Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Ensam hemma III

Dagen efter vaknade jag tidigt av en bildörr som slog igen utanför. Antingen var det mina föräldrar som for, eller så var det Martins fru som åkte till jobbet. Jag försökte somna om, men så började jag minnas att jag hade sex med grannen, Martin, dagen innan och att jag stämt träff med honom och hans kompis Janne efter lunch. Det var omöjligt att somna och jag blev kåt när jag tänkte på hur jag red Martins långa kuk i går. Mina händer drogs till fittan och snart var jag på väg att få dagens första orgasm. Tryckte in ett finger och drog upp lite sekret på klitoris och sedan snurrade fingret runt tills det gick för mej. Sedan somnade jag äntligen om och vaknade flera timmar senare.
När jag tittade ut så var det lika soligt och varmt som tidigare i veckan så jag beslutade mej för att äta frukost naken igen. När jag satt där så hörde jag att Martin höll på med något på deras altan. Det lät som om han flyttade runt möblerna så jag blev nyfiken och kikade ut, men kunde inte se vad han gjorde.
Jag var rastlös och gick runt i huset, satte mej för att läsa, men kunde inte koncentrera mej. Gick in på mitt rum och kollade moroten som jag gömt under madrassen, men den hade börjat bli mjuk och sladdrig så jag drog bort kondomen och slängde resten i soppåsen. Lekte lite med kondomen, blåste upp den som en ballong och dunkade den mot fittan. Sen fyllde jag den med vatten tills den sprack och blötte ner både mej och hela badrummet. Och hela tiden fick jag torka insidan av låren för det rann från fittan.
Det måste vara nåt fel på mej som är så kåt hela tiden, tänkte jag.
Gick tillbaka till mitt rum och öppnade fönstret så jag kunde höra om Janne kom. Lade mej på sängen och smekte mej tills jag nästan kom, men då slutade jag och tänkte att det ska jag spara tills senare.
Tittade på klockan, bara 12. Så sakta tiden gick. Beslutade mej för att ta en dusch och stod länge och lät vattnet smeka min kropp. Satte strålen mot klitoris tills det började närma sej, men slutade innan jag var på väg att komma. Tvättade håret också innan jag gick till mitt rum med ett badlakan om kroppen. Där ställde jag mej framför spegeln och torkade håret med hårtorken. Tyckte jag hörde nån ropa så jag stängde av torken och lyssnade.
- Nilla, hörde jag Martin ropa från fönstret mitt emot.
- Ja, ropade jag tillbaka och gick fram till fönstret.
- Janne är på väg så du kan komma över när du vill, sa han.
- Ok, sa jag. Ska bara torka håret lite.

Efter att håret var något sånär torrt gick jag och letade efter nåt att ta på mej. Jag valde en vit sommarklänning som var knäppt med knappar på hela framsidan. Den ser ut som en lång skjorta. Drog på den utan något under. Sen gick jag ut och gled igenom ett hål i häcken. Vågade ju inte hoppa när jag var utan trosor.
När jag kom in på altanen såg jag vad han hade gjort på förmiddagen. Han hade vänt på soffan så ryggstödet var ut mot trädgården och ställt bordet framför. Mellan bordet och husväggen låg en stor madrass som såg ut som en dubbelsäng. Jag log för mej själv när jag såg det och tänkte att här har han planerat nåt för oss.
Jag satte mej i soffan och efter några minuter kom han ut iklädd i shorts och en vit uppknäppt skjorta.
- Hej Nilla, välkommen, sa han. Jag har möblerat om lite.
- Hej, jag ser det, sa jag och log.
- Ska vi ta en öl medan vi väntar på Janne, undrade han.
- Ja tack, sa jag.
Han var snart tillbaka med tre öl och tre glas och han öppnade en burk och gav mej. Jag hällde upp och tog en klunk och kände hur det kylde ner strupen. Det var samma sort som dagen innan och jag kände genast alkoholen påverka mej.
Efter 5 minuter hörde vi en bil stanna och strax efter kom Janne runt knuten och klev upp på altanen med en plastkasse i ena handen. Han var också klädd i shorts och en rutig skjorta.
- Hej på er, sa han. Så ni har redan börjat.
- Hej, sa vi och Martin gav honom en öl och han satte sej jämte mej på soffan.
Nu satt jag i mitten mellan två äldre erfarna män och började känna mej lite rädd så jag drack mera öl och så småningom slappnade jag av. Vi pratade om allt möjligt men snart kom vi mer och mer in på sex. Janne hade ett stort lager av fräckisar och många var väldigt kul så jag skrattade så jag hoppade. Såg att kjolen glidit upp och killarna sneglade på mina lår men jag brydde mej inte. Vi hade snart druckit ut vår andra öl och jag kände mej lite småfull.
”Har ni hört om busschauffören som inte kunde säga s?”, sa Janne
Nej, sa vi.
”Flappna av, flappna av, alla får fitta”
Jag skrattade så jag höll på att kissa på mej och jag bad att få låna toaletten. Efter jag kissat såg jag mej i spegeln och beslöt att knäppa upp en knapp i urringningen. När jag kom tillbaka så hade dom öppnat fler öl och även hällt upp i mitt glas så jag satte mej mellan dom igen och tog en klunk.
- Du Nilla, sa Martin, jag berättade för Janne om din morot.
- Men Martin, sa jag och daskade till honom på låret.
- Förlåt, sa Martin, men du var så gullig med din morot.
- Kan inte jag få se den, undrade Janne.
- Nej det går inte, den var så mjuk och slafsig så jag kastade den.
- Men då var det ju tur att jag köpte en present till dej på vägen hit, sa Janne.
- Till mej, sa jag frågande.
- Vill du ha presenten då, frågade han.
- Så klart jag vill, sa jag.
Han tog fram ett avlångt paket med sidenpapper runt och jag började riva bort papperet. Inuti fanns en röd kartong och när jag lyfte bort locket såg jag en röd dildo formad som en kuk.
- Tack sa jag när jag tagit upp den och kände på den.
- Tror du den är lika skön som moroten, undrade Janne.
- Säkert, sa jag och vred på strömbrytaren.
- Får jag den så ska jag sätta i batterierna, sa han.
När han stoppat i dom så testade han och den surrade lågt. Sen satte han den mot min kind och drog den ner på halsen.
- Vill du testa den sen, undrade Martin.
- Jag vet inte, sa jag och lutade mej tillbaka när jag kände dildon röra sej ner under hakan.
Snart förde Janne dildon neråt mina bröst utanpå klänningen och det kändes så skönt när jag kände vibrationerna på vårtan. Samtidigt började Martin knäppa upp knapparna i klänningen och vek undan tyget så mina bröst blottades och Janne drog dildon runt den styva vårta.
- Vilka vackra bröst, sa Janne.
Jag blundade och njöt och samtidigt lyfte mina hände och strök över deras bröstkorgar. Janne drog genast av sej skjortan så jag kunde känna på allt håret han hade på bröstet. Martin fortsatte knäppa upp knappar i klänningen så nu var jag bar ner till naveln och Janne drog dildon neråt så långt det var uppknäppt för att sedan dra den utanpå klänningen ner mellan mina ben. Jag kände den snudda fittan för att sen gå vidare på mitt lår där han vände och drog den utmed innanlåret in under kjolen medan Martin kysste mej på axeln och halsen. Sedan fortsatte han knäppa upp klänningen och snart var den helt öppen och dom stirrade på min fitta och dildon som stannat på ena ljumsken.
- Kom, sa Martin medan han slängda av sin skjorta och tog mej i handen.
Jag följde villigt med till den stora madrassen på ben som darrade av kåthet, medan Janne drog av mej klänningen helt.
- Lägg dej där så ska vi göra det skönt för dej, sa Martin och pekade på mitten.
När jag lagt mej ner på rygg kom dom och lade sej på varsin sida och började smeka min kropp. Dom smekte varsitt bröst medan jag drog min hand genom håret på Jannes bröst. Sedan kände jag på bulan i hans shorts och jag kände en stenhård sak som ryckte när jag rörde den. Nu sög och slickade Martin mina bröst, medan Janne slet av sej shortsen och jag fick se hans kuk. Den var helt annorlunda än Martins långa smala kuk. Jannes var kort men väldigt grov och ollonet såg ut som ett äpple. Jag räckte inte om den med mina fingrar när jag greppade den och drog huden fram och tillbaka, och han stönade till.
Martin hade dragit sej neråt och jag kände hans tunga i naveln innan han kröp in mellan mina ben. Jag pep till när jag kände tungan tränga in mellan blygdläpparna och höjde fittan mot hans mun.
När jag drog Jannes kuk mot mej så kröp han genast upp så ollonet vajade framför ansiktet på mej. Då slickade jag på ollonet och spottade ut saliv som jag gned in hela kuken med så den blev hal och slipprig. Fick gapa stort för att få in ollonet i munnen och började suga intensivt.
Med kuken djup i munnen gav jag upp ett kvävt rop när jag kände dildon tränga in i min drypande fitta och Martin drog den ut och in samtidigt som han sög på klitoris. Det var så otroligt skönt så jag kände att jag skulle inte kunna hålla tillbaka orgasmen länge till.
Men jag tappade koncentrationen lite när jag kände Jannes kuk rycka till i munnen och spruta ner i halsen. Fick dra ut kuken för att kunna svälja så resten av sperman hamnade över mitt ansikte.
Strax efter spändes min kropp och med ett tjut kom jag i en enorm orgasm. Efteråt låg jag och blundade med sperman rinnande nedför kinderna och pustade ut.
Martin som försvunnit kom ut med en låda våtservetter och båda torkade mej ren från sperma.
Så skönt det var, sa jag och log lyckligt mot dom.
- Jag får säga detsamma, sa Janne.
- Ska vi göra det skönt för Martin också, frågade jag och stötte på Janne.
- Javisst, sa han och reste sej.
Han gick runt och drog snabbt av Martins shorts och jag gled ner och greppade den långa bananen. Janne lade sej på andra sidan och tittade på samtidigt som han smekte Martins innanlår.
- Köpte du kondomer, Janne, undrade Martin.
Han sprang bort till sin plastpåse och kom tillbaka med en kartong. Han öppnade en kondom och gav till mej.
- Lukta, sa han.
- Mm, choklad, sa jag.
Sen trädde jag på den på Martins kuk, och den räckte väl ungefär till halva. Det smakade gott när jag slickade och ibland sög in den i munnen. Nu började Martin stöna och jucka med underlivet så ollonet stött mot gommen.
- Får jag smaka, sa Janne.
Jag släppte den och såg hur an slöt läpparna runt ollonet och sög in en stor del av kuken. Fascinerat såg jag på när han sög intensivt, men sen började jag suga på resten av skaftet och pungen. Det dröjde inte länge förrän Martins kropp spändes som en fjäder och han vrålade ut sin orgasm.
- Var har du lärt dej suga kuk, Janne, undrade Martin efter det varit tyst en stund.
- Jag har testat en gång förut, sa han. Men då var jag full. I alla fall fullare än nu.
- Du var ju duktig, sa Martin.
- Men Nilla är duktigare, sa Janne. Hon fick mej att komma på en halv minut.
- Jag vet, sa Martin.
- Är du nöjd nu Nilla, undrade Janne.
Jag leker gärna lite till, sa jag.
- Du kanske vill testa denna, sa han och pekade på sin kuk som var styv igen.
- Den är nog för grov, sa jag.
- Jag tar det försiktigt, sa han och kondomerna är glidbehandlade.
- Om det behövs så har jag glidsalva inne, sa Martin och han försvann in.
Jag var nu lika kåt igen och kände det rinna till i fittan när jag tänkte på att få en kuk att tränga in i min trånga fitta. Janne öppnade nu en kondom och trädde med visst besvär på den. Sen började han smeka min fitta och tryckte in ett finger och sen ett till. Martin kom tillbaka med en tub och tryckte ut en klick på fingret och drog det över min ena bröstvårta som genast blev hård. Sen tryckte han ut en klick till och tryckte in mellan mina blygdläppar och det blev mer och mer kladdigt där nere. Janne drog ut fingrarna och jag såg Martin trycka ut en stor klick på Jannes fingrar och det spände till när han tryckte in dom igen och jag förstod att det var tre fingrar nu. Jag stönade när han drog dom ut och in och jag kände hur det rann glidmedel och fittsaft ner i anus.
- Vi kan testa nu, sa Janne upphetsat.
Han lade sej på rygg och drog mej över sej och jag kände det grova skaftet mot magen. Jag gned fittan mot den lite innan jag reste på mej och riktade in den innan jag sänkte mej ner och kände ollonet pressas in en bit. Det gjorde ont och jag kved men fortsatte pressa snart var hela ollonet inne. Sen gick det lättare och jag kunde sänka mej ända ner och både Janne och jag stönade högt. Jag satt stilla så en stund och njöt av att vara helt uppfylld medan Janne stötte med underlivet. Då började jag jucka emot och kuken rörde sej med långa drag ut och in.
- Vilken härlig fitta du har, stönade Janne.
Samtidigt kände jag Martins händer på min rumpa. Han smekte med fingrarna mellan fittan och anus och sen kände jag nåt kallt vid hålet och förstod att han lagt på glidkräm. Sen tryckte han till mej på ryggen så jag låg på Jannes bröst och jag undrade vad Martin höll på med. Då kände jag hans finger tränga in i anus och det kändes faktiskt skönt. Han körde fingret i samma takt som vi knullade och min njutning steg mer och mer. Men sen drog han bort fingret och höll på med något som jag inte kunde se när jag låg framstupa över Janne. Men plötsligt kom Martin över min rygg och jag kände hans kuk mot rumpan.
- Martin...vad...gör du, skrek jag mellan stönen.
Men han bara tryckte till och kuken trycktes in i min röv och jag skrek av både smärta och njutning. Jag kände mej helt uppfylld i underlivet och för mitt inre såg jag två stora kukar stöta i mej. Plötsligt blixtrade det till och jag skrek ut en enorm orgasm samtidigt som Janne sprutade kondomen full djupt i min fitta. Jag bara låg och darrade medan Martin stötte kuken djupt in i min röv och vrålade till när han kom.
När jag kom till sans kände jag båda kukarna krympa i mej och Martin drog sej ur och sjönk ner jämte oss. Jag lyfte på mej så Jannes kuk slank ut och jag trillade ner jämte honom. Vi låg så länge och andades ut tills jag såg lådan med servetter, och jag tog en och torkade mej där nere. Kände hur båda hålen var ömma.
Både Janne och Martin drog av kondomerna och gjorde knut på dom så sperman inte skulle rinna ut.
- Tack Nilla, sa Janne. Det var fantastiskt.
- Ja jag säger detsamma, sa Martin.
- Jag är törstig, sa jag.
- Ja nu tar vi en öl, sa Martin.
- Aj, sa jag när jag satte mej på soffan.
- Är du öm, undrade Janne.
- Ja en aning, sa jag och flinade.
Vi drack under tystnad men killarna hade svårt att låta bli mej och smekte emellanåt låren. Ibland smekte dom mej över kinden och tittade kärleksfullt på mej. Min klänning låg på bordet så jag drog till mej den och krängde på den innan jag vände mej mot Martin.
- Du knäppte ju upp så nu får du knäppa också, sa jag.
- Gärna, sa han och började knäppa.
Men han kunde inte låta bli att smeka lite också och han fingrade på bröstvårtorna innan han knäppte igen dom översta knapparna. Janne smekte mej över ryggen och rumpan samtidigt.
- Oj vad tiden går sa Martin när han tittade på klockan. Bäst att plocka i ordning här innan frugan kommer.
Dom tog på sej sina shorts och skjortor och började på att bära bort madrassen. Jag satt kvar och drack ur min avslagna öl. När dom kom tillbaka tog dom tag i soffan och bar mej runt och ställde den där den brukar stå och sen flyttade dom bordet och nästan alla spår av vår orgie var borta.
- Så där, sa Martin.
- Jag ska väl gå hem, sa jag.
- Ja men vi ses väl snart igen, sa Janne och gav mej en kram.
- Säkert, sa jag.
Sen gav jag Martin en kram och sprang ut på gräsmattan.
- Vänta, ropade Janne. Du glömde din present.
- Visst ja, sa jag. Den vill jag prova mer gånger.
Han kastade den mot mej och jag fångade den elegant med en hand. Sen gick jag och slängde mej på min säng och funderade på vad som egentligen hade hänt denna kåta eftermiddag.
Undrar hur länge det kommer att vara ömt, tänkte jag medan jag höll i min nya dildo och smålog för mej själv.

slut
Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: pnila

  • Publicerad Publicerad: 2009-02-16

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 3/5 (3 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter