Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

En "vanlig" kväll?

Jag går från tuben på väg hem efter en lång stressig dag på jobbet. Skulle vara riktigt skönt med ett långt o varmt bad tänker jag för mig själv.
När jag kommer genom dörren står du i hallen och ler lite finurligt mot mig. Vi ger varandra en puss o en lång kram. När jag är på väg för att släppa taget och ta av mig skorna så håller du kvar mig i omfamningen.
- Får jag ta av mig skorna och hänga av mig jackan? Frågar jag och skrattar lite.
Du tittar på mig, fortfarande med ett leende och svarar:
- Nej, men jag kan hjälpa dig.
Du trycker upp mig mot väggen i hallen medans du kysser mig länge och passionerat. Jag blir lite tagen och stönar till samtidigt som du börjar smeka mig utanpå kläderna. På brösten, ner mot magen ochföljer kurvorna längs mina höfter och lår och sedan upp mot rumpan. Allt samtidigt som vi kysser varandra hett och passionerat.
Du börjar sen föra upp ditt ben och särar lite på mina ben och gnider sedan låret mot min fitta. Upp och ner samtidigt som du trycker låret hårdare och hårdare emot mig.
Jag stönar högt och du släpper då mina läppar och börjar kyssa mig längs halsen. Du tar dina händer innanför min tröja och smeker mina bröst samtidigt som du börjar bita lite i min hals.
Jagkänner hur jag börjar darra i hela kroppen och hur våt jag är. Jag stönar nu så fort jag tar ett andetag.
Du sliter av mig jackan och tröjjan o slänger båda plaggen på golvet. Medan du kysser mig börjar du knäppa upp mina byxor och för sedan ner ena handen och börjar smeka mig varsamt utanför trosorna på min fitta. Jag tar min ena hand och börjar föra den mot ditt skrev, men när jag precis kommer emot så tar du tag i den med din fria hand och håller fast den mot väggen ovanför mitt huvud.
-Nu är det jag som tar han om dig, du ska få återgälda det senare, säger du med ett snett leende och tittar på mig med kåthet i blicken.
När jag ska öppna munnen för att svara så för du din hand snabbt innanför mina trosor och börjar smeka min klitoris så jag tappar rösten och de enda jag kan göra är att stöna till svar.
Du släpper min arm för att dra upp mitt linne. Du drar upp min bh ovanför brösten och tar din hand och smeker dom samtidigt som du börjar bita mig i halsen och smeker min kligrar. Jag stönar högt och darrar ännu mer i hela kroppen. Nu känner jag att det är nära. Det verkar du också märka för du släpper min bröstvårta och börjar istället bita hårt i min hals, samtidigt som du nu fört in tre fingrar i min fitta och pullar mig hårt och snabbt.
Jag stönar så högt att jag nästan skriker och känner hur hela kroppen skakar samtidigt som jag kommer.
Jag andas tungt och snabbt, du har släppt min arm och min hals, men du har fortfarande ena handen kvar innanför mina trosor. Du börjar smeka min klitoris igen och jag darrar så mycket i benen att det känns som att jag kommer ramla.
Du för upp handen, men tar istället tag i mina armar och vi börjar röra oss mot sovrummet. Vi kysser varandra hårt medans jag för min enahand genom ditt hår och den andra under din t-shirt och smeker din rygg.
När vi nått fram till sängen så knuffar du ner mig och du börjar slita av mig byxorna. Jag drar av mig linnet och bhn. När du slitit av mig trosorna ber du mig att hoppa upp närmare mot väggen. Jag tittar frågande på dig, men gör det.
Du tar sakta av dig t-shirten medan du tittar på mig och ler. Jag kan inte slita ögonen ifrån din underbara kropp, som jag vet att jag snart kommer att få känna mot min. Du börjar sen attknäppa upp dina jeans och drar dom av dig. Du står nu endast i boxershorts. Min blick glider från din bröstkorg, längs din mage och ner till ditt skrev. Jag ser att du redan är hård och jag hör hur jag flämtar till samtidigt som det pirrar i fittan av upphetsning på att jag snart kommer att ha din kuk i mig.
Du börjar ta av dig boxhershortsen sakta men säkert och tittar retsamt på mig. När dina boxershorts hamnar på golvet lägger du dig i sängen, du ligger på mage och stödjer dig på armbågarna, mellan mina ben. Du tittar upp på mig, fortfarande med den retsamma kåta blicken. Jag sitter raklång i sängen med ryggen mot väggen och särar på mina ben. Du börjar smeka mig på insidan av ena låret samtidigt som du kysser mig på insidan på det andra. Jag flämtar till när du börjar närma dig min fitta. Dina fingrar börjar smeka min klitoris för att sedan röra sig neråt och pulla mig samtisigt som du leker med tungan på min klitta. Jag stönar högt och drar min hand genom ditt hår och håller sedan fast för att och jag stönar och känner hur mina ben darrar och skakar.
När jag nästan är på väg att få orgasm så slutar du tvärt, sätter dig upp mot mig och tar tag i mina höfter och lyfter mig närmare ditt skrev. Jag känner nu din kuk mot min fitta och jag känner hur min fitta bultar av upphetsning,
- Vill du ha min kuk i dig? Frågar du retsamt.
- Ja, stönar jag lågt.
- Säg vad du vill ha, kräver du.
- Jag vill ha din kuk i mig, nu! Stönar jag högt.
Du ler och jag känner hur du trycker in din kuk i min fitta. Jag stönar till högt samtidigt som du börjar knulla mig. Du biter tag i min hals och biter och suger hårt. Jag känner att orgasmen är nära och börjar stöna högt vid varje rörelse. Jag börjar röra mig i samma takt medanjag rör på höfterna som jag vet att du gillar. Hela min kropp börjar skaka och jag skriker ut min orgasm. Men du fortsätter i samma tempo, så det dröjer inte länge innan min andra är nära.
Jag tar tag i dina axlar och trycker ner dig mot sängen såatt du ligger ner och sätter mig på dig. När jag biter tag i halsen på dig och börjar rida dig så hör jag hur du stönar till. Jag rör mig först sakta upp och ner, retsamt, men börjar snart röra mig snabbare. Du stönar till av varje rörelse jag gör, jag biter tag hårdare i din hals och du stönar desto högre.
Jag hör att du håller på att komma så jag saktar ner tempot och börjar rulla med höfterna samtidigt som jag rör mig upp och ner. Jag känner att min orgasm fortfarande är nära så jag börjar röramig snabbare och snabbare. Du börjar återigen stöna högt samtidigt som jag hör mig själv stöna mellan mina andetag.
Plötsligt känner jag att mina ben börjar skaka igen samtidigt som du börjar stöna högre. Jag rider dig nu så snabbt och hårt att jag exploderar i en orgsm, samtidigt som du stönar högt och skakar när din orgasm kommer och fyller mig.
Vi ligger båda och flämtar och försöker hämta andan. Jag tittar på dig med min belåtna och stolta blick och du ler mot mig och kysser mig.
När vi ligger mot varandra, medan jag drar min hand genom ditt brösthår, så frågar jag lite busigt:
- Och vad var det jag skulle göra för att återgälda den behandlingen?
- Det vet du nog, säger du med dett brett leende. Men först ska vi ta eRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Zandrama

  • Publicerad Publicerad: 2010-11-08

  • Kategori Kategori: Homo

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter