Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Ensam hemma 4

Några veckor efter mitt äventyr med grannen och hans kompis var jag återigen ensam hemma en dag. Men nu visste jag att Martin börjat jobba igen så nu var jag ännu mer ensam.
Det var återigen en varm dag så när jag vaknat framåt 11 på förmiddagen så öppnade jag fönstret på vid gavel och gick naken till köket och gjorde i ordning lite frukost som jag tog med mej till altanen.
När jag satt där och funderade på vad jag skulle hitta på under dagen så hörde jag några konstiga ljud och jag smög ut och lyssnade. Det lät som det var nåt djur som var bakom häcken in till grannen. Jag smög försiktigt närmare och plötsligt såg jag huvudet på grannens fru Jenny. Hon låg på rygg och blundade och gjorde små grimaser och kvidande kom från hennes läppar.
Jenny är en ganska kort och kurvig blondin och jag har ofta beundrat hennes figur. Jag drogs närmare som av en magnet och fick se hennes bröst. De var vackra, halvstora med mörka vårtor som stod styva rakt upp. Hon nöp lite i dom och jag kände att jag blev jättekåt av synen. Jag tryckte ena handen mot min fitta under tiden jag smög närmare och snart fick jag se hur hon smekte sig själv mellan benen. Hennes fitta var helt rakad och det blänkte av fukt från både blygdläpparna och hennes fingrar. Min fitta hade också helt plötsligt blivit genomblöt och jag smekte mej under tiden jag stirrade på henne. Snart såg jag hur hennes kropp böjdes i båge och sen kom hon med ett utdraget stön och när jag såg det så kunde jag inte hålla tillbaka ett litet stön själv.
Hon tittade upp och jag mötte hennes blick innan jag vände mej om och sprang in på altanen.

Jag kände mej alldeles vimmelkantig av kåthet. Visserligen hade jag blivit pirrig av att se tjejer smeka sej på video, men att se Jenny på nära håll få orgasm var otroligt upphetsande. Jag sprang in på mitt rum och slängde mej på sängen och smekte mej med Jennys fitta på näthinnan. Det tog bara nån minut innan jag kom i en härlig orgasm och kunde inte hejda ett litet skrik.
Medan jag låg och pustade ut såg jag fönstret öppnas mitt emot och Jenny visade sej. Hon var fortfarande naken och vinkade och log mot mej.
- Hej gumman, sa hon. Är du också hemma själv i dag?
- Hej, ja det är jag. sa jag, medan jag gick fram mot fönstret.
- Visst är det härligt att vara naken, sa hon.
- Ja, och pirrigt, sa jag och skrattade.
- Kan du inte komma över sen, undrade hon.
- Ja fast jag tänkte duscha nu, sa jag.
- Det behöver jag också göra, sa hon. Vi kan ju duscha tillsammans.
- Ok, det låter mysigt, sa jag.
- Kom då sa hon, sa hon.
Efter att jag slitit till mej en klänning och krängt på den så sprang jag över och mötte Jenny på deras altan. Hon skulle bara veta vad jag gjort på deras altan tidigare, tänkte jag. Jag stirrade på hennes härliga bröst och kände att jag ville röra dom.
- Såg du vad jag gjorde innan, undrade hon.
- Ja det gjorde jag, sa jag.
- Jag blev så sugen när jag låg och solade, sa hon.
- Ja om du visste vad jag tände av att se dej, sa jag.
- Va bra, sa hon och skrattade. Är du också bisexuell?
- Ja tydligen, sa jag och log.
- Du kan lämna klänningen här, så tar vi en fika sen, sa hon.
Jag drog av mej klänningen och hon bad mej snurra runt.
- Gud vilken vacker kropp du har, sa hon.
- Tack, detsamma, sa jag.
Sen tog hon min hand och drog mej till deras badrum. Medan hon ställde in vattentemperaturen studerade jag hennes runda bak. Sen steg hon in och jag följde efter och vi lät strålarna smeka våra kroppar innan hon tog fram en flaska duschkräm och sprutade på mina axlar. Jag vände ryggen åt henne och hon tvålade in mej ända ner på skinkorna och jag njöt av hennes mjuka händer. När hon var klar på min baksida så vände hon mej och tvålade in armarna först innan hon försiktigt gav sej på mina bröst. Vårtorna styvnade genast när hon noggrant masserade medan jag hällde upp lite kräm i mina händer och började tvåla in hennes framsida. Samtidigt som hon gick neråt min mage så tvålade jag noga in hennes bröst. Dom var så mjuka och sköna att krama och jag kände vårtorna bli hårda mot mina handflator. Jag pep till när hon drog sin hand över min fitta och hennes finger halkade in mellan blygdläpparna.
- Där var du visst redan våt, sa hon och log.
Jag bara nickade och njöt av att känna henne fingra på min fitta.
- Känn om jag är lika våt, viskade hon upphetsat.
Så jag lade min hand på hennes lena fitta och lät mitt långfinger glida in mellan läpparna och där var det genomblött och slipprigt.
- Jag måste få slicka dej, sa hon och sköljde av oss.
- Gärna, sa jag med darrande röst.
Efter att vi snabbt torkat av oss det mesta vattnet drog hon mej till sovrummet där hon bad mej lägga mej. Sen ställde hon sej på händer och knä över mej och kysste mina läppar. Jag besvarade kyssen och våra tungor lekte allt medan hon sänkte sin fitta mot min och vi gned dem mot varandra. Jag var otroligt kåt och andades oregelbundet när hon började suga på mina bröstvårtor. Snart drog hon sej neråt och när jag kände hennes tunga på mina svullna blygdläppar så ropade jag till. Det var så underbart att känna hennes tunga överallt på fittan. Ibland tryckte hon in den så långt hon kunde i mej, ibland slickade hon på den känsliga huden mellan fittan och anus. Jag låg och darrade i hela kroppen och mitt huvud for från sida till sida när orgasmen närmade sej. Till sist sög hon in klitoris i munnen och det gjorde att jag exploderade i en härlig orgasm.

När jag vaknade till sans såg jag att hon låg jämte mej och tittade på mitt ansikte.
- Vilken orgasm du fick, sa hon.
- Det var underbart, sa jag
Jag vände mej mot henne och smekte hennes arm upp på axeln, sen gick jag ner mot hennes bröst och hon la sej ner på rygg. Skönt att känna vårtorna styvna mot handflatan och hon blundade och suckade förnöjt. Jag slöt läpparna runt ena vårtan som var stor som ett hallon, medan min hand sökte sej ner över magen. Jag smekte i cirklar runt fittan innan jag tryckte hela handen mot den och masserade sakta. Sedan hoppade jag över hennes lår och kröp ner mellan hennes ben där jag låg och tittade på fittan en stund. Mellan de yttre svullna blygdläpparna stack dom inre mörkröda fram och jag såg några droppar sekret rinna ner mot anus. Sakta sänkte jag munnen och kysste venusberget innan jag började slicka på blygdläpparna. Det smakade riktigt gott och jag slickade ivrigare och lät tungan sjunka in i hennes hål ibland. Med mina tummar höll jag isär blygdläpparna så klitoris stod ut svullen och röd och hon stönade högt när jag lät tungan rotera runt den. Det började gå lite spasmer genom hennes kropp och jag förstod att hon var nära. Jag omväxlande sög och slickade på klittan och snart stelnade hon till och sen skrek hon och skakade i kroppen när det gick för henne.
- Gud så gott, sa hon när jag kröp upp jämte henne.
- Vad gott det var att slicka, sa jag.

När vi legat och kramats en stund så reste hon sej.
- Nu ska det bli gott med fika, sa hon.
- Ja tack, sa jag.
- Gå du ut på altanen så kommer jag ut med det, sa hon. Dricker du kaffe?
- Ja om du har lite mjölk till, sa jag.
Medan jag satt på altanen och väntade så tänkte jag på vad Martin och jag gjorde i den soffan. Och sen tänkte jag på vad jag gjorde med Martin och Janne och jag blev kåt igen.
Efter en stund kom hon ut, fortfarande naken, med en bricka med kaffe och kakor. Sen såg jag det låg nåt annat lilafärgat och när jag tittade närmare så såg jag att det var en dildo.
- Jag tog med den för att visa dej, sa hon och log.
- Den ser ju mysig ut, sa jag och kände på den.
Du kan få testa sen om du vill, sa hon. Men nu fikar vi.
Vi lät oss väl smaka av bullarna. Sen hade hon lagt fram ballerina-kex som började smälta i värmen.
Jag delade på ett och tog choklad på fingret och slickade medan jag fick en ide och tog en kladd och smorde in min ena bröstvårta.
- Vill du smaka, sa jag och vände mej mot Jenny.
Genast slickade hon vårtan ren och det kändes härligt och det killade till i fittan. Sen delade hon på ett kex och kletade på choklad på dildon och gav mej.
- Sexigt, sa hon när jag sög på den.
Jag testade och satte på vibratorn, men det skakade om hela huvudet så jag slängde den på brickan och skrattade. ”ratatatatata” lät det och den hoppade runt på brickan. Det såg så kul ut så vi tjöt av skratt. Men sen tog hon den och satte den mot min ena bröstvårta som genast blev stenhård.

- Hej tjejer, hörde vi plötsligt en röst.
Det var Martin som kommit hem utan att vi märkt det.
- Oj då, är du redan hemma, sa Jenny.
- Ni verkar ha det mysigt, sa Martin.
- Hej Martin, sa jag.
Jenny verkade lite generad och satt som förstenad med dildon fortfarande surrande i handen, medan Martin kom fram och kysste henne på munnen.
- Får jag se på när ni leker, undrade Martin och klappade mej på kinden.
- Ska vi låta honom göra det, sa Jenny lite mer avslappnad nu.
- Det kan han väl få, sa jag.
- Men du får också klä av dej Martin, sa Jenny.
Vi såg på när han klädde av sej och när han drog av kalsingarna såg vi att han hade ett präktigt stånd. Jenny fortsatte nu att dra dildon över min kropp och var snart nere vid ljumskarna innan hon drog den utmed låren och retsamt undvek att snudda vid fittan. Jag gled ner lite på soffan och spred ut mina ben och nu kände jag äntligen vibrationerna på blygdläpparna. Hon drog spetsen i springan och jag stönade när hon träffade klitoris.
- Vill du hjälpa till Martin, sa Jenny.
- Om det är ok för dej, sa hon till mej.
Jag nickade och Martin kom genast och satte sej på min andra sida och smekte mina bröst med handen. Nu satte Jenny dildon mot hålet och jag stönade till när jag kände den tränga in. Martin sög och slickade på mina vårtor medan Jenny körde dildon ut och in i min plaskvåta fitta. Jag gnällde av njutning och kände orgasmen börja byggas upp när nu Martin var nere och slickade på fittan. Jag började gå upp i brygga när jag kände tungan virvla runt på klitoris samtidigt som dildon for in och ut allt hastigare. Plötsligt blixtrade det till och jag skrek ut en härlig orgasm innan jag sjönk ihop som en våt trasa.
Jag suckade djupt och satte mej upp i soffan efter att Jenny dragit ur dildon. Martin satte sej upp jämte mej med kuken lika styv som innan och jag kunde inte låta bli att smeka den lite.
- Martin gillar när jag suger hans kuk, sa Jenny. Vill du testa?
- Ok, sa jag och log mot Martin.
Jag hade ju sugit hans kuk två gånger förut men det var bäst att inte berätta. Efter att jag lutat mej fram och slickat på ollonet, kröp jag ner på knä framför honom och sög in kuken i munnen. Jenny ville vara med och kom fram jämte mej och slickade kukroten medan Martin stötte mot mitt gap så jag kände ollonet långt ned i halsen. Han stönade högt och när Jenny märkte att han var nära så knuffade hon undan mej och kvickt grenslade honom och jag såg hur kuken försvann in i hennes fitta. Jag låg på knä framför dom och tittade fascinerat på när kuken pumpade i allt snabbare takt.
Den glänste av Jennys safter och jag kunde inte låta bli att känna med fingrarna på både kuken och fittan. Plötsligt kände jag hur hans lårmuskler spändes och han vrålade till och jag förstod att han sprutade. Jenny snurrade fingrarna runt klitoris och även hon kom med ett litet tjut. Sen lutade hon sej mot Martins bröstkorg och dom båda andades ut medan jag satte mej jämte dom och såg på.

Efter en stund reste sej Jenny och när kuken föll ut satte hon handen för fittan och gick ut på gräsmattan och lät sperman rinna ut medan hon skrattade. Martin och jag skrattade också för det såg så kul ut.
- Dildon är skön men Martins kuk är skönare, sa Jenny när hon kom tillbaka.
- Säkert, sa jag och sneglade på kuken.
Den började redan resa sej igen där den låg över magen.
- Vill du inte testa den, sa Jenny.
- Kanske, sa jag. Om Martin vill och du går med på det.
- Jag delar gärna med mej till dej, sa hon.
- Jag ställer upp, sa Martin.
Och nu stod kuken som ett spett igen.
- Är du våt, undrade Jenny, samtidigt som hon kände efter på min fitta. Ja det var du, lägg dej på bordet.
Så jag lade mej på rygg på bordet med benen i luften och väntade.
- Ta det försiktigt, Martin, för hon är trång, sa Jenny.
Han reste sej och riktade in kuken och jag flämtade till när det spände till i fittan och ollonet trängde in. Han stötte lätt och den gled in mer och mer tills jag var helt fylld. Jenny gick runt bordet och lade sina armar runt mej och smekte mina bröst och jag lutade mitt huvud mot hennes bröst.
Jag tittade ner och såg den långa kuken pumpa ut och in i min fitta och jag var förundrad över att så mycket av kuken gick in.
Snart kände jag ilningarna som förebådade orgasmen samtidigt som Jenny sträckte handen och började massera min klitta. Jag stönade högt och började skaka innan jag kom med ett tjut.
- Äter du piller, viskade Jenny i mitt öra.
- Ja han kan komma i mej, stönade jag.
Martin ökade takten och stötte vilt, samtidigt kände jag ännu en orgasm närma sej. När han vrålade till och sprutade i mej så gick jag upp i brygga och kom i en ny härlig orgasm.

Martin drog ut kuken och sjönk ner på soffan. Jag satte handen för fittan, hoppade ner från bordet och gick ut på gräset och lät sperman rinna ut. Det kom inte så mycket sperma denna gången som när Jenny tömde ut, men alla tre skrattade vi gott. Jenny räckte mej en servett som jag torkade mej med mellan benen, och Martin torkade sin kuk.
Jag drog på mej min klänning för jag var helt tillfredsställd och behövde inte mer sex. Inte på några timmar i allafall.
- Du känner väl inte att vi har utnyttjat dej, undrade Jenny.
- Nej då, inte alls, sa jag. Det har varit en underbar dag.
- Så bra då, sa hon. Jag har också haft skönt.
- Det var ju tur att jag kom hem tidigt, sa Martin. Så fick jag också ha det skönt.
- Bäst jag går hem nu, sa jag. Jag ska till en kompis sen.
Så vi kramade om varandra innan jag sprang över till vårt hus.

slut
Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: pnila

  • Publicerad Publicerad: 2009-03-16

  • Kategori Kategori: Ageplay

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4/5 (7 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Ken skrev

Lesbiska Tjejer Gillar Slicka Varandras Våta Kåtfittor till Orgasm! Ståkuken Runkas Mycket o Gott!!!

Betyg: 4
Gert skrev

Gott att Slicka Våt Fitta På Varandra o Med Dildon Inne I Fitthålet Surrar Gott tills Orgasmer Sprutar Ut! Sen Knullas det I Kåta Våta Knullfittorna med Killens Ståkuk Flera Gånger!!! KUK BULLFITTOR!!!

Betyg: 5
Axel skrev

Lesbiska Tjejer Slickar Våta Kåta Fittorna tills Orgasmer Sprutar! Killen Får Ståkuk o Knullar Bådas Våta Knullfittor tills Det Går med Sperma i Knullfittorna!!

Betyg: 5

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter