Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

En Varm Sommar Dag

Jag slår upp ögonen en morgon, tanken slår mig av att det är fredag och får panik och tänker "Nej jag kommer försent till jobbet". Men efter att ha kikat hysteriskt på mobilen så är det faktiskt lördag och tar ett djupt andetag. Jag ligger kvar. Myser lite med min kudde och ler för mig själv. Men leendet försvinner när jag plötsligt minns gårdagen. Jag sätter mig lite halvt upp., och som en dålig pjäs utspelas grälet med Christoffer i mitt huvud, och jag känner hur ögonen börjar bli vattenfyllda och tvingar bort känslan av tårar. Blicken blir lite luddig, men övertalar mig om att det förmodligen kommer passera.

En hand kommer upp från undertäcket och stryker min kind, ett nytt leende föds över mina läppar och snart ser jag Joachimsdjupa ögon som glimmar mot mig.
-Han är inte värd dina tårar, säger han och ler försiktigt.
Små ögonblick från nattens eskapader, stillbilder från hjärnan återspeglas för mig. Jag tvingas till att hålla ögonlocken stängda och känner hur det bekanta pirret sprider sig igenom kroppen, jag öppnar ögonen samtidigt som jag tar ett tyngre andetag och ser leendes mot den något förvånade Joachim . Biter min egen läpp, och han ler halvt skrattande tillbaka mot mig.
-Så pass? Säger han med ett stort nöjt leende över läpparna

Jag nickar lugnt som svar och lutar mig strax sakta in mot honom, smeker hans kindben och kysser naffsandes. Hans ena hand svävar upp mot min kind och bak mot nacken. Kysser sugandes på Joachims underläpp medan han glatt nafsar på min överläpp, hans händer utforskar min nacke, och på något mirakulöst sätt tycks jag hamna närmare.. hela min kropp flyter mot Joachims, och jag ligger plötsligt ,halvsittandes över honom, sitter gränslad över hans mag/höft-parti med överkroppen pressad mot hans. Hans händer över min rygg.
Läpparna är nu pressade tätt men mjukt, mot varandra och tungarna leker vilt. Mina händer vandrar över Joachims bara överkropp, smeker masserandes över axlar och ner över armarna.. minhöft tycks inte vilja vara stilla och gnider sig rytmiskt mot. Inte honom emot, jag känner hur något börjar trycka mot mig underifrån, något som eggar mig och kyssarna blir intensivare.
Plötsligt tycks hans läppar inte gensvara på samma sätt. Kyssa säger han ironiskt och ler mot mig och sänker ner huvudet mot mig igen.. men jag ser motvillig ut. Han backar igen och ger en mycket frågande blick!?
-Det är Christoffer. Säger jag med en tvekande röst.
-Ringsignalen, han har valt ut den själv, till när han ringer. säger jag nu, med en något mer ångerfull ton.
Joachim suckar, drar handen genom hans hår och sen lyfter bort mig från honom och jag försöker tänka resonerat, men hans bringa gör det svårt för mig att koncentrera mig ochfokusera till ämnet.
-Svara då!!! säger Joachim
Jag tittar förskräckt på honom, jag bemöter hans blick och den är allvarlig , och jag sträcker mig efter min mobil. Tar ett djupt andetag och flippar upp den.
-Hallå., säger jag tyst
-Jaa hej.. fortsätter Christoffer...
Jag skakar på huvudet och rullar ögonen,. Joachim tittar bedjande mot mig,
Jag tar mig upp ur sängen och lämnar honom där. Beslutar mig för att jag vill inte ha något med Christoffer att göra och säger det till honom och avslutar samtalet. "Känner för att ta en dusch".

Jag har hunnit dra igång vattnet och klätt av mig det lilla jag faktiskt hade på mig, när Joachim , nu iklädd en t-shirt, kliver in i badrummet. Jag virar in mig i en handduk och våra blickar möts och jag ser hur uppriven samtalet gjort honom.
-Vad ville han? Frågade Joachim, och tar några steg närmare mot mig.
-Prata.. Joachim suckar och skakar frustrerat på huvudet. Och fäller ner toalettlockenoch sätter sig där och drar ännu en djup suck.
-Om vaddå? Frågar han igen
-Att Christoffer vill bli ihop igen … sa jag och jag ser hur jobbigt Joachim tycker det är.
-Men jag sa att jag vill inte ha med honom att göra mer. Och Christoffer blev upprörd men jag avslutade samtalet innan han hann protestera.
-Efter detta kommer han aldrig att ge upp förrens du har blivit hans igen säger Joachim.
-Jag bryr mig inte längre om honom det är dig jag älskar och tittar djupt in i Joachims ögon.
-Jenny.. säger han och stryker mitt hår.
-Hur fan kunde det bli så här ? frågar han och tittar in i väggen bakom mig..

-Men du, säger jag och lägger armarna om,. Kramar mjukt. Joachim håller om hårt tillbaka. Vicn-Vi hade ju sex innan dess, säger Joachim och blundar ångerfullt.
-För 1 år sen Joachim, en engångsföreteelse.. Vi hade druckit, det var inte ditt fel. Vi var två om det. säger jag och försöker lugna ner honom.
-Men jag var ju kär i dig! Säger Joachim, en liten tystnad följer.
-Och det var då jag blev kär i dig. Säger jag lugnt och stryker med fingrarna över hans arm och ler mot honom.
Joachim ler mot mig och omfamnar, pressar sin kropp hårt mot min. Vi står så en bra stund,bara andas tillsammans, håller om, han kysser min nacke och fingrar lite i nackhåret. Min handduk faller till golvet och han smeker över min bara rygg. Mina fingrar leker in sig under t-shirts kanten och smeker över hans mage, upp mot bröstkorgen, jag smeker av t-shirten och våra blickar möts, vi vet båda vad som komma skall.

Våra läppar bränner mot varandra, kysser försiktigt. Låter tungorna snudda vid varandra. Det bekanta pirret sprider sig genom min kropp. Han pressar upp mig mot badrumsväggen och hans boxers faller till golvet. Andningen förtungas och blicken blir suddig, Ögonen fokuserar sig enbart i några sekunder åt taget, och jag hinner se hans luddiga blick vilket upphetsar något oerhört, vi glömmer bort alla problem och omvärlden försvinner. Nu är det bara han och jag. Som så många ggr förr.
Han håller om mig, och styr försiktigt in mig i duschen, in under det varma vattnet. Hans händer smeker över mina bröst, och jag njuter av minsta beröring. Hans fingrar utstrålar värme och känslor. Det pirrar till igen, han leker med mina styva bröstvårtor, och han nafsar på min hals, mina händer leker över hans rygg och uppe vid nacken. Men hittar nu sin väg ner över rumpan, smeker och klämmer, Upp över ryggen igen, vid nacke, fram till hals, ner över bröstkorg, över magen, ner till ljumskarna, smeker hans något hårda kuk med handflatan. Greppar försiktigt, och hans kropp rycker mysigt till under vatten strålarna, Mina läppar går från hans hals, ner över bröst korgen, följer samma väg som händerna precis vandrat, kysser vid nedre magpartiet, och slickar sista vägen ner.
Slickar stammen och halvkysser tippen., tar in ollon i munnen och suger älskvärt, låter tungspetsen leka retfullt, och jag hör hur Joachim njuter däruppe iblahur jag blir kåtare, hur jag vill ha. Hur jag vill att han ska göra det skönt för mig, hur han betyder allt för mig, SUGER, Smakar av honom. Slickar stamm, Ner till kulorna, tar kulorna i munnen och smakar, suger lätt, slickar hårt.
Låter händerna ta över, reser mig sakta upp och känner vattnet rinna längs hela min kropp, hans fingrar vandrar längs med sidan av mig, smeker över dem tatuerade stjärnorna och ner mot höft och rumpa.
Den andra handen smeker lekfullt min kind, medan våra läpparpressas intensivt, kysser och älskar.
Handen glider från rumpan och fram, mot, neröver låret, innåt, smeker över min rakade fitta.
In mellan läpparna, och retas, han hör hur jag njuter och hur frustrationen växer. Han låter ett finger sjunka in, pressar in det, jag stönar till i hans öra, han låter nu två fingrar pressas in utan problem i den plaskvåta, trånga.
Jag kysser honom, och han ser i mina ögon att jag är sjukt obeskrivligt kåt. Han vänder mig om och trycker mig försiktigt med magen upp mot väggen. Snart känner jag hur han tränger in. Jag stönar och hela min kropp rycker till, han pressar sin kropp mot och han börjar pumpa sakta och sköönt. takten ökar, han smeker mina bröst, ner över magen och letar sig in mellan benen. smeker klittoris, och jag går i extas, det enda jag kan tänka på är honom, hur obeskrivligt SKÖN han är. Ingen tillfredställer mig som han kan, Ingen kan min kropp, han vet precis var och när han ska vara. Jag hör han stöna in i mitt öra, han är tätt pressadmot mig, med huvudet vilandes vid min axel, han pumpar nu, perfekt som vanligt. Snabbare, han mumlar något om hur skönt det är att vara inne i mig, och stönar igen, andningen blir tyngre. tillsammans andas vi, hans fingrar och hans kuk, gaaah! Dem får mig att nästintill att sväva. jag känner hur jag är nära. Han tycks känna till mina olika ljud och läten eller så kände han det på sig för han pumpar om ändå snabbare och stönar viskandes att han är nära. Min ORGASM är ett faktum och jag krampar vilt runt om honom och skriker ut ett aaaaaaaah aha aaah aah aah. Han fortsätter pumpa och jag vet inte vart jag ska ta vägen, den sköna känslan av behag går genom hela min kropp, och tycks aldrig vilja ta slut.
Han stönar fram något, och jag känner hur hans ker mer nerför mina ben.
Han kysser min nacke och jag vänder mig om, pussar och kysser honom lätt. Vi duschar en lång stund, löddrar in varandra och myser gosigt, hånglandes. Och bestämmer under tiden att vi ska gå och inhandla varor till en super-middag för att fira att vi äntligen har varandra.!!!!Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter