Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Flickskolan del 1


På den engelska landsbygden finns en lite annorlunda flickskola. På utsidan verkar den helt normal, och ingen annan än eleverna och personalen där vet vad som egentligen händer bakom skolans tjocka vägar.
På skolan går ca 100 elever. Det är flickor mellan 17 och 19 år, som av olika anledningar hamnat där. Det är en typisk internatskola till det yttre, känd för sin enastående utbildning…
Den som bestämmer på skolan är rektorn. Ingen vet vad han egentligen heter, alla kallar honom helt enkelt för rektorn. Rektorn är en sträng man i 40 års åldern, ökänd för sina hårda ord och för sina hemska smiskredskap.
Enligt rektorn är aga det bästa sättet att lära ut, och alla lärarinnorna följer hans exempel. Det värsta straffet en elev kan få är att bli skickad till rektorn. Man kommer inte därifrån förrän stjärten är så rödpiskad att huden har spruckit. Rektorn är väldigt förtjust i sin rotting.

Det finns ett 10-tal lärarinnor på skolan. De flesta är i 30års åldern, men nyligen anställde rektorn en ny lärarinna; Fröken T. Fröken T är nyss fyllda 25, och blev alldeles nyligen klar med sin egen utbildning.
När hon under sin anställningsintervju på skolan fick syn på rektorns rotting blev hon varm i hela kroppen.
Rektorn fick henne att skriva på ett hemligt avtal, som tvingade henne att bevara skolans hemligheter för alltid. Hon fick själv bestämma reglerna i sitt eget klassrum, men alla former av regelbrott, ska enligt skolans stadgar, bestraffas med smisk.
Fröken T fick träffa sin första klass. Det var en samling av 10 stycken 18 åriga flickor, alla iklädda skolans traditionella uniform, bestående av skotskrutig kjol, vita strumpor, vit skjorta och svart kavaj.
Fröken kände hur det pirrade till i hela kroppen när hon såg alla flickorna. 10 stycken söta flickor, bara för sig själv! Fröken T var i himlen!
Det tog bara några dagar innan fröken gjort klart sina egna regler.
Saker som; för sen ankomst, uppnosighet, slarv med läxor bestraffades med smisk på bara stjärten. Men om det upprepades tvekade inte fröken att plocka fram pekpinnen.
Fröken avskydde trosor överallt annat. Och visst vet väl alla hur bra det är för underlivet att gå utan trosor?! Så fröken förbjöd trosor i sitt klassrum. Hon älskade tanken på de söta små bara fittorna mot stolens sitts.
Likaså hatade fröken hår.. Det förbjöds också. Fina flickor har vett att raka sig noggrant sa fröken, och hon blev genast åtlydd.
Det hände att fröken kom på flickorna med att dagdrömma på lektionerna. Då stegade hon raskt fram till flickan ifråga och drog upp henne från stolen. Hon fick lägga sig över bänken medan fröken hårdhänt körde in handen mellan hennes lår för att kontrollera om den lilla fittan var fuktig. Var den det så kunde flickan ifråga räkna med att stanna kvar efter lektionens slut.
Resten av lektionen var fröken ofta frånvarande.. Hon planerade vad hon skulle hitta på för straff, och blev allt kåtare vid tanken. När resten av flickorna gick ut på rast fick den skyliga stanna kvar.
Hon fick ofta börja med att lägga sig över frökens knä. Fröken drog upp den korta kjolen och smekte sakta över den runda söta bakdelen. Åhh vad fröken T älskade flickstjärtar!
Hon smekte ner mellan låren för att återigen känna på den våta lilla fitta. Ibland hände det att den lilla fittan var så blöt att det plaskade om den. Då rös fröken av välbehag. Hon började sakta smiska rumpan. Ganska så löst till en början, men snart allt hårdare. Hon nöjde sig inte förrän flicka snyftade och stjärten var härligt röd.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Tessie

  • Publicerad Publicerad: 2007-02-12

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4,1/5 (12 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

mee skrev

mm,synd att den inte var längre :) .

Betyg: 4
sven erik skrev

Mycket bra skrivet

Betyg: 5
alice ,18 år skrev

Kan du möjligen skriva flet delar? Den här var minst sagt välskriven! Hur många delar finns än så länge?
Jag är mycket smiskintresserad så den här satt perfekt enligt mig! 100% av 100!

Betyg: 5
Kjell-Arne Nilsson skrev

Kom med flera avsnitt så man blir kåt
skönt när rumpan E bar å få smaka de goa fittsaften

Betyg: 5

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter