Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Förbjuden sexDet var fredageftermiddag på byggarbetsplatsen. Tage och jag var precis färdig med för dagen efter att ha skottat betong hela dagen. Trötta som vi var gick vi till barracken för den sedvanliga fredagsbastun och några pilsner. Tage och jag har arbetat ihop i 4 år och kommer bra överens. När vi kommer in i bastun ser vi att det endast sitter några elektriker där och vi börjar småprata med dem.

Efter en halvtimme säger Tage att han måste ge sig, hans 17 åriga dotter håller på att laga middag åt honom och att han inte kan bli sen. Häng med säger Tage så kan vi ta några öl efter maten och se lite fotboll på kanal +. Ja tänkte ag, varför inte. Frun är ju borta på konferens och kommer inte hem förrän nästa vecka.

Väl hemma hos Tage, en stor trea med utsikt över Globen, möttes jag av en ljuvlig doft. I köket stod Tages dotter Tina och stekte på oxfilé. Helvete vilket dotter tänkte jag. Hon stod där i bara badrocket, under skymtades ett par fina smala ben och över axlarna hängde ett långt ljust vått hår. Tina vände sig om, så det är du som är Johan sa hon och vi tog i hand. Tina heter jag sa hon och log glatt. Jag var tvungen att ställa mig i fönstret och beundra utsikten för att inte stirra på henne. Tage kom med en öl och vi satte oss vid köksbordet. Tina hade redan dukat fram och vi började äta. Vi pratade och skojjade om allt och det var en mycket trevlig tillställning. Jag satt och smygtittade på Tina under middagen, hon var sagolikt vacker. Hennes små rosa läppar som putade lite varje gång hon sippade på vinet. Vid enstaka tillfällen kunde jag skymta hennes bröst under badrocken.

Plötsligt reser sig Tina upp. Nåja gubbar det här var trevligt men nu ska jag iväg till en kompis sa hon och försvann ut ur köket. Tage och jag började plocka undan disken och förflyttade oss sedan in i vardagsrummet där vi öppnade en härlig singel malt och satte igång tv´n. När machen var slut var klockan redan 11 på kvällen, Tage hade slocknat i hörnet och jag var pigg som en mört. Jag öppnade en öl till och blippade runt på tv´n. Jag måste ha slocknat för jag vaknade av att ytterdörren slog igen. Jag kollade på klockan och den var kvart över 1. Tina kom in i vardagsrummet, hej, är det bara du som är vaken sa hon. Då har du inget emot att jag tar lite whiskey av dig och så flinade hon. Jag hann inte svara förrän hon hällt upp en stor en och satte sig mitt emot mig. Hon hade en minimal vit top på sig och en kort kjol. Hennes kropp var helt sagolik, smal, nätt och under toppen gömde sig ett par handstora bröst. Man kunde se bröstvårtorna genom toppen och mina fantasier satte igång igen. Fan tänkte jag, det är ju Tage dotter. Men samtidigt kunde jag inte släppa tanken, att se kan inte vara så farligt. Jag puttade ner fjärrkontrollen på golvet när hon inte såg och när jag plockade upp den så sneglade jag mot Tinas ben. Hon särade lite lätt på dem och jag såg rätt in i springan. Pulsen steg och jag fick en klump i halsen samtidigt som det bultade mellan benen på mig och jeansen blev trånga. Tina reste sig upp och sa att hon skulle fixa sig nåt att äta, ska du ha nåt undrade hon medans hon trängde sig förbi mig. Precis när hon passerade så vinglade hon till och satte sig i mitt knä. Oj sa hon och log, och hårt var det också sa hon och flinade och gick iväg.

Jag blev rädd, sneglade på Tage och tänkte att det här går inte. Jag reste mig upp och ropade till Tina att jag går och lägger mig. Tina svarade något men jag hörde inte då jag redan var inne i gästrummet. Jag kastade av mig kläderna, kuken stod som ett spett och min enda tanke var att somna. Jag hann inte mer än komma in under täcket förrän Tina stod i dörröppningen, en otroligt vacker tjej med långt ljust vågit hår. Hon hade små toppiga bröst och en figur som inte var av denna värd. Hon var helt rakad nertill och det glimmade till av ett smycke i hennes klitoris. Hon stegade fram och kröp ner under tecket. Tina sa jag, det här funkar inte. Direkt greppade hon kuken och sa inte? Jag försökte få fram ett ljud men hon började sakta runka kuken. Hennes små lena händer var helt underbara. Hon kröp ner med huvudet under täcket och jag kunde känna andedräkten mot ollonet. När hennes läppar slöt sig runt ollonet blixtrade det bara framför ögonen. Jag var så kåt att jag hade kunnat gå i bitar. Jag smekte hennes rygg och ner över rumpan. Hon kröp upp med rumpan mot ansiktet och la sig i en 69 samtidigt som hon sög frenetiskt på min kuk. Jag smakade på hennes blygläppar och lät tungan glida in och ut i den redan plaskvåta springan. Hon stönade lätt och jag eggades bara mer av det.

Tina reste sig upp och la sig på rygg, nu måste jag ha dig i mig sa hon och jag var inte sen. När jag rörde med ollonet mot öppningen så stönade hon till, kom kom jag vill ha dig. Jag tryckte på och gled in. Varmt, vått och trångt, och vilken härlig upplevelse. Hon stönade högre och högre och efter ett tag förde hon ner sina händer mellan mina ben och började smeka pungen. Hon greppade med båda händerna runt kulorna och höll ett stadigt tag. Vad gör du frågade jag samtidigt som jag hörde en dragkedja som drogs ner bakom mig. Jag sneglade bak och fick syn på Tage. Han stod där med ett praktstånd som han sakta smorde in med glidmedel. Tina viskade i örat att jag skulle slappna av. Tage stegade fram, tog tag i mina skinkor och jag kände ollonet mot mitt anus. Jag försökte ta mig lös men Tina höll hårt. Tage pressade sig in, fan vad ont det gjorde, kändes som om hela bäckenet skulle sprängas. Han höll stilla ett tag och började sedan att dra kuken in och ut i min röv. Fan, tänkte jag, jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta, här blir jag rövknullad av min bästa vän samtidigt som jag har min egen kuk i hans 17 åriga dotters fitta. Efter ett tag började det kännas rätt skönt och jag märkte att Tage var nära att komma. Han dunkade på en tre eller fyra gånger och när han kom körde han in kuken till roten. Jag kände sperman spruta långt upp i mig samtidigt som jag kände en välbekant ilning längs ryggraden och i jumskarna. Jag kom i en explosionsorgasm så jag såg stjärnor. Tina flinade bara under mig och sa, jag viste att du skulle gilla det. Tage drog ut sin kuk, klappade mig på skinkan och sa, härlig röv du har, och sen försvann han ut.
Tina släppte greppet runt mina pungkulor och började suga upp min kuk igen. Jag ska också ha mitt sa hon och skrattade. När kuken stod igen så knuffade hon ikull mig och började rida som besatt, efter tio minuter kom hon i en otrolig orgasm och kroppen böjde sig som ett u. Hon klev av och började suga igen och det tog inte lång tid förrän jag fyllde hennes mun med min varma sperma. Tina svalde glatt, pussade ollonet och sa, hej då, nu måste jag hem till mig. Men, sa jag, bor inte du här? Nej svarade hon, jag är inte Tina, jag är Rebecca, Tinas kompis och jag och Tage har haft mysigt sen jag var 15. Tina vet inget om det. Om du gillade det så får du hänga på flera gånger sa Rebecca och försvann ut.

Nästa morgon var allt som inget hade hänt. Tage lagade frukost och vi pratade om väder och sånt och sedan tog vi tunnelbanan till jobbet. Tage sa att om jag ville igen så var det bara att komma förbi, oavsett om Rebecca var där eller inte. Jag lutade mig tillbaka och blundade samtidigt som det började bulta i byxorna igen.

JohanRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: danayael

  • Publicerad Publicerad: 2007-09-28

  • Kategori Kategori: Analt

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3,9/5 (10 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Andaria skrev

yukk...

Betyg: 1
skrev

as cool!

Betyg: 5
Johnny skrev

Verkar som du inte hade tid att skriva den helt utan bara ville komma till slutet

Betyg: 2
creolinius skrev

Helt lysande novell med sprätt i både båge och hus och full fräs så tyg o paltor rycker//CH.

Betyg: 5
Martin skrev

Underbart med unga kåta

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter