Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Exhibitionist Javisst

Det var varmt när vi låg där på nakenbadet. Solen smekte våra kroppar, och huden kändes varm och doftar solbränna. Det var inte mycke folk på nakenstarnden denna dagen, och vi låg en bit från närmsta andra solfreak.

När vi legat där nån timme kände jag att jag började bli lite småkåt av värmen på rumpan och pungen. Jag lät ena handen leta sej in under hennes mage och ner mot fittan. Hon låg på mage och stönade till när jag greppade om hennes kön. Jag låg så en stund och höll om fittan, kramade och smekte lite försiktigt. Jag kom åt klittan men kunde inte riktigt nå in med fingret i hennes fitta, utan nådde bara nån centimeter in i hålet. Hon gnydde ljudligt och juckade mot vid varje rörelse. Efter en stund ville jag köra in fingrarna ordentligt, och fick föra dit handen uppifrån vilket inte var riktigt lika diskret....*L*

En äldre man kom och gick förbi, tydligen på väg mot parkeringen för att åka hem, och jag höll mej stilla med fingrarna inne i henne. Tydligen såg han vad jag höll på med för han dröjde sej kvar i närheten av oss och smygtittade diskret för o se om han verkligen sett rätt. Och det hade han ju. Mannen bredde ut sin filt ett tjugotal meter från oss och tog upp sin tidning och började titta i den. Jag fortsatte att pulla henne försiktigt, och såg att han såg även om han låtsades läsa. Jag viskade till henne hela tiden och berättade vad som hände, och hon var nu så kåt att hon stönade högt och gned ansiktet i sanden. Jag pullade henne allt vildare, såg hur mannnen nu mötte min blick och vågade runka alldeles ogenerat när han såg att jag visste. Jag nickade till han med ett leende och kände hur det pulserade i både kuk och pung på mej.
Jag kände hur hennes fitta började krampa, och hon stönar högt när det går för henne. I samma stund ser jag att mannen också får utlösning, och det blir för mycket för mej. En halv minuts snabba drag och jag sprutar en kaskad över hennes rumpa där hon ligger och rycker i efterdyningarna.

Jag ligger och flåsar och njuter med ett stort leende på läpparna, och när jag tittar upp har mannen klätt på sej och samlat ihop sina saker. Han nickar och höjer sin hand som tack för en härlig avslutning på denna soliga dag och går bort över stranden mot parkeringen.
Han glömmer nog inte heller den dagen på länge.....*S*Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: xporterx6

  • Publicerad Publicerad: 2007-06-20

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2022 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter