Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Fantasi

Med ett djuriskt grymtande tog han tag om sin kuk med ena handen samtidigt som den andra tog ett stadigt tag i nackhåret på henne.

Brutalt förde han ned hennes ansikte och liksom trädde hennes mun över kuken, som vid det laget kändes som den skulle brista.

Med högerhanden tvingade han ned huvudet lite till. Bara precis så att han kunde känna svalget mot ollonet, sedan lindade han hennes hår om handen och började runka sig själv med hennes huvud!

Fortare och fortare gick det, ända tills han kände att han var på väg. Då böt han händer så att han kunde hålla henne alldeles stilla medan han satte i gång att runka av sig i hennes mun.

Hans hand slog för varje runkdrag mot hennes mun och han kände hur hon ryckte till.

Hennes glasögon höll på att ramla av, så han stoppade sig själv lagom för att ta av dem och kasta dem på bordet. Han såg henne djupt in i ögonen och så tog han fart igen!

Fram och tillbaka, det gick fortare och fortare och så kom han! Han tyckte att det aldrig skulle ta slut, det var det skönaste han någonsin varit med om! Med ett ryck satte han sig upp, han kände sig som om han inte hade duschat på flera månader!

Han verkligen avskydde att vakna på det här viset! Avskydde, avskydde, avskydde!!! Speciellt som han visste, att ingenting han eller någon annan gjorde kunde hjälpa honom,

Det skulle inte hjälpa att runka av sig, det visste han!

Varje gång han vaknade efter en sån här "våt" dröm, så skulle det ta minst en halvtimme innan han var så att säga normal igen. Att vakna med "pisstånd", det visste han, det gick i alla fall över när man hade varit in på toaletten!

( Även om det var otroligt svårt att pissa! Det hade faktiskt hänt att han hade varit tvungen att använda badkaret, eftersom han inte varit så sugen på att ställa sig på händer för att pissa! )

Han kände sig verkligen desillussionerad just nu!

Vakna till en sådan dröm och inte ha någon att vakna till! Det var verkligen inte något vidare!

Han tänkte över vad han skulle göra nu, och i samma sekund han tänkte det så visste han vad han skulle göra! Han skulle ta och ringa till S.! Det skulle han minsann göra! Så skulle han åtminstone kunna rädda en liten bit av det hela.

Henne kände han inte så där väldigt djupt, men ändå tillräckligt för att de skulle kunna ha ett ytligt sexuellt förhållande!

Det var väl så det hade börjat... Att de hade diskuterat sex! Vem gillade inte att prata om sex?! Han visste inte, och inte brydde han sig heller!

Huvudsaken var att bägge var djupt intresserade och var villiga att prata hur länge som helst om det. Det var väl det som hade satt i gång hans fantasier om henne. Trodde han.

Förmodligen hade de börjat någonstans i bakhuvudet på honom redan första gången han såg henne! Han hade helt enkelt tyckt att hon såg bra ut!

Lite grå, kanske, men han hade anat potentialen redan från början! Det fick sin bekräftelse när hon hade gjort slut med sin dåvarande pojkvän.

Vilken förvandling! Det var som att vända på ett mynt och i stället för Lea så hade det varit Rakel!

Inte illa!

I tankarna så hade han redan gjort allt man kunde göra med en tjej, och lite till! Det var alltid trevligt att fantisera! Det satte fart på hormonerna så att säga! Nu hade han äntligen bestämt sig! Han skulle helt enkelt bara ta och åka dit och överraska henne!

Han steg snabbt upp ur sängen och gick ut i badrummet för en snabbdusch. Efteråt kände han sig som en helt ny människa. Fantastiskt vad lite tvål och vatten kunde göra med en människa.

Så klädde han på sig och gick i väg.

Det tog bara tio minuter innan han stod utanför hennes dörr och ivrigt ringde på dörrklockan. Men, vänta! Tänk om hon inte är hemma då!? Vad skulle han göra då? Det hade han inte tänkt på.

Det var ungefär allt han hann tänka innan dörren öppnades och hon stod där, glatt leende iförd endast någon sorts tunn, tunn morgonrock.

"Hej! Jag stod precis i duschen! Kom in!"

Hon gick före honom in i lägenheten och hans ögon visste inte riktigt vad de skulle titta på! Rena godisbutiken!

Hennes stjärt vickade fantastiskt frestande framför honom och han fick en ingivelse. De hade visserligen aldrig gjort annat än pratat om sex med varandra men nu flög fan i honom! Raskt tog han ett par steg framåt, tog ett fast tag om hennes mjuka, breda höfter och svängde henne runt.

Hennes ögon spärrades upp en aning, han visste inte om det var rädsla eller bara förvåning, och han såg djupt in i dem innan han böjde sig fram och kysste henne.

Hennes mun spändes en kort sekund sedan slappnade hon av och tryckte honom hårdare emot sig.

Hennes händer började sakta men ivrigt vandra upp och ned längs ryggen på honom och han lät undslippa sig ett litet stönande av förtjusning.

Hans händer letade sig snabbt ner emellan dem och löste upp knuten i skärpet till badrocken. Han lät händerna glida in och smekte henne långsamt efter sidorna innan han lät händerna vandra vidare till ryggen och ner mot stjärten.

Där stannade han upp och kramade skinkorna med all den intensitet han var mäktig. Hon kändes helt underbar! Så plötsligt sköt hon honom ifrån sig och sade med bestämd röst: "Ta av dig! Jag vill se på dig!"

Han tog av sig kläderna det fortaste han kunde men det var svårt att få av sig byxorna av någon anledning.

Så stod han där, naken, med kuken rakt upp i luften. Hon tittade med något fuktigt i blicken innan hon sträckte fram handen och grep tag om den.

"Mmm! Den känns lika skön som den ser ut!"

Hon tystnade och började i stället dra sakta i den, upp och ner. Hennes hand nuddade knappt vid den, det var som att bli kittlad med en fjäder eller nåt. Otroligt skönt!

Så grep hon lite hårdare om den och började dra honom med sig in i badrummet. Viljelöst följde han med, som en robot.

Hans hand hade aldrig släppt sitt grepp om hennes skinka och nu lät han den glida in mellan låren och lägga sig över hennes fitta. Hon rös till.

Han lät handen ligga kvar, utan att röra den. Kände hur hennes kön liksom pulserade och skälvde.

Långsamt, långsamt, lät han sitt ena finger börja rotera i utkanterna längs de hala läpparna innan det med ett litet sörplande ljud gled in i värmen. Han kände hur det kramade runt fingret och han höll kvar en stund innan han sakta lät det börja röra sig fram och tillbaka. Hon rös.

Han såg med välbehag hur hennes skinn plötsligt liknade en knottrig gammal apelsin och han log mot henne.

Hon log tillbaka och släppte hans lem. Så vände hon sig mot duschen och vred på vattnet.

"Damerna först!", sade han leende och steg upp i duschkaret efter henne. Han greppade tvålen och började med mjuka rörelser tvåla in henne över hela kroppen.

Sakta, med smekande rörelser, lät han sina händer vandra över hennes kropp medan hon stod helt stilla och njöt av behandlingen.

"Böj dig framåt!" sade han och vände henne om.

Hennes vackra ryggtavla lyste med all den skönhet den var mäktig och han drog djupt efter andan.

Så tvålade han in sina händer och började leta sig fram efter ryggraden medan han masserade och kände hur hon rörde sig under honom. Han njöt i fulla drag!

Han älskade att känna en kvinnokropp under sina händer och samtidigt ha den där glatta känslan som tvålen gav. Helt underbart!

Han tog mera tvål och lät händerna vandra in mellan hennes skinkor och ner mot låren. Hon studsade lite lätt med stjärten och särade med benen ännu mer för att han skulle komma åt lättare.

Med bägge händerna tog han ett fast grepp om låren och skilde dem ytterligare en bit, så tvålade han in pekfingret ännu mer och med en snabb rörelse tryckte han in det i stjärten på henne. Hon bara kved!

Han var inte riktigt säker på om det var av chocken eller om det gjorde ont. Det kanske bara var överraskningen? Hon stönade igen. Hon tyckte alltså att det var skönt! Han lät även långfingret försvinna in i värmen, fast i det "rätta" hålet.

Så började han röra dem ut och in i en jämn rytm. Väldigt, väldigt sakta. Han var väldigt noga med att inte gå för fort fram, meningen var ju att hon skulle njuta!

Under tiden hade han tvålat in sin kuk och nu slet han snabbt ut långfingret och med en hård stöt trängde han in i henne.

Han lät pekfingret vara kvar i hennes stjärt och rörde det i samma takt som kuken. Fram och tillbaka, fram och tillbaka.

Av rörelsen pressades hon mot badrumsväggen och hennes bröst plattades ut så att han inte kom åt att röra dem med andra handen. Men det behövdes aldrig.

Med ett fruktansvärt intensivt stönande kom hon.

Hon kände hur knäna förvandlades till gele’. Hade inte han hållit upp henne med sin lediga hand hade hon fallit pladask i duschkaret! Med en något fånig min tittade hon upp på honom och log.

Eller rättare sagt, försökte le! Hon hade väl ingen vidare kontroll över sina ansiktsmuskler just nu! Men vad fan! Lite fick man väl offra!

Han drog upp henne och kysste henne ömt.

"Inte så dumt, va?!"

Hon mumlade något osammanhängande och han sträckte sig fram och skruvade av vattnet. Så tog han en handduk och torkade omsorgsfullt av både henne och sig själv.

Han lade armarna om hennes midja och lyfte upp henne och bar in henne i vardagsrummet.

Väl där så lade han ner henne i soffan. Han vände henne varsamt så att hon hamnade på mage och så började han låta sin tunga vandra längs ryggraden på henne. Sakta letade den sig nedåt och han stannade till och nafsade lätt i hennes fasta skinkor. Så lät han tungan glida in mellan skinkorna och roterade lätt kring hennes anus innan den fick fortsätta ner till hennes fuktiga kön.

Där lät han den rotera kring blygdläpparna innan han sög in en av dem i munnen och nafsade lätt i den. Hon roterade rastlöst med höfterna och sköt upp dem mot hans krävande mun. Hon stönade högt.

Så, plötsligt, slutade han och hon vände sig om för att se vad han gjorde när hon plötsligt kände hur han trängde djupt in i henne!

Han hann inte göra mer än ett par, tre drag med kuken så kände hon hur det gick för henne igen! Helt fantastisk! Hon hade aldrig känt något liknande förut! Otroligt!

När hon kvicknade till igen så kände hon hur han fortfarande rörde sig fram och tillbaka i henne.

Sakta, sakta rörde sig kuken i henne och hon vred sig lite så att hon skulle kunna se på honom. Han log mot henne och släppte sitt grepp så att hon kunde göra sig loss. Hon satte sig upp i soffan och sade: "Nu är det nog din tur i alla fall!"

Så kastade hon sig glupskt över kuken och med ett sörplande ljud sög hon in så mycket hon bara kunde. Hon kände hur ollonet slog mot gomseglet och hon sneglade upp mot honom för att se hur han reagerade. Han blundade och njöt, helt ohämmat!

Det var nog den bästa avsugning han hade fått i hela sitt liv!

Hon lät sina fingrar smeksamt glida mellan hans lår och lät dem sakta leta sig fram till hans pung.

Där fick de rotera ett tag innan de gick vidare ned och började smeka hans skinkor. Det var bland det bästa han visste och han undrade hur hon kunde veta det. Det näst bästa han visste var att bli påsatt av en tjej men det visste hon i alla fall inte!

Så, plötsligt, ökade hon takten på sugandet samtidigt som hon lät andra handen dra fortare och fortare uppför skaftet på kuken.

Han hade aldrig känt något skönare!

Då, precis när han trodde att det inte kunde kännas bättre, körde hon in sitt långfinger i häcken på honom!

Han var inte säker på om hon hade kommit på det själv eller om hon hade blivit inspirerad i duschen. Det gjorde det samma! Med ett djuriskt grymtande tömde han sig långt ned i hennes strupe!

Hon kände det nästan som om hon skulle kvävas så hon ryckte bort sin sugande mun och fick därmed minst hälften av satsen i ansiktet.

Darrande av utmattning satte han sig upprätt i soffan och tittade på henne med ett leende.

"Det var det bästa jag någonsin varit med om!"

Så böjde han sig fram och började sakta slicka ren henne i ansiktet. Det smakade salt, det var en ny erfarenhet för honom.

Han sparde lite i munnen och böjde sig fram och kysste henne ömt. De smekte varandra länge, länge innan de satte i gång igen.

Men det är en annan historia!

Kanske får ni höra den en annan gång?!

Om ni vill?Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: retstickan

  • Publicerad Publicerad: 2005-09-07

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter