Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Faster II


Efter resan till konserten i Stockholm med faster Linda, så tänkte jag ofta på trekanten vi pratade om. Jag lirkade lite med min pojkvän och frågade honom hur det var när han var med en äldre kvinna, och han talade om att han lärde sej en massa av henne. En annan gång skämtade jag om att vi skulle haft en tjej till i sängen, och han verkade inte ha något emot det.
- Men skulle du inte bli svartsjuk om jag rörde någon annan, frågade han.
- Nä, det tror jag inte, sa jag. Inte om jag var med. Fast om det var en riktigt snygg ung tjej så kanske.
- Det finns ingen snyggare än du, sa han och jag smälte.
- Vad gullig du är, sa jag.
- Men jag kanske skulle känna lite svartsjuka om du höll på med en snygg tjej, sa han, fast det skulle vara mycket upphetsande också.
- Ja ibland har jag tänkt på oss med en extra tjej, sa jag. Kanske vi kan prova någon gång.
Sedan gick det några dagar innan jag pratade med Linda på telefon och talade om att min pojkvän inte verkade ha något emot en trekant.
- Vill du vi ska överraska honom, frågade hon.
- Ja det tycker jag, sa jag. Men hur ska vi göra?
- Jag kan bjuda in några vänner på en liten fest och så bjuder jag er två också. Sedan kanske ni stannar kvar och hjälper till att plocka undan när dom andra gått. Så får vi se vad som händer.
- Ja det låter perfekt, sa jag. Då väntar jag på inbjudan. Hej då.
På onsdagen ringde hon och frågade om vi kunde komma på fredagskvällen.
Efter att jag kollat med Danne så ringde jag tillbaka och sa att vi kommer.

Danne kom och hämtade mej i bilen och vi hånglade lite innan vi åkte till faster Linda.
Vi var först där och Linda gav oss varsin kram när vi kom. Hon var klädd i en vit urringad blus och en svart, ganska kort kjol. Hon såg inte ut som en dag över 30.
- Så bra att ni är så tidiga, sa hon. Då kan ni hjälpa mej att duka.
- Det gör vi så gärna, sa Danne.
- Vad fin du är, sa jag.
- Tack, sa hon. Ni är också jättefina.
Jag var klädd i en svart löst hängande klänning som slutade en bit ovanför knäna, med ganska djup urringning. Under hade jag en svart tunn bh och svarta trosor. Danne hade tajta jeans och en snygg vit tröja.
- Vill ni ha ett glas vin så länge; frågade hon. Kan du öppna en flaska Danne?
- Javisst, sa han, men jag kör ju.
- Så synd, sa faster. Men vet ni vad? Jag har gott om plats här så ni kan sova över om ni vill.
- Ja det kan vi väl göra, sa jag.
- Ja varför inte, sa Danne och log.
Han öppnade en flaska och hällde upp åt oss, och vi drack några klunkar innan vi började duka. När jag gick till köket för att hämta bestick stod faster vid bänken och grejade med en paj. Då passade jag på att lägga armarna runt henne och kramade. Hon vände sej om och kramade mej hårt tillbaka just som Danne kom.
- Står ni här och kramas, sa han och skrattade.
- Vill du vara med, sa jag.
- Så klart, sa han och kom och la armarna om oss båda.
Sen kysste han mej mitt på munnen.
- Får inte lilla faster en puss också, frågade jag och fnissade.
- Jovisst, sa han och pussade henne snabbt.
- Det var en dålig puss, sa jag.
- Det är ok, sa Linda. Han vill väl inte pussa en gammal tant.
Då gav han henne en riktig kyss och jag märkte att tungorna möttes i öppna munnar.
- Wow, sa Linda. Det var en riktig kyss det.
Just då ringde det på dörren och hon skyndade sej att öppna, medan vi fortsatte duka.
Hon hade bjudit några från hennes jobb. Först kom ett par i 40-årsåldern, han var mager och lite skallig och hon var mullig och blond. Sen kom två yngre tjejer i 20-årsåldern. Den ena hette Emilia och henne hade jag träffat förut så vi började tala om när vi var på läger ihop. Hon var mörk och ganska vacker, slank med små bröst. Hennes kompis hette Lisbet och var kraftigare och hade ett härligt skratt. Sist kom en man i 50-årsåldern som Linda presenterade som sin chef. Han hette Lasse och var ganska stilig tyckte jag. Han var klädd i kostym och slips och allt. Paret hette förresten Peter och Majken.
Så småningom satte vi oss till bords. Jag hade Lasse på vänstersidan och Danne till höger och Linda satte sej på andra sidan om honom.
Ju mer vin som hälldes upp, ju högre blev stämningen. Varje gång Lisbet skrattade så gjorde jag det också för hennes skratt var så smittsamt. Och hennes stora bröst gungade häftigt när hon skrattade. Lars flörtade vilt med mej och jag spelade med, fast jag la ofta handen på Dannes lår och smekte lite och han lade sin hand på min.
När jag följde med Linda ut i köket för att hämta efterrätten sa jag till henne att tåflirta med Danne eller ta honom på låret. Ok sa hon och log.
När efterrätten var uppäten kände jag Lasses hand på mitt lår. Jag lät handen vara kvar och han började treva upp under klänningen. Samtidigt hade jag handen på Dannes lår och då kände jag Lindas hand på hans andra lår. När jag drog upp handen till hans skrev så kände jag att han hade ett präktigt stånd. Jag var jättekåt av situationen och kunde inte låta bli att spärra ut benen så Lasses hand kom längre upp under klänningen. Jag lade upp armarna på bordet och lutade mej framåt samtidigt. Kände att jag stötte mot Dannes ben också när jag spred ut mina ben och strax kände jag hans hand på mitt andra lår. Jag tänkte, bara dom inte stöter ihop där med händerna. Linda satt också som jag och jag undrade om hon hade Dannes andra hand på sitt lår. Jag vågade inte riskera att Danne skulle stöta på Lasses hand mellan mina ben, så jag ursäktade mej med att jag behövde uppsöka toaletten. När jag satt där så tänkte jag att jag kanske skulle lämna trosorna där och så blev det. Jag gömde dom bakom några handdukar.
Väl tillbaka var Lasses hand snart på mitt lår igen. Jag hade väldigt svårt att koncentrera mej på samtalet när jag kände handen smeka mina innanlår, och kunde knappt sitta still när Lasses stora hand var nästan framme vid mina fuktiga blygdläppar.
- Kan du hjälpa mej med kaffekopparna, sa Linda plötsligt.
- Javisst, sa jag och rättade till klänningen innan jag reste mej.
Ute i köket viskade jag att Lasse smekte mina ben under bordet.
- Någon smekte mitt lår också, viskade hon då.
- Jaha, jag trodde nästan det, sa jag. Danne var hård kände jag.
- Lasse är gräsänkling denna helgen så han passar väl på, sa Linda.
- Då kan han väl få känna lite till, sa jag och skrattade. Det är rätt upphetsande.
- Ja det är skönt att känna din pojkväns hand också, sa hon. Bara du inte blir sotis.
- Ingen fara, sa jag, inte på dej.
När vi satte oss igen så drog jag upp kjolen lite extra och flyttade in stolen så jag satt nära bordet. Danne var inne i en diskussion med Peter och Majken om fotbolls-EM som just höll på. Jag tryckte vänstra benet mot Lasses och snart kände jag hans hand på mitt knä. Sakta förde han handen uppåt på mitt lår medan han drack kaffe med vänsterhanden.
- Vad tyckte du om melodifestivalen, frågade jag honom.
- Den var väl inget vidare, tyckte han.
Vi diskuterade en del bidrag samtidigt som han blev allt djärvare med handen. Jag var så kåt, men jag motstod frestelsen att hjälpa honom på traven. Till sist kände jag hans fingrar mot fittan och jag kunde inte låta bli att röra på underlivet. Jag fuktade läpparna och log mot honom när han drog ett finger över springan. Sen kände jag fingret slinka in emellan blygdläpparna och jag ryckte till och gav ifrån mej ett svagt ljud när han rörde vid klitoris. Jag låtsade hosta och böjde mej fram och hällde upp lite vin i mitt glas.
- Ska jag sätta på lite musik, hörde jag Linda fråga.
Dom andra tyckte det var en bra ide, så hon satte på en cd med discomusik. Då gick Emilia och Lisbeth upp på golvet och började dansa. Lasse drog bort sin hand när Danne frågade mej om vi skulle dansa också. Jag följde med och sen kom Linda också. Jag vinkade upp Lasse och han kom lite motvilligt. Bara paret satt kvar och tittade på. Då gick jag fram och drog upp Peter och Danne tog tag i Majken så nu stod vi och dansade för fullt allihop. Lasse såg till att vara nära mej och jag kände hans hand på rumpan ibland och jag såg att han stirrade ner i min urringning. Jag drog mej mot Emilia och när det kom en lugn låt så dansade vi tryckare. Hon hade en skön kropp, och jag kände hennes bröst gnida mot mina så vårtorna blev hårda. Danne dansade tryckare med Linda och Lisbeth hade tagit tag i Lasse och tryckte sej mot honom. Efter ett tag blev först paret trötta och sen gick Lasse och satte sej. När skivan var slut så gick vi alla tillbaka till bordet.
- Hur gammal är du då, frågade Lasse när jag satt mej.
- Jag är 16, sa jag.
- Oj då, är du så ung, jag trodde du var äldre. Går du i gymnasiet då?
- Ja jag går barn o fritid, sa jag.
- Jaha, då gillar du barn förstår jag, sa han medan han tittade på mina lår där vi satt vända mot varandra.
- Jag älskar barn, sa jag, medan jag ändrade läge så kjolen gled upp en bit.
- Då kanske jag kan anlita dej som barnvakt någon gång, frågade han.
- Javisst, betalar du bra så, sa jag och log.
- Det ska vi nog komma överens om, sa han. Kan jag få ditt telefonnummer?
Han räckte mej en penna och ett papper, och något flög i mej, så jag låtsades tappa pennan samtidigt som jag spred ut benen. Han kröp genast ner och letade efter pennan och det pirrade i mej när jag såg att han stirrade in under kjolen på min nakna fitta. Till sist kom han upp och gav mej pennan samtidigt som han försökte dölja sitt stånd. Jag tittade på hans skrev och log mot honom.
- Är det någon som vill ha något mer att dricka, undrade Linda.
- Nä inte för oss, sa Peter, vi ska dra oss hemåt nu.
- Kan vi dela taxi, undrade Lisbeth.
- Javisst, ska du också hem Lasse, frågade Peter.
- Ja det är väl bäst, sa han och tittade på mej.
- Nilla och Danne har lovat stanna och hjälpa till med disken, sa Linda.
Sen var det bara vi tre kvar.
- Vi plockar bara ut disken i köket, sen får den stå tills i morgon, sa Linda.
Jag passade på att smyga ut på toaletten och dra på mej trosorna.
När vi burit ut allt tog Danne mej om midjan och drog mej intill sej, och smög upp händerna under klänningen och kramade min rumpa.
- Vad söta ni är, sa Linda när hon fick se oss.
- Kom, sa jag.
Hon gick fram till oss och kramade oss båda. Då vände jag mej mot henne och gav henne en kyss och våra tungor möttes.
- Mm, så gott, sa hon. Kan jag få en sådan av dej också Danne?
- Så klart, sa han och kysste henne länge.
Samtidigt tog jag hans hand och lade den på Lindas ena bröst, och han kramade det ivrigt. Jag började knäppa upp knapparna i hennes blus så han kunde komma in med handen och smeka utanpå hennes vita spets-bh. Nu hade jag knäppt upp hela blusen och drog upp den ur kjollinningen, sen gick jag bakom henne och smekte henne upp på ryggen tills jag kom till
bh-knäppet. När jag fått upp det, märkte Danne det genast och drog upp behån över brösten så dom var blottade. Hennes vårtor stod rakt ut och hon suckade när Danne smekte dom. Såg att hon hade tagit in sin hand under hans tröja och smekte honom över ryggen, så jag tog tag i hans tröja och drog den över huvudet. Han lyfte på armarna så jag fick av den. Nu smekte jag honom över magen och sedan kramade jag hans stånd genom byxan. Linda hade ena handen ledig så jag tog den och lade den på hans stånd och hon började smeka den utanpå byxan. Jag kände mej som en dirigent där jag hjälpte dom att bli kåtare och kåtare, men nu vände dom sej mot mej och Danne drog av min klänning medan Linda knäppte upp min bh och plötsligt stod jag i bara trosor. Jag blundade och njöt när jag kände deras händer på min kropp och båda kysste mej på axlarna och halsen.
- Kom så går vi in i sovrummet, sa Linda.
Men innan vi gick såg jag att en tub med chokladsås stod kvar på diskbänken så jag tog den med mej. Hon hade en bred dubbelsäng och hon undrade om vi kunde sova där alla tre.
Vi samtyckte genast och Danne hjälpte Linda av med blusen. Under tiden smög jag chokladsåsen under en kudde. Sen gick jag bakom Danne och slog armarna runt hans midja och pressade händerna mot hans stånd. Jag lossade på livremmen och knäppte upp hans byxor och drog ner dom, och han lyfte på benen så jag fick av dom. Samtidigt höll han på med att lossa Lindas kjol men han fumlade så hon fick hjälpa till och den föll till golvet.
Nu gick jag bakom Linda och smekte henne över magen neråt och när jag kom till trosorna började jag sakta dra dom neråt medan Danne intresserat tittade på. När dom trillat ner på golvet trampade hon ur dom och lade sej på knä framför Danne. Hon smekte kuken utanpå kalsongerna innan hon drog dom neråt så kuken poppade ut mitt framför ansikte på henne. Hon kysste ollonet och runkade sakta, innan hon reste sej och bad honom lägga sej på sängen. Jag drog av mej trosorna och Linda och jag lade oss på varsin sida om honom. Jag kysste honom på munnen medan Linda smekte hans pung och kuk. Nu stack jag in handen under kudden och tog fram chokladsåsen, och skruvade av hatten. Sen sprutade jag på lite på hans ollon, och han ryckte till.
- Det är bara choklad, sa jag och flinade.
Sen böjde jag mej fram och slickade i mej medan Linda höll om skaftet.
- Vill du också ha, frågade jag henne.
- Så klart sa, hon och slök ollonet så fort jag sprutat på.
Danne stönade högt när hon sög in halva kuken, och jag sprutade lite choklad på pungen och började slicka och suga. Linda arbetade hårt på kuken med både hand och mun och snart började han rossla och sen skrek han till när det gick för honom. Han sprutade hennes mun full så det rann nerför skaftet och hon svalde allt. Jag slickade i mej det som blev över.
- Hihi, ännu mera efterrätt, sa Linda.
- Jag såg att hon hade sperma på läpparna så jag slickade dom rena, sedan kysstes vi över Danne som började återfå normal andning.
- Wow, sa han, vad härligt det var.
Han hade sina händer nu på våra rumpor och kramade skinkorna och jag såg att hans kuk redan börjat resa sej igen.
- Vill du ha mera choklad, frågade jag Linda.
- Så klart, sa hon.
Då tog jag tuben och spritsade choklad på mina bröstvårtor och lade mej på rygg.
- Får jag låna den, sa Danne och sträckte sej efter tuben.
Medan Linda slickade mina vårtor så kröp han ner och spritsade choklad från naveln och ner på fittan, sen började han slicka. Jag njöt av att känna deras tungor och Dannes underbara tunga for fram och tillbaka mellan blygdläpparna. Nu kröp Linda också ner medan hon kysste mej över magen. Hon hämtade två kuddar och sa till mej att lyfta på rumpan medan hon puttade under dom så jag låg med fittan i vädret.
- Ge henne lite kuk nu, Danne, sa hon.
Han ställde sej på knä och Linda tog tag i kuken och riktade in den innan han tryckte in den sakta och började knulla mej. Samtidigt smekte hon min klitoris med fingrarna först men sen lyckades hon komma dit med tungan. Ibland slickade hon på kuken när han var på väg ut.
Jag kände att jag snart skulle explodera efter att varit störtkåt hela kvällen, och började darra i hela kroppen. Till slut skrek jag ut min underbara orgasm och jag nästan svimmade. Efter att jag kommit till sans igen så hörde jag Danne ropa till och spruta i mej. Han drog ut kuken och föll ihop jämte mej. Vi låg så en lång stund.
- Var det skönt älskling, frågade han.
- Underbart, suckade jag. Men nu vill nog lilla faster ha lite skönt också.
Hon låg på rygg jämte mej och smekte sej själv mellan benen. Så jag letade upp chokladtuben och spritsade choklad på brösten och neråt och tryckte in stor kladd mellan blygdläpparna.
Sen började vi slicka, jag på brösten och Danne begravde ansiktet mellan hennes ben. Hon stönade och mumlade något om kuk.
- Orkar du mer, Danne, frågade jag.
- Jadå, sa han och visade upp ett präktigt stånd.
När Linda såg det så vände hon på sej och ställde sej på knä med rumpan i vädret och bad att bli knullad. Danne tog tag i höfterna på henne och tryckte till och kuken for i botten med ett plask. Jag kröp under och fingrade på deras kön och Linda stönade högt.
- Kan du inte testa baken, Danne, viskade hon.
Han var inte sen att göra som hon ville utan han drog ut kuken och flyttade den några cm, och den började försvinna in i hennes bak. Jag såg chokladtuben jämte mej och fick en ide, så jag tog den och tryckte in den i hennes fitta. Linda gnydde mer och mer medan Danne knullade i baken och jag i fittan samtidigt som jag med andra handen smekte hennes klitoris.
- Åååååååhhh, skrek hon när hon kom, och spasmer gick genom hennes kropp.
Danne pumpade på och kom strax efter med ett högt stön. Han drog ur och slängde sej på sängen jämte mej och pustade. Jag drog ut tuben ur hennes fitta och hon sjönk ihop på andra sidan om mej.
- Gud så gott det var, sa hon.
Sen böjde hon sej över mej och kysste mej, och sen Danne.
- Nu tror jag vi kryper under täcket och sover lite, sa hon. Jag kommer att sova gott nu.
Jag mådde bra där jag låg i mitten med Dannes hand på mitt ena bröst och med Lindas hand på min mage. Och så somnade jag.
På morgonen vaknade jag i samma ställning och kände att jag behövde gå på toaletten, så jag smög upp och kissade. När jag kom tillbaka så hade Linda krupit närmare Danne så jag fick lägga mej på utsidan om henne. När hon märkte det så vände hon sej om och lade armen om min midja och viskade god morgon.
- God morgon, viskade jag tillbaka.
- Gomorron, hördes det från Danne.
- Väckte jag er, frågade jag.
- Jag har varit vaken en stund, sa Linda
- Men mej väckte du, sa Danne. Men det gjorde inget.
Han kröp närmare Linda så dom låg sked, och så lade han armen om oss båda. Vi låg tysta så en stund.
- Oj, det är nåt som rör sej, sa Linda och ruskade på rumpan.
Danne skrattade lite generat.
- Det brukar det göra när han kommer för nära, sa jag.
- Vad lycklig du är som har en sån kille, sa hon.
- Ja han är inte så dum, sa jag.
Nu stack jag ner handen mellan Lindas lår och fick tag i Dannes kuk och drog fram den mellan låren så ollonet syntes vid Lindas lilla tofs. Jag tryckte kuken hårt mot fittan medan han började jucka.
- Mmmm, lät hon och rörde underlivet fram och tillbaka.
Kände att kuken blev våt av hennes safter och när han drog tillbaka tryckte jag ollonet mot hålet så den gled in. Danne stönade till och började knulla henne.
- Vänd på dej Nilla, sa Linda
Så jag vände mej så att min fitta hamnade framför hennes ansikte och hon började slicka. Jag njöt av att ligga och se kuken glida in och ut i hennes fitta mitt framför ögonen samtidigt som jag kände hennes tunga fladdra över min klitoris. Jag sträckte fram handen och kände på deras hala kön, masserade klitoris lite, innan jag tryckte in ett finger jämte kuken. Sen tryckte jag dit ett finger till och till sist ett tredje. Det var tydligen skönt för dom båda för dom stönade högre och högre och snart skrek Danne till och sprutade om och om igen.
Då masserade jag hennes klitoris tills hon också kom med ett högt stön efter att hennes kropp böjts i båge. Hon andades häftigt rakt in i min fitta. Jag var inte riktigt på gång ännu och jag fick vänta medan hon pustade ut, men sen fortsatte hon slicka. Danne kröp runt för att hjälpa till. Han stack in ett finger och körde det in och ut, och sedan ett finger till. Nu kände jag orgasmen närma sej med expressfart, och jag gnällde högt medan jag darrade i hela kroppen.
Plötsligt blixtrade det till när det gick för mej och jag snyftade högt.
- Lilla gumman, sa Linda. Vilka orgasmer du får.
- Vad ni är underbara, sa jag och nästan grät.
Sen låg vi tysta och pustade ut.
- Ska vi tala om för Danne vad vi gjorde i Stockholm, sa jag och fnittrade.
- Ja nu har du ju redan avslöjat att vi gjorde nåt, sa Linda
- Ja tala om det, sa Danne nyfiket.
Så vi talade om att vi hade haft sex på motellet när vi sov över och att vi talat om att överraska honom.
- Ja det var ju en härlig överraskning, sa han när vi var klara.
- För min del kan vi gärna göra om det, sa Linda.
- Gärna för mej, men du vill väl inte Danne sa jag och fnittrade.
- Så klart jag vill vara med två så vackra kvinnor, sa han.
- Gå ni och duscha nu så fixar jag lite frukost, sa Linda och tog på sej en morgonrock.
Danne och jag duschade tillsammans och han fick förstås stånd igen. Men jag sa att det får räcka med sex nu på en stund.
Sen åt vi frukost och jag hade god aptit fastän jag druckit så mycket vin kvällen innan.
- Nu kan du duscha medan vi diskar, sa Danne.
- Så gulliga ni är, sa hon. Tack.
Vi hann diska det mesta medan hon duschade och klädde sej.
- Drack du mycket eller tror du vi kan åka nu, frågade jag Danne.
- Nä jag tog det lugnt, bara två glas tror jag, så det är ingen fara.
Så vi tog farväl med pussar och kramar och lovade att göra om det någon gång.

SlutRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: pnila

  • Publicerad Publicerad: 2008-08-25

  • Kategori Kategori: Gruppsex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (4 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Per skrev

Härlig sex
Så skönt
Hjälper gärna till " )

Betyg: 5

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter