Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Firandet av min andra novell

Har just skrivit klart mitt livs andra novell. Tänk att det kan vara så upphetsande att skriva, det hade jag aldrig trott…. Bestämmer mig för att ta en lång dusch för att fira lite. Smeka sig själv med duschen är nåt jag verkligen gillar. Tar av mig kläderna sakta, smekande och bestämmer mig för att jag inte får känna efter hur våt jag är med fingrarna. Inte ännu.
Går sakta ut mot duschen och tänker igen igenom alla sköna minnen jag skrev om. Blev ännu mer kåt av att skriva om ett minne än en fantasi. Tänk att en så härlig sak har hänt just mig. Ibland är livet allt bra underbart…..

Vrider på vattnet och står bara och njuter en stund med vattnet strilande högt över huvudet. Smyger ner en hand och låter fingrarna glida in i skåran. Jag är otroligt våt, det märks att det tog en bra stund att skriva novellen och att jag var kåt från den första bokstaven. Fast jag smeker mig själv en bra stund så tar inte känslan av vattnet över, jag är fortfarande härligt hal. Vilken njutning!

För ner duschen och låter strålen smeka mig ner över kroppen tills den är nere mellan mina ben. Den här känslan är bättre än i stort sett alla sexleksaker jag har testat, och det är rätt många. Ökar och minskar trycket på strålen för att reta mig själv. Till slut är jag så nära att jag vet att jag inte kommer kunna hålla mig. Ökar trycket till max och låter strålen röra sig fram och tillbaks över klittan med stora rörelser för att reta mig till en riktigt skön orgasm. Lyckas inte stå upprät utan lutar mig mot kakelväggen. Är otroligt nära nu och kan inte låta bli att stöna högt. Åhhh vad jag saknar en man nu……
Kan inte hålla mig längre och glider ner längs med väggen samtidigt som fittan drar ihop sig i enorma sammandragningar. Hela kroppen skakar och jag njuter otroligt mycket. Det var ett tag sen jag tog på mig själv så kroppen njuter extra mycket. Det känns som att det lilla livet aldrig vill sluta dra ihop sig och jag sluter ögonen och känner, känner hur efterdyningarna av orgasmen sakta klingar ut.

Halvsitter i en hög på golvet med duschen strilande över kroppen. Njuter av värmen och mattheten efter att ha kommit. Jäklar vad skönt det är att njuta tillsammans med sig själv. Jag vet exakt hur jag ska hålla mig på gränsen så länge som möjligt för att komma så skönt det bara går. Känslan med en man är såklart nåt helt annorlunda men det här skulle jag aldrig vilja var utan. Sitter där en bra stund och bara njuter av känslan av att vara tillfredställd.

Reser mig tillslut och tvålar in mig noga över allt. Särskilt brösten är härliga att tvätta noga. Bröstvårtorna vaknar snabbt till liv och jag fantiserar om att det vore en mun som retades med dom istället för mina hala händer. Sköljer av mig länge, stänger sen av vattnet, tar en riktigt stor handduk runt mig och går in till sängen. Kroppen är fortfarande rätt våt och blir snabbt kall. Bröstvårtorna är stenhårda av kombinationen kåthet och kylan och jag blir sugen på att komma igen. Tar fram min favoritleksak ur byrålådan. Vrider på vibratorn och lägger den på plats mellan mina ben. Ena änden smeker klittan samtidigt som den andra retar öppningen och mina händer smeker brösten hårt. Nyper mig i bröstvårtorna och njuter, framför allt av vad jag vet ska komma. Längtar alltid efter en mun när jag smeker mina bröst. Känslan av en tunga och en muns nafsningar är inte lätt att framkalla själv…….

Låter ena handen leta sig ner mellan benen och för in ena änden på min leksak i mitt längtande hål. Äntligen är det nåt som fyller mig, även om det bara är öppningen som får det hela fittan längtar efter. Låter den glida fram och tillbaks så öppningen och klittan får det extra skönt varannan gång. Det måste vara en kvinna som har uppfunnit den här härliga lilla saken. Så fantastiskt skön!

Böjer mig mot byrålådan igen och tar fram dildon. Vrider igång den på en låg hastighet och låter den leta sig långt in i mitt våta hål. Äntligen helt fylld! Vad jag har längtat! Låter min lilla kompis smeka klittan samtidigt som jag för dildon sakta in och ut ur mitt längtande hål. Känner att jag är så nära så jag inte kommer kunna hålla mig så jag vrider av vibreringen och använder fingrarna på klittan. Smeker sakta, sakta i ganska stora rörelser och vet så väl att ju längre jag lyckas hålla mig ju skönare kommer det bli. Till slut kan jag inte hålla mig längre och fittan kramar dildon hårt, hårt. Rör fingrarna ännu saktare och varenda muskel i hela kroppen drar ihop sig och jag stönar högt. Vill inte sluta njuta och fortsätter röra dildon in och ut sakta medan jag smeker vidare. Det går som vågor genom kroppen och jag njuter extra mycket av att höra mina egna stön. Fittan drar ihop sig länge, länge och känslan är fantastisk. Vågorna av njutning ebbar till slut ut och jag ligger helt matt och bara ler. Måste se till att fortsätta skriva, den här nya sortens njutning vill jag verkligen inte vara utan!Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: GbgsLinda

  • Publicerad Publicerad: 2006-10-07

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (8 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

dr_love skrev

Underbart skrivet!

Betyg: 5
Jimmy Börjesson skrev

Ja man får ju ta saken i egna händer nu och dra en härlig slutsats,ooogud

Betyg: 5
Njutaren skrev

Den förra berättelsen blev jag våt av, denna gjorde mig riktigt KÅT.......funderar på att köpa mig en dildo.....

Betyg: 5
Ken skrev

Tjejer Gilar en Dildi i Sin FITTA med Vibrator! Blir Mycket Avundsjuk att Inte ha en FITTA att KNULLA Flera Gånger Varje Dag!!
Nu ska Min STORA KUK RUNKAS!!

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter