Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Faster


En dag ringde min faster och undrade om jag ville följa med till Stockholm på en konsert som hon hade två biljetter till. Hennes dotter som skulle ha följt med hade fått förhinder. Jag tackade genast ja, inte varje dag man får ett sådant erbjudande.
Fredagen vi skulle åka fick jag ta ledigt från skolan efter lunch, eftersom det var lång väg att köra. Och så tänkte vi besöka några andra platser i staden när vi ändå var där.
Jag skyndade mej hem, duschade och klädde om så jag var klar lagom tills Lina kom och hämtade mej med sin bil.
Man kan inte tro att hon fyllt 45 och har 3 barn för hon ser så ungdomlig ut. Slank figur och ett vackert ansikte. Jag har alltid kommit bra överens med henne och hon verkar gilla mej.
Halvvägs till Stockholm stannade vi på en rastplats och Lina dukade upp mackor och frukt som hon hade med sej.
Efter en stund stannade en bil och två sexiga tjejer steg ur och satte sej vid bordet bredvid. Jag satt med ryggen mot dem men när jag såg min faster titta mot dom då och då så vände jag mej om och kollade in dom. Den ena var blond och kurvig och den andra var lite mörkare och slank med små bröst.
- Vilken tycker du är snyggast, frågade jag.
- Jag tycker den mörka är vackrast, sa hon. Du då?
- Det tycker jag också, sa jag. Jag tycker inte det är så snyggt med stora bomber.
- Nä det har du rätt i, och dom kommer att hänga ner på magen om 10-20 år.
- Men mina är lite för små, sa jag.
- Nej då, dom är lagom. Och lite till kanske dom växer. Mina var som dina när jag var 15.
- Jag tycker dina är fina, sa jag.
- Har du sett dom, frågade hon.
- När vi var och badade en gång så solade vi ju toppless, sa jag.
- Ja just det, det var då jag såg dina också. Gillar du att titta på tjejer, frågade hon.
- Ja, jag tycker tjejer är vackra, sa jag. En del i alla fall.
- Det tycker jag också. Ska vi åka vidare, sa hon, och plockade ihop grejorna.

När vi kom till Stockholm så körde hon förbi där konserten skulle vara, sedan letade hon upp en parkering i närheten. Sedan tog vi en buss till Skansen där vi strosade omkring några timmar. Där kom vi på två tjejer som stod och hånglade i en gammal lada. De kysstes och den ena hade dragit upp den andres kjol och kramade skinkorna så hela rumpan syntes.
- Förlåt, sa Lina och vi gick ut igen.
- Det såg mysigt ut, sa jag.
- Jo fast en del tycker nog det är sjukt, sa hon.
- Inte jag i alla fall, sa jag. Kan vi inte smygkika lite till?
- Nä det är bäst vi låter dom vara i fred, sa hon och skrattade.

I god tid innan konserten var vi vid entrén, så vi fick bra platser mitt framför scenen.
- Bäst jag håller om dej så vi inte kommer från varandra, sa hon och ställde sej bakom mej och lade armarna runt min midja.
- Ja, det känns tryggt, sa jag.
När dom började spela så kunde jag inte stå stilla utan hoppade lite i takt med musiken. Hon dansade också och jag kände hennes händer fara omkring över min mage och ibland snuddade vid mina bröst. Jag började bli kåt av det och när det kom en lugn låt så tog jag tag i hennes händer och drog henne närmare så ena handen hamnade precis under mitt ena bröst. Då kände jag hennes fingrar börja röra sej upp på bröstet. Min jacka skylde våra händer så ingen kunde se något. Jag ryste när fingrarna nådde bröstvårtan som blivit alldeles styv. Våra underliv gungade i takt med musiken, och vi stod så tätt tillsammans så vi var som hopsmälta. Men så tog låten slut och förtrollningen var bruten och vi började hoppa igen till en snabb låt.
Nästa lugna låt knäppte jag upp en knapp i min skjortblus och ledde in hennes hand och hon smekte magen uppåt och kramade brösten utanpå min tunna bh. Jag kände att jag blev våt av kåthet i fittan.
Men snart var konserten slut och vi vandrade hand i hand i trängseln bort mot bilparkeringen.
- Jag vet inte om jag orkar köra ända hem i natt, sa faster när konserten var slut och vi gick mot parkeringen. Ska vi stanna och sova på nåt motell på hemvägen, frågade hon.
- Ja det kan vi väl, vi får väl ringa hem först bara.
- Jag ringer med en gång och säger att vi kommer under dagen i morgon, sa hon.
Jag hörde hon pratade med min mamma och sen med sin dotter. Sen gav vi oss av söderut.
När vi kört en timme så såg vi ett nattöppet motell så hon svängde av och frågade efter lediga rum. Där fanns ett dubbelrum så vi tog det, men innan vi gick dit så åt vi lite mat i serveringen. Mätta, trötta, och jag var också lite förväntansfull, gick vi till rummet. Men innan köpte vi en tandborste i en automat.
- Vi kan väl använda samma, frågade hon.
- Jadå, sa jag.
När vi kom till rummet hängde jag av mej jackan och slängde mej på den stora dubbelsängen.
Jag tittade på faster när hon klädde av sej allt utom trosorna, och blev mer och mer pirrig. Sen gick hon på toaletten och under tiden kunde jag inte låta bli att smeka mej själv utanpå kläderna. Jag stack in handen under blusen och kramade mina bröst och masserade fittan genom byxorna.
När hon kom ut reste jag mej hastigt och hon log mot mej och daskade till mej på stjärten.
- Din tur, sa hon.
Jag kissade och borstade tänderna lite snabbt och var snart tillbaka.
- Vad snabb du var då, sa hon, och tittade på mej när jag klädde av mej. Jag behöll också trosorna på, och kröp ner jämte henne.
- God natt lilla gumman, sa hon och släckte lampan.
- God natt, sa jag, och kröp så nära henne jag vågade.
Plötsligt kände jag hennes fot och automatiskt började våra fötter kela med varandra. Jag vände mej mot henne och våra händer fann varandra. Våra fingrar flätades ihop och började gå på upptäcktsfärd. Följde armarna upp på ryggen och halsen och ner längst ryggraden, det på rumpan och upp igen. Hennes hand var så mjuk, och jag kröp ännu närmare så jag kände hennes kropp mot min. Nu kysste hon min axel och nacke och vidare upp på örat och kinden.
Jag vände min mun mot hennes och våra läppar möttes. Först lite lätt men snart mera passionerat, och våra tungor lekte. Jag vände mej på rygg och hon kom över mej utan att släppa läppkontakten. Hon lade sej mellan mina utspridda ben och trycket sitt underliv mot mitt. Efter en stund slutade hon kyssas och reste sej upp på armarna och gnuggade sin fitta mot min. Jag rörde mitt underliv i takt med hennes och vi båda började andas häftigare. Samtidigt kom jag nu åt att smeka hennes bröst, och hennes stora bröstvårtor blev hårda. Jag lyckade resa huvudet och kom åt att suga och slicka lite på dom.
- Mmmm, lät hon, och började hasa sej neråt.
Hon kysste och slickade mina bröst först men sen kysste hon magen neråt och till sist på fittan utanpå trosorna.
- Får jag ta av dom, frågade hon.
- Jaaa, sa jag med lite darr på rösten.
Då drog hon sakta av mej trosorna och började fingra på fittan. Masserade blygdläpparna och lät ett finger glida in emellan. All kåthet jag känt under hela kvällen gjorde att jag var så otroligt våt så jag kände hur det rann ner mellan skinkorna. Nu tog hon båda tummarna och höll isär blygdläpparna och började slicka över klitoris. Jag började darra och stöna för det var så underbart skönt, och när hon tryckte tungan djupt i mitt hål så lyfte jag underlivet och tryckte fittan mot hennes ansikte. När hon sög in klitoris i munnen så tappade jag kontrollen över mej själv och skrek när orgasmen kom i vågor.
När jag kom till sans igen så låg hon jämte mej med handen på min mage.
- Var det skönt, frågade hon.
- Det var nog det skönaste jag varit med om, sa jag.
- Så bra då, sa hon. Ska vi sova nu?
- Nej, sa jag, inte än.
Och så välte jag över henne på rygg, och kysste hennes bröst samtidigt som jag smekte hennes mage neråt med handen. Kupade handen över hennes fitta och masserade lätt.
- Mmm, lät hon.
Då stoppade jag in handen under trosorna och kände på hennes våta fitta, och ett finger slank in mellan läpparna. Jag drog mej neråt medan jag kysste hennes mage, och sedan drog jag av henne trosorna. Hon hade en liten triangel med hår på venusberget, men annars var hon rakad och len på resten av fittan. Jag lät tungan glida över blygdläpparna och in emellan där jag kände klitoris som var stor och hård som en ärta. Faster suckade djupt och rörde underlivet mot min mun. Nu avbröt jag och hasade ner lite och tittade in i hennes fitta medan jag tryckte in ett finger.
- Åh ja, viskade hon.
Där var så rymligt i hennes hål så jag tryckte in ett finger till och körde dom ut och in. Men hon var inte nöjd med det utan hon tog min hand och tryckte ihop alla mina fingrar och tryckte handen mot hålet. Jag tänkte, det går aldrig att få in alla fingrarna, men hon tog om min handled och lite i taget trycktes hela min hand in i fittan. Jag stirrade fascinerat när handen försvann och jag kände hur fittmusklerna kramade den inne i det varma fuktiga. Hon rörde underlivet mer och mer medan jag rörde på handen i henne och hennes stönanden blev högre och högre. När hon började darra förstod jag att det var nära, så jag böjde mej fram och lät tungan rotera runt klitoris, och snart kände jag hur det gick kramper genom hennes kropp och hon kom med ett lite skrik. Fittmusklerna kramade min hand gång på gång och sedan sjönk hon ihop och bara hennes häftiga andetag hördes.
Efter en stund drog jag sakta ut handen och kröp upp jämte henne.
- Lilla gumman, vad härligt det var, sa hon. Din hand är kladdig, vill du gå och tvätta dej?
- Jag kan slicka av den, sa jag och skrattade.
- Jag hjälper till, sa hon, och vi slickade hela handen tillsammans.
- Egentligen skulle jag duscha, men jag orkar inte nu, sa hon. Ska vi duscha i morgon istället?
- Ja jag är också trött nu.
Så vi slöt ögonen och somnade. Men innan jag somnat tänkte jag på handen inne i hennes fitta.
- Trodde aldrig att handen skulle gå in, sa jag innan jag somnade.
- Tyst nu och sov, sa faster och skrattade.

Vi vaknade långt fram på förmiddagen och jag gick till duschen.
- Får jag komma in också, frågade faster.
- Javisst, sa jag.
Hon kom in och vi började tvåla in varandra och jag blev förstås skitkåt igen. Vi blev hala som fiskar där vi gned kropparna mot varandra. Vi var nästan lika långa så våra bröst passade och vårtorna blev styva när dom stötte mot varandra. Tog tag i varandras skinkor och tryckte våra underliv mot varandra.
- Har du provat vattenmassage, frågade hon.
- Nej det har jag inte, sa jag, men jag vill gärna prova.
- Håll isär blygdläpparna då, sa hon och riktade strålen mot min fitta.
- Säg till när det är skönast, sa hon medan hon reglerade trycket.
- Ohh nu är det jätteskönt, sa jag när jag kände att det killade som om någon masserade klitoris.
Det tog inte lång stund förrän jag kände orgasmen byggas upp. Plötsligt kände jag hennes finger trycka mot anus och sen kände jag fingret glida in. Det var så skönt så benen nästan vek sej när det gick för mej. Hon fångade upp mej i sin famn och höll om mej medan orgasmen ebbade ut.
- Wow, sa jag.
- Det var väl skönt, sa Linda och skrattade.
- Jätte, sa jag. Vill du också ha vattenmassage?
- Ja det vill jag, min lilla gullunge, sa hon.
Så hon höll isär sina stora blygdläppar medan jag riktade strålen mot klitoris.
- Mmm, jaaa, där, sa hon när jag testat en stund.
Jag såg på hennes ansikte hur hon njöt. Hon blundade och gjorde små grimaser och stönade lågt med stängd mun. Hennes stora bröstvårtor stod rakt ut så jag kunde inte motstå att ta den ena i munnen och suga lätt på den. Snart började hon skaka och flämta mer och mer och till slut såg jag att hon kom i en lika häftig orgasm som jag hade tidigare.
- Tack gumman, vilket härligt sätt att börja dagen.
- Hihi, fnissade jag.
- Nu går vi och äter frukost innan vi åker hemåt.
Vi rastade en gång på hemvägen och åt varsin glass, innan vi åkte vidare.
- Jag har lite dåligt samvete för att jag haft sex med dej, sa hon plötsligt.
- Nä, varför då, sa jag.
- Jo dels så är du ju så ung och så är vi nära släkt.
- Det gör väl inget, sa jag. Och ingen behöver få veta om det. Och jag vill gärna vara med dej igen.
- Du kan ju ta din pojkvän med dej nästa gång, sa hon och skrattade.
- Det kanske jag gör, sa jag, han vet att jag är bisexuell.
- Nä jag bara skojar, han skulle nog bli förskräckt.
- Det tror jag inte. Han har talat om för mej att han varit med en äldre tjej och att hon lärde honom mycket.
- Vet du jag har aldrig haft nån trekant så gammal jag är, men jag har ofta drömt om det. Min man var inte så fantasirik när det gällde sex och sen vi separerade så har jag inte hittat någon jag tänt på.
- Tänk om vi skulle överraska min pojkvän nån gång, sa jag. Vågar vi det?
- Jag vet inte, det kanske bara blir problem för er sen.
- Men jag ska testa lite, göra lite antydningar och se hur han reagerar.
- Ok men var försiktig. Jag blir pirrig av tanken, sa hon och skrattade. Att brorsans dotter kan göra mej sån.
- Visst är det spännande, sa jag.
Plötsligt var vi hemma och hon följde med in till mina föräldrar en stund.
Mina föräldrar var frågvisa och undrade om sovit gott. Linda sa att vi hade sovit fantastiskt medan hon tittade på mej och log.
När hon skulle åka hem kramade jag om henne och viskade..
- Hoppas du?
Hon nickade och blinkade med ena ögat och gick ut.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: pnila

  • Publicerad Publicerad: 2008-07-27

  • Kategori Kategori: Bisexuellt

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4,1/5 (10 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

flirre skrev

Kanon....

Betyg: 5
Kjell-Arne Nilsson skrev

Kanon där vill man vara med

Betyg: 5
Pierre skrev

Orealistisk

Betyg: 3

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter