Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

fjällreasn

Fjällresan
Det var en tisdag eftermiddag i slutet av december och snart nyår men ute fanns ingen snö alls, det bara regnade och var sådär unket grått och trist ute. Jag satt och tecknade när min bror Ubbe ringde och undrade om jag ville följa med upp till fjällen under årets sista vecka – ”sen kan vi ju fira nyår där uppe, syrran, vad säger du visst hänger du på?”

Jag tittade mig omkring i min lilla lägenhet där adventsljusstaken i fönstret var det enda som påminde omhögtiden som närmade sig i min ensamma lya. Jag frågade brorsan vilka som skulle med och han sa att hela hans familj plus en kompis till Anton (min brorsson) skulle med. Ubbe hade hyrt en stor stuga på fjället med bastu och sån där mysig badtunna utanför.

Killarna skulle dela rum och jag skulle få ett eget rum.

Ett ganska stort gäng med andra ord men jag bestämde mig för att följa med eftersom jag var så trött på den tråkiga årstiden. Förresten gillar jagatt umgås med min bror - han är mysig och hans familj är trevlig.Tidigt torsdag morgon hade jag precis packat klar när jag hörde ett enerverande tutande utanför så jag tog min väska och skidor och sprang ner genom duggregnet till brorsan som stod redo med bagageluckan öppen. Jag slängde in mina grejjer, kramade om Ubbe och klev in i minibussen. Alla hälsade glatt på mig och medan brorsan startade motorn och svängde ut från parkeringsfickan berättade han att vi skulle göra en sista upplockning på andra sidan stan.

Jag muttrade lite om det dåliga vädret när jag stressat trängde mig in i minibussen, kramade om min svägerska Jessica och gullade lite med minstingen Nomi som satt i sin barnstol.
När jag fick syn på Anton sa jagspontant att han ju blivit stora karlen sen i somras och jag såg att han rodnade men såg ändå lite stolt ut.

Han berättade att han just fyllt 20 men att han bodde hemma eftersom han inte hade pluggat klart än.Vi småpratade lite när bussen saktade in och Ubbe klev ur för att möta Antons kompis.

Regnet på rutan gjorde det svårt att se ut men sen öppnades sidodörren och in klev en ung man med halvlångt ljusbrunt hår och slängde sig in på sätetmellan mig och Anton. Jag såg i ögon leende och ett fast handslag presenterade sig som Jens. Luften i den lilla bussen blev med ens konstigt tät och jag fick lite svårt att andas men för att inte visa något av det jag kände tittade jag hastigt ut genom fönstret och spelade oberörd.

Men mina tankar for som pingpongbollar i huvet och jag undrade stilla om denna resa mycket väl kunde ha varit ett stor misstag från min sida.Efter ett tag började killarna skojbråka med varandra tills Jessica fick säga till dem att lugna ner sig. Då sa Jens att han skulle visa Anton några bilder samtidigt som han sträckte sig efter sin plånbok i bakfickan. Han råkade komma åt mitt lår utan att han märkte det och beröringen fick mig att dra efter andan. Jag kände migförvirrad inför min kropps reaktioner men höll god min och fortsatte småprata med Jessica som om ingenting hade hänt. Hon babblade glatt på om de senaste månadernas händelser samtidigt som hon gav minstingen nån gul dryck ur en nappflaska.

Under tiden fick jag anstränga mig hårt för att hänga med i hennes tankegångar. Samtidigt var hela min kropp ytterst medveten om den unge mannen vid min sida som just då hade kopplat ett vänskapligt strypgrepp på Anton samtidigt som han tryckte sin plånbok med en bild på en lättklädd ung tjej i vännens ansikte.Sen blev det dags för lunch och Ubbe svängde in på parkeringsplatsen vid en vägkrog och vi ramlade ur den trånga bussen och sträckte på oss.
Jag kunde se i ögonvrån att Jens gick bakom bussen och öppnade bagageluckan för att ta av sig sin blöta tröja. Jag kunde inte låta bli att smygkika på honom när han krängde av sig sin våta tröja och med bar och vältränad överkropp rotade i sin stora bag efter en torr t-shirt.
Fan fan fan.. lät det i mitt huvud och jag snurrade runt och tog sikte på krogen. Mat var det.
Då slöt Jessica fnissande upp bredvid mig samtidigt som hon viskade att hon inte haft en aning om att jag gillade lammkött. Jag kände mig ertappad men kunde inte låta bli att le när hon viskade att hon själv hade kollat lite på Jens men aldrig skulle kunna tänka sig att vara otrogen mot Ubbe. Sen fick vi båda syn på menyn som stod utanför krogen och högst upp stod det skrivet med spretiga bokst och var tvungen att möta hans kastanjefärgade ögon då och då under måltiden. Ubbe och killarna undrade vad vi skrattade åt och Jessica och jag fick hitta på något roligt skämt som vi kunde dela medoss.

Alla satt sen och småpratade om hur vi längtade upp till fjällen när Ubbe som just lyssnat på vädret glatt meddelade att där uppe var det minst en meter snö och att det skulle bli superväder med strålande sol dagen efter. Ett jubelutbröt och vi viftade alla glatt med våra armar i luften ochjag hann se hur Jens betraktade mina bröst under min tröja innan han lite generat vände bort sin blick. Jag kunde känna ett välbekant pirr i kroppen men slog bort ytterligare tankar – herregud,grabben var ju bara tjugo...Sen packade vi in oss i bussen igen och körde vidare. Efter några timmar kom vi äntligen fram precis när solnedgångens sista strålar lyste upp det tjocka snölagret utanför den mörka stugan brorsan hade hyrt.

Alla hoppade ur bussen underglatt prat och Jessica ropade att det fanns lite kvällsmackor om någon ville ha.

Anton och Jens rusade i kapp in till mackorna, Jens skidor och hans väska blev kvar i bussen och Ubbe tog skidorna och bad mig att ta väskan. Den var en mörkblå sjömanssäck och jag kände Jens doft när jag hängde på mig den.Först så blev jag lite irriterad att jag skulle behöva bära hans väska, det kunde han väländå göra själv men sen tänkte jag att vad spelar det för roll så jagtog väskan över axeln och min egen över den andra axeln men jag hann inte ta många steg förrän Jens plötsligt stod leende framför mig.

Han sträckte fram sin hand och lirkade av mig väskan samtidigt som han bad om ursäkt för att han bara rusat därifrån. Jag såg in i hans mörka ögon och säger nåt om att det är okej, ingen skada skedd samtidigt som jag tog ett steg åt sidan för att gå mot stugan men innan jag hann passera honom sträckte han fram sin hand och rörde snabbt vid min kind.

Gesten var så oväntad att jag inte fick fram ett ord utan blev stående när han vände sig om och halvsprang in i den timrade stugan.Efter några sekunder kom jag till sans och gick lite förvirrat in i stugan där Ubbe ocnJessica tog mig i armen och visade mig vägen upp till mitt rum och när Ubbe kommit utom hörhåll fnissade hon och viskade till mig att hon nog såg att Jens spanade in mig under lunchen. Jag kunde inte låta bli att viska tillbaka att jag nog hade märkt det samtidigt som jag log ett snett leende.

Hon verkade ha kommit igång rejält för hon petade mig i sidan och viskade att: ”kör hårt vet ja, han verkar heltklart tänd på dig Nina, jag såg nog att han rodnade när han kom in förut. Det slog ju nästan gnistor mellan sköna mön och stallpojken! Kan ju bli värsta sexnovellen, haha! Ha nu en skön natt så ses vi i morgon!”

Jag bara skakade på huvudet och log. Sen visade hon vilket rum som var mitt samtidigt som hon lite menande pekade ut var grabbarna hade sitt rum innan hon gick ner till brorsan och vinflaskan som stod på köksbordet.Jag tog min väska och gick in i mitt lilla rum. Tände några små lampor och packade upp kläderna som jag hängde in i garderoben. Grabbarnas rum låg vägg i vägg och jag kunde höra hur de pratade och skrattade där inne. Jag kände för en skön dusch så jag klädde av mig och virade in mig i min sköna morgonrock, plockade med mig handduk och en duschcreme och klev ut i korridoren.

Längst bort låg duschrummet och jag gick in men när jag skulle låsa märkte jag att det inte fanns någon nyckel.
Nähä, det var ju typiskt, tänkte jag men jag beslöt mig för att strunta i det eftersom ingen skulle komma in om de hörde att någon redan var där. Jag tog av mig min morgonrock och klev in i duschkabinen. Det var så behagligt med det varma ångande vattnet och jag började tvåla in mig med duschcremen med långsamma tag.

Kände att jag var lite tänd av allt som hade hänt under dagen och jag kom på mig med att smeka mina bröst med mjuka tag samtidigt som jag lät mina fantasier vandra fritt.

Jag hördealdrig när dörren öppnades.Plötsligt hörde jag hur nåt slogi golvet och hur någon andades häftigt och nervöst. Jag vände mig hastigt om och fick se genom glipan i duschkabinen som jag inte hade stängt ordentligt hur Jens stod där med tandborsten i munnen och tittade på mig. Jag hade varit helt borta i mina tankaråg hans tandkräm kvar.

Jag klev ur duschen och torkade mig fort, borstade mina tänder och kikade ut. Allt var lugnt och tyst och jag smög mig tillbaka till mitt rum och låste dörren – varför vet jag inte riktigt.Jag sov lite oroligt den natten och när jag vaknade var klockan redan över tio. Jag klädde mig snabbt och gick ner till köket där Jessica satt framför en brasa och mös med en kopp kaffe. Hon berättade att Ubbe var ute på en promenad och att lillan fortfarande sov.

Pojkarna var redan i backen, de gick tydligen upp redan vid fem och stökade och rumlade om innan de kom iväg.

Hon fixade en rykande kopp kaffe till mig och småpratade om allt möjligt tills hon slutligen inte kunde hålla sig och frågade mig vad jag tyckte om Jens. Jag berättade inte om mötet i duschrummet – det ville jag behålla för mig själv. Jag höll med om att han verkade trevlig och såg bra ut men sen bytte jag ämne och vi pratade inte mer om det.Sen blev det lunch, alla kom tillbaka och satt sig vid bordet. Jag lade märke till att Jens satte sig så att han inte behövde se direkt på mig men våra blickar möttes hastigt ibland och jag såg hur han rodnade lite.

På ett sätt kände jag mig lite obekväm med situationen i duschen, att jag blivit ertappad när jag smekte mig själv men samtidigt kände jag det välbekanta suget i underlivet inför minnet av hur hård och stor han var.

Det var länge sedan jag hade haft en man och det var bara att erkänna för sig själv att han tände mig, men vad jag skulle göra med den lusten hade jag just då ingen aning om. Jag skulle bara ha vetat...Efter lunchen drog alla iväg igen och när vi plockat undan klädde Jessica och jag oss och gick ut i solen. Det var ett underbart väder och vi tog en lång skön promenad längs den lilla skogsvägen med lillan i barnvagn. Hela tiden gick mina tankar till händelsen i duschrummet och jag kände tillmin förvåning att jag blev alldeles våt mellan benen.Väl tillbaka i stugan gick Jessica och lillan och lade sig en stund och jag blev ensam. Jag lade en renfäll på en bänk som stod utanför stugan och satte mig i solen. Allt sa ingenting. Vi tittade på varandra en stund, sen log han och gick in i stugan. Jag satt kvar med ett konstigt pirr i kroppen – sen var det som om jag lade allt vad logik och sunt förnuft åt sidan. Jag reste mig, tog ett djupt andetag och gick in efter honom. Han stod vid diskbänken med ryggen mot mig och hällde fil i en tallrik.

Han vände sig om med en skål fil iena handen och en sked i den andra och mötte min blick. Han ryckte till lite som om han inte var beredd på att se någon där bakom honom. Sen såg han att det var jag och log lite mjukt samtidigt som han rodnade lätt. Jag tog två steg till och ställde mig alldeles nära honom, lutade mig fram och gav honom en lätt kyss på halsen strax under örat. Han tog ett djupt överraskat andetag men stod blickstilla och lät mig kyssa honom fjäderlätt på hans hals.
Jag såg att han fortfarande hade tallriken ochskeden i sina händer så jag befriade honom från dem och ställde sakerna på diskbänken bakom honom. Jag tryckte mig lätt mot hans kropp – det hårda jag kände genom hans skidbyxor fick mig att le nöjt inombords. Sen kysste jag honom på munnen och lät mina händer gå på upptäcksfärd nerför hans bröstkorg och mage.

När mina händer gled över hans kropp kände jag hur han började rycka och spänna sig, sen slappnade han av och blev knallröd. Han tittade snabbt ner på sitt skrev och viskade förlåt i mitt öra innan han snabbt försvann uppför trappan. Jag blev stående ett tag med blandade känslor. Kände mig snopen och samtidigt tyckte jag lite synd om honom.

Men inom mig svallade åtrån och jag visste att jag skulle ha honom innanresan var över. På diskbänken stod hans orörda tallrik med filmjölk.Det gick några dagar och jagmärkte hur Jens undvek min blick nästan hela tiden. Han såg lite skamsen ut men jag kände ändå att jag började få kontroll över situationen för jag visste ju att han var tänd på mig. Fjällveckan började närma sig sitt slut och med bara två dagar kvar komUbbe med förslaget att vi skulle ta en bastukväll. Alla gick och hämtade sina handdukar utom Jessica som nattade lillan och ändå inte var så förtjust i att basta.

I bastun trängde vi ihop oss, grabbarna på översta raden och Ubbe och jag nedusch och gå och lägga sig.

Vi sa gonatt och jag funderade på om jag också skulle gå ut därifrån men så råkade jag få syn på Jens blick och någonting sa mig att jag skulle stanna kvar. Anton och Jens satt och pratade om allt möjligt och jaglutade mig mot väggen och blundade och slappnade av. Sen hörde jag hur Anton sa att han tänkte gå och ringa sin flickvänoch när jag kikade upp såg jag hur han gick ut genom bastudörren. Jens och jag blev ensamma i bastun. Jag låg kvar och blundade samtidigt som mina tankar vandrade åt alla möjliga håll.Sen kunde jag höra hur Jens svaldetungt och när jag tittade upp såg jag att han drog händerna över sina lår i en nervös gest och sa att ”nää om man skulle ta en svalkande dusch kanske” – och reste på sig. Jag tittade till på honom och log lite. Han klev ner och gick ut genom dörren och gick in i duschen.

Jag reste mig upp och gick efter. När jag öppnade duschkabinsdörren stod han med ryggen mot och jag klev in. Han vände sig inte om, bara stod där och lät vattnet rinna över sig. Jag ställde mig nära och tog lite duschcreme på mina händer och började tvåla in hans rygg. Jag såg på hans ansikte från sidan att han blundade och njöt av min beröring.

Jag lät mina händer tvåla in hela hans överkropp men sen letade jag mig ner över hans fasta rumpa och när jag gjorde det så stönade han högt. Jag kunde se på honom att han nästan tappade fotfästet och kände sig både förvirrad av det som hände och upphetsad av min beröring.

Mina händer letade sig fram och tvålade in hans bröst och mage. Jag kände hur det ilade i benen av kåthet över denna unga vackra man och till slut kunde jag inte hålla mig utan lät båda mina händer långsamt smeka hans styva kuk. Han andades snabbt nu och lutade sig lite tillbaka mot mig. Jag fortsatte att smeka honom ett tag med tvålen – sen tog jag duschen och duschade av honom innan jag bestämt vände honom emot mig och kysste honom hårt.

Han besvarade min kyss med hetta och lade för första gången sina händer på min kropp. Det gick som stötar genom mig och sköna rysningar vandrade upp och ner inom mig. Han letade sig fram till mina bröst och smekte dem med lätta fingrar, nästan lite andänder smekte både kuken och pungen.Kände att han slappnade av och blundade, liksom la sitt liv i mina händer och mun. Jag tog vant kontrollen, slukade all makt och andan ur honom – han blev som en marionett som styrdes av mina snören. Jens lutade sig tillbaka, lade sina händer på mitt huvud och lät mig smaka honom. Han stönade tyst. Jag tog kuken i munnen så djupt jag kunde och lät min tunga och läppar jobba tills jag kunde känna hur hans enorma orgasm sakta byggdes upp.

Jag njöt av det jag gjorde och av hans läten och det tog inte lång tid förrän jag kände hur han spände sig och med enorm kraft sprutade i min mun. Jag tittade upp på honom och såg att han log lite generat medan jag svalde, reste mig uppoch kysste honom med det som var kvar av hans sats i min mun.

Jens såg först både häpen och förvirrad ut men sen slappnade han av och kysste mig tillbaka. Han såg helt salig ut och jag kände att jag hade honom helt i mitt våld – han skulle ha gjort vad jag än bad honom om.

Men han överraskade mig med att med häftig andhämtning ochglansiga ögon dra ner mig på duschgolvet och placerade sitt huvud mellan mina lår. Han lade sina händer under mina skinkor och lät sin varma tunga leka med min fitta ett tag. Jag lade mig tillrätta i det lilla utrymmet och tog emot hans sköna mun.
Sen tog jag mjukt tag i hans hår och riktade hans ansikte mot mig samtidigt som jag visade med min egen tunga att jag ville att han skulle slicka mig med långsamma sexiga rörelser, lite som när en katt lapar mjölk. Han gjordet mig genast till viljes och jag lutade mig tillbaka och njöt av hans händer och tunga.

Jag var så kåt och efter ett stund, när jag kände att min orgasm var på väg, viskade jag att han skulle slicka mig lite snabbare och hårdare och vågen som sköljde över mig var så skön att jag tappade andan ett tag och mitt rop lät mer som ett hest pip. Mina händer grabbade hårdare om hans hår och när orgasmen intog mig ochsuddade ut min kropps gränser väste jag ”knulla mig hårt – nu!”Han ställde sig upp och drog upp min darrande kropp. Han höll mig tätt intill sig en stund och kysste mig – då drog jag med honom ut till bat och kysste mig i nacken och på skuldrorna samtidigt som han knullade mig sakta och metodiskt. Han lät sina händer sakta glida runt mig och lekte med mina styva bröstvårtor med fingrarna.

Sen var det som om något tog över inom honom, jag kunde känna hur hans kåthet liksom stegrades för han drog upp mina armar och låste dem bakom min rygg och började pumpa mig hårdare. Jag stötte tillbaka och njöt i fulla drag – det var så underbart skönt. Han tryckte ner mig lite till, ökade takten och mina bröst slog i bänken för varje juck och han lät sådär djuriskt skönt. Han nafsade och småbet mig i nacken och slickade mig på ryggen.

Då drog jag mig hastigt undan och vände mig om. Snabbt lade jag honom på rygg på bänken och grenslade hans vackra kropp. Hans kuk var stenhård och gled med lätthet åter in i min svullna fitta och jag började rida honom med små rörelser till att börja med. Jag tog hans armar och la dem ovanför hans huvud, böjde mig fram och slickade hans armhålor och sög på hans bröstvårtor samtidigt som han gled ut och in i mig.

Det var sådär vansinnigt skönt och jag kunde se på hans glansiga blick att han var långt borta men ändå där, hos mig, i mig. Jag hade total kontroll över hans kropp och han lät mig rida honom tills ingen av oss kunde stå emot längre. När jag kände hur han kom i mig försvann bastun omkringmig och allt blev suddigt.

Jag red ut hans utlösning och la mig ner på hans mage och där låg vi och andades häftigt tillsammans. Efter ett tag vände han upp mitt huvud och böjde sig leende fram och kysste mig mjukt. Jag kysste honom tillbaka och sen den dagen träffas vi då och då för att skänka varandra njutning. Jag ångrar inte en sekund att jag följde med på den resan och det görinte han heller...Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Akuma

  • Publicerad Publicerad: 2011-10-29

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter