Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Filmvisning del1

Malin hade kommit hem efter natten med Calle och hans kompisar, hon klädde av sig och tvättade sig och gick till sängs. Hon vaknade sent på lördags eftermidagen. Hon ringde Lina för att höra om hon viste vad en filmvisning innebar, men Lina kunde inte avslöja något. De satt och pratade ett tag, och då fick Malin ett sms och de la på. Det var från Calle och det löd: DU SKA VARA KLAR KL 19.00 KLÄDSEL SVART LÄDER ÖVER HELA DIN KROPP. Malin tittade på klockan som var sex nu. Hon ställde sig i duschen. När hon kom ut igen hade hon fått ett sms till: DU BEHÖVER INTE SMINKA DIG DET ÄR INGEN SOM KOMMER SE DET ÄNDÅ! Vad skulle det betyda undrade hon. Hon rotade i sina klädskåp efter kläder. Ett par trosor och en bh i svart läder, och sen ett par svarta tajta skinn byxor, sen fick det bli vanliga svarta strumpor. Hon tänkte på vad hon skulle ha för skor. Hon hade ju ett par hel svarta läder Converse och sen ett par läder stövlar. Hon skickade ett sms till Calle: Kommer ni att binda och tvinga mig att hoppa bunden igen? Det blir svårt i mina skinn stövlar. Hon fick snabbt svar: TA STÖVLARNA SLYNA!

Malin tog på sig stövlarna och ställde sina fötter ihop och kände att hennes ballans inte var den bästa i de skorna. Men det var väll bara att lyda. Hon tog sen fram ett litet svart läderband som hon knöt runt sitt hår i nacken så att hon hade en hästsvans. Och sen tog hon på sig sin tajta skinn jacka, hon såg sig själv i hallspegeln och tänkte nu var hela hennes kropp täckt med svart läder. Då kom hon på att på hatthyllan låg hennes tunna svarta skinn handskar, som hon tog på sig. Hon såg att klockan var fem i sju. Hon gick ut på balkongen och tog en cigarett, vid sju kom ett sms från Calle: GÅ NER TILL DIN GAMLA SKOLA OCH STÄLL DIG VID VAKTMÄSTARENS GARAGE. SLYNA!!!

Malin gick genom lägenheten och drog upp dragkedjan på sin jacka så att ingen granne skulle se att hon bara hade bh där under. Hon gick ut och låste, gick sen ner till skolan och in bakom matsalen och gick förbi lastkajen och mot garaget. Hon fick se en Cheva Van stå parkerad framför garaget och hon tänkte att där kommer hon inte förbi. Hon tittade in i bilen när hon gick förbi, men ingen satt där inne. Hon kunde precis ta sig förbi bilen och fortsätta mot garageporten. Då hörde hon hur Chevan startades bakom henne, hon vände sig om och såg den backa mot henne. Nu fanns det ingen plats mellan bilen och husväggarna, hon var fast där mellan bilen och garaget.

Bakdörrarna på Vanen öppnades och ut klev Calle och hans två kompisar Tobbe och Alex. De tog tag i henne och drog in henne i bilen. De la henne på mage och höll hennes händer bakom hennes rygg. Hon såg en rulle svart bred eltejp som någon av dom tog och tejpade runt hennes högra handled. De tajpade över skarven mellan handske och jacka, och sen tejpede dom lika dant på vänster handled. Sen fick hon ett rött rep runt sina handleder som hon bakbands med hårt. Sen använde dom eltejpen igen för att tejpa skarven mellan byxa och stövel på båda benen, sen bands även fötterna ihop vid anklarna med ett kraftigt rött rep skit hårt. Sen fick hon ett rep runt fötteran precis framför klackarna på stövlarna, även det ett rött rep.

Sen tog de fram ett rött kraftigt rep som det var en massa knutar på och med en massa ögglor på. Det drog de mellan hennes lår och drog upp så att det var i skrevet på henne, framtill drog de repet upp och runt hennes nacke och sen ner igen mellan hennes ben. Hon kände en hand mot sina fasta läder klädda skinkor och en hand som höll i repen vid hennes rumpa, repen drogs åt och sen fästes i repet i hennes nacke. Sen drog de repena mellan de ögglor hon hade både fram och bak på sin överkropp, det drogs åt och knöts ihop bakom hennes rygg. Och så hade hon en rep sele på sin överkropp. Sen band de ett rött kraftigt rep runt hennes ben ovanför hennes knän.

Malin: Ska ni ta med mig till det där garaget igen och hänga upp mig i den här selen ni gjort runt min kropp?
Tobbe: HÅLL KÄFTEN DIN LILLA HORA!!!
Malin: Calle var det Tobbe och Alex som var med i natt?
Calle: HÖRDE DU INTE VAD HAN SA SLYNA? HÅLL KÄFTEN! DET FÅR DU VÄLL SE FÖRESTEN PÅ FILMEN.

Sen satte de fast en ballgag i hennes mun och en ögonbindel över hennes ögon och sen satte henne i en av stolarna och sen åkte de mot deras garage.

(Fortsättning kommer kanske)Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: bondage-30

  • Publicerad Publicerad: 2009-07-10

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter