Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Farfar

Ungefär en månad efter att jag passat King åt farmor och farfar så blev farmor sjuk och hamnade på lasarettet. Min mamma fick åka och hjälpa farfar ibland och sen hälsa på farmor så hon blev lite stressad.
- Kan inte du åka till farfar några dagar och hålla honom sällskap så jag får vila lite, undrade hon en dag.
- Jag vet inte, sa jag.
- Så kan ni åka och hälsa på farmor också, sa mamma.
- Ok då, några dagar kan jag väl stanna, sa jag.
- Så bra, sa mamma. Det går en buss i eftermiddag. Eller vill du åka i morgon istället?
- Nä jag kan åka i dag, sa jag.

Så när klockan var sex stod jag vid busstationen och väntade på bussen. Det var några till som skulle med, en gammal tant och en medelålders man. Jag såg hur mannen tittade på mej då och då där jag stod i min kortkorta kjol och urringade topp. När bussen kom så var den nästan full och den gamla damen tog den första lediga platsen. Längre bak fanns en två sitsar jämte varandra där jag satte mej vid fönstret.
- Får jag sitta här, sa mannen. Det finns visst inga andra sittplatser kvar.
- Javisst, sa jag.

Han berättade att han skulle hälsa på sin son som bodde i samma lilla stad som farfar. Efter att vi pratat en stund så blev det tyst och jag kände mej sömnig. Jag försökte hitta en ställning där jag kunde sova men inget var bra så jag suckade och satte mej igen.
- Du kan ligga ner här om du vill, sa mannen och klappade på sitt knä.
- Nä det är ok, sa jag.
Men han reste sej och tog sin jacka som låg på hatthyllan och rullade ihop den till en kudde som han lade i knäet.
- Så, sa han, prova om du kan sova där.
Vi hade ju flera timmars resa kvar och det började bli mörkt, så jag tänkte att jag gör väl det och lade mej ner på sidan i hans knä. Efter en stund så kände jag mej lite frusen för jag hade ju bara en tunn topp på mej och jag drog fram min jacka som jag hade i väskan på golvet. Mannen hjälpte mej att hölja den över mej och sedan kände jag att han lät handen ligga kvar vid min midja.
Jag somnade och sov gott tills jag vaknade av att mannens hand hade börjat röra sej ner på min mage. Jag låtsades fortsätta sova, men blev kåt av att känna hans fingrar oändligt sakta treva på mej. Jag förstod att han tagit in handen under min jacka för jag kände så väl värmen från hans hand. Sakta sakta förde han handen mot mina bröst men där var min arm i vägen så han kom inte längre. Han följde min arm neråt och upp igen men sen verkade det som han gav upp och lät den ligga still där.
Jag var nu så kåt så jag ville ha hans hand på mina bröst så jag lyfte sakta på armen och han förstod genast att jag var vaken och att jag ville att han skulle smeka mej. Han drog handen till mitt vänstra bröst och kände formen med fingertopparna och så fort han rörde vid vårtan så reagerade den och blev hård. Det var så upphetsande så det var inte klokt och jag kände hur jag blev vår i fittan. När han gick över till andra bröstet så var det lite trångt eftersom jag låg på den sidan så jag vände mej på rygg och samtidig tittade jag upp på hans ansikte.
Han satt bakåtlutade med huvudet och låtsades sova medan han nu smekte mitt andra bröst så skönt. Ibland stack han in fingrarna i min urringning och kände på min nakna hud. Men sen började han försiktigt dra upp min topp ur kjollinningen så jag lyfte på mej och hjälpte till att dra upp den en bit.
Nu förde han handen på min hud upp på min tunna bh, där han märkte att den var framknäppt och började pilla på låset. Han hade problem med det så jag puttade undan hans hand och öppnade på nolltid, sen drog jag bort min hand igen. Nu smekte han brösten så skönt och jag blev ännu kåtare. Min hand hade hamnat nära fittan och jag kunde inte låta bli att trycka fingrarna mot och massera lite. Jag vet inte om han såg det för nu for handen nerför magen och stannade upp vid kjollinningen. Där var för tajt för att han skulle komma in med handen så han fortsatte utanpå kjolen och tryckte fingrarna mot min fitta. Jag pep till av vällust och sen låtsades jag hosta och tittade mej omkring, men ingen såg åt vårt håll.
Såg att jackan rörde sej när han masserade fittan så jag höll upp den en bit med min hand samtidigt som han drog kjolen uppåt så han kom åt mina trosor. Han lirkade in handen under troskanten och snart kände jag fingrarna på fittan där han lät ett finger tränga in mellan blygdläpparna i det våta.
Trodde det skulle gå för mej när han började massera klitoris och jag rörde underlivet i takt med hans fingrar. Jag bet ihop för att inte stöna när plötsligt chauffören sa i högtalaren att vi var framme strax.
Han drog genast bort handen och jag blev så besviken. Jag var ju bara någon minut från en orgasm. Snabbt knäppte jag behån och stoppade in toppen. När jag reste mej och satte mej till rätta så satte jag handen mot hans skrev och kände en stor hård sak. Jag mötte mannens blick och han log mot mej när han stoppade sitt långfinger i munnen och sög.
Vi tog på våra jackor och när vi lämnat bussen så hejdade han mej en bit bort.
- Om du vill fortsätta någon gång så hör av dej, sa han och gav mej ett visitkort.
- Ok, sa jag och rodnade.
- Åker du nattbussen tillbaka, undrade han.
- Ja, i övermorgon, sa jag.
- Då ses vi kanske då, sa han.
- Ja det gör vi, sa jag. Hej då.
Jag tittade på kortet och såg att han hette Roger. Sen sprang jag iväg bort mot huset där farfar bodde.

- Hej gumman, sa farfar när jag ringde på.
- Hej farfar, sa jag och kramade honom.
Sen kom King rusande och buffade på mej så jag satte mej på huk och kelade med honom lite.
- Nu är du väl hungrig efter den långa resan, undrade farfar.
- Jo lite, sa jag.
Så vi gick ut i köket och åt en nattmacka för det var lite sent att äta middag. Jag berättade att jag legat och vilat hela vägen i bussen.
- Det är bäst vi lägger oss nu i alla fall om vi ska åka till lasarettet i morgon bitti, sa han.
- Ok, hur dags då, undrade jag.
- Halv nio går en buss, sa han. Ska vi bädda i andra rummet till dej, eller kan du sova i farmors säng?
- Jag sover i farmors säng, sa jag. Det är ju bara två nätter.

Jag gick och borstade tänderna och tog på mej nattlinne fast jag brukar sova naken annars. Sen kröp jag ner i dubbelsängen på farmors sida. Efter en stund kom farfar och lade sej i bara kalsongerna.
- Det är varmt här, sa han. Hoppas du kan sova.
- Ja puh vad varmt det var, sa jag.
- King har hittat ett hörn i hallen är det tydligen är lite svalare, sa farfar.
När han släckt så drog jag av nattlinnet och kastade det på golvet innan jag försökte sova. Men det var så varmt så jag bara snurrade och till sist sparkade jag av täcket. Sen hade jag tydligen somnat för när jag vaknade var det ljust i rummet och farfar var borta. Mitt täcke låg på golvet så jag låg där i bara trosorna. Jaha, tänkte jag, nu har farfar sett mej nästan naken.

Jag krängde på mej nattlinnet och gick ut i köket där farfar bryggde kaffe.
- God morgon min prinsessa, sa han. Vill du ha kaffe?
- God morgon, sa jag. Ja, om du har mjölk.
- Kunde du sova värmen, undrade han.
- Ja jag somnade till sist, sa jag.
- Jag tänkte lägga på dej täcket när jag steg upp, sa han, men då kanske jag väckt dej.
- Har du varit uppe länge, undrade jag.
- Ja någon timme, sa han. Men ät frukost nu för vi har inte så mycket tid på oss.

Efter frukosten tog jag på mej shorts och t-shirt och farfar tittade på mej.
- Fryser du inte med så lite kläder, undrade han.
- Nej då, jag tar med jackan också.
Så gick vi till busshållplatsen och snart var vi på väg till lasarettet. Vi satt och pratade med farmor flera timmar och hon var så glad att jag var med. Jag frågade farfar om vi kunde kolla några butiker innan vi åkte hem, och det hade han inget emot.
- Det är bäst ni går nu, sa farmor, så ni hinner titta på lite kläder till Nilla.
Hon tog upp sin portmonnä och gav mej två hundra att handla för. Sen tog vi farväl och gick till ett galleria i närheten.

Farfar följde mej tålmodigt in och ut ur butikerna och han föreslog kläder som han tyckte var snygga. Först hittade jag en klänning som han också gillade och när jag provade den och visade så sa han att jag såg ut som en prinsessa. Så han tog den och gick och betalade så jag hade fortfarande pengar att handla för. I nästa affär såg jag jättesnygga underkläder och jag bad farfar leta efter 70b. Han hittade flera snygga bh med tillhörande trosor och jag fastnade för ett vitt med spetsar, lite genomskinligt. Det var ganska dyrt men farfar betalade dom också och i nästa affär fastnade jag för ett snyggt linne som jag betalade själv.
Sen åt vi lunch innan det var dags att åka hem till King.
Jag erbjöd mej att gå en runda med hunden när vi kom hem, och vi gick en lång runda innan vi vände hemåt. När vi kom tillbaka hade farfar skrivit en lista på specerier som han gav mej.
- Kan du gå till närbutiken där borta och handla detta, frågade han.
- Javisst sa jag och sprang iväg.
- Vänta ropade han, här har du pengar.
- Ja det kanske kan va bra att ha, sa jag och skrattade.
- Vad roligt att ha dej här, sa farfar innan jag försvann ut.

Han hade skrivit upp pizza så jag köpte den sorten jag gillade och jag kom tillbaka så satte han in dom i ugnen.
- Vi kan väl äta framför tv-n, sa han och bar in glas och bestick.
- Jag ska ta en öl, sa han, vad vill du dricka?
- Jag kan ta öl också, sa jag.
- Men det är starköl, sa han.
- Jag har druckit det förr, sa jag.
- Jo jag förstår att ni dricker lite på fester, sa han. Och du börjar ju bli en ung kvinna.
Så jag fick också öl och det smakade gott i värmen. När vi ätit lutade vi oss tillbaka i soffan och flera gånger kom King och nosade mej i skrevet.
- Smäll till honom på nosen, sa farfar.
- Nej det vill jag inte, sa jag utan motade undan honom.
Rätt var det var när vi tittade på tv-programmet kom King tillbaka och slickade mej i skrevet.
- Fy King, röt farfar.
Jag kände ett sting av kåthet och kom ihåg vad King och jag gjort förut. Jag kunde inte förmå mej att köra bort honom men när han slickade igen tittade farfar undrande på mej så jag puttade undan hunden.
- Jag vill ta en dusch, sa jag.
- Det ligger badlakan i hyllan där inne, sa han.
Jag tog med dom nya underkläderna till badrummet och efter duschen så tog jag på mej dom och gick ut till farfar som hade tagit fram en öl till.
- Vad tycker du, undrade jag.
- Oj, så vackert, sa han.
Då gick jag fram till en spegel och såg att bröstvårtorna syntes genom tyget och att fittan skymtade genom trosorna. Oj vad jag började bli kåt. Inte värt jag låter King känna doften av min fitta, tänkte jag.
- Prova klänningen också, sa farfar.
Så jag gick till sovrummet där jag lagt kläderna och slängde först av behån innan jag drog på klänningen efter att jag tagit bort alla etiketter.
- Du ser ut som en fotomodell, sa farfar uppskattande när jag kom ut och poserade för honom.
- Tack, sa jag och snurrade runt så kjolen flög upp.

Sen satte jag mej jämte honom i soffan och vi tittade på ett program på tv. Efter ett tag så lutade jag mej mot honom och lade huvudet mot hans axel och han lade sin arm om mej och sin hand på min axel. Jag lyfte min högra hand och kramade hans hand där på axeln och han kramade tillbaka.
Jag hade ju inte haft tillfälle att onanera sen upplevelsen på bussen så nu var till och med kåt på farfar. Efter en stund gled jag ner en bit och samtidigt gled våra händer ner så dom hamnade på översidan av mitt vänstra bröst. Samtidigt la jag min hand utanpå hans och smekte dem med mina fingrar och snart kände jag hans fingrar röra sej lite. Varje gång jag strök hans hand neråt så följde den med några millimeter och efter ett tag kände jag hans fingerspetsar vid bröstvårtan. Den blev genast styv när jag kände fingra lätt röra sej över den och jag suckade förnöjt. Det var ju bara klänningens tunna tyg mellan hans hand och mitt bröst och jag fortsatte lirka hans hand neråt så snart hade han hela sin hand runt mitt lilla bröst och han kramade försiktigt. Kände hur jag blev våt i trosan av kåthet och jag tänkte att det var tur att inte King var i närheten.

- Nä nu är det nog läggdags, sa farfar när programmet var slut.
- Ok, sa jag, ska jag gå ut med King först?
- Ja vad snäll du är, sa han. Då går jag och gör mej i ordning under tiden.
Efter att hunden gjort sina behov gick vi in och jag borstade tänderna innan jag gick till sovrummet.
- Gick det bra, undrade farfar som låg och läste i en tidning.
- Jadå, sa jag och drog av mej klänningen och kröp snabbt ner under täcket.
Han lade från sej tidningen och la sej på sidan vänd mot mej och släckte lampan.
- Gonatt gumman, sa han.
- God natt farfar, sa jag.
- I kväll var det inte så varmt, sa jag efter en stund.
- Nej, jag har haft fönstret öppet hela dan sa han. Ska jag stänga?
- Det behövs inte, sa jag, jag kan värma mej hos dej.
Samtidigt lyfte jag på hans täcke och kröp intill honom och vände ryggen mot hans bröstkorg. Då drog han undan sin arm som hamnade emellan och lade handen på min axel.
- Ja du var lite kall, sa han och drog täcket över mej riktigt.
- Sov gott, sa han sen smekte han min kind.
- Jag är inte så sömnig, sa jag och tog hans hand och lade den på min mage.
Sen visade jag med min hand hur jag ville han skulle smeka. Men han stannade på magen så jag fick dra upp handen på mitt ena bröst och genast kände jag vårtan styvna under hans hand.
Mot min bak kände jag hur hans kuk började bli hård och han drog undan sitt underliv från min stjärt, men jag följde efter och tryckte rumpan mot hans kuk. Då verkade det som han gav efter och smekte mej intensivare på brösten och jag kände hur stor kuken växte mot min bak.
Hörde att han andades häftigt när jag drog hans hand ner på fittan och jag lyfte på högerbenet så han kom åt att trycka handen mot medan jag klämde fast den mellan mina lår. Det kändes så skönt när han rörde fingrarna över springan fast trosorna var emellan.
Jag är säker på att trosorna var genomblöta för jag var så fruktansvärt kåt.
Äntligen kände jag att han smög in handen under trosorna och snart kände jag ett finger glida emellan blygdläpparna och jag ryckte till när han drog den över klitoris. Snabbt krängde jag av trosorna och sedan trevade jag men min hand bakom ryggen efter hans kuk. Jag greppade om den och kände att den var väldigt grov, men jag hade haft en grov sak i mej förut så det skulle nog gå tänkte jag. Så jag började dra hans kalsonger neråt så jag fick fram kuken och den var så skön att hålla i och farfar stönade när jag runkade den samtidigt som han tryckte in ett finger i mej. Sen drog jag hans kuk in mellan benen på mej och tog tag i ollonet från framsidan och farfar tog bort sin hand så jag kunde trycka skaftet mot min genomblöta fitta.
- Lilla gumman, viskade farfar. Bäst vi slutar här.
- Nej, snälla, kved jag och tryckte ollonet mot hålet.
Nu kunde han inte stå emot utan tryckte till och den gled in en liten bit och jag kände hur det spände till. Jag lyfte benet upp i luften och satte foten bakom hans stjärt och hjälpte till att trycka den in bit för bit tills hela fittan var uppfylld och jag stönade högt när han började köra den ut och in. Samtidigt masserade han klitoris med ett finger så jag närmade mej orgasmen i högsta fart. Jag försökte hålla igen men det gick inte utan jag skrek till när jag kom i en underbar orgasm. Farfar gjorde några snabba drag och gav ifrån sej ett utdraget stön när han kom djupt in i min fitta som kramade kuken rytmiskt.
Efter en stund drog han ut kuken och kysste mej på axeln innan vi båda somnade.

Ingen av oss sa något om vad som hänt på natten när vi vaknat. Vi åkte och hälsade på farmor igen och sedan rastade jag hunden och hjälpte till att städa lite innan det blev dags att åka hem. När jag skulle gå och jag kramade om farfar så sa han.
- Vi säger väl inget om det som hände i natt?
- Så klart inte, sa jag.
- Och du kan inte bli med barn för jag är steril, sa han.
- Jag äter ändå piller så jag är inte orolig, sa jag.
Sen gick jag ut genom dörren men hejdade mej och gick in igen och viskade i hans öra.
- Det var underbart.
Han log mot mej och vinkade länge när jag gick mot busshållplatsen.

När jag väntade på bussen spanade jag efter Roger och efter en stund hoppade han ur en bil som stannade.
- Hej, sa han när han såg mej. Har du haft trevligt?
- Hej, sa jag. Jadå, själv?
- Jo jag har haft trevligt också, sa han.
- Jag shoppade lite i går, sa jag. Jag köpte den här klänningen, fast farfar betalade.
- Den är jättefin, sa han och kikade ner i urringningen.
Sen kom bussen och den var nästan tom så jag gick och satte mej längst bak. Efter kom Roger och undrade om han fick sitta hos mej.
- Du kanske vill sova i mitt knä igen, sa han och blinkade med ena ögat.
- Ja kanske, sa jag. Det är ju redan mörkt.
Det började pirra i mej för jag visste att jag skulle bli smekt igen och när vi åkt en bit släckte chauffören ner belysningen så det blev ganska mörkt. Jag satt stilla och väntade på att han skulle ta initiativet och snart tog han sin jacka och rullade ihop den och lade den i sitt knä.
- Så nu kan du vila här, sa han.
- Ok, sa jag och lade mej på rygg med huvudet i hans knä.
Genast kände jag hans hand på magen. Det fanns inget folk i dom närmaste bänkraderna framför så jag brydde mej inte om att lägga jackan över. Han blev djärvare med handen och snart kramade han mitt bröst och märkte att jag inte hade någon bh under. Min klänning var knäppt med knappar ända till midjan och nu började han knäppa upp en efter en. Till slut vek han undan tyget och tittade på mina bröst innan han började smeka och jag suckade av välbehag.
Plötsligt stannade bussen och ljuset tändes, så jag drog ihop min klänning och reste mej. Det var en passagerare till som satte sej långt fram och snart var vi på väg igen och ljuset släcktes. Jag tittade på Roger och log innan jag lade mej ner igen och dog isär min klänning. Genast fortsatte han smeka brösten så vårtorna styvnade igen, men snart gick han neråt med handen och försökte komma in under klänningen vid midjan men det var så tajt så han fick gå utanpå klänningen och lade handen på fittan. Jag tyckte det var onödigt att ha klänningen emellan så jag drog upp kjoltyget till midjan och han smekte mej utanpå trosan först. Men sen smög han in handen under och kände på min blöta springa och jag stönade till. Snabbt lyfte jag på rumpan och drog av trosorna och lade dom på sätet. Sen vred jag på mej så jag kunde känna på bulan i hans byxor och han gav ifrån sej ett ljud när jag kramade den hårda staken. Jag lossade på bältet och knäppte upp knappen innan jag drog ner dragkedjan och stack in handen och kände på den varma hårda kuken. Den var inte så grov som farfars men den kändes skön och jag hade velat känna den i mej.
- Res dej lite, viskade han.
Så jag satte mej upp och han drog ner byxorna och gled ner så han halvlåg på sätet.
- Sätt dej här, viskade han och pekade på sitt knä.
Jag gjorde så och kände kuken trycka mot rumpan så jag lyfte lite och drog fram den mellan benen och gned fittan mot den. Samtidigt spanade jag framåt så ingen tittade åt vårt håll men alla verkade sova. Nu lyfte jag på mej och styrde in den i min plaskvåta fitta och båda stönade vi till när den gled in. Jag hängde med armarna på ryggstödet framför och hävde mej upp och ner över kuken medan han smekte mina bröst och nöp lite i vårtorna. Redan kände jag ilningarna som förebådade orgasmen och när han med ena handen började massera klitoris så började jag darra och plötsligt blixtrade det till i huvudet och orgasmen gick i vågor genom kroppen. Strax efter hörde jag ett rosslande ljud från Roger och sen kände jag hur han sprutade.

Jag satt med huvudet lutat mot ryggstödet framför och andades ut medan jag kände kuken krympa i mej. När jag reste mej rann sperman ut på hans ben och på sätet. Han letade upp lite pappersnäsdukar och han gav mej en innan han torkade av sej själv och sätet. Jag torkade fittan och letade upp trosorna och tänkte ta på dom.
- Behöver du dom, undrade han. Annars vill jag gärna ha dom.
- Ok du kan få dom, sa jag och gav dom till honom.
Han tog dom och luktade på dom innan han stoppade dom i fickan.
- Tack, sa han, nu ska jag alltid minnas dej som gjort mej så lycklig.
- Jag flinade åt honom och plockade fram ett par andra trosor från min väska.
Nu var vi nästan framme och vi gjorde oss klara att stiga av.
- Har du kvar mitt kort så kan du ju alltid maila någon gång, sa han när vi stigit av.
- Japp, det har jag, sa jag.
Sen sa vi hej då och jag cyklade hemåt. Jag är inte klok som har sex både med farfar och en främmande man på bussen, tänkte jag under färden hem.

slutRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: pnila

  • Publicerad Publicerad: 2008-12-28

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (18 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Jonna skrev

Åhh vad härligt att läsa, blev våt direkt och pullade skönt till jag kom när jag tänkte att var jag som red gubben.

Betyg: 4
Kjell skrev

Kom hem kl. 3 i natt efter en misslyckad krogkväll. Hittade den här novellen.
Mycket bra. Sprutade smtidigt som farfar.
Får läsa om bussresan hem i morgon

Betyg: 5
costanza skrev

Den var grymt upphetsande! Fick en superskön orgasm med hjälp av den och "farfars kuk" i form av en dildo...

Betyg: 5
Jossan skrev

Helt underbar. Jag fick till en riktigt härlig orgasm medans jag läste. Tack!

Betyg: 5
Fanny skrev

Riktigt riktigt bra....

Betyg: 5
Joakim skrev

Blev kåt som fan maila mig liknande noveller.

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter