Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Ett annorlunda one-night stand
Min polare kom in på mitt jobb för att köpa en back bärs och sade triumferande;
- vi är bjudna på fest ikväll! Jag lägger bärsen på kylning redan nu! Kom över när du är klar.
Jag som satt i kassan hade inte så mycket tid att ställa frågor utan sade bara;
- ok. 225 spänn.
- Brudar!! Läste jag på hans läppar när han med ett stort flin kånkade iväg med backen.

Jaja, det blir väl bra tänkte jag. Jag bor på en sommarort och det var ju utgång fyra, fem gånger i veckan som gällde när man just fyllt tjugo.
När jag kom ut ur duschen efter jobbet öppnade jag en bärs och satte mig på balkongen för att lufttorka. Livet är inte så jävla dumt ändå tänkte jag och njöt av hur kvällssolen värmde min solbrända hud. Den iskalla flaskan svettades i min hand. Jag visste av erfarenhet hur lätt det är att efter en stressig dag på jobbet bli sittande och bara glo. Det fick inte hända ikväll. Vi skulle på fest och att döma av Henkes upphetsning var det hos ett gäng riktigt fräscha brudar. Jag gick in och drog på mig favorit jeansen, hoppade över kalsongerna och valde en ljus långärmad skjorta i vilken jag bara knäppte tre knappar. Lika bra att visa upp bringan när den har lite färg på sig. På väg ut tog jag en bärs till och strosade över till Henke som bara bodde ett par minuters promenad från mig.

När jag närmade mig huset hörde jag Jazzy Jeff och Fresh Prince`s Lovely Daze strömma från den öppna altandörren. Mycket passande. Henke satt på altanen med en öl i handen och njöt av tillvaron. Jag hoppade över staketet, satte mig i en stol och gjorde slut på bärsen.

- träffade ett gäng grymt fräscha brudar på stranden idag, började Henke, och vi ska dit! De är typ 25 och ville ha nån som kunde visa dom vart man ska gå och så. Jag sa att det var vi.
- Klart det är.
- Fint! Jag är klar, vi drar.
Vi tog backen emellan oss och tillryggalade den korta sträckan på knappt tio minuter.
- Jag ska ringa så nån kan släppa in oss.
Sagt och gjort. Snart öppnade en fin liten blondin porten och sade med ett bländande leende;
– välkomna!
Vi klev in i lägenheten och när jag såg mig omkring förstod jag Henkes upphetsning. I vardagsrummet satt sju tjejer. Och det var tjejer med stil och med pengar. Lägenhetens placering och storlek gjorde att den säkert kostade närmare tjugotusen i veckan så här års. Jag och Henke sneglade på varann med leenden som visade att vi tänkte samma sak; ikväll ska vi knulla högfärden ur varsin av dom här.

Vi gick runt i rummet och presenterade oss för samtliga av damerna, där fanns blondiner, brunetter och en rödhårig tjej. Men den som, i mina ögon, verkligen var nåt att lägga märke till var en negress. Andrea, hade de mörkaste ögon jag hade sett in i och en vacker chokladbrunt färgad hy. Hon hade rakt korpsvart hår som räckte halvvägs till stjärten. Hennes figur var perfekt. Knappa en och sextio lång med ben som räckte hela vägen. Stjärten var rund och ganska stor, men snygg var den. Midjan var smal och brösten var stora, fast inte för stora. Dessutom verkade hon vara mycket trevlig, några av de andra gav intrycket av att vara lite snorkiga.

Henke hade genast börjat ragga på en av de anorektiska blondinerna med silikonbröst. Precis som väntat.
Andrea lät mig lasta in lite bärs i kylen och vi småpratade lite. Det visade sig att de alla var arbetskamrater och arbetade på ett stort multinationellt företag. Några av dem jobbade utomlands.
Efter hand som promillehalten höjdes hos samtliga blev stämningen mer uthärdlig och alla hade trevligt tillsammans. Jag och Andrea flörtade och utbytte blickar med varandra men jag tog det lugnt. Det var ännu flera timmar kvar innan det var dags att lägga in nådastöten.

Vid elva tiden började det bli dags att gå ut. Vi gick till stället alla vill till. Om man vill in där utan att köa i en timme vill det till att stå på gästlistan eller känna vakterna i dörren. Henke hade snackat med ägaren som var affärsbekant med hans farsa. Hur enkelt som helst klev vi förbi kön och gick in. Det var redan fullt. Brudarna gick direkt till baren och beställde flaskor med Champagne. Alla fick var sitt glas och vi skålade för en dittills trevlig kväll.

Ganska snart kom Andrea fram till mig och var trevlig på ett annat sätt än hon vart tidigare.
- kom, vi går och dansar sa hon.
Yes, tänkte jag. Nu är det nästan klart. Jag hade vad folk i trettioårsåldern kallade ”halva inne”. Vad jag inte hade förstått var att jag hade hela inne. Så fort vi kommit ut på dansgolvet kom Andrea upp väldigt nära mig och tittade mig djupt i ögonen. Jag drunknade i det mörka djupet och innan jag hann fatta kysste hon mig intensivt men samtidigt ömt. Det var en fin kyss. Inte en sån det vanligtvis är på ett svettigt dansgolv fullt av fulla människor, med tänder som skaver och tungor utanför munnar.
Hennes fylliga läppar var gudomligt mjuka och tungan var len som sammet.
- vi går ut sa hon och tog min hand.
Jag nickade bara och följde med.
Vi satte oss ute på terrassen. Hon tände en cigg och tog två bloss innan hon kastade den.
- varför röker jag, jag är ju inte ens full. Ska vi ta en promenad frågade hon.
- Visst, jag gillar inte det här stället så mycket ändå.
- Jag är så trött på de andra. De ska alltid vara bäst på allt. Fattar inte varför jag åkte med dom hit.
Vi gick ut på gatan. Kön verkade vara oändligt lång nu och ett par gånger ropade någon mitt namn;
- öh, kommer du inte in eller?
Jag vinkade mest avvärjande till mina fulla bekanta.
- vill du komma med hem och ta en öl frågade Andrea.
- Ja, gärna.
Vi gick den korta vägen till deras lägenhet. När vi kom in hämtade hon öl åt oss båda och vi gick ut på balkongen och tittade ut över havet där solen knappt hade vart nere och vänt innan den nu började gå upp. Jag satte mig i en stol och snart satte hon sig i mitt knä. Vi tittade på varandra och kysstes igen. Hennes lediga hand smekte mitt bröst och ner över magen. Jag smekte hennes rygg och svank. I glappet mellan hennes byxor och top kände jag varm len hud. Hon blev ivrigare och knäppte upp de få knapparna i min skjorta. Andrea ställde sig upp och drog med mig in till ett av sovrummen där vi lec stående och bara tittade på varandra. Hon var mycket vacker. Jag tog ett steg närmare och lade händerna på hennes midja. Hennes former var fantastiska, som en coca-cola flaska tänkte jag. Hon tog av mig min skjorta och lät sina händer vandra över min varma hud.
Jag återgäldade tjänsten och tog av hennes top. Den vita BH`n kontrasterade på ett bländande sätt mot hennes mörka hy. Hon öppnade knapparna i min gylf. Shit, nu händer det verkligen, tänkte jag. Det här var ju betydligt enklare än jag trott. Och hon var ju så jävla snygg.

Hon tar själv av sig sina byxor och de minimala trosorna lyser vita mot huden. Jag lägger henne ner på sängen och kysser henne samtidigt som jag överraskande smidigt glider ur jeansen. Några strumpor har jag inte på mig. Jag står nu på stödd på knän och händer över henne och börjar min färd söderut. Halsen är feminint smal och nyckelbenet avtecknar sig vackert. Jag öppnar den axelbandslösa BH`n och smeker fram brösten. De är fasta och stora och de små svarta bröstvårtorna pekar rakt mot mig. Jag leker med tungan runt den vänstra, blåser lite kall luft mot den vilket gör den än styvare. Den högra suger jag helt in i munnen och diar mjukt. Andrea andas tungt och rufsar om i mitt hår. Från solar plexus och ner till naveln låter jag tungan göra ett blött spår som jag sedan blåser lätt på. Hennes sammetslena hud knottrar sig.

Jag lyfter hennes ben och särar dem. En rad av lätta kyssar får smeka först det vänstra, sedan det högra, från ankeln och ändå upp till trosan. Jag kysser lätt klitoris genom tyget. Värme strömmar från hennes kön mot mitt ansikte. Dofter som gör mig alldeles berusad. Ett finger lirkas in under troskanten. Där är blött och kokande hett. Hon andas i små ryck, hennes kropp är spänd som en stålfjäder. Jag drar sakta av trosorna och beundrar i det gryende solskenet hennes fitta. En liten tofs av kolsvart afrokrull kröner venusberget, blygdläpparna är svullna och i bakkant ser jag lite av det glödande rosa kött hennes inre består av. Det glänser blött. Doften träffar mig som en vindpust i ansiktet, det doftar sött och salt på en gång. En doft som gör en man galen av åtrå. Jag kysser klitoris och suger mjukt in den i munnen. Andrea släpper ut en djup suck som övergår i ett stön och hela kroppen slappnar av. Jag diar klitoris och blygdläpparna om vart annat, ljuva söta smaker smeker min tunga. Jag hör att hon njuter. Jag särar läpparna med två fingrar och det rosa innanmätet glöder mot mig. Låter tungan spela över klitoris som nu ligger helt blottad. Lätta drag i mitt hår säger till mig att komma upp. Hon kysser mig djupt och slickar mig om munnen, smakar sina egna safter. Hennes mörka ögon har fått en klar hinna över sig.

Hon tittar mig djupt i ögonen och lägger mig ner på rygg. Kysser mina bröstvårtor och min mage. Drar en lång nagel retsamt över kuken som ligger svullen mot magen en bit över naveln. Hon sätter tungan mellan mina pungkulor och slickar uppåt, hela vägen, droppen med fösats som glänser på ollonet petar hon på med tungan och drar ut den till en lång tråd. Hon ler och tar sedan kuken i munnen. Hon suger djupt och runkar i baktakt till sugandet. Otroligt retsamt, låter tänderna rispa ollonet på ett skönt lekfullt sätt. de stenhårda bröstvårtorna låter hon smeka mina lår och ibland pungen. Jag nyper lätt i vårtorna och drar upp henne till mig. Jag kysser hennes läppar, hon smakar av salt av kuk.

Den vackra varelsen grenslar mig och styr min kuk mot fittmynningen. Låter ollonet halvt glida in och retar både mig och sig själv med pyttesmå rörelser. Jag tar tag runt hennes höfter och trycker henne nedåt. Sakta låter hon centimeter efter centimeter fylla hennes savande fitta. Hon har återigen börjat med den ryckiga andningen. När hela kuken är inne sitter hon stilla ett ögonblick innan hon börjar röra höfterna i en cirkel. Jag känner olika väggar pressas mot mig, olika muskler dia mig. Det känns som om en hand runkar mig men det är bara hennes muskler som hon kontrollerar perfekt. Sakta börjar hon rida mig och hela tiden ökas tempot gradvis. Jag klämmer och smeker hennes skinkor hårt, de är verkligen lena som en barnrumpa.

Jag lyfter av henne från min bultande kuk och flyttar kuddarna från sängens huvudända till mitten nånstans. Hon fattar genast och lägger sig på mage på kuddarna så att hennes vackra stjärt putar ordentligt. Jag kysser hennes svank och skinkor. Särar på de runda skinkorna och det mörka anuset blottas. Jag spelar med tungan mellan skinkorna och kysser lätt hennes rövhål. Hon stönar förtjust och säger att det kittlas.
- slappna av bara viskar jag och slickar istället den rosa fittan som putar ut mellan benen. Fortsätter upp i mellangården och kysser återigen rövhålet. Hon försöker njuta men verkar inte helt bekväm med situationen så jag lägger ihop hennes ben och sätter mig grensle över dem.

Styr kuken mot den rosa öppningen och låter ollonet glida in. Det är så blött och varmt, trycker in hela min längd och börja sakta jucka in och ut. Kuken kommer verkligen djupt in i henne och hon stönar utdraget för varje långsam stöt. Jag särar de perfekt rundade skinkorna lätt och beundrar utsikten. Min ljusa kuk som försvinner in i henne, en vacker kontrast. Och stjärten är det snyggaste jag nånsin sett. Måste tänka på nåt annat. I mitt huvud hör jag Sir Mix-a-Lot rappa;
- I like big butts and i cannot lie. You other brothers can`t deny. That when a girl walks in with a itty bitty waist and a round thing in your face, you get sprung. Komiskt men effektivt, jag har utan att tänka på det ökat takten och Andreas stönanden har ökat i takt och styrka. Hon gör kraftiga motjuck. Jag känner de otroliga musklerna i hennes fitta dra ihop sig och mjölka kuken. Hon biter i täcket och skriker in i det. Det låter som om hon gråter, snyftar mer än stönar. Hon skakar, ligger helt stilla och snyftar. Jag sitter stilla och njuter av spasmerna i hennes underliv.

Hon hämtar sig snabbt och kryper ut under mig.
- sitt kvar där och luta dig bakåt säger hon.
Jag sitter kvar på knä, lutar mig bakåt och stödjer mig med händerna på vaderna. Andrea lägger sig på rygg och slår sina långa ben runt min rygg. Hon för in min bultande kuk i den trånga rosa fittan, kniper åt med benen så att kuken är till roten begravd i henne. Sen börjar hon krama kuken med sina fittmuskler. Det känns som en boa som försöker krama sönder sitt byte. Fast det ät så otroligt skönt. Hon smeker sina bröst och jobbar med fittan. Jag känner att den här gången kommer det inte att gå att hålla tillbaka. Hon märker att jag är nära.
- du får inte komma i mig säger hon. Dra bara ut den i sista sekunden. Det hörs på rösten hur hon anstränger sina muskler. Satsen är nu på väg i ledningarna. Det känns som att den tagit fart ända uppe från huvet och tar med sig allt den passerat på vägen. Med ett vrål drar jag ut kuken exakt i det ögonblick första sprutet lämnar kukhuvudet. En klick sperma landar i gropen mellan senorna i halsen, resten kommer inte så långt men täcker dock hennes bröst och mage. Jag känner mig helt tom och sperman rinner fortfarande ur kuken när jag sjunker ihop i en hög vid fotändan av sängen.
Vi tittar på varandra och börjar skratta.
- det där var helt fantastiskt säger jag.
- Ja, jag har aldrig fått en sån orgasm förut säger hon.
- Inte jag heller.
Jag beundrar den vackra kvinnan som ligger helt blottad med utslagna armar. Min vita sperma verkar vara överallt och gör lysande fläckar på hennes mörka hud. Jag tar en kudde och torkar av det mesta av satsen.
Jag vaknar naken ovanpå täcket ett par timmar senare av mobilen, dags att gå till jobbet. Bakfull, inte sovit jobbiga kunder. Men, livet är inte så jävla dumt ändå tänker jag.
Jag och Andrea umgicks en hel del resten av veckan.


Lite annorlunda novell än mina tidigare. Kommentera gärna!Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Bengt skrev

Mycket välskriven!!

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter