Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Förförda av fetischistena

Cissi och Robert är ett Stockholmspar som bor på Södermalm. Robert jobbar på ett dataföretag och Cissi pluggar till lärare. De har varit ett par i fyra år och älskar varandra över allt annat på hela jorden.

Dom är som vilket par som helst men har en hemlig dröm ihop, nämligen att en gammal farbror får syn på dem när de älskar och ställer sig och smygtittar.
De hade varit på Par i Hjärter en lördagskväll förra året och tyckte det var jättespännande att ha sex i samma rum som ett annat par, men det där med den smygtittande gubben hade inte släppt deras tankar.

Den fantasin använder dom ofta och nu vill båda gå vidare för att få nytt bränsle till kärleksakten.
En fredagskväll när de satt framför tv:n föreslog Robert: ”Kan vi inte sätta in en annons på någon sexsajt, på kul, bara för att se vilken reaktion det kan få?” Cissi tände på idén direkt. Tanken var ju inte att träffa någon, bara få lite spännande svar att fantisera kring.

De båda ungdomarna satte sig vid köksbordet och började författa texten som de sedan skulle lägga ut på en lämplig sida. Dom kallade sig ”Stockholmsparet” och skrev: ”Fräscht par i Stockholmsområdet söker erfaren äldre gentlemän eller ett dito par, helst 55+, som vill smygtitta på oss när vi älskar. Du får gärna komma med önskemål också..

Beskrivning av oss:
Tjejen är 18 år, har axellångt, nötbrunt hår, rådjursögon och en nätt kropp som är 155 cm lång och väger 50 kg. B-kupa. Hon klär sig gärna i sexiga underkläder.
Killen är 25 år, har blont kortklippt hår, blå ögon, spenslig kropp som är 175 cm och väger 70 kg.
Om den här beskrivningen tilltalar någon så ser vi fram emot era svar.
Kramar R+C.”

Robert hämtade digitalkameran och bad Cissi gå och sätta på sig något sexigt så de kunde ha med en sexig bild på annonssidan också. När hon kom tillbaks hade hon bara på sig sina tunnaste naturfärgade nylonstrumpor som satt uppe med hjälp av en vit höfthållare.

Robert riggade upp kameran som han ställde in på självutlösning, tog av sig alla kläder och gick fram till Cissi som satte sig på huk och tog Roberts kuk i munnen. Med hjälp av självutlösaren togs en bild som fördes över till datorn där ansiktena maskerades.
De valde www.darkside.se som annonsforum, lade in texten och bilden och rusade sedan in i sovrummet. Båda var lika sprängkåta över det dom just gjort och han bara älska några minuter innan båda kom i en häftig orgasm.

I en annan del av Stockholm sitter en herre i 60-års ålder som just har fått syn på ”Stockholmsparets” nyinsatta annons. Han heter Gunnar och är sjukpensionär sedan flera år, men en förmögen sådan eftersom han hade ett företag som gick mycket bra när han sålde det. Han är stamkund på just den här sexsajten och därför ganska luttrad, men när han får se Robert och Cissis annons och bild börjar kuken svälla i kalsongerna.

Ungarna annonserar efter någon som han och dessutom har flickan på sig ett par tunna nylonstrumpor, så tunna att man kan se de röda tånaglarna lysa igenom och det var detta som fick Gunnars lem att reagera. Han tog tag kring sin kuk, stirrade på fotot och började runka. Gunnar hade en oerhört stark fetisch, kvinnor i nylonstrumpor. Det kunde göra honom tokig av kåthet och den här flickan hade de vackraste fötter i ett par nylonstrumpor han någonsin sett.
Han släppte taget om sin erigerade lem och med darriga händer började han formulera ett svar på datorn.


Robert och Cissi kom just innanför dörren efter att ha tagit en kvällspromenad. Båda var lika ivriga på att få se om någon hade svarat. Nu var det två timmar sedan de lade in annonsen och en lördagskväll borde det vara fart på sajten.
De hade rätt. När de loggat in på sin sida stod det: 15 nya meddelanden.
Wow, tänkte dom och klickade sig fram till brevlådan.
När de ögnat igenom svaren kunde dom konstatera att det var ett svar de fastnat för som dom ville kolla lite extra.

Det var från ”Man med livserfarenhet”. Han skrev:
”Hej ungdomar, är en mycket generös herre i mina bästa år, 60 närmare bestämt har ,lite extra kilon som kommit med åren men hel och ren för övrigt. Jag har förstått att ni vill få kontakt med en man med livserfarenhet och här har ni er gentleman. Jag tycker det är spännande med vår stora åldersskillnad (och det gör uppenbarligen ni också)och jag vet att jag kan lära er mycket.

Jag tycker oerhört mycket om det jag ser på er bild och skulle gärna vilja se samma sak i verkligheten. Uppskattar mycket att tjejen klär sig sexigt och det vill jag gärna att hon gör även i fortsättningen. Jag har lägenhet ni kan få låna om ni vill. Skriv gärna lite mer hur ni tänkt er mötet och vilka förväntningar ni har. Om ni vill att jag skall vara helt passiv åskådare så blir det så, men har ni andra önskemål så måste jag få veta det nu. Jag vill träffa er snarast och ni kommer inte att ångra er, det lovar jag. Kramar, Gunnar”

Robert och Cissi såg på varandra, helt förstummade av spänning och kåthet. De läste Gunnars uppmanande mess en gång till innan Cissi fick ur sig: ” Vad häftigt, gud va häftigt”. Redan här hade Gunnar, genom att vara lite lätt bestämd, fått Robert och Cissis uppmärksamhet.

Robert nickade och sa: vi kanske skulle gå ett steg till och bjuda in gubben som åskådare?
Cissi vred lite på sig, rynkade näsan och sa: ”tycker du? Men då måste vi messa lite till och be honom skicka ett foto så han är den han utger sig för att vara, så det inte står något 35-årigt psyko utanför dörren rätt som det är”.
Robert nickade igen och satte igång att skriva ett svarsmeddelande.

”Hej Gunnar, kul att du gillade vår annons. Vi kan nog tänka oss att ses, men skulle gärna vilja ha ett ansiktsfoto på dig först. Sen kanske vi kan ses över en öl och diskutera vidare.”
”Vad tycker du?” undrade Robert
”Mmm, bra, skicka det där så får vi se” svarade Cissi.

Messet gick iväg och det unga paret gick nu förväntansfulla och med fjärilar i magen och väntade på ett svar från Gunnar.

Morgonen därpå vaknade båda tidigt. De satte genast på datorn och loggade in på sin kontaktsida. De hade fått ytterligare svar som de ögnade igenom, men inget som var lika spännande som Gunnars och han hade inte skickat något svar.

Dagen gick och de var inne på sajten i princip varje timme, utan ett spår av Gunnar.
De åt en middag och delade på en flaska vin och strax innan 22 loggade de in en sista gång och där… Ett svarsmess från Gunnar. Båda satt helt tysta när de öppnade messet och började läsa…

”Hej igen mina vänner, först av allt vill jag att ni går till min profilsida. Där finns nu en bild på mig. När ni gjort detta vill jag att ni svarar och säger om ni vill gå vidare eller inte. Jag har planerat och förberett för ett positivt svar från er och, som sagt, ni kommer inte att ångra er och det kan bli lönsamt för er också, men det kräver att jag får dra upp riktlinjerna och bestämma en aning. Kramar från Gunnar”

Robert och Cissi gick in på profilsidan och där fanns en bild på en äldre herre i mörk kostym samt en bild på samme man i bar överkropp.
Han var lite flintskallig, korpulent och såg lite bestämd ut, kanske för att han hade solglasögon på sig på bilderna.

Med vin i kroppen hade de båda nu blivit lite mer sturska och skrev genast ett svarsmess:
”Hej Gunnar, vi gillar också det vi ser och vill gärna gå vidare. Hur har du förberett?Vad skall vi göra, pussar och kramar från Cissi och Robert”

Svaret från Gunnar kom direkt den här gången, han visste att smida medan järnet var varmt…
”Hej igen ungar, om det här skall bli riktigt lyckat vill jag att följande sker. Sätt er i en taxi och åk till Grand Hotell. Ni skall ta kontakt med en god vän till mig som jobbar i receptionen, han heter Harald och han kommer att visa er till en svit som vi fått låna av en kvinnlig bekant till mig.

Hon kommer också att vilja träffa er och det är väl inte för mycket begärt. Väl här bjuder jag på en välkomstdrink så går vi igenom förutsättningarna. Harald förväntar sig att ni kommer om en halvtimme, alltså kl 22.50. Det kommer att bli underbart och jag längtar efter att få träffa er och smygtitta lite på er. Robert, du skall vara klädd i träningsoverall, inga kalsonger och ingen t-shirt under men glöm inte ytterjackan. Cissi skall ha tunna naturfärgade nylons, kjol, och en tajt tröja. Inga trosor eller bh. Du får också ha på dig en ytterjacka om du vill. Kramar Gunnar”.

Darriga av upphetsning och lite lätt salongsberusade dök Robert och Cissi in i garderoberna och klädde på sig enligt Gunnars önskemål. De öppnade ytterligare en flaska vin, tog varsitt glas och störtade sedan iväg mot närmaste taxistolpe. De hoppade in i första bästa taxi och en kvart senare var de i hotellobbyn på Grand. Klockan var nu 22.55.

De gick fram till en kraftig, reslig man, klädd i en svart uniformsliknande kostym och frågade efter Harald. ”Ni måste vara Robert och Cissi” svarade mannen samtidigt som han tittade ointresserat på sin klocka och fortsatte: ”Mitt namn är Harald och om inte jag blivit felinformerad skulle ni ha varit här tidigare”

”Ja, förlåt men det blev så stressigt och vi kom ju bara 5 minuter för sent” sa Cissi.
”På 5 minuter kan det hända mycket, följ mig” sa Harald och började gå mot hissarna.

De tre gick in i hissen och Harald tryckte på den översta knappen. Cissi ställde sig tätt intill Robert och kände utanpå träningsbyxorna att han var stenhård av upphetsning. Hon kände också att en sten hamnat i skon. Hon tog av sig den och kunde konstatera att en liten maska gått på sidan av foten.

Robert kunde se hur Harald tokstirrade på Cissis strumpbeklädda fot samtidigt som han förde ner sin ena hand i kostymbyxornas ficka.
”Åh faan” sa Cissi och vände sig till Harald… ”Finns det någon vrå jag skulle kunna hoppa in i och sätta på mig ett par hela strumpor”.

Hissen stannade på översta våningen och Harald svarade ”Visst, följ mig så fixar vi det innan ni går till sviten”. Harald låste upp en rumsdörr, gick in och vinkade till sig Cissi och Robert som följde efter.

Inne i rummet drog Cissi upp kjolen en bit, sparkade av sig skorna och började sakta dra av sig sina strumpor. Hon hade märkt hur Harald stirrade i hissen och nu kunde hon känna Haralds blick och njöt av tanken på hur hon kåtade upp gubben.

Harald stod helt stum och tittade på Cissi. Han hade fått en rejäl utbuktning på byxorna och när Cissi fått på sig sina nya strumpor vände hon sig till Harald och frågade: ”var kan jag slänga dom här?”
”Jag ordnar det” sa Harald som snabbt tog strumporna ur Cissis hand och stoppade dem i sin kavajficka.
Trion lämnade rummet och fortsatte mot sviten.

Efter ett tag kom de fram till en stor ekdörr med metallbeslag. Harald ringde på en ringklocka och efter ett tag öppnades dörren.
Där stod en kvinna i 60-års åldern. Hon var lång, hade skarpa drag och muskulös. Hennes gråsprängda hår var uppsatt i en knut och hon var klädd i en svart klänning, svarta nylonstrumpor och svarta högklackade stövlar.

”Välkomna mina vänner, jag heter Silvia, vi har väntat på er” sa hon med brytning på ett främmande språk och fortsatte ”tack Harald, du kan lämna oss nu, följ med mig Robert och Cissi, för det var väl så ni hette, så skall jag visa var ni kan hänga av er ytterkläderna innan vi går in till Gunnar och förklarar varför ni kommer så sent”.

Robert och Cissi svalde nästan samtidigt.
”Det verkar ha blivit en rätt stor grej av det här med tiden” viskade Cissi till Robert som svarade: ”blir dom för krångliga så drar vi bara, ta det lugnt”.

Silvia visade in Robert och Cissi till ett stort pampigt vardagsrum och där i den ena soffan satt Gunnar. Han var klädd i helsvart, kostym, skjorta slips och byxor, han såg ut som på bilden de sett och hade även nu solglasögonen på sig.

”Kliv in och sätt er mina vänner” sa Gunnar och gestikulerade mot soffan mittemot den han själv satt i, ”vad får vi bjuda på, en liten drink kanske”.
Robert och Cissi som vid det här laget hade en vilopuls på strax över 130 såg på varandra och nickade. De satte sig i soffan mittemot Gunnar och strax kom Silvia med två stora drinkglas som hon räckte över till det unga paret.

”Skål och välkomna, det här är en svag drink så vi dricker ur den direkt så spänningen och nervositeten släpper lite” sa hon och så drack alla fyra ur sina glas. Robert och Cissi kände åter hur värmen steg i kroppen och lugnet började åter lägga sig inom dem i takt med att alkoholen började verka. Cissi kjol hade åkt upp en aning och Gunnar och Silvia kunde skymta strumpkanten runt hennes lår.

De gav varandra menande blickar och log och därpå föreslog Silvia ”nu tänker jag börja med att visa runt lite så ni ser vilka fina resurser vi har och vilka roliga möjligheter NI har framför allt. Kom mina lieblingar” sa hon samtidigt som hon sträckte fram sina båda händer mot Robert och Cissi. De tog Silvias hand och gick sedan på varsin sida om Silvia, som fortfarande höll dem hårt i sina händer. Gunnar reste sig sakta och gick alldeles bakom de tre.

”Här har vi voyeuristrummet” sa Silvia samtidigt som hon öppnade en spegeldörr i väggen.
Vi klev in i ett litet rum som kan ha varit 1x3 meter och som hade ett lika stort fönster mot vardagsrummet. Framför fönstren stod en stor soffa som var övertäckt med en pläd.

”Vi har inte använt det här rummet tidigare så jag tycker det är dags för en invigning” sa Silvia.
”Absolut” sa Robert som nu blivit lite kaxig igen, ”men först skulle jag behöva besöka ett herrum”.

”Följ mig så skall jag visa dig var det är” sa Gunnar. ”Ni tjejer kan ju vara kvar och fundera ut hur vi bäst inviger rummet” sa Gunnar samtidigt som han flinade mot Silvia.

Gunnar följde Robert ut i hotellkorridoren och bort till ett angränsande hotellrum som hade dörren på glänt. ”Du kan gå in där och låna toaletten så väntar jag här på dig så länge” sa Gunnar.
Robert tyckte det var märkligt att sviten inte hade någon toalett, men hade inte tid att tänka mer på detta eftersom han var fruktansvärt pissnödig nu.

Han gick in i rummet och när han skulle gå in på toaletten hörde han att någon annan fanns längre in i rummet. Han kikade runt hörnet och fick se gubben från receptionen, Harald, stå och runka med Cissis ena strumpa lindad runt sin enorma kuk och den andra strumpan tryckt mot sitt ansikte.

Han fortsatte ändå in på toaletten, gjorde han var tvungen att göra, spolade, tvättade händerna och smög sedan ut ur rummet igen. Ljudet hade upphört. Harald hörde att någon var på toaletten och försvann fort ut ur rummet.

Robert började gå mot ekdörren. Gunnar fanns inte kvar och när han försökte öppna visade den sig vara låst. Han började banka på dörren och efter ett tag hörde han steg bakom ryggen.
”Kan jag hjälpa till?” Det var Harald som frågade
”Jag har blivit utelåst, Gunnar skulle vänta men han försvann visst in igen” sa Robert.

”Mmm, jag har ingen nyckel till den här dörren, men följ med skall jag ta dig in en bakväg” sa Harald och drog med sig Robert ner i korridoren. Efter 25 meter kom de fram till en lite dörr som såg ut som en dörr till en brandpost. Harald tog fram sin nyckelknippa, låste upp den lilla dörren och gick före in genom den. Robert var inte sen att följa efter och så fort han kommit in, slog dörren igen bakom honom och rummet de kommit in i var helt kolsvart.

”stå stilla där du är så skall jag gå och tända” sa Harald. Plötsligt tändes en röd lampa som lyste upp rummet lite svagt och Robert kände igen rummet. Han befann sig i voyeuristrummet som Silvia och Gunnar visat innan han försvann iväg till toaletten. Han såg dock inte in i rummet eftersom en gardin hade hängts för och när han tog ett steg i riktning mot dörren tog Harald fram en pistol som han riktade mot Robert och sa: ”du går ingenstans, sätt dig i soffan pojkvasker”.

Han drog undan pläden som låg på soffan och under den fanns en massa remmar, lås och spännen monterade.
Skakig av rädsla satte Robert sig i soffan. Harald spände fast Roberts händer och fötter i läderremmar och satte därefter silvertejp över munnen på honom.
Harald stoppade undan pistolen och drog bort gardinen från fönstret.

Robert kunde nu se Silvia och Cissi sitta och samtala i soffan. Silvia hade lagt ena armen runt Cissi och hade just bjudit henne på ytterligare en drink som de svepte tillsammans. Cissi hade blivit rejält fnittrig och Robert visste att hennes hämningar försvann snabbare än alkoholen kom ut i blodet.

Harald vred på en knapp och nu kunde man höra vad som sades inne i rummet också. ”…Vi får väl se när grabbarna kommer tillbaks ” sa Silvia och båda började fnittra förtjust. Strax därpå kom Gunnar in i rummet. Han gick och satte sig mitt emot Cissi och Silvia och sa: ”Robert vill att vi gör honom en liten tjänst. Han står nu i ett angränsande rum och tjuvkikar genom ett hål i väggen och vill att vi showar lite för honom.

Vad säger du om det Cissi”
Cissi som nu var på humör fnittrade och sa: ”kan vi väl, om han vill det så, men vad skall vi göra då?” sa hon och fnittrade.
”Vi hade tänkt såhär” sa Gunnar och fortsatte ”Jag och Silvia lättar på bördan för dig och Robert genom att helt sköta showen. Vi bestämmer handlingen och ni spelar med. Robert har jag pratat med och han är helt med på noterna” ljög Gunnar.

Silvia flikade in ”Mmm, mein schatz och ni kommer att få en liten belöning om ni är riktigt duktiga, fem tusen kronor nu och fem tusen kronor efteråt. Var”.
Cissi slutade fnittra och stirrade på Silvia med stora ögon. ”Ä…är det sant” stammade hon ur sig… ”wow, då ställer jag också upp om Robert nu har gjort det”.

Silvia gick fram mot en kista som stod på golvet, öppnade den och tog fram fem tusenlappar som hon räckte över åt Cissi.
”Här liebling, dom är dina och kom ihåg att du får lika många till om du är riktigt duktig”.
Cissi sträckte sig fram och tog emot pengarna med ett stort leende på läpparna, alldeles för naiv för att inse att hon nu sålt sig själv till ett par hon inte vet någonting om”

Robert, som hört hela konversationen började nu bli rädd och orolig för situationen dom hamnat i. Han hade hört lögnerna och förstod att snart skulle han få se Cissi göra saker som han inte alls ville se henne göra. I samma ögonblick vände sig Harald mot fönstret och stoppade, nästan demonstrativt, en viagra i munnen som han sköljde ner med sin drink.
Här har vi första parkett” skrävlade Harald elakt.

Han böjde sig fram över Robert. Han hade nu åter igen tagit fram Cissis strumpor och höll upp dem framför Roberts ansikte och sa:”känner du igen dom här… dom doftar underbart och gör mig fruktansvärt kåt.”
Han ställde sig tätt intill fönstret, knäppte upp sina byxor, tog fram sin jättelem som han genast började knåda med strumporna. Robert hade aldrig sett en så stor kuk, en gubbkuk som dessutom var inlindad i hans flickväns strumpor.

Silvia hade nu dämpat belysningen rejält i rummet, men inte mer än att Robert och Harald kunde se vad som hände på andra sidan glaset. De hade soffornas gavlar nästan alldeles intill fönstret och det var bara någon meter till Cissi som satt till vänster och Gunnar som satt mittemot till höger. Det fanns inget bord emellan dem och Silvia och Cissi hjälptes åt att flytta sin soffa närmare Gunnar så avståndet mellan dem var inte mer än en halvmeter.

”Nu börjar vi!” förklarade Silvia. ”Jag kommer jag att ta av mig lite men ni behåller kläderna på tills jag säger annat”. Hon satte sig bredvid Cissi, sa åt henne att dra ner blixtlåset i ryggen och ställde sig sedan upp. Hon lät klänningen falla till golvet och Robert kunde konstatera att hon var otroligt sexig trots sina 60 år. Hon hade ett kraftigt axelparti som var prytt med en tatuering, hon saknade bh och trosor och var nu endast iför en svart höfthållare, ett par mycket tunna svarta nylonstrumpor och svarta skinnstövlar som räckte upp strax under knäet.

Hon gick fram och satte sig på huk intill Cissi, strök hennes hår samtidigt som hon frågade ”känns det bra min schatz, är du nervös?”
”Lite pirrigt är det, men det tycker jag bara är spännande” svarade Cissi.

Silvia plockade fram en ögonbindel i skinn som legat gömd under soffan. Hon höll upp den och viskade ”nu vill vi att du tar på den här. Vi skall ha lite tantraliska lekar förstår du. Det innebär att man kopplar bort vissa sinnen så att de andra förstärks. När du tar på dig den här ögonbindeln så kopplar vi bort din syn men du kommer att höra, smaka och känna desto mer”.

Cissi tog emot ögonbindeln, om än lite tvekande, men hon hade inget val. Hon hade fått massor med pengar för att göra som de sa och hade möjligheten att få ännu mer efteråt.
Silvia satte upp Cissis blonda hår i en hästsvans, knäppte ögonbindeln i nacken och tog sedan fram ett par handklovar. Utan att säga ett ord tog hon varsamt Cissis händer, förde dem bakom hennes rygg där de låstes fast med fängslen.

”Sådär min schatz, du är jättefin.” sa Silvia samtidigt som hon åter satte sig ner på huk intill Cissis ben. Hon tog varsamt av henne båda skorna varpå hon lyfte upp det ena benet och placerade foten mitt i Gunnars skrev. Cissis röda tånaglar lyste genom det tunna nylonet.

När hon kände Gunnar ryckte hon reflexmässigt tillbaka benet, men Silvia tryckte snabbt ner Cissis knä så foten återtog sin position i skrevet.
”Nu håller du foten där och berättar vad du känner” sa Silvia
”jag känner Gunnar” svarade Cissi lite fnittrande.
”vaddå Gunnar” röt Silvia… ”du måste berätta i detalj vad du känner”

”J…ja…jag känner hans penis” stammade Cissi.
”Mmmm, är den hård?” frågade Silvia
”nja, inte så” svarade Cissi
”då skall du göra den hård nu” beordrade Silvia. ”sätt igång och massera honom med fossingen nu”. Silvia tog tag runt Cissis vrist och började föra foten upp och ner längs gylfen.

Gunnar gav ifrån sig ett svagt stön, han särade på sina ben och tryckte sitt underliv mot Cissis fot samtidigt som han tog av sig kavajen. Han hade fått svettpärlor på överläppen och på hans svarta skjorta syntes nu stora mörka svettfläckar.

Silvia släppte taget om Cissis vrist och uppmanade henne:”nu fortsätter du vara en duktig flicka på egen hand och berättar för mig när du fått den hård. Du slutar inte förrän jag säger till”
Efter ytterligare några sekunder kunde Cissi konstatera: ”jag känner att den har blivit hård nu, jättehård”

”Bra, då skall vi fortsätta leken” sa Silvia.
Robert satt och skrek rätt ut i silvertejpen men det enda han lyckades åstadkomma var en litet väsande ljud genom näsan. Det han just sett var mer än han klarade av att se, han underbara lilla Cissi, manipulerad och lurad av en gubbe och en kärring som utnyttjade situationen för sin egen njutning.

Det som dock gjorde honom förbryllad var att han själv fått stånd av skådespelet, fast han var betraktaren, han ville ju bli betraktad tillsammans med Cissi…
Han såg hur Silvia nu satte sig bredvid Gunnar, tog tag i Cissis vrist och drog bort foten från Gunnars skrev. Sedan drog hon försiktigt ner gylfen och började lirka fram en kuk som var minst lika enorm som Haralds….

Var kom dom här människorna ifrån, dom är ju groteska, tänkte Robert.
När Silvia fått fram Gunnars lem och smekt honom lite försiktigt med fingertopparna längs hela hans manlighet, tog hon åter ett bestämt tag runt Cissis vrist och förde foten sakta mot Gunnars blåsvarta ollon. Hon placerade den strumpbeklädda foten på ollonet och drog den upp och ner några gånger längs kuken innan hon på nytt beordrade Cissi att göra det på egen hand.

”Nu vill jag att du ger mig din andra fot också” beordrade Silvia.
Cissi sträckte sin fot mot Silvia som tog tag i vristen och förde den mot sitt eget sköte. Hon satte sig tillrätta och sa ”nu gör du samma sak med mig som du gör med Gunnar. Jag skall hjälpa dig i början”
Cissi tryckte sina fötter mot det gamla parets könsorgan, sakta och rytmiskt, precis som gamlingarna ville ha det.

Gunnar var helt ifrån sig av kåthet vid det här laget ”oj oj oj, ta det försiktigt nu, jag vill inte komma än” sa han och tryckte bort Cissis fot från sitt skrev. Han knäppte upp sina byxor, drog ned dom till knäna, vände sig mot Silvia och sa ”jag tycker vi går vidare nu, vad tycker du”. Hans blåsvarta ollon pekade rakt upp och man kunde se, om man inte hade ögonbindel, hur det pulserade ut en droppe på toppen.

Silvia satt bakåtlutad med slutna ögon. Hon njöt och stönade högt varje gång Cissis fot kom i kontakt med hennes clitoris. ”Mmm, jag tycker som du, det är dags att gå vidare nu…. Det här kommer bara att bli bättre och bättre”. Silvia tryckte ner Cissis andra fot på golvet, suckade djupt och satte sig i soffan bredvid Cissi. Hon smekte det blonda håret och viskade i Cissis öra ” du är jätteduktig, helt fantastisk, ni kommer att vara rika innan den här natten är över.

Nu är det så att för att vi skall komma vidare och ännu närmare dom där pengarna ni skall få så har vi ett litet krav. Jag skall fr.o.m. nu kallas Madame och Gunnar skall kallas Master. Vi vill också att du förstår att våra ord fr.o.m. nu är din lag. Är det tydligt nog”. Cissi log och svarade ”ja Madame, det är tydligt nog.” Hon lutade sig mot Silvia och viskade ”Jag gör som ni säger Madame och det gör väl Robban också. Fast jag vet inte var han är nånstans… jag längtar lite efter honom”

”Bekymra dig inte för din Robert, han står och njuter som han aldrig njutit förr” sa Silvia.
Silvia reste lite på sig och låtsasropade mot entrén ”Är allt OK Robert, vill du att vi fortsätter på samma bana som vi börjat? Ja det är bra, jag förstod väl det” sa Silvia i ett kraxigt skrattande. Hon satte sig åter intill Cissi och viskade ”Robert står bakom ett fönster borta vid dörren bakom oss. Han nickar instämmande med allt vi sagt hittills och vet du vad, han har en jättebula på sina träningsoverallsbyxor”.

”Mmm, vad bra” sa Cissi.
Då tog Silvia ett fast grepp runt Cissis hästsvans och drog hennes huvud bakåt så Cissi skrek till av behandlingen… ”har du redan glömt vad du skulle kalla mig för” röt hon ilsket.
”Fö…förlåt Madame….” stammade Cissi fram.
”Bra, då är vi överens” sa Silvia och släppte taget om hästsvansen. ”Jag skall göra det lite lättare för dig, eller rättare sagt göra så det inte blir lika viktigt att komma ihåg att säga Madame hela tiden… låter inte det som en bra idé?”.
”Jo Madame, då slipper jag tänka på det hela tiden” svarade Cissi.

Silvia böjde sig ner och tog fram en läderrem med en stor gummikula på som också den legat gömd under soffan. Hon kröp upp bakom Cissi och viskade i hennes öra ”innan jag gör det här skall du luta huvudet bakåt och kyssa mig, och det skall vara en djup, sensuell och erotisk kyss…. Har du förstått?”
”Ja Madame, svarade Cissi och böjde sitt huvud bakåt. Hennes läppar mötte Silvias och Silvia körde in sin tunga långt in i Cissis mun, så långt att hon klökte till och avbröt kyssen.

Silvia tog åter igen tag i hästsvansen och väste ”du är inte något vidare på att kyssas, eller hur…”
”Jo men jag…”
”Inga men!” skrek Silvia och fortsatte.. ”du får en chans till, och det är bäst att du klarar det den här gången”.

Hon drog Cissis huvud bakåt och tryckte in sin tunga mellan hennes läppar. De kysstes i mer än en minut varpå Silvia puttade fram Cissis huvud och sa ”mmm, det klarade du riktigt bra. Nu kommer det dock att dröja ett tag innan vi kan kyssas igen. Gapa stort”.
Cissi gapade så stort hon kunde och med ett vant handgrepp hade Silvia placerat den svarta gummibollen i Cissis mun och spänt fast remmarna i nacken.

Robert satt mållös och såg på och det var ju inte mycket han kunde tillföra eftersom han tidigare fått exakt samma sorts gummiboll i sin egen mun. Hans erigerade kuk skapade en utbuktning på träningsoverallsbyxorna och det var när Silvia hade kysst Cissi som blodet hade runnit till lite extra.
”Jag tror du gillar det du ser” skrävlade Harald som inte släppt taget om sin kuk under hela föreställningen.

”Jag kan ju avslöja för dig att det gör jag också, men enda skillnaden är att jag kommer att få uppleva din lilla Cissi live inatt, det är mer än vad du kommer att få göra”. Han avslutade med ett rått skratt.
Silvia hade nu återigen ställt sig upp och betraktade nöjt den fjättrade flickan. ”Nu är det bara en liten detalj som skall fixas innan vi kan fortsätta” sa hon. ”Cissi, jag vill att du ställer dig på knä i soffan. Nu!”

Cissi ställde sig upp, vände sig om och föll ner på knä i den mjuka soffan.
Silvia gick fram mot Cissi och placerade sin hand mitt över hennes sköte. Hon lät sitt långfinger följa slidöppningen och kunde konstatera att Cissi blivit upphetsad av situationen hittills, men hon visste att det snart kunde vända.

”Bra liebling, då kommer din Master att ordna till dom sista detaljerna medan jag går och tittar till lille Robert”. Silvia flinade och öppnade dörren in till rummet där Robert satt. Hon gick in och satte sig bredvid honom i soffan.
”Jaha, du har fått sällskap här inne av Harald ser jag” sa hon retligt innan hon fortsatte…”hur tycker du att vi klarat oss så här långt, är du nöjd med föreställningen?”

Robert fick fram ett väsande ljud genom näsan, som var det enda som försåg honom med syre eftersom munnen var igenpluggad av gummibollen.
Silvia nöp ihop näsan på honom och sa.”Du skall inte prata, du skall göra andra saker nu. Du skall till exempel tillfredställa mina lustar samtidigt som du ser hur din lilla Cissi tillfredställer Gunnars”.
Hon släppte taget om Roberts näsa, böjde sig fram och drog ner dragkedjorna på sina stövlar.
”Du kan lämna oss nu Harald så säger jag till när vi behöver din hjälp igen”.

”OK gumman, jag finns redo i 911:an” sa Harald och försvann ut genom samma brandpost som vi kommit in igenom. Silvia hade nu fått av sig båda stövlarna, hon klättrade upp i soffan och satte sig på ryggstödet bakom Robert så hon fick hans huvud mellan sina lår. Hon hade illröda tånaglar och extremt tunna nylonstrumpor utan tåförstärkning, så tunna att man på håll kunde tro att hon var barfota.

”Nu skall Gunnar göra i ordning Cissi och sedan fortsätter skådespelet” sa hon och förde ner båda fötterna i Roberts träningsoverallsbyxor.
”Hoppsan, jag tror bestämt någonting gjort dig upphetsad” sa hon retsamt samtidigt som hon började runka hans styva kuk med sina fötter.

På andra sidan glaset hade Gunnar ställt sig upp och dragit på sig byxorna. Efter att ha känt på Cissis fuktiga skåra, även han, gick han bort mot kistan med pengar och tog fram två rep. Han gick tillbaks till Cissi och band henne i knästående position så att varje vrist bands ihop med motsvarande arm. Det gjorde det omöjligt för henne att sträcka på benen och Gunnar kunde nu bära omkring på henne utan risk för motstånd.

När detta var gjort tog han av sina skor, drog av sig byxorna och satte sig på knä alldeles bakom Cissi. Han lutade sig fram mot hennes skrev och började sakta och metodiskt slicka henne, ända från klitoris till anus. Då och då böjde han sig ner och lät sitt ansikte smekas av hennes strumpbeklädda fötter. Cissi hade en häftig andhämtning, förmodligen en kombination av syrebrist, rädsla och en gnutta upphetsning.

Silvia hade nu pressat ner Roberts träningsbyxor till knäna och han satt där i soffan med ett praktstånd som pekade rakt upp. Silvia reste på sig och sa ”nu skall du få slicka lite fitta, sen kommer jag att knulla dig. Om du så mycket som avger ett knyst kommer det att bli synd om henne där ute”. Hon vred upp sitt sköte framför ansiktet på Rober, och befallde: ”slicka nu min pojke, och det är bäst för dig och Cissi att du gör det bra”.

Robert kunde känna hettan och fukten från Silvias blodsvullna kåta sköte. Han placerade sin tunga mellan hennes blygdläppar och började slicka på samma sätt som Cissi brukade tycka om att bli slickad.
Silvia började stöna allt ljudligare och plötsligt drog hon bort fittan från hans ansikte. Hon stoppade tillbaka gummibollen i Roberts mun och sjönk sedan sakta ner över hans kuk. När hans ollon försvann in mellan hennes blygdläppar knackade hon tre gånger i glaset.

Det var signalen till Gunnar att hon nu börjat knulla Robert och att hon snart skulle vara ute hos dem i rummet igen. Hon satt nu helt nersjunken över kuken och började sakta rida upp och ner på kuken. Då och då höll hon antingen för näsan på honom så han inte fick någon luft eller så tog hon ett stadigt tag runt hans bröstvårtor och vred om så han kved bakom gummibollen.

Robert stod inte ut längre och när Silvia plötsligt ökade takten på ritten kunde han inte hålla sig utan sprutade en spermaflod in i Silvia. Hon stannade upp och sa: ”nu var du en duktig pojke, nu skall vi se om Cissi är en lika duktig flicka”. Hon reste sig och med ett stort leende på läpparna lämnade hon det lilla rummet och gick ut till Gunnar och Cissi.

Gunnar bearbetade fortfarande hennes stjärt och sköte med sin tunga och i ena handen höll han sin bamsekuk med det gigantiska, pulserande, blåsvarta ollonet på toppen. Silvia gick fram till Cissi och viskade ”nu min schatz, kommer jag att ta bort bollen ur munnen på dig, men vi vill inte höra en mening från dig, inte ett ord, bara stön och flämtningar.

Är det förstått!” Cissi nickade nervöst.
Silvia avlägsnade gummibollen och lade tillbaka den under soffan. Istället tog hon fram ett ridspö som hon lade mot Cissis skinka och sa ”du har varit jätteduktig hittills och det skall du fortsätta att vara, annars blir du inte bara utan pengar utan får smaka den här också”.

Hon snärtade till Cissis skinka med ridspöet lite försiktigt, men tillräckligt mycket att hon skulle förstå att det skulle komma att göra väldigt ont att inte göra som hon blev tillsagd. Silvia tog återigen tag i Cissis hästsvans, drog hennes huvud bakåt, gav henne en djup kyss och frågade ”har du gjort det skönt för en annan kvinna någon gång?”
Cissi skakade på huvudet och började ana vart det bar iväg.

”Vad spännande” sa Silvia, ”då skall du få lära dig något nytt alldeles strax och om du känner igen smaken så beror det på att jag just har knullat din pojkvän som fyllde mig med sin sperma”. Silvia brast ut i ett rått skratt och gjorde tecken åt Gunnar att sätta igång. Gunnar tog en pinnstol som han placerade alldeles intill spegelglaset bakom vilket Robert satt och stirrade med förskräckt blick. Han satte sig på stolen, vänd mot Robert samtidigt som Silvia lyfte upp Cissi, bar över henne till Gunnar och placerade henne gränsle över hans mage.

Cissi satt nu med ryggen mot spegelglaset och bakom hennes rumpa stod Gunnars jättekuk rakt upp som ett ryggstöd. Silvia smorde sina fingrar genom att stoppa in dem i sin spermafyllda fitta och smorde sedan in Gunnars ollon med den kladdiga fittsaften.
Gunnar lade sina kraftiga armar runt Cissis överkropp och drog henne mot sig så hans ollon hamnade alldeles i Cissis fittöppning. Han knyckte till med kroppen samtidigt som han knuffade Cissi en aning bakåt och ollonet försvann upp i Cissis varma, trånga sköte.

Hans flämtningar blev allt intensivare i takt med att hans kuk trängde längre och längre in i Cissi och Cissi kved oavbrutet. Nu var kuken inne, ända ner till roten. Gunnar var högröd i ansiktet och han svettades kopiöst. Han drog återigen Cissis överkropp mot sig och kunde på det sättet jucka ut och in i henne i kukens fulla längd. Efter några minuters knullande skrek Gunnar ”nu kommer jag, åh gud mitt flickebarn vad skön du är”.

Han stannade upp med kuken helt inkörd i Cissi och pumpade henne full med sin säd. De satt alldeles orörliga i en minut men när minuten hade gått ville Gunnars viagrastinna lem ha mer. Han reste sig upp med Cissi spetsad på pålen.
”Snälla jag orkar inte mer” stönade Cissi fram.
Ett vinande ljud hördes, följt av ett rapp och ett skärande skrik. Silvia gav Cissi ett hårt piskrapp och skrek ”har du redan glömt vad vi sa, du skulle hålla käften!”.

”F…förlåt” stammade Cissi hulkande och direkt hördes samma vinande ljud, följt av samma piskrapp som följdes av ett om möjligt ännu värre skrik.
”Tyyyyst” skrek Silvia ”du får välja mellan piskan eller Gunnars kuk. Nicka om du vill ha piskan eller skaka på huvudet om du vill ha kuken”.
Cissi skakade frenetiskt på huvudet.
”Bra” sa Silvia, ”då skall vi bara se till att Gunnar blir lika hård igen”.

Hon hjälpte Gunnar att lyfta av Cissi från kuken och lade henne på rygg på golvet.
I samma stund öppnades dörren bak i rummet och in kom Harald. Han tog av sig alla kläder gick fram till Cissi och bytte plats med Gunnar som nu satte sig i soffan för att njuta av det kommande skådespelet. Haralds jättekuk stod rakt upp, den hade inte ett lika stort ollon som Gunnars, men var om möjligt ännu tjockare.

Harald och Silvia frigjorde repet från Cissis vrister, ställde sig på knä bredvid varandra framför hennes fötter och lyfte upp varsin strumpbeklädd fot mot sina ansikten. De inhalerade doften från hennes fötter och båda gamlingarna var nu alldeles darriga av kåthet. Silvia tog sedan tag om Cissis båda fötter och förde dem mot Haralds kuk. Hon placerade kuken mellan fötterna och började rytmiskt runka den.

Det fanns ingenting som gjorde Harald mer kåt än detta… Cissis små fötter med röda tånaglar klädda i ett par tunna naturfärgade nylonstrumpor som nu knådade hans kuk till bristningsgränsen. Ollonet fick snabbt den av enorm kåthet blåsvarta färgen och när ådrorna på kuken såg ut som trädgårdsslangar, slutade Silvia behandlingen. Hon la sin hand på Haralds skinka, tryckte honom fram mot Cissi och viskade ”knulla henne nu, knulla henne ordentligt, jag vill se när du knullar henne, hämningslöst… skoningslöst” Silvia var, även hon, helt utom sig av kåthet.

Harald lade sig tillrätta mellan Cissis lår samtidigt som Silvia satte sig gränsle över Cissis ansikte. En droppe sperma landade på Cissis kind när Silvia böjde sig fram en aning för att få lyfta Cissis ben och lägga dem på Haralds axlar. Han tryckte försiktigt in sitt ollon mellan Cissis blygdläppar och Cissi kunde nu känna pulsen i den enorma kuken. Harald och Silvia såg varandra i ögonen samtidigt som Silvia sa ”nu Cissi kommer ditt sista prov, klarar du det här har du gått i mål och pengarna är era.

Vi kommer att knulla dig tills vi kommit och lite till… men när vi säger att det är klart så är det så… har du förstått?” Silvia kände mot sitt sköte att Cissi nickade och fortsatte ”du förstår säkert varför jag har intagit den här positionen… Medan du njuter av en kuk vill jag njuta av din tunga. Du skall slicka mig tills jag ber dig sluta och du skall göra det bra…. annars blir ni inte godkända.

Har du förstått det också?” Cissi nickade igen.
”Bra, du kan börja” stönade Silvia med hes röst samtidigt som hon nöp tag i Cissis båda bröstvårtor och vred om. Cissi skrek till av smärtan, ett skrik som landade rakt in i Silvias fitta. Vibrationen som uppstod med skriket gav henne en enorm känsla av vällust.

Även Silvia svettades nu ymnigt av upphetsningen över situationen. Harald började sakta mata in sin kuk i Cissi som nu börjat slicka Silvia. Han tryckte den längre och längre in till den var helt inne ända till kukroten. Cissi gav ifrån sig högljudda kvävda stön och kvidningar, trots att hennes mun var täckt av Silvias sköte. Trycket av Haralds feta kuk mot hennes slidväggar blev så stort att hon bara koncentrerade sig på detta och för ett ögonblick glömde bort att bearbeta Silvias klitoris med sin tunga.

”Fortsätt slicka… du slutar inte förrän jag säger till, det var vi ju överens om alldeles nyss…” skrek Silvia samtidigt som hon tog ett stadigt nyptag runt Cissis båda bröstvårtor, nöp till så hårt hon förmådde, vred runt nästan ett helt varv och höll kvar. Cissi skrek okontrollerat, rakt upp i Silvias fitta och det var en ny, helt underbar känsla för Silvia. Hon höll kvar och visade skriket tecken på att avta vred hon bara lite till.

Harald drog ut sin kuk så att ollonet syntes och pressade därefter, med full kraft, tillbaka hela kuken in i Cissi. Han var illröd i ansiktet och svetten rann längs hans ryggrad. Han ökade takten vred lite på sig och ändrade vinkel då och då så hela fittan fick jobba med hela hans gubbkuk. Han knullade Cissi noggrant och hårt. Han tog nu tag om hennes vrister och förde de strumpbeklädda fötterna till sitt ansikte.

När han kände nylonstrumporna mot sin överläpp kombinerat med en svag doft från hennes fötter, exploderade han i en enorm utlösning. Han tömde sig helt i henne och pumpandet höll i sig i säker 10 sekunder. Silvia hade nu släppt taget om Cissis bröstvårtor och Cissi slickade frenetiskt för att slippa bestraffningen från Silvias hårdhänta nypor.

Hon slickade och sög omväxlande den gamla damens fitta när en ryckning gick genom Silvias kropp och följdes av ett hest skrik av vällust. Silvia kom i en fontänorgasm och hennes safter blandade med Roberts sperma smetades ut över Cissis ansikte. Silvia satt kvar och gned sitt underliv mot Cissis insmorda ansikte samtidigt som hon gestikulerade mot Gunnar att komma ner och göra dem sällskap på golvet.

Han reste sig ur soffan, sprängkåt av det han just bevittnat och lade sig sedan på rygg bredvid Cissi.
Harald och Silvia lämnade sina positioner. De lyfte Cissi från golvet och placerade henne på rygg ovanpå Gunnar. De lade henne i position så hennes fitta hamnade alldeles ovanför Gunnars svullna gubbkuk som nu stod rakt upp mellan hennes lår.

Silvia greppade tag om Gunnars kuk och böjde den framåt så hon kom åt Cissis fitta. Hon stack in två fingrar, drog ut dem och smorde in Gunnars kuk så den skulle bli riktigt hal och fin. När detta hade upprepats ett par gånger böjde hon upp Cissis knän mot hennes bröst och klappade sedan Gunnar på låret. Gunnar förstod signalen och tog tag i Cissis knäveck, ett i varje hand och drog hennes ben ännu mer upp mot hennes bröstkorg.

Silvia hade nu fri väg för sina planer… Hon tog Gunnars kuk och placerade ollonet mot Cissis anus och sa ”slappna av nu min schatz så kommer det här inte att göra ont”. Därefter tryckte Gunnar, med Silvias hjälp, in ollonet i ringmuskeln. Silvia smorde efterhand in resten av kuken med safterna från Cissis fitta och tillslut var hela Gunnars gubbkuk inne i Cissis anal. Cissi hade vid det här laget tappat rösten och fick bara fram ett väsande och stönande som ökade i intensitet i takt med att Gunnar knullade henne allt intensivare i hennes anus.

Silvia reste sig och gick fram till Harald och sa ”jag går in till pojken i garderoben igen… om en minut kan du… det blir lagom…”
Harald flinade och nickade. Hans viagrakuk stod rakt ut igen och han var redo att knulla artonåringen en gång till. Han gick fram och tog Cissis ena fot som han förde till sin kuk och den andra som han förde till sitt ansikte. Han var så kåt att det värkte i hela hans underliv.

Silvia öppnade dörren till rummet där Robert satt och klev in. ”Hej ponken min, hur har du det här inne i din ensamhet, blir du inte sugen när du ser så mycket kärlek utanför ditt fönster?” Hon skrattade rått och gick fram till Robert där han satt fjättrad i soffan.

Hans träningsbyxor var fortfarande nerdragna till knäna och hans kuk hade slaknat. Han andades häftigt genom näsan eftersom gummibollen i munnen täppte till alla möjligheter att dra in luft den vägen.
”Ja du lille Robert, vad skall vi hitta på med dig då…” sa Silvia och placerade sin ena fot ovanpå Roberts lår. ”gillar du mogna kvinnor i nylonstrumpor….. tunna, tunna nylonstrumpor…?” fortsatte hon retligt.

Hennes illröda tånaglar lyste ilsket genom de tunna nylonstrumporna och Robert kände att han inte längre kunde behärska sig. Han visste det inte tidigare, men nu förstod han att Silvias nylonfötter och ben gjorde honom fruktansvärt kåt. När Silvias fot letat sig fram till hans kuk hade den redan börjat resa sig och efter bara några försiktiga drag och tryckningar med foten mot kuken, hade den ställt sig rakt upp.

Silvia tog fram ett par handbojor som låg under soffan, satte dem runt Roberts handleder och tryckte ihop dem. Därefter lossade hon remmarna som var fästa i soffan och som hållit Robert i en upprätt position och vräkte sedan omkull honom på rygg. Hon satte sig sedan mellan hans lår i skräddarställning, tog sina fötter i var sin hand och förde dem mot Roberts stånd. Hon tryckte fast kuken mellan sina fötter och började sakta fotrunka honom.

Då hördes ett högt kvidande från rummet intill och Robert kunde se hur hans flickvän just blev påsatt av båda gubbarna på en gång. Det var säker närmare tre hundra kilo gubbar som hade 50 kg artonårig flicka mellan sig och som var fullständigt obarmhärtiga mot henne. Gunnar knullade fortfarande Cissi i hennes anus och Harald höll på att trycka in sin feta gubbkuk i hennes fitta. När den var på plats började båda gubbarna knulla Cissi med häftiga snabba juck. Deras kukar försvann in i henne helt och hållet och gubbarna verkade helt outtröttliga.

”Mmmm, visst ser det sexigt ut när Cissi blir riktigt genomknullad…” sa Silvia med sin hesa kåta röst samtidigt som hon började knäppa loss strumporna från höfthållaren. Hon hade märkt pojkens illa dolda fetisch för nylonstrumporna och tänkte nu experimentera lite för sin egen njutning.

Hon drog av sig båda nylonstrumporna, satte sig grensle över Roberts kuk och lät den glida in i henne. När den var helt inne tryckte hon strumporna mot Roberts näsa och började rida honom. När Robert kände doften från nylonstrumporna kunde han inte hålla sig längre. Det tog bara sekunder så kom han i den av Silvia framtvingade orgasmen.

Silvia skrattade hest, reste sig upp och drog för gardinen. ”så då var det slut för idag…” sa hon.
I samma ögonblick kom Gunnar och Cissi in i det lilla rummet. Cissi hade fortfarande ögonbindeln på sig och var bakbunden. Gunnar placerade henne bredvid Robert i soffan, tog fram ett vajerlås som han fäste i både Cissi och Robert varpå han lossade deras övriga rep och handbojor.

”Sådär ja, det var underbart att få ha med er att göra… Jag hoppas vi får möjlighet att leka även i framtiden” sa han och fortsatte… ”den här vajern har ett tidlås och om exakt en timme kommer ni att vara fria att gå härifrån. Vi gör så här för vi är jättetrötta nu och orkar inte svara på en massa frågor”.

Det har nu gått ett år sedan Gunnar och Silvia försvann ut genom dörren och sedan dess har dom varit spårlöst försvunna. Vid kontroll i receptionen visade det sig att allt var arrangerat av några gäster som skrivit in sig på hotellet under falska namn.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Cinderella2001

  • Publicerad Publicerad: 2007-05-01

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (8 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Bo skrev

Bra svenska, rättstavat och bra meningsbyggnad.
Sedan är jag också fotfetischist. Jättestånd när jag föreställer mig röda tånaglar. Däremot inte så hetsad av 18-åringar.
Mycket bra.

Betyg: 5
hans skrev

Så himla upphetsande o härlig! längtar efter att läsa nästa från författaren!

Betyg: 5
bodi skrev

jag blir ganska kåt tryck ännu större kuk +1liter sperma

Betyg: 4

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter