Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Filmvisning del2

När de rullat in i garaget och stängt porten så lyfte de ur Malin ur vanen och bar henne till deras fika rum. Där de satte henne i soffan och tog av henne ögonbindel och gagen. Hon såg att de hade tagig undan det bordet som hon legat på natten innan. Framför henne stod det lilla soffbordet och längre fram en tvbänk med en tv. Alex ställde sig bakom bardisken och hällde upp något i ett glas som han ställde framför henne på bordet och satte ner ett sugrör i.

Malin: Är det till mig?
Alex: Javisst
Malin: Kommer jag att decka av det?
Alex: Nej du ska ju få se film nu.

Calle höll på med en dator, och så fick hon se sig själv i ett chockat tillstånd på tv´n. De lämnade henne själv inne i fika rummet och låste dörren. Hon tittade på filmen och drack ur glaset. Det var inte lite sprit i den groggen tänkte hon. Och visst var det Tobbe och Alex som hade varit med natten innan fick hon se, hon fick även se hur hon blev avklädd och bunden när hon var deckad. De hade klippt bort en del av filmen, förmodligen då hon ändå bara legat stilla och sovit. Ibland kom någon av killarna in och fyllde på hennes glas och hämtade öl till sig själva. Hon blev helt spräng kåt av att se sig själv bli knullad på filmen.

När filmen var slut så kom killarna in i fika rummet och tog tag i henne. Hon ställdes upp och de släppte på rep selen så att den hängde längs hennes lår. De tog fram eltejpen och tejpade skarven mellan jacka och byxa. Och sen satte de tillbaks selen igen hårt.

Malin: Varför tejpar ni så här för?
Calle: Du ska känna dig instängd i ditt läder.
Alex: Det ända som inte kommer vara svart är den här.

Och han höll upp en Röd gummi ballgag med svarta läder remmar. Då såg hon Tobbe komma med en svart läder huva som han drog över hennes huvud. Hon upptäckte att det bara var hål för näsborrar och mun i huvan. Tobbe drog huvans snören och hon kände huvan sitta tajt runt hela hennes huvud, snörena knöts ihop i hennes nacke. Drag kedjan på hennes jacka drogs ner lite och hennes hår stoppades innanför jackan. Och kedjan drogs upp hela vägen så att kragen på jackan veks upp. Hon kände hur de tejpade även den skarven runt hennes hals. Sen spänndes ballgagen fast i hennes mun.

De lyfte upp henne och bar henne till hörnan brevid bardisken där de satte fast en rund trästav mot hennes rygg och ben med hjälp av selen och rep. Sen la de henne ner på mage på golvet och hon kände hur de satte fast rep i satven och sen hissades hon upp i luften.

Calle: Snart kommer de andra.

Malin tänkte vilka andra????Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: bondage-30

  • Publicerad Publicerad: 2009-07-15

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter