Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Fin dam

Jag kunde knappt bärga mig, äntligen en tjej som gått med på att träffas och vara riktigt snuskig.
Prick klockan 11.00 stod jag med bilen utanför hennes ytterdörr. Hon bodde i ett flott hus, hade man och utflugna barn. Hon jobbade inte och var less på vardagens shopping och kaffedrickande med väninnorna på stan. Att hon nu var på väg att hoppa in i min bil berodde på en längre tids mailande efter att vi fått kontakt här på klubb6. Hennes önskningar och mina fantasier visade sig stämma överens med varann. Det var först när hon öppnat passagerardörren och klivit in i bilen som jag verkligen förstod att detta var på allvar, nu skulle det hända.

Kvinnan hette Ingbritt och var 45 år. Hennes man var framgångsrik försäkringsagent med inriktning på kärnkraftverk. I botten var han civilingenjör. Att pengar trillade in syntes på huset som måste vara ett av Lidingös större. Vi hälsade artigt på varann och jag kunde känna direkt att det här skulle funka. Hon var lite ”fin” och satt med rak hållning och såg nästan ointresserad ut. Jag sa åt henne att ta av sig blusen. För första gången tittade hon på mig och undrade om jag skojade. –Nej, sa jag, ta av dig blusen nu. Jag vill se dina bröst. Hon såg sig lite vilset omkring och försökte tala om att vi fortfarande var på Lidingö, att hon kunde bli igenkänd. Jag tog tag i hennes blus och rykte till. Knapparna for runt i bilen och Ingbritt såg chockad ut, men hon hade ingen BH och jag fick äntligen se hennes bröst. Dom var ovanligt fina med tanke på barnafödande och hennes ålder. OK, dom var nog opererade, men ändå.

Jag sa nu åt henne att dra ner blixtlåset på mina byxor och ta fram kuken, mitt trumfkort, och det som gjorde att hon satt här. Hon hade drömt om en stor kuk, att få runka och suga en kuk som var så stor att hon nästan inte kunde få in den i munnen. Ingbritt gjorde som hon blivit tillsagd, alltmedan vi rullade vidare norrut, nu i höjd med Naturhistoriska.

När hon fått fram kuken började hon direkt runka upp den. Den var stor, verkligen stor sa hon och stirrade storögt på den. Hon böjde sig ner medans jag körde och började suga mig hårt sammtidigt som hon runkade mjukt. Hon ökade takten och sa att hon fort ville ha första satsen, smaka min sperma. Med skickliga händer förde hon mig mot orgasmens rand medans hon sög ollonet. Jag började stöna högt och hon runkade då fortare och sög mig djupare ner i halsen. Jag kom i en ryckning och hon svalde all sperma och fortsatte suga tills kuken slaknade något.

Hon satte sig upp och smekte brösten, förde ner fingrarna till sitt kön under kjolen. Hon satt nu och smekte sig själv. Hon bad mig att runka för henne och med ett tag om ratten och ett om kuken gjorde jag henne till viljes. Kuken stod åter hård och hennes blick var som fastnitad vid min hand som rytmiskt rörde sig upp och ner över den salivglansiga kuken… to be continued!Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Sanoy

  • Publicerad Publicerad: 2008-12-30

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (4 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

virago skrev

Det börjar ta sig.
Jag har inte läst nr 2:an ännu, hoppas det smakar med kuk i alla hål.
Ett hål är ju redan avklarat.

Betyg: 4

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter