Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Ett tyst tvång

Min första sexnovell någonsin, kanske inte världsbäst om ens bra. Huvudrollsinnehavaren är åtminstone 15-16år om inte äldre..Det var sommar och en helt vanlig dag för Rebecka. Hon gick upp på morgonen, duschade, åt frukost och cyklade till sitt sommarjobb. Hon arbetade i en glasskiosk så hennes dagar bestod mest av att sitta och ha tråkigt, ensam i sin kiosk. Speciellt under de dagar det var regnigt eller mulet. Och dessa dagar fanns det gott om den här sommaren. När hon hade hittat på allting hon kunde komma på att göra i kiosken fanns det bara en sak kvar att göra… Nämligen att onanera. Becka tyckte att det var lite genant att göra det till en början, men ”what ever!” ingen var ju där, ingen såg henne ju!

Men den här dagen var inte som alla andra dagar. Dagen började som den alltid gjorde, hon låste upp kiosken såg till så att allting var på sin plats och öppnade kassan. Sen satte hon sig för att vänta, eller ja ner med fingrarna in under kjolen. Efter någon timme kom det några bilar med turister. Men dessa ignorerade helt kiosken så hon kunde fortsätta att gräva… Efter kanske en halvtimme hade hon tröttnat helt och hållet på att onanera. Så hon satte sig och läste någon veckotidning.

Hon hörde någon harkla sig och hon ställde sig vacklande upp för att assistera kunden. En medelålders man stod mitt emot henne. Han var klädd i mörka kortbyxor och ett vitt linne. Hans bruna hår var vått av havet och luktade saltvatten och tång. Fast och andra sidan gjorde hela stranden det. Han stod bara mitt emot henne och stirrade på henne utan att säga något. Och Becka stod som förstenad. Sedan bröt han tystnaden med att säga:
”Här luktar fitta!”. Becka tappade andan och började rodna, hon backade i den lilla kiosken något steg bakåt, mest för att hon skämdes så.

Mannen stirrade på henne om än mer än förut, hon blev nästan rädd. Han studerade henne en stund innan han ignorerade henne och slängde fram pengarna för det han skulle köpa och gick sin väg. Becka kände sig illa till mods, tänk om mannen skulle skvallra för hennes chef? Hon var så skärrad att hon var på väg att ge sig av hem. Oturligt nog för henne så hade solen kommit fram och fler badgäster hade kommit till stranden. Hennes dag blev i övrigt en lyckosam dag. Men hon var fortfarande rädd, hade en illavarslande känsla i magen.

När hon stängde kiosken på eftermiddagen måste hon ha satt personligt rekord i snabbhet. Men rätt som det var så var hon inte ensam längre. Hon såg inte till någon men hon kände det. Håren i nacken reste sig, hon kunde nästan höra sitt eget hjärta pumpa i halsgropen. Hon visste inte vem det var, även om hon var säker på att det var mannen. Men vad värre var så visste hon inte vart han var. Hon kände att hon bara inte orkade mer, hon var besegrad. Hon föll ihop på marken framför kiosken och storgrät, hon orkade inte ens resa sig upp och springa till cykelstället.

Hon hann inte ligga på marken länge förrän hon blev upplyft av ett par starka mans armar. Becka trodde att hennes sista stund var kommen, men hela kroppen hade slutat att fungera av skräcken. Men istället för att göra vad hon fantiserat ihop att han skulle göra med henne, ett skräckscenario, så tröstade han henne. Och sen bar han in henne i sin husbil, hon kände att det var fel att han fick göra så men hon kunde ju som sagt var inte kämpa emot. Han lade henne i en av husbilens bäddar och gick ut igen. Becka må ha slumrat lite eller så var hon för chockad av upplevelsen att hon inte märkte att det var två röster utanför istället för en.

Hon snyftade till just innan bildörren öppnades, hon kväde snyftningen och stirrade skräckslaget mot öppningen. Hon såg egentligen ingenting till en början, hennes ögon var vana vid mörkret inne i husbilen. Personen gick in innan ögonen hann reagera på ljusskillnaderna. Det var helt tyst bortsett från steg och knarr. Sen fann hon sig stirrande på en kille, inte riktigt i hennes ålder men något äldre. Hon kände inte igen honom, men det var ju semester så det var inte så kontigt. Från hennes liggande synvinkel så var han het. En tio poängare, men hon ville inte tänka på något sådant nu. Men den här konstiga situationen fick henne att göra det ändå. Han satte sig på huk vid sängkanten och körde bryskt in en hand in under hennes kjol. Becka blev uppenbart chockad av hanteringen men hon fick inte fram ett ljud. Hon lät honom fortsätta, varför förstod hon inte själv ens. Hon kände hur han fingrade på hennes fitta och sen hur han körde in ett finger, man kunde höra hur vått det var där inne. Men hon kände det själv, det nästan rann längs sidorna.

Hon sa ingenting, och han sa ingenting. Men båda visste Becka var kåt, hon hade aldrig erkänt det själv men så var läget. Han lirkade loss sina byxor med den handen han hade ledig för att sen runka upp ett halvstånd innan han tittade förebrående på Becka som fattade vinken och började runka hans kuk. Mer än så ville hon inte göra eftersom hon var oskuld och väntade på den rätta. Men det här var lite fel tid att säga det kanske. Hon kunde inte kämpa emot för sin kåthet, och hon skämdes. Killen tog tag i bakhuvudet på henne och tryckte henne ner mot hans kuk. Hon knep ihop munnen men han bände upp den och körde in kuken i hennes mun. Hon fick kväljningar men vande sig efter ett tag. Becka insåg nu att det inte gick att kämpa emot, vare sig mot kåtheten eller mot killen. Han hade övertaget, det hade även medelåldersmannen vart han nu var, antagligen utanför bilen.

Det var plaskvått i hennes trosor och det rann längs med kanterna. Så som mannen sagt tidigare så luktade, det nu verkligen fitta. En fitta som var kåt dessutom. Hon sög fortfarande av killen, han stönade så hon antog att hon gjorde rätt. Hon gjorde precis som det stod i sexnovellerna som hon brukade onanera till. Slicka på skaftet och leka med tungan över det. Slicka ovanpå ollonet och suga riktigt hårt om det. Han drog ur sin kuk ur hennes mun och gav henne en snabb örfil, hon ryckte till av rädsla. Och tyckte sig se att han fick ett leende, det gjorde henne räddare. Han bytte position och låg nu över henne. Hon hade fortfarande kläderna på sig. Han klädde av henne och höll henne kvar med sin tyngd. Inte för att hon hade kommit långt om hon hade haft chans att resa sig upp och rymma, och det hade hon inte vågat göra utan kläder heller.

När han bara hade hennes trosor kvar att avlägsna gick han ner mot hennes underliv, sniffade lite mot könet och slickade på hennes ben där fittsaften runnit. Långsamt drog han av henne sina trosor och de åkte ner på golvet tillsammans med resten av hennes kläder. Hon kände sig hjälplös och rädd men samtidigt nyfiken, upphetsad och extremt kåt. Han slickade henne längs med läpparna och sen knullade han henne med tungan för att sedan övergå till att slicka på hennes klitoris. Hon kände hur hon kom. Som den lättnad hon väntat på hela dagen, även om hon hade kommit på morgonen också. Efter att hennes muskler slutat rycka av orgasmensrus var hon trött i hela kroppen men killen slutade inte för det. Istället fortsatte han att slicka henne tills det nästan blev slickningstortyr. Hon kände att hon var på väg att komma igen… Men så slutade han!

Becka kände något kallt mot sina armar och hörde klicket. Hennes första tanke var ”Oh nej!” Men hon var fast, ja nu var det bokstavligt också, killen hade låst fast hennes handleder i ett par handklovar. Om hon var rädd tidigare så var hon räddare nu, men framförallt kåtare, mycket kåtare! Han masade sig upp på henne igen, båda var nakna. Men hon hade ett mycket större underläge än vad han hade. Hon kände kuken mot hennes underliv, ännu bara på utsidan. De hade ögonkontakt. Han hade vackra mörkbruna ögon, inte så mörka att de var svarta men ändå på gränsen, de var levande på ett sett som hon inte sett hos många andra.

Hon stönade högt när han körde in sin kuk i hennes sköte. Den gick ända upp. Han kan inte ha missat att hon var oskuld för det var trångt där inne, riktigt trångt! Han juckade några långa djupa juck mot hennes underliv innan han växlade och tog några kortare juck och sen väntade för vad som i den stunden verkade vara en evighet innan han körde upp kuken djupare än vad den varit tidigare. Lite skämtsamt tänkte hon att kuken nästan snuddade vid hennes revben, men det kändes nästan som det. Det gjorde ont, riktigt ont av den hårda behandlingen. Men hon brydde sig inte, inte nu. Hon kände hur hon var på väg att komma igen, och tydligen kände killen det också för nu blev hans andhämtning snabbare. Han tog några juck och så kom både han och Becka samtidigt. Hon kände hur hans sperma pumpade ut ur hans kuk och fyllde hennes underliv med mer vätska än vad som fick plats där inne. Det var nu alldeles blött i sängen. Han lät henne ligga kvar medan han själv gick ut ur husbilen. Hon hade ett lurigt leende på läpparna innan hon somnade av utmattning.

Hennes sömn stördes men hon uppfattade aldrig av vad. Inte förrän hon kände att bilen var i rörelse. Hon vaknade då till och kände att hon fått på sig kläderna igen och när bilen stannade tittade hon ut genom fönstren för att upptäcka att de stod på en parkering inte långt ifrån hennes föräldrars hus. Mannen öppnade dörren till bostads delen i husbilen och hjälpte henne ut han gav Becka sin väska och räckte fram hennes cykel. Hon gick på darriga ben mot huset och mindes vad hon varit med om. Hon fick ett leende på läpparna, trots att upplevelsen varit hemsk till en början. Becka hoppades nästan att de skulle komma till badplatsen dagen efter. Men det får vi läsare nog inte veta…Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Research

  • Publicerad Publicerad: 2007-09-27

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter