Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Fia på stranden

Det var ett underbart väder, solen stod högt på himlen och sken starkt när Fia kom fram till badstranden. Den var kanske inte världens bästa. Den hade stenig strand, men man kunde bada om man ville.

Det duger i alla fall om man ska ligga på stranden och sola, tänkte Fia.

Det fanns små inbuktningar i strandlinjen som gjorde att man kunde ligga rätt enskilt och sola. Eller helt enkelt göra andra saker som man inte ville att andra skulle se, som att sola naken eller onanera. Fia hade provat båda, och ännu hade ingen obehörig kommit förbi i fel ögonblick. Det var få som kände till dessa plättar med sandstrand som låg relativt långt bort från själva badplatsen.

Fia gick nu mot en av dessa avskilda platser för att sola och kanske onanera om hon kände för det. Trots allt, hon skulle ta årets första dopp, vattnet hade blivit tillräckligt uppvärmt efter en miserabel vår. Hennes favoritplats var en avskild sandstrand på kanske tjugo meter som var omgiven av buskar på båda sidor med tät skog bakom, det var näst intill omöjligt för någon att tjuvkika eftersom det var så tät växlighet.

Väl framme efter en mödosam promenad bredde Fia ut sitt badlakan och bytte om till en läcker bikinitrosa som hon hade köpt förra sommaren. Den täckte inte speciellt mycket och gled smidigt in mellan hennes stjärthalvor på baksidan. Till sist tog hon på sig ett par svarta solglasögon och la sig ner på mage för att sola.

Efter knappt tio minuter såg Fia hur en tjej kom emot henne från andra sidan av sandstranden.

Hon är minst tio år äldre än jag, men med fin kropp, tänkte Fia. Så skulle jag vilja se ut om en tio-arton år också.

Den andra tjejen lade sig fem meter bort från Fia och bredde ut sitt badlakan. Till Fias förvåning verkade den andra tjejen inte alls ta någon notis om Fia utan klädde av helt ogenerat. Fia som låtsades sova såg hur den andra tjejen böjde sig framåt för att ta på sig sina bikinitrosor. Utan brådska stod hon framåtböjd och gav Fia en verkligt fin insyn mellan hennes ben och den rakade fittan innan hon äntligen tog på sig bikinitrosorna.

Den andra tjejen lade sig på rygg och började sola. Fia som fortfarande låg med huvudet vänt mot den andra tjejenldre än Fia såg hon fantastiskt bra ut.

Den läckerbiten skulle jag gärna vilja slicka fittan på, tänkte Fia.

Fia såg hur den andra tjejen reste sig upp efter en stund och letade efter sololjan hon hade i plastkassen bredvid sig. Tjejen tryckte ut en ordentlig klick med sololja på magen och med små rörelser smörjde hon först in benen, sedan magen och till sist brösten som blev alldeles glänsande av sololjan. Fia märkte att tjejen smörjde in brösten länge och ordentligt.

Hon njuter av det, tänkte Fia och tittade spänt på vad den andra tjejen skulle hitta på härnäst.

Hon behövde inte vänta länge. Ogenerat lät den andra tjejen en hand glida in innanför bikinitrosorna. I kanske en minut lät den andratjejen handen bearbeta fittan innan hon drog upp den ur trosan och fortsatte att sola som om inget hade hänt

Man kanske skulle spela med i leken och se hur mycket hon kunde hetsa den andra tjejen, tänkte Fia och log för sig själv. Kanske man skulle få smaka hennes fitta.

Fia hade aldrig slickat fitta, och hennes erfarenheter på tjejsex var minst sagt dåliga. Fia hade exprimenterat mycket med sina kompisar, men tjejsex var hon mycket oerfaren på. Hon hade testat en gång med sin kusin Malin. Det var hon som helt och hållet styrde leken. Först använde de fingrarna på varandra innan Malin ville att de skulle ligga i en 69:a och slicka varandras fittor. Fia ville inte, hon var ju trots allt bara arton då. Så istället onanerade debredvid varandra tills de fick varsin orgasm. Malin hade åkt hem nästa dag och det hade inte blivit några fler försök med tjejsex. Inte heller ville Fia testa med någon av sina klasskompisar e ftersom hon inte ville att ryktet skulle börja gå om att hon var lesbisk.

Men hon hade fantiserat mycket om tjejsex. Att slicka fitta och allt det där.

En rörelse i ögonvrån fick Fia att vakna upp ur sina funderingar. Den andra tjejen hade vänt sig om på rygg och låg med huvudet vänt mot Fia.

Nu eller aldrig, tänkte Fia och lät händerna långsamt glida ner till bikinitrosan som hon sakta tog av sig.

Fia visste att den andra tjejen tittade på när Fia förtjust förde bikinitrosorna till näsan och luktade på demden andra tjejen.

Plötsligt skymdes solen av en skugga och Fia tittade förvånat upp. Där stod den andra tjejen vid Fias fotände och log brett.

- Nej, fortsätt smek dig själv. Det är så härligt att se en vacker tjej som du onanera.

Fia återupptog onanerandet. Den andra tjejen bredde ut sitt badlakan bredvid Fias och tog av sig så att båda två var helt nakna.

- Jag kanske ska presentera mig? Jag heter Ingrid.

Ingrid lutade sig fram och sög in en av Fias bröstvårtor i munnen.

- Jag heter Fia, stönade Fia fram. Snälla, slicka mig! Jag är så kåt!

- Det gör jag så gärna. Nästa gång behöver du inte ens be mig.

Ingrid dök ner mellan Fias lår och började med en tungslickning som var otroligt skön. Mycket skönare än någon av de killar som hon hade varit ihop med. Ingrid visste precis var hon skulle slicka för att försätta Fia i sjunde himlen på nolltid. Fia tryckte Ingrids huvud mot fittan och juckade hennes ansikte med underlivet. Ingrid slickade febrilt och hennes ansikte var blött av fittsaft.

Fia tappade nästan andan när orgasmen kom. Hon vred sig som en metmask och utstötte gälla skrik medan våg efter våg av sköna njutningar sköljde över henne. När det hela var över dök Ingrids blöta ansikte upp mellan benen och hon sa entusiastiskt:

- Det finns inget som smakar bättre än en ung tjejs fittsafter, eller hur?

- Jag vet inte, det här är första gångenför mig. Första gången en tjej har slickat mig menar jag, sa Fia.

- Oj, då har du sannerligen missat mycket skönt här i livet. Jag har slickat fitta sedan jag var 18. Det var min brorsas flickvän som lärde mig att slicka fitta. Vi hade många sköna stunder tillsammans innan han gjorde slut med henne. Kom så går vi ner och doppar oss, jag vill ha dig både våt och kåt!

De båda nakna tjejerna följdes åt ner i vattnet som var lite kallt trots det varma vädret. Stående i midjehögtvatten förenades de i en het kyss. Fias tunga lekte vilt i Ingrids mun och hon fick skjuta Fia ifrån sig för att kunna hämta andan.

- Du må vara oerfaren med tjejer, men på kyssar är du expert! utbrast Ingrid förtjust. Nu doppar vi oss!
0cr


De båda tjejerna omfamnade varandra och än en gång tungkysste de varandra.

- Får jag slicka din fitta nu? undrade Fia. Jag är så kåt på din helrakade fitta.

- Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge vet du väl att det heter? Berätta för mig hur gärna du vill slicka mig, Fia.

- Jag är så kåt så att jag brinner upp. Jag vill känna din varma pulserande fitta mot mina läppar samtidigt som jag slickar dina blygdläppar och din klitoris. Jag skulle göra vad som helst för att få känna smaken av din fitta i min mun.

- Vad som helst?

- Ja, nästan, svarade Fia.

- Det får vi se. Kom så går vi upp på stranden igen. Jag vill smaka på din fitta igen.

Fia och Ingrid gick hand i hand upp ur vattnet och lade sig ner på respektive badlakan. Ingrid öppnade sin plastkasse och tog upp grov l”skuk.

- Jag är visst inte den enda som hade tänkt mig en skön stund på stranden, utbrast Fia när hon såg vad Ingrid plockade fram ur etuiet.

En stor l”skuk låg i Ingrids hand och glänste i det starka solskene t.

- St, ll dig p² alla fyra, Fia.

Fia gjorde som hon blev tillsagd och kände snart Ingridssmekande fingrar på blygdläpparna. Fingrarna blev ivrigare och en efter en gled fingrarna in i Fias våta fitta tills hon hade tre av dem djupt inne i fittan. Ingrid lutade sig framåt och viskade i Fias öra:

- Känns fingrarna sköna?

- De känns precis som en riktig kuk, stönade Fia till svar.

Nöjd med svaret drog Ingrid ut sina fingrar och sade befallande:

- Slicka mina fingrar rena. Jag vill att du ska känna hur gott din fitta smakar.

Ett efter ett sög Fia in Ingrids fingrar som hade varit i hennes fitta alldeles nyss. Det smackade ljudligt när Ingrid drog ut sina fingrar för att återigen begrava dem djupt i Fias kåta fitta.

- Nu tror jag du är tillräckligt kåt för att få slicka min fitta. Lägg dig på rygg, Fia.

Ingrid lade sig ovanpå Fia med fittan vänd mot Fias ansikte. Fia var inte sen att ta för sig av den syn som hon såg, Ingrids fitta bara några centimeter från hennes eget ansikte. Hon började gentillbaka medan hon intensivt lät tungan spela på klitoris. Ingrid kände hur Fias och hennes egen orgasm kom närmare och närmare. Hon sög hårt på Fias klitoris och kände hur Fia fick orgasm. Fia begravde ansiktet i Ingrids fitta och stack brutalt in en fingertopp i Ingrid anus samtidigt som Ingrid kom hon också. Fia kände hur fittsaft från Ingrids fitta rann nedför hennes ansikte. Hon kände hur Ingrids anus rytmiskt stängde och öppnade sig. Båda tjejerna skrek av njutning.

Ingrid låg kvar på Fia, oförmögen att röra sig efter den underbara orgasmen. Fia lapade i sig av Ingrids fittsafter så gott hon kunde.

Ingrid var den första som bröt tystnaden efter att de båda hade hämtat andan.

- Det här måste vi absolut göra om.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Nennis

  • Publicerad Publicerad: 2008-04-12

  • Kategori Kategori: Homo

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 4/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Lebb skrev

Lebb Tjejer Slickar Varandras Våta Kåta Fittor till Stora Orgasmer Kommer I Munnen! Inget Knullande Alls Bara Fittslickning På Klittorna Ger Orgasmer!!

Betyg: 5
Kåtis skrev

Kåta Tjejer på Stranden vill Slicka på Varandras Våta Fitta o Klitta tills Orgasmer Kommer i Munnen på Båda Kåta Tjejerna!

Betyg: 5

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter