp när jag rör mig och musklerna spelar under det tunna skinnet, men du vill inte heller avslöja hur tänd du är. Du hör blusen falla till golvet och dina andetag blir allt tyngre. Mitt ansikte är begravt mellan din hals och axel och jag kysser din mjuka hud. Jag stönar nått om att du luktar så gott och du märker att jag är upphetsad och vill ha dig. Jag drar ner ditt ena bh band och börjar kyssa den del av dittbröst som är blottat.Du märker att jag uppskattar din kropp och att jag intensivt slickar och kysser din kropp om vartannat. Efter någon minut gör jag samma sak på andra sidan. Du lyfter upp din rygg för att låta mig knäppa upp din bh. Med en smidig handglider den in och lösgör den, men istället för att rycka bort den låter jag den ligga kvar och dölja dina bröst. Jag kysser runt omkring den och du blir lite frustrerad att jag inte sliter bort den.

Sakta fortsätter jag kyssa dig ner mot dina jeans, och du fortsätter blunda. Du är inte säker på ifall jag knäppte upp dina byxor med händer eller munnen men du känner att de glider isär. Jag låter mina händer ta försiktigt i dem och drar dem riktigt sakta av din kropp. Du stönar till av välbehag och kisar lite för att se min reaktion. Du ser min kropp som spänner sig när jag åter igen böjer mig fram emot dig, och att leendet på mitt ansikte inte går att missta att jag uppskattat var jag sett. Jag fortsätter kyssa din mage och börjar att leka lievar upp emot dina bröst och jag drar av din bh. Du känner dig blottlagd men ändå lugn och dina bröst längtar efter beröring. Mina händer formas runt dina bröst och jag kysser dina läppar ömt.

Du ber mig att klä av mig naken och du drar snabbt av dig dina trosor. Jag ställer mig upp och låter mina kläder falla till golvet. Du myser av åsynen av min nakna kropp och jag glider strax ner bredvid dig och du känner min varma kropp tätt mot din. Vi kysser varandra ömt och dina händer smeker min rygg. Ditt hjärta tycks inte kunna lugna ner sig utan du känner lockelsen i att få mig i dig och manar med dina händer att jag ska lägga mig ovanpå dig. Jag placerar mig mellan dina mjuka lår och tar stöd med mina armbågar och fortsätter kyssa dig. Utan att ta någon hjälp letar min styva lem på ditt längtande hål och jag pressar mig sakta in i korta juckande. När jag nått halvvägs stannar jag till och stryker bort hår från ditt ansikte och tittar dig än en gång djupt i ögonen. Jag ler och låter blicken smeka hela din kropp innan jag sjunker helt in i dig. När jag nått botten stannar jag till igen och bara låter dig omsluta mig med din värme. Vi fortsätter att kyssas och du börjar sakta rotera din höft och pressa dig hårt emot mig. Jag trycker mitt bäcken mot ditt och du känner strålar av välbehag från din klitoris ut i hela kroppen.

Sakta börjar jag glida in och ut ur dig och du stönar tyst varje gång jag trycker mig djupt in i dig. Tempot ökar lite grann och du känner njutning samtidigt som jag tar stöd på mina händer för att få mer kraft i stötarna. Du känner dina bröst svaja i takt med mina stötar och våra kroppar känns som de smälter ihop i en lång härlig njutning. Jag avbryter mina aktivitet och kysser din hals med våta kyssar och fortsätter ner över din mage. Jag lägger dina ben på mina axlar och låter min tunga vidröra din våta mus. Ömt och försiktigt slickar jag dig i ett behagligt tempo och du känner att du inte vill eller kan låta bli att låta din kropp komma i långa spasmer. När du lugnat ner dig igen så lägger jag mig på rygg och drar dig upp ovanpå mig. Du särar på benen och låter mig glida in i dig utan bekymmer. Du kniper samtidigt som jag låter min bultande kuk stöta i dig och du ser på mitt ansiktsuttryck att jag verkligen nskar dig grundligt. Hela ditt underliv känns som det får en genomgående massage och du kan inte stå emot frestelsen att bara njuta och låta ännu en orgasm skölja över dig. Denna gång intensivare och djupare än den förra då alla dina känsliga punkter ficknjuta av beröring samtidigt. Svettig och ganska slutkörd faller du över mig och jag ligger stilla och kramar dig med mina starka armar. Jag kysser din kind och lägger dig på sidan likt i fosterställning, och placerar mig sittande bakom din bak. Du känneratt jag pressar mig in i dig igen samtidigt som min ena hand smeker dig på ryggen och den andra har ett fast tag runt din midja. Du höjer blicken mot mig och ser hur svetten pärlar sig på mitt bröst. Jag stöter först försiktigt i dig och träffar din g-punkt vid varje stöt och du stönar högljutt av behandlingen. Din kropp är så slut att du är inte säker på att du orkar med att komma igen, men enveten och behärskad som jag är så stöter jag i ett ganska långsamt men ändå kraftfullt tempo. Du låter din hand glida ner mellan benen och masserar dig själv i takt med mitt stötande tempo och blundar. Det tar inte lång stund innan du för tredje gången får känna den underbara känslan av total tillfredsställelse, och stönar djuriskt när dina muskler drar ihop sig.

Helt utmattad kan du bara stöna fram att du vill att jag ska komma. Jag ler förnöjt och lägger dig på rygg igen och låter min kroppstyngd pressas emot dig. Mina andetag är djupa och snabba och jag glider snabbt in och ut ur dig. Du ser i mina ögon att det bara finns känslor av kåthet och jag kan inte längre dölja mitt begär att få komma i dig. Jag tar stöd på mina armar och mina stötar är väldigt snabba och kraftfulla. Du hör hur sängens ben klagar över de hårda stötarna och sängen verkar flytta sig vid varje stöt. Var enda muskel i min kropp spänner sig och du ser hur jag biter ihop käkarna och lyfter huvudet samtidigt som ett högt stön passerar mina läppar och efter tre hårda snabba stötar med en kort paus när jag är som djupast i dig så slappnar alla mina muskler av och jag blir liggande ovanpå dig med djupa långsamma andetag. Efter en kort stund så lyfter jag huvudet och kysser dig ömt igen och viskar att du är så perfekt. Jag rullar av dig och lägger mig tätt bredvid och svetten från vårRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: romancer

  • Publicerad Publicerad: 2011-11-14

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter