Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Flickan som älskade att gunga

Flickan som älskade att gunga. av Jop

Äntligen klar! Bokhyllan och de andra isärtagbara möblerna var demonterade. Allt annat som skulle iväg hade Sofia, min sambo, och jag redan packat ner i kraftiga kartonger. Det kändes lite sorgset att veta att om en halvtimme skulle en flyttfirma komma och hämta en stor del av ens liv.
Jag flyttade in här, i min första egna lya, nästan på min tjugonde födelsedag. Lägenheten hade jag fått överta när Lotta, en av mina kusiner, flyttade ihop med sin kille. Det var för drygt två år sedan.
Sofia har delat bostad med mig i cirka ett år.

Grannarna här är helt okey om man bortser från den närmaste. Fast det var inte lätt. Damen som bodde därinne var periodare och perioderna tenderade att bli allt längre och tätare. Nu hade det dock varit lugnt ett tag. Det var aldrig högljudd musik eller fylleskrål som hördes genom de tunna väggarna. Det var värre, tyvärr hade hon en förkärlek till sentimentala, sliskiga, dansbandsorkestrar när hon var på fyllan. Och det var hon som sagt ganska ofta, nästan lika regelbundet som moderaterna krävde lägre skatt.

Jag gick ut på balkongen för att svalka av mig lite. Kollade ner över gården. Den var tom så när som på en ensam flicka, med långt brunt hår, som satt och gungade i den lilla lekparken. Trots avståndet kände jag omedelbart igen henne. Det var Linnea, kallas Linnet. Hon är dotter till den vintörstiga grannen och går sista året på högstadiet. Så egentligen är hon nog lite för gammal för att vara där. Men det är hennes favoritplats, både när hon är glad eller lite nere. Hon såg mig och vinkade glatt. Jag vinkade tillbaka.

När jag övertog lägenheten följde Linnet mer eller mindre med på köpet. Min kusin hade tidigare tagit hand om Linnea och låtit henne sova över när hennes mors festande hade varit som värst. Ett av villkoren hon ställde för att jag skulle få flytta dit var att även jag skulle se efter Linnea. Självklart lovade jag det. Jag hade lovat vad som helstför att få en egen bostad.

Men jag hade hållit löftet. Efter några trevande månader hade vi blivit bästa kompisar Linnea och jag. Hon hade blivit nästan som en lillasyrra och var ofta inne hos mig när hon behövde lite tröst, ville låna minit över i soffan men det var nog ett år sedan senaste gången. När jag hade erbjudit henne sa hon bara att hon ville vara hemma och se till att hennes mamma inte skadade sig.
Ungefär i samma veva hade hon bytt klädstil till bylsiga tröjor och hängiga byxor. Vilket var synd för hon hade en välformad kropp. Fast vi var vänner kunde jag ju inte låta bli att titta.

Lägenheten var inte det enda jag hade att tacka min kusin för. Det var Lotta som lärt mig allt jag kunde om sex. (I teorin) Hon hade förklarat för mig att tjejer är som musikinstrument och att det gällde att ta reda på om de var trummor och gillade taktfasta hårda tag, eller om de var som fioler och krävde fingerfärdighet.
Hon påpekade för mig att beröring av klitoris kan göra ont om tjejen inte är tillräckligt sexuellt upphetsad. Så det är viktigt att tjejen är fuktig och verkligen vill bli smekt innan man börjar pilla. Jag skulle pröva mig fram genom att smeka runt klitoris i mjuka cirklar med ett fuktigt finger. Först när jag märkte att jag hittat ett sätt hon gillade att bli smekt på, skulle jag intensifiera smekningarna.
Hon sa att tricket var att ju skönare jag gjorde det för mina sexpartners, ju villigare blev dom att ligga med mig igen.

Med Sofia var det aldrig några problem, hon är som ett självspelande piano. Jag behövde nästan bara ta i henne för att hon skulle kåtna till och ville ha sex. Jag hade blivit bortskämd, vi knullade i princip varje dag. Men nu i samband med flytten hade vi inte legat med varandra på en vecka nästan. Det märktes i mina kalsonger. Kuken reste sig i tid och otid. Den led av abstinensbesvär.

***

Det rasslade till i brevinkastet, konstigt jag hade för mig att brevbäraren redan varit här. Jag återvände in i lägenheten. Gick fram till dörren och samlade ihop posten som låg utspridd på golvet. Det var mest reklamblad som vanligt men även ett par brev. Ett av dem, stort och tjockt, var ofrankerat. I samma stund ringde det på dörren. Innan jag öppnade kastade jag ner posten i en kökslåda så den inte skulle komma bort i röran.
Besökaren visade sig vara en kille från flyttfirman vi anlitat.
- Hej, sa jag, - är du själv?
- Nej då, men det står en taxi i vägen för möbeoch en av hennes bröder skulle ta emot bohaget i den nya lägenheten så jag kunde koppla av ett tag. Gick åter ut på balkongen. Gungställningen var övergiven. Linnea var inte kvar, hon var säkert i godisaffären där hon jobbade extra. Måste berätta för henne om flytten och det andra, tänkte jag.

I sovrummet stod en del möbler kvar, bland annat den bäddsoffan som Linnet brukade använda. Nu när jag slappnat av kände jag hur tröttheten kom smygande. En liten lur skulle inte vara dumt. Innan jag lade mig sparkade jag av mig skorna. En av dem råkade åka in under soffan. Jag böjde mig ner för att plocka fram den och fick då syn på en kvarglömd engångshyvel bland dammråttorna. Den måste ha blivit kvar sedan sista gången Sofia och jag rakade hennesunderliv.

Jag älskade att raka, och även slicka, Sofias kön. Hon hade en underbar mus. Blygdläppar kunde skifta i färg från mörkt brunt till rosa. Den var som ett vackert landskap och fick bara inte vara dolt bakom en massa hår.
Sofia älskade att bli masserad så ibland hade vi speciella massagekvällar där rakningen var ett givet inslag. Vi började med att skapa rätt miljö. Det första vi gjorde var att dra ur telefonjacket och slå av våra mobiltelefoner. CD-växlaren laddades med avslappnande klassisk musik blandat med sköna ballader.
Samtidigt som jag gick till badrummet för att samla ihop oljor och annat som behövdes passade jag på att se till att jag hade välklippta naglar. Under tiden dämpade Sofia belysning och lade en tjock, dubbelvikt, filt och ett lakan på köksbordet. Det räckte för att göra det tillräcklig mjukt och fungera som massagebord.

När alla förberedelser var klara lade sig Sofia på bordet. Alltid först på mage, helt naken, med bara en handduköver stussen. Jag började med att först massera hennes rygg, ben och fötter med en speciell olja som blir varm bara av att man andas på den. Jag masserade hennes kropp med rytmiska och sensuella rörelser. Omväxlande långa glidande ytliga smekningar till mer intensiva sådana.
Lyssnade både till Sofias kroppsspråk och röst för att veta om jag skulle ta i lite hårdare eller smeka lite lösare.

När Sofias kändes mjuk och varm i kroppen beordrade jag henne att vända sig på rygg. Så masse lite retfullt. Sofia brukade le brett och förväntansfullt. Hon gillar att först bli smekt ytligt över hela könet, för att sedan få sin klitoris stimulerad.

Men än var det inte dags för det. Här skulle rakas. Jag drog henne mot bordskanten. Sofia skrevade med benen och jag lade kudde under hennes stjärt för att få bättre vinkel. Sen satte jag mig mellan hennes utspärrade ben och började mitt arbete. Jag kunde aldrig låta bli att först undersöka och smeka henne, lagom mycket för att hon skulle bli lite fuktig. Se hur hon började vrida sig och kvida under mina händer och hur hennes inre blygdläppar sakta svullnade och putade ut som en liten skål.

Vi tog alltid gott om tid på oss för att göra det ordentligt, allt skulle bli renrakat, mjukt och lent. Ibland använde jag rakapparaten som en vibrerande massagestav. Det var alldeles uppenbart väldigt skönt för Sofia, som då verkligen fick kämpa för att ligga still. Avslutningsvis smorde jag hela hennes nedre regioner med en svalkande hudbalsam innan tungkontrollen tog vid.

***
Jag hade försjunkit djupare och djupare i min dagdröm. När jag, i tankarna, var på väg att krypa upp på Sofias kropp och låta "baseballträt" känna på den nyrakade lena musen ringde det på dörren. Signalen ekade ilsket. Jag gick och öppnade, det var Linnea. Hon var som vanligt klädd i jeans och en bylsig tröja.
Men det som inte var som vanligt var att hon såg både ledsen och bekymrad ut. I handen höll hon en skrynklig papperslapp.
- Jo P. Vet du var mamma är? Frågade hon oroligt. - Hon är inte hemma.
- Ingen aning.
- Men det låg en lapp på min säng där det stod att du visste och att jag skulle fråga dig. Se själv, sa hon och gav mig pappret. - Jag känner på mig att det hänt något.
- Jag fattar ingenting. Jag har inte pratat med henne idag, sa jag sedan jag läst de få raderna som hennes mamma hade skrivit.
Plötslig insåg Linnea att min lägenhet nästan var tom.
- Va, tänker du ocksådra? Skrek hon. - Det här är värsta jävla dagen i mitt liv.

Innan jag hann reagera slet hon åt sig lappen, vände på klacken och sprang iväg nerför trapporna och försvann.
Jag var ju barfota och var tvungen att hämta skorna innan jagångerfullt när jag satt mig på gungan bredvid.
Hon satt med ansiktet bortvänt från mig, med nersjunkna axlar, och sparkade i gruset.
- Berätta vadå? Att du sticker och skiter i mig eller? Svarade Linnea med gråten i halsen efter en stund.
- Det vet du att jag inte gör, protesterade jag, - och allt har hänt så snabbt och jag har inte sett dig på några dagar.
- Allt vadå?

Då slog det mig. Damen i taxin. Det stora tjocka brevet utan frimärke, kanske var det från Linnets mamma.
- Vi tar det sedan. Kom, följ med!
- Nej jag vill inte! Sa Linnea truligt och visade inte några tecken på att resa sig upp.
- Ok, du gör som du vill, sa jag och reste mig upp.
Men istället för att gå därifrån gick jag bakom Linnet och lyfte helt sonika av henne från gungan och ställde ner henne på marken.
- Kan du gå själv eller ska jag bära dig, undrade jag.
Hon svarade inte så jag lyfte upp henne över min högra axel och började gå. Hon gjorde inget motstånd utan bara hängde där som ett viljelöst kolli.

När jag gått ett tiotal meter började hon bli sitt vanliga fnittrade jag igen.
- Taskig kondis du har. Du flåsar redan som du vore värsta snuskgubben. Du får nog börja träna. Släpp ner mig så går jag själv. Jag vill inte att du ska få en hjärtattack. Fnissade hon.
Hon började faktiskt kännas tung så jag släppte ner henne.
- Smit inte nu, smit aldrig mer. Det är ingen idé för jag kommer att leta upp dig.
Hon hörde på min röst att jag menade allvar.
- Gör du? Sa hon tyst, knappt hörbart, och fortsatte sedan högre och sträckte fram sin hand. - Jag lovar. Håll fast mig om du inte tror på vad jag säger.
- Det är klart jag litar på dig, svarade jag men tog ändå hennes hand i min.
Sofia och jag hade nästan aldrig gått hand i hand men med Linnea kändes det naturligt, och tryggt på något sätt, att känna hennes fingrar sammanflätade med mina.
- Vart ska vi? Undrade Linnet.
- Upp till min lägenhet. Jag fick ett brev idag som inte hade något frimärke. Det kanske var från din mamma.
- Hoppas det! Men kan du inte hämta det och komma upp till mig. Mamma kanske ringer.
- Ok. Och du Linnet. Jag har inte tänkt flyttavårt förhållande gradvis försämrats och vi tyckte nästan olika om allting. Sängen var faktiskt den enda plats vi kom överens i på slutet. Där passade vi som handen i handsken. Sofia var en underbar älskarinna. Men bara sex håller ju inte i längden och endag förra veckan fick vi nog och beslöt gemensamt att flytta isär.
- Va! Har ni? Varför då? Har du hittat någon ny?
- Nej, jag tänker allt vara singel ett tag. Det kan vara skönt att bo själv, mindre problem och ingen att ta hänsyn till.
- Men ensamt, sa Linnea tyst för sig själv.

- Här är det, sa jag triumferande när jag 10 minuter senare anlänt till Linneas lägenhet och visade henne brevet.
- Ja det är mammas handstil, bekräftade Linnea. - Öppna det du, jag är rädd.
Vi gick in i köket och jag satte mig på en stol och Linnea i mitt knä. Tillsammans öppnade vi kuvertet och la innehållet på köksbordet. Det var en massa fullmakter och ett brev.
I korthet gick det ut på att Linneas mamma hade fått en chans att komma in på ett behandlingshem för att försöka få bukt med sin alkoholism. Erbjudandet hade kommit så fort och hon tackade ja med en gång och eftersom hon visste att jag och Linnea var kompisar bad hon mig se efter henne de månader som terapin skulle pågå. Om jag inte ville skulle jag ta kontakt med Linneas moster i grannkommunen.
- Jag vill inte flytta, sa hon.
- Vi fixar det har Linnet, viskade jag i hennes öra. - Tillsammans.
- Men du ville ju bo själv...
- Det är skillnad med dig. Du är ju min bästa kompis.

Då brast det för Linnea och hon började storgråta. Mascaran eller ögonskuggan, jag är inte så bra på makeup, löstes upp av tårarna och rann ner i ansiktet. Hon blev alldeles randig, som enzebra
- Det är just det. Att jag bara är din kompis. För jag älskar dig. Inte som en vän utan på riktigt. Jag har velat ligga med dig och att du tar min oskuld jättelänge. För ingen annan kille kommer någonsin att få röra mig. Jag slår vad om att jag kommer att dö som en gammal oskuld. Snyftade hon fram.

Hennes plötsliga bekännelse överraskade mig totalt. Innan jag hann svara reste hon sig upp ur mitt knä, sprang in i sitt flickrum och kastade sig ner på sängen.
Visste inte r på mig med sina vackra bruna, men sorgsna, rådjursögon
- Förlåt, viskade hon. - Det var inte meningen att säga något. Jag fattar om du inte vill. Men du kan väl i alla fall sova här i natt?
- Klart jag gör, svarade jag ömt och pussade henne på pannan. - Ska bara gå in till mig först och kolla fönster o så.
- Skynda dig. Snälla. Jag fixar lite kvällsfika åt oss.
- Du kan väl tvätta av dig i ansiktet under tiden, du ser förjävlig ut. Skrattade jag.
- Värre än vanligt, fnittrade Linnet.
- Mycket värre, annars vågar man ju nästan visa sig ute bland folk tillsammans med dig.
- Stick, sa Linnea och kastade en kudde efter mig. - Och skynda dig!

En kvart och en snabbdusch senare kom jag tillbaks. Linnea hade, till min förvåning, bytt om till kjol och en sådan där kort topp som lämnar magen bar. Hon såg grymt läcker ut och var alldeles ren i ansiktet men lite rödblommig.
- Duger jag, frågade hon, - jag har tvättat bakom öronen också.
- Får väl duga. Hur är det med händerna? Få se.
- Nej, sa hon och rodnade faktiskt som om jag ertappat henne med något.
- Kom hit, sa jag och satte mig på en pall.
Sakta gick hon fram till mig. Jag tog en av hennes små händer och luktade på den. Det doftade flickkön. Var hon så kåt att hon hade lekt med sig själv?
- Vad har du pysslat med?
- Inget, som du är intresserad av.
- Hörde du mig säga att jag inte är intresserad?
- Nej, kanske inte precis... Du säger ju inget, bara skriver snusk på datorn.

Jag drog försiktigt ner henne i mitt knä. Redan när Linnea kom med sin rättframma bekännelse hade jag blivit smickrad över att hon ville att jag skulle ligga med henne. Men när jag nu såg kåtheten i hennes ögon och såg i dem visste jag att jag skulle knulla henne om hon fortfarande ville.
- Vad gör du? Undrade Linnea.
Jag svarade inte utan strök försiktigt över hennes långa mörka hår. Linnea lutade sig mot mig och la trevande armen om min hals. Jag smekte ömt Linneas kinder, hennes nacke och ner över ryggen. Repade mod och greppade Linneas näpna haka, vände upp hennes ansikte mot mitt och kysste henne. Linnea besvarade kyssen med öppen mun och en sådan hetta att mina sista tveksamlev allt djärvare och lät handen leta sig fram till hennes platta mage. Nästa mål var hennes bröst. Tyvärr hade hon BH på sig, så jag ändrade strategi. Jag började smeka utsidan av hennes lår med fingertopparna. Jag smekte högre och högre, upp under hennes kjol och väntade mig att känna en troskant men fann ingen. Hon hade stringtrosor.
Linnea satt helt still med sitt huvud mot min skuldra och lät mig hållas. Hon hade dock börjat andas lite snabbare och instinktivt särade hon på benen. Kåtvinkeln mellan låren var nästan 90 grader. Det tydliga tecknet på att hon var upphetsad kunde jag inte motstå. Handen gled ner mot det hägrande slutmålet. Jag kysste henne igen samtidigt som jag lät ett finger glida över hennes blygdläppar utanpå de minimala, fuktiga, underbyxorna.
- Ja! Mer! Äntligen! Pulla mig! Mumlade Linnet när jag kom åt hennes clitta.
- Om du bara väntar lite till, viskade jag tillbaks. - Jag har fått en idé. Jag vill ta dig i gungan. Vågar du?
- Jaaaa! Kom vi sper.

På rekordtid sprang vi ner till lekparken. Det var kolsvart ute men för säkerhetsskull tog jag med en filt som vi kunde svepa om oss. Jag satte mig på den högra gungan. Linnea var snabbt nere i mitt knä igen.
- Ta mig nu, jag kan inte vänta längre, sa Linnea.
- Res på dig då, sa jag, - jag vill ta av dig trosorna.
Hon reste sig upp och jag lät mina händer vandra upp längs hennes ben. Linnea hjälpte till genom att dra upp kjolen. Hon hade röda stringtrosor. De två små tygstyckena satt ihop med två snören.
Jag kupade händerna runt hennes stjärt innan drog ner hennes trosor. Hon sparkade av sig dom.
För första gången såg jag Linnea kön. Det var helt slätrakat, som jag vill ha det. Blygdläppar var lätt svullna och fuktiga och den lätt rosa springan såg verkligen inbjudande ut. Jag kände hur kuken växte ytterligare i mina brallor. Jag kunde inte hålla mig längre.
- Du är så fin, Linnea. Så fin, sa jag.

Jag drog snabbt ner mina byxor och kalsonger till fotknölarna. Min hårda kuk pekade rakt mot Linnea och hon tittade storögt på den.
- Kom närmare och ställ dig grensle över mina ben, bad jag Linnea.
Hon gjorde som jag sa och ag pressade ut mina ben åt sidorna så Linför din skull. Vill du gunga på den.
- Stick in den i mig. Jag vill! Jag vill!
Det var lite besvärligt att få Linnea på plats. Men hon var beslutsam och så fort hennes ben var på var sin sida om mig greppade jag tag i hennes höfter och drog henne mot mig tills den läckra fittan nuddade min kuk. När Linnet kände ollonet mot sina blygdläppar flämtade hon till och en rysning genomfor hennes kropp.
Med ena handen förde jag sakta in kukhuvudet mellan fittläpparna. Den andra handen placerade jag på hennes mjuka stjärt och med milt våld hjälpte jag henne på plats. Snart var halva kuken begravd i henne. Hennes mödomshinna var tydligen redan borta för jag kände inget motstånd. Men hon var trång, ljuvligt trång.

När jag såg hur mitt ollon försvann in i denna oanvända fitta kunde jag knappt behärska mig. Jag ville med en kraftfull stöt tränga längre in, till roten, mellan Linneas fittläppar. Det tog all min viljestyrka för att låta bli att ramma henne. Till slut satt dock Linnea ordentligt uppträdd på min lem. Hon gungande försiktigt upp och ner, osäker på vad hon skulle göra. Jag började knulla henne sakta och mjukt och jag kände hur fittan kramade runt ståndet. Jag tittade på Linneas söta ansikte, och märkte tydliga tecken påupphetsning. Hon sträckte armarna mot mig och försökte dra mitt ansikte mot sin flämtande mun. Hon viskade till mig.
- Ooohh! Det känns så skönt. Jag älskar att gunga på din kuk.

Det var otroligt skönt att ha denna unga tjejs mjukakropp i knät och knulla henne. Hennes stjärt rörde sig, sakta upp och ner, åt sidorna. Jag satt nästan alldeles still och bara tog emot. Hon var en naturbegåvning i knullandets ädla konst. Vi fortsatte att metodiskt knulla och snart kände jag att Linneaskropp spändes i kåtkramper. Hon började närma sig sin första riktiga orgasm.
- Knulla, knulla, knulla! gnällde hon. Kör in din kuk i mig. Oh Peter, jag kan känna din kuk inne i min mus, Det är så skönt. Jag står snart inte ut längre.
Hon blev helt vild. Hela hennes kropp var spänd som en gitarrsträng, hennes muskler vibrerade i en vild extas. Skrikande kramade hon mina axlar och tryckte sitt bäcken mot mitt. Hennes våta febriga fitta kramade runt min kuk. Så skrek hon till, ett kvävt skrik+usten ur mig och hennes fitta mjölkade girigt i sig de sista dropparna säd ur min lem.

Vi satt kvar en lång stund. Jag började sätta fart på gungan. Linnets bensax blev lösare och hon hängde som en hösäck över mig. Jag kände några tårar mot min hals.
- Gråter du nu igen, din lipsill, viskade jag i hennes öra.
- Bara för att det är så skönt att knullgunga, viskade hon lyckligt.
- Vi glömde visst filten, skrattade jag. - Vi kanske har haft publik.
- Äsch, det spelar ingen roll. Kan vi inte använda filten nu?
- Till vadå?
- Vi kan väl göra det en gång till, eller tänker du dumpa mig nu?
- Aldrig! Kliv av då, ditt nymfo.
Linnea släppte bensaxen och jag drog sakta, nästan ovilligt, kuken ur fittan. Det kom ett ploppande ljud och Linnea fnittrade till.
- Det här är konstigaste men lyckligaste dagen i mitt liv. Sa hon och log brett mot mig.

Det fanns ett bollplank i andra änden av lekparken där vi kunde vara mer skyddade från insyn. Vi gick iväg, hon före och jag några steg efter. Hennes nakna vältrimmade stjärt vickade läckert och jag kände att jag fick fullt stånd igen. Väl bakom planket drog jag Linnea mot mig. Hon tryckte sig i hela sin längd mot min kropp. Vi kysstes och återigen var det hungriga, fodrande tungkyssar.
- Klä av dig Linnea. Jag vill att vi ska vara helt nakna.
Lydigt drog hon av sig toppen och BHn. Linneans bröst var perfekta lagom stora och tonårsfasta. Jag smekte dem sakta och varsamt med händer och läppar och tunga. Hon darrade när jag tog en vårta i munnen och sög på den. Den smakade gott.
Linnea sjönk ner på filten och la sig på rygg.
- Ta mig igen, bad hon.

Utan krusiduller slet jag av mig resten av mina kläder och lade mig bredvid. Jag lät mina händer vandra, smekande, över hennes kropp. Jag kupade handen över hennes kön. Värmen från hennes blygd brände mot min hud. Linneas kropp svarade ånyo på min behandling. Jag kunde höra hennes stönanden och känna henne spänna sig av förväntan.
Jag började slicka och suga på hennes bröst igen en stund innan jag sakta drog mig neråt hennes underliv. Stannade upp vid naveln och låtsades byta riktning. Linnea protesterade genom att ta tag i mitt huvud slicka och suga på hennes lilla clitta. Särade på fittläpparna och körde in tungan djupt och tungknullade henne.
- Oohh! Jag kan känna din tunga inne i min mus. Så skönt, flämtade Linnea.
Hon gick upp i brygga. Exponerade villigt sin fittaför mig. Jag slickade och sög allt intensivare på hennes kärleksknopp. Men hade svårt att sikta rätt på hon hela tiden vred och vände på sig allt häftigare. Hennes slida blev allt våtare och hon hävde sitt silkeslena kön mot mig, juckande och darrande
- Det är så skönt, stönade hon. Oohh, Det kommer att gå för mig igen OOOOOOOh.
Linnea tryckte sig hårt mot min mun när hon nådde klimax av sin orgasm innan hon sjönk ihop på rygg. Jag fortsatte att försiktigt slicka hennes mus, fortsatte att reta hennes clitta. Jag eggade och stimulerade Linnea till en serie av mindre orgasmer.

Till slut bestämde jag mig för att sluta. Jag ville knulla. Jag reste mig på knä och sneglade på Linneas blöta fitta som jag strax skulle tränga in i. Den verkade vackrare än någonsin, så läckert formad, skapad speciellt för att ge njutning till en hård kuk, min kuk. Jag lyfte upp hennes knän mot hennes axlar. Nu låg hennes fitta helt utlämnad åt mig. Jag lät kuken nosa i springan. Sakta lät jag kukhuvudet tränga in mellan blygdläpparna.
- Ja, tryck in den i mig, sa hon.

Jag tog tag i lemmen och förde sakta in den i den elastiska fittan. Såg hur kuken plöjde isär hennes svällande blygdläppar. Kände hur fittmusklerna kramade runt min kuk. Hon var verkligen trång, men det gick lättare den här gången, fittan var välsmord av kärlekssafter. Äntligen var den helt inne igen och jag började knulla henne med långa mjuka juck. Jag drog ut kuken så bara ollonet var kvar. Linnea försökte följa efter hon ville inte släppa taget om lemmen. Så satte jag igång och knulla henne igen, denna gång med snabba, korta stötar. Jag försökte nagla fast henne mot marken.
- Jag älskar din kuk. Det känns som om jag ska spricka. Din kuk är så skön-ahh!Jag älskar dig, jag älskar att knulla. Sluta aldrig, halvskrek hon.

Linnea började närma sig ytterligare en orgasm och jag kände själv att jag inte hade långt kvar. Jag knullade henne hårdare tills jag kände min säd återigen duscha Linneaste jag rulla av henne. Hon hindrade mig genom att krama mig hårt.
- Ligg kvar, bad hon, - Jag vill att din kuk växer fast i min mus.
- Du är en stolla men jag tror jag älskar dig Linnea.
- Jag vet att jag älskar dig. Varför har du inte legat med mig tidigare? Vi har förlorat en massa tid.
- Men vi har hela livet kvar. Är du hungrig?
- Ja lite.
- Vi sticker till korvkiosken och köper något. Den är nog fortfarande öppen.
- Ok, Vänta en stund bara.
Såslickade hon mig på halsen, bara två slickar innan hon nafsade tag i skinnet med läpparna och började suga.
- Vad gör du? Undrade jag. - Är du en vampyr?
- Nej då. Jag bara "Kåtmärker" dig!

Det tog ett tag innan vi letat rätt på alla kläder, fått på oss paltorna och gjort oss någorlunda presentabla. Jag hade offrat mina kalsonger till att torka bort allt klibb från Linneas underliv.
- Kolla mitt hår, skattade Linnea, - det känns alldeles knullruffsigt. Törs du verkligen visa dig ute bland folk med mig?
- Klart jag vill, alla killar kommer att bli avundsjuka på mig om du ser nyknullad ut.
- Smickrare. Kom då, så går vi.
Vi gick, självklart hand i hand, och smånojsade och planerade den närmasteframtiden hela vägen till kiosken. Det var lång kö nästan ända ut till vägbanan. Vi ställde oss snällt längst bak och passade på att kramas lite.

Ingen av oss såg bilen men plötslig hörde jag däckskrik mot asfalten. I nästa sekund flög jag iväg flera meter och landade hårt mot marken. Konstig nog gjorde det inte ont någonstans och allt var tyst. Jag såg mig omkring, det låg blödande människor överallt. Förtvivlat letade jag efter Linnea. Hon låg en bit till höger om mig alldeles orörlig. Jag försökte krypa dit men benen löd inte så jag kunde bara använda armarna.

När jag var nästan framme började hörseln återvända. Det hördes gråt, jämmerskrik, rop på hjälp, blandat med ilskna röster. "Fan han stinker ju sprit" "Håll fast den jäveln" "Satans rattfyllo, vi slår ihjäl honom" "Det är ju Frilles pappa"
Jag orkade inte lyssna, alla mina krafter gick åt för att åla. Chocken av smällen släppte gradvis och ersattes av smärta. Men jag brydde mig inte,gunga mig, sa hon med svag stämma.
- Imorgon Linnet. Imorgon ska vi gunga, svarade jag tröstande.

Linnea svarade inte. Jag såg på hennes ansikte. Det var alldeles lugnt men ögonen verkade vara oseende och blicken verkade brusten. Gråtande kramade jag om henne. Min egen smärta var nu obeskrivbar. Den sista medvetna tanke jag hade innan allt blev tyst var att flickan som älskade att gunga, gungar aldrig mer.


Författarens kommentar: Ok slutet kan diskuteras, ville bara påminna om att dricker man sprit och sätter sig bakom ratten är man en potentiell mördare.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: jop

  • Publicerad Publicerad: 2005-03-09

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter