Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

Ensam hemma

fredag kväll och jag är ensam hemma. sommarsolen har precis gått ner bakom hustaken och lämnar en rosa himmel efter sig.
Jag sitter i en av trädgårdsstolarna som mamma ställt ut på gräsmattan tidigare under dagen. Jag har ett glas i handen. Innehållet är inte tillåtet för mig att dricka, inte i min ålder, men jag hör väl till normen för uttrycket "dagens ungdom".
Jag sneglar mot min mobiltelefon som ligger på bordet bredvid mig. jag är sugen på att träffa någon, så jag skrollar igenom alla mina kontakter men fastnar inte för någon specifik, så jag lägger tillbaka mobiltelefonen på bordet och tar en klunk ur glaset. Jag lutar mitt huvud bakåt, blundar,slappnar av, och låter fantasin ta över.

Jag ser en solbränd,lång kille framför mig, med ganska mycket muskler och endast badbyxor på sig. Fantiserar att han lyfter upp mig ur stolen och bär in mig i huset. Hur han lägger mig i sängen och lägger sig över mig.. kysser mig på munnen..halsen..nerför min tunna klänning, ner till mina nakna, solbruna lår...

Jag känner att jag blir våt och mina trosor blir fuktiga.. Jag fnissar till där jag sitter, ensam i min trädgård, och fortsätter fantisera om denna sexiga främling..

I min fantasi känner jag hur han särar på mina ben och jag känner hans händer sakta smeka sig uppför mina innerlår mot min-

Min fantasi avbryts av ett sms och jag chockas tillbaka till verkligheten. Jag tar en klunk ur glaset, ställer det på bordet och sträcker mig efter mobilen.

-Är du hemma? är så sugen på att mysa med dig!
jag känner hur värmen stiger i kroppen och det pirrar till där nere. Jag kan inte undgå leendet som pryder mina läppar och jag funderar på om jag ska spela svårfångad eller inte, men bestämmer mig för att lyssna på min kropp, jag vill verkligen mysa..

- ensam hemma, skynda dig hit! ;) , blir mitt svar och jag undra vad som kommer hända denna härlig sommarkväll, med tanke på min tidigare fantasi.

mina tankar avbryts igen av min sms-signal.

-okej,kommer om en kvart, längtar efter dig!

Ett leende sprids än en gång över mina läppar och jag småspringer in. Måste fixa till mig nu när man får pojke på besök.

..det ringer på dörren. Jag byter snabbt underkläder och tar på mig en kjol innan jag springer nerför trappan och öppnar dörren. Jag märker inte att jag glömt ta på mig linnet förrän jag möter två förvånade men gillande pojkögon. Jag tittar ner på min bh och sedan möter jag hans blick igen.

- fan va snygg du är, får han fram innan han omfamnar mig och kysser mig. jag är inte sen med att lägga armarna kring hans hals och passionerat besvara kyssen. Jag känner hur hans ena hand placeras i min svank, och den andra försöker sig sakta ner till min rumpa. Han drar mig intill sig och våra kyssar utvecklas till intensivt hångel. Jag känner bulan innanför hans jeans mot mitt lår. den gör mig kåt och jag känner hur även dessa trosorna blir fuktiga.
hans hans försvinner in under min kjol och jag känner hur han stelnar till. han avbryter och tittar på mig med galet mycket upphetsning i blicken.

- har du inga trosor på dig? frågar han.

jag visar stringtrosans kant och han verkar nöjd med svaret.
efter att jag tagit på mig linnet och fixat dricka till oss båda så sätter vi oss i soffan. Varken han eller jag är sugna på filmmys. trots det sätter vi igång en film. Jag stänger plötsligt av tvn utan att säga ifrån och han tittar frågande på mig.

- kan vi inte gå upp och mysa i min säng istället? frågar jag med ett oskyldigt leende på läpparna.

Jag lägger min hand på hans innerlår och stryker sakta uppåt med min hand.

-jo shit baby, du gör mig galen, får han fram och jag reser mig, tar tag i hans hand och leder honom upp. Vi hinner bara uppför trappan innan han tar tag i mig och trycker sin kropp emot min.

-ta mig, ta mig nu, säger jag, och jag behöver inte säga mer.

Han börjar kyssa mig och trevar med händerna över min kropp. jag går baklänges mot mitt rum och drar honom med mig. Hans bula syns tydligt genom jeansen och jag blir både kåt och dyngvåt av honom och hans kåthet.

Vi kommer in i mitt rum och han lägger mig sakta på rygg över min säng. Jag tar tag i mitt nytvättade täcke och stönar till när jag känner hans kropp sakta tryckas mot min och hur han kärleksfullt kysser min hals. Jag tar tag i hans nackhår och lägger ena benet runt honom. Min kjol har glidit upp och hans jeans gnids mot mitt underliv som endast är skyddat av mina tunna trosor. Beröringen ger mig sådan underbar njutning att mina ben ger ifrån sig små ryckningar. Hans ena hand, som han tidigare haft vid mitt huvud som stöd, försvinner ner mellan våra kroppar och jag känner hur han försiktigt smyger ner sin hand innanför mina trosor.

vi stönar till båda två. han för att känslan av min nyrakade,våta fitta gör honom ännu mer galen i mig. och jag för att hans fingrar rör mig så otroligt skönt

hans lång- och pekfinger leker med mina blygdläppar en liten stund och han drar sitt långfinger i springan innan han bestämt börjar stimulera min klitoris.

jag blir galet kåt och min fittsaft rinner ur mig och nerför mina skinkor. Jag fumlar upp hans skärp och knappar i byxorna. Jag bara måste få känna hans kuk i min hand! Jag drar ner hans jeans och kalsonger och får se ett praktfullt stånd.

Trots vårat intensiva hångel så hör jag han stöna när jag tar tag i hans kuk och börjar runka honom
-ta mig baby, vill känna dig i mig, säger jag och vi hjälps åt att få av mina våta trosor.

han lägger sig över mig och retar både mig och sig själv genom att endast låta hans ollon nudda vid mig. Han drar sin hårda kuk i min springa och nuddar vid min orgasmkänsliga klitoris flera gånger.

han märker hur min kropp suktar efter mer närhet och kan inte längre hålla sig, han vill in i mig, nu!
tack vare att jag är så våt så glider han lätt in i mig, trots att jag är trång.
han börjar försiktigt stöta in i mig och hans hårda kuk glider lätt i mig. Jag märker hur skönt han tycker det är för han ökar takten lite hela tiden.

Jag känner att jag närmar mig orgasm och min fitta krampar kring hans pulserande kuk.

-jag kommer, stönar han och jag känner hur min fitta krampar ännu mer.

-kom i mig, svarar jag och strax efter kommer jag i en kraftfull orgasm. Min orgasm skapade så starka sammandragningar kring hans kuk att han kom och sprutade sin varma sats i mig.

efter att orgasmerna lagt sig lägger han sig bakom mig och håller om mig.

-shit vad jag tycker om dig! du anar inte hur mycket jag vill vara med dig sötnos, säger han.

- lika mycket som jag vill vara med dig? frågar jag och ler mot honom.
Han ler tillbaka och pussar mig.
- nej, ännu mer.Min första såkallade novell, ge gärna både positiv och negativ kritik så jag vet vad som är bra och vad jag borde tänka på till nästa gång.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: CupCakeFr3ak

  • Publicerad Publicerad: 2012-03-28

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 4/5 (5 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Kala skrev

My gud.. Jag måste hitta min pojkvän nu;)

Betyg: 4
Johan skrev

Såå trevligt det låter;)

Betyg: 5
Bengan skrev

Fyfan vad bra! :)
Man blir själv sugen :$

Betyg: 5
Xellugi skrev

Asbra :D

Betyg: 5

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter