Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Ett sinnets spel

Förord: Ska i denna novell försöka ge mig på något jag aldrig försökt mig på, vare sig i verklighet eller i skrift. Kan med en gång säga att jag inte tänder på tanken att bli dominerad men att dominera. Den fantasin har slagit mig mer än en gång och i samtliga fall blir jag extremt upphetsad. I grund och botten handlar det om att jag finner extremt välbehag i att se min partner njuta och härmed ska jag försöka uttrycka detta i lite hårdare former. Mycket nöjde! //R

Det finns mycket som kandölja sig bakom en mans fasad. På sätt o vis kan man säga att hela livet går ut på att spela ett spel. Den som har mest när den dör vinner mer eller mindre. Men denna berättelse ska ta upp de mer subtila spelen som föregås av mystik och tystnad. Jag är en ensamstående man, 25-30år, liten enplansvilla med garage och källare lite halvt lantligt så där. Bra betalt jobb som egenföretagare inom transportbranschen. Min lediga tid ägnas väldigt mycket åt träning och sådant som helt enkelt får mig att varva ned och slappna av.

Denna tillvaro kan dock sägas vara en fasad för ett annat intresse, nämligen att dominera. Nere i källaren finns en dörr med ett kodlås. Mina vänner och familj tror att jag har verktyg och dylikt där inne. Om de bara visste vad som fanns i den friggebodstora ytan bakom kombinationslåset...

Frida var tills för en tid sedan någon helt obekant. En fantastiskt söt tjej med rödlockigt långt hår, slank men inte pinnsmal. Djupa mörka ögon med ett bländande leende ochväldigt lite smink. En naturlig skönhet på alla sätt.

Redan i de första meddelande vi bytte gjorde jag klart vad kontakten i förlängningen avsåg. Ingen kvinna med ens en gnutta självbevarelsedrift låter sig domineras fullt ut utan tillit. Så de första veckorna ägnade vi åt att bara umgås, dela lite middagar och bara känna av varandras vibbar. Att vara så totalt i någons våld kräver ett förtroende utöver det normala men en kväll efter en läcker måltid med levande ljus yttras de magiska orden "Jag är redo". Min reaktion blev kanske inte den hon förväntade sig för det enda jag gjorde var att lyfta på ena mungipan och utan ett ord resa mig och högtidligt med armen visa vägen mot källartrappan.

En förväntansfull tystnad hardu vet desto mer kan jag egga ditt sinne" viskar jag i hennes öra medan jag rundar henne och utan protest själ ett av hennes sinnen.

De enda övriga orden jag yttrar på en lång stund därefter är "Klä av dig och fundera ut ett kodord om du vill avbryta". Badboll blev de visst sedan var det dags för ett sinnets spel...

Med en hand på hennes nakna axel leder jag in henne och stänger dörren bakom oss. I en cirkelformad ställning binder jag fast hennes händer och fötter alá Da Vincis "Vitruvian Man" och även om midjan för att hålla hela hennes kropp stadigt på plats medan jag utför mitt verk.

"Vill börja med något enkelt, något som bara ska kittla hennes sinnen" hör jag mig själv tänka och öppnar översta lådan i en byrå och tar fram en fågelfjäder. Börjar med en lätt beröring i nacken vilket mera leder till flickaktigt fnitter men allt eftersom fjäderns mjuka strån utforskar varje vrå så studerar jag också vilka områden som är känsligare än andra. Belåtet tar jag mig runt till framsidan och otippat fick en beröring i ljumskarna henne att rysa till och det krävdes bara en ytterst liten bröring för att bröstvårtorna på hennes små bröst skulle bjuda upp till dans. Nöjt böjer jag mig fram och kysser först den enda sen den andra utan att beröra någon annan kroppsdel. Redan nu kan jag med ögonen se hur bröstkorgen bälgar djupare och tyngre. Om det beror på den nyss utförda beröringen eller förväntan på vad som kommas skall kan jag inte svara på men väljer att återgå till byrån och där plocka fram mina två nästa redskap. En hästpiska och en stark vibrator.Utan minsta förvarning prövar jag piskan som landar på den fantastiskt välskapta ändan och Frida hoppar skälvande till så gott det går i selornas fängelse. Igen låter jag piskan fara, inte hårt utan bara tillräckligt för att den ska lämna ett skärt område efter sig där den landat på andra skinkan och tycker mig höra ett dovt gny ljuda från hennes läppar. Belåtet ler jag med en svag pirrande känsla sprider sig i mitt inre. Makten, så berusande, så eggande...

Vibratorn som jag hittills hållit i min hand lyfter jag upp tätt intill hennes öra och slår på. Det plötsliga ljudet får henne än en gång att rycka tin tunga andedräkt i sitt öra låter jag piskan landa ytterligare några gånger så båda skinkorna nu skiner skärt röda. Trycker mitt pulserande skrev mot hennes vänstra skinka och genomtygen känns hennes bak mjuk och underbar. Tunga andetag hörs från hennesstrupe och jag tänker "Du är min, jag gör vad jag vill".

Med vibratorn stadigt masserande på toppen av hennes åtrå slinker jag smidigt fram så jag står ansikte mot ansikte. Piskan har jag släppt och istället utforskar min lediga handhennes mjuka linjer och prövande tar jag ett lätt stryptag medan min tunga dansar lätt mot hennes läppar. Hon flämtar med halvt öppen mun när blodet till hennes huvud stryps för en kort sekund och försöker samtidigt möta mina läppar. Rycker snabbt bort mitt huvud och ger ifrån mig ett belåtet hehe och säger dovt "ajabaja lilla fröken så får man inte göra! Sådant får konsekvenser!". Utan ett ljud har jag tagit upp piskan igen och med lite mera kraft i svingen nu möter lädret än en gång hennes mjuka bak och hon gnyr av smärtan från de klarröda märkena. "Tänker fröken sköta sig nu?" frågar jag och det enda svar jag får är ett nickande huvud till hennes smärtande flämtningar. Nöjd med svaret flyttar jag mig som en skugga till min syndiga byrå ochjag ler ett snett leende för mig själv medan jag väljer ut verktyg för nästa nivå.

Efter ett kort övervägande står jag med en tub glidmedel med tillhörande analplug samt en liten anordning att spänna fast på så vis att den har en liten deli henne medan en annan del är kvar på utsidan och stimulerar klitoris. Värmer pluggen i mina händer innan den oljas in. Hennes skinkor lyser fortfarande skära när jag lägger min lediga hand på ena sidan, smeker dess runda mjuka former och lyssnar på hennes andhämtning. Ställer mig tätt intill henne igen men den här gången har jag tagit av mig allt och låter min nu hårda lem gnidas mot hennes fasta rumpa och lår. Hennes mjuka hud mot min känns len och fast mot mitt ådriga kön och jag känner ett rus som far igenom kroppen. Stannar en kort sekund för att samla mig och kommer att tänka på pluggen jag fortfarande står med i min hand. Med tanke på att hon måste hört korken på något öppnas så misstänker jag att hon borde ha en aning om vad som kommas skall och ug gör att hon inte kommer särskilt långt och med dova gnyenden trycks den hela vägen på plats. Min lilla anordning sätts på plats den med och nu till det roliga. Vibratorn har en steglös fjärrkontroll och allteftersom det behagar mig är hennes stimulans i mitt totala våld. Drar fram en stol och sätter mig framför henne och med glidmedlet som är kvar på handen stryker jag sakta över min lem samtidigt som jag med vänster hand startar vibratorn. Börjar lugnt och njuter av att se henne vrida och vända sig i sin fjättring utan att komma loss. Av hennes böljande bröstkorg att döma är upplevelsen fortfarande mycket behaglig. Sitter så i ett par minuter och retsamt höjer jag och sänker intensiteten efter behag och de första skälvande orgasmerna börjar fånga hennes kropp i kraftiga sammandragningar till den ljuva musiken av behagfullt gny och stön.

När jag är nöjd reser jag mig upp och tar bort den vibrerande stimulansen och ställer mig framför hennes ansikte. Min lem som står i givakt ligger mot hennes mage. Trycker ned toppen så den gnuggar utanpå klitoris och får som svar att hon försöker jucka mot mon läm. Retsamt försvinner den bort och istället låtar jag min tunga dansa med hennes hårda bröstvårtor. Biter lätt i dem och med flämtningar till svar samtidigt som väntra hand smeker det liediga bröstet och min högra hand retfullt känner efter runt öppningen till hennes gemak. Igen försöker hon jucka mot mina fingrar och blir tvungen att igen fråga "Skulle inte flicka sköta sig sa hon?". Får först inget svar men när snabbt försvinner bakom henne hinner piskan knappt landa på baken innan hon flämtande får fram "Ja! Ja, jag ska sköta mig!" mellan hennes flämtande andetag. "Så bra!" säger jag belåtet och ställer mig framför henne igen.

Denna gång lägger jag min lem så den glider utanför öppningen på hennes sköte. Känner hur värmen strålar och ovansidan blir våt och hal hennes lubrikation. Med mina lediga händer stryker jag upp från hennes höfter, över midjan, bak på ryggen. Upp och ned medan jag sakta juckar mot hennes kön. Hon andas intensivt medan hon lägger pannan mot min axel och drar efter andan. Händerna förflyttas till framsidan och fortsätter upp över magen, brösten och försitigt letar de grepp runt hennes halsnde sitter upptryckt i hennes anal. Hostande hämtar hon andan när jag släpper och hennes kropp skälver när den återfår kontroll. Processen pågår under ett par minuter och prövar mig försiktigt fram med hennes medvetande balanserandes på en skör tråd. "Det är mitt att härska över" hör jag mig självv tänka medan blodet nästan kokar inom mig.

När jag känner mig nöjd dunsar hennes huvud ned mot min axel igen medan hon tjippande efter andan återfår tankens klarhet. Alltjämt med min lem mellan hennes ben som nu är alldeles våt av hennes varma vätskor. Vi står så i någon minut och innan jag försvinner lyfter jag hennes huvud och ger henne en lätt kyss på munnen och viskar i hennes öra "Du sköter dig utmärkt! Är du redo för finalen?". Har ingen aning vad för tankar som susar i hennes huvud men kan tänka mig att det gick något i stil med "Va i helvete skulle det kunna vara?". Frida berättade för mig innan under middagen att hon själv är ganska grön vad gäller denna sorts lekar så att hon tog en liten stund på sig att fundera förstod jag men tillslut får jag ett tyst "Ja" från hennes läppar.

Ser hur hon otroligt vrider och vänder sig i sitt fängelse medan ljudet från en byrålåda fyller rummet. I den lådan finnsett annat etui som jag ställer ovanpå byrån. Alla dessa ljud, först lådan, sedan asken som ställs därpå och sedan ljudet från att en ask öppnas. Detta måste varit ren tortyr för hennes sinnen och när jag lyfter upp mitt redskap tänker jag just den tankenoch tämligen övertygad om att hon inte har en aning om vad som väntar går jag bort till henne och med ett vargflin ställer jag mig på knä framför hennes våta kön. Smeker först hennes ljumskar med min ena hand som pulserande vibrerar under mina fingrar och med den andra smeker jag min lem som fortfarande står i givakt för hennes uppenbarelse. För först in ett, sedan två nyfikna fingrar som sakta förs ut och in. Sluter mina ögon och lyssnar till ljudet av hennes andhämtning medan jag känner den våta värmensom omsluter mina fingrar. Berusningen strömmar igenom mig likt en drog. En drog av lusta vars kick är starkare än något annat jag upplevt. Igen får jag sansa mig och återfå mitt lugn och förbereda mig för vad som skall bli den stora finalen. "Ren torSå i tron om att det bara är en vanlig stav hon sakta får på plats så fäster jag även en kedja men en nypa i vardera ände och fäster dessa i hennes bröstvårtor. Detta får henne till en början att grimasera lite illa men ännu säger hon inte ifrån. Dags att skrida till verket.

Mycket nöjd går jag på finalen. Aparaturens spänning kan ställas in steglöst och redan vid lägsta möjliga spänning får pulserna hennes kropp kvida av chocken. Hon vrider sig häftigt och det ända jag hör mellan hennes sammanbitna tänder är ett "Åh gud!" och ett ett mumlande som inte går att tyda. Slår av och väntar i ett par sekunder för att se om det är något hon vill säga. Får inget svar förutom en Frida som flämtande skälver i sina selor. Slår på igen, denna gång med högre intensitet och likväl blir hennes läten därefter. Nu betydligt högre än samtalston men igen är det bara en oregelbundet ordström där hon hon o enda sidan bönar om att jag ska sluta och o andra sidan stönar hon ljudligt medan de tortyrliknande orgasmerna till synes avlöser varandra.

Sitter än en gång i stolen framför hennes och med makten i min vänstra hand börjar jag onanera till den vackra uppenbarelser som kvider framför mig. Allteftersom jag ökar intensiteten blir hennes läten allt mer bara ett "Oh! Åh! Åh! Oh!" följt av ett kraftigt slitande i repen som håller henne fast i min makt. Jag känner mig allsmäktig och det är nära nu! Vrider reglaget de sista millimetrarna som får henne att gapa högt av den smärtblandande stimulansen. I samma ögonblick som min orgasm tar fart uppfattar jag genom dimman i mitt sinne ordet badboll och vrider snabbt av och låter orgasmen ta min kropp och i några skälvande sekunder skakar jag där jag sitter och låter ruset genomsyra min kropp.

När jag väl kommer till sans igen reser jag mig fortfarande lite skakig och lossar hennes fjättringar. Helt utmattad och lealös sjunker hon ned i min famn och med hennes tunga andhämtning i mitt öra håller jag henne i ett ömt grepp medan jag tar några steg bort till en säng och bäddar ned henne där. Där somnar vi båda i en tillgiven sked. Hennes varma kropp darrar fortfarande en aning men det är en ljuv och tillfredsställd sömn vi båda faller in i...

Efterord: Detta var då allRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Beaverhausen

  • Publicerad Publicerad: 2012-01-06

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter