Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

En välplanerad tjejkväll

Det låg spänning i luften den kvällen. Det pirrade i mig och jag fick hålla tungan rätt i mun för att inte försäga mig. Det var planerat sen ett tag tillbaka, och i kväll, ikväll skulle det skulle det ske. Vi träffades som vanligt hemma hos mig och gjorde oss ordning. Samma procedur som så många gånger innan - vin, fnitter och musik. Vi hjälpters åt att måla naglar, sminka oss och vara smakråd i klädvalet.

Vi har kännt varandra i flera år, så jovisst hade jag sett henne i barra mässingen förr, men i kväll… ja i kväll pirrade det till lite extra i mig. Vilken vacker varelse hon var, nyduschad med blött hår och doftade lätt av den för mig så välkända parfymen. Om du bara visste, tänkte jag i mitt stilla sinne.

Så bar det i väg, glada och uppspelta drog vi till stan och vår förutbestämda mötesplats. Väl där träffade vi våra väninnor och gick med fnittriga steg mot den krog där vi reserverat bord för kvällen. Efter en middagen i goda-vänners-lag vad det dags, nattklubben öppnade och musiken dånade ur högtalarna… Vi styrde mot baren och beställde Redbull & vodka. –” Skall det vara skall det vara ordentligt!” sa hon. Sen äntrade vi dansgolvet, vi dansade flamsade och flörtade. Med andra och med varandra., med killar och med tjejer. Som förut dansade vi nära och intensivt, vi visste att vi hade blickar på oss och det eggade oss – att våga mera, längre och mer intensivt. Jag smekte hennes rumpa, jag kupade handen om hennes bröst, som förrut. Anade hon, eller inte? Förstod hon vart detta skulle sluta? –”Jag gillar inte att planera” hennes ord ekade i huvudet, men lusten hade drivit mig. Jag hade planerat, planerat i minsta detalj…

Visst hade vi skojat om det, visst hade jag kommit med förslag och skämtsamma repliker. Men jag visste inte hur hon tänkte. Skulle hon ta illa upp, eller skulle hon tacka mig. Jag gick till baren och stod en stund med mina tankar… Hon var erfaren, jag var oskuld. Skulle jag verkligen kunna, skulle jag kunna få henne att glömma sin förra. Skulle hon bli besviken på mig för vad jag planerat? Var det värt risken? I sex år hade jag beundrat på avstånd. I fyra år hade jag varit medveten om att hon hade en annan. Hon verkade lycklig med det så då hade jag inte tagit steget, men nu. Nu var hon fri och kunde bli min. Ville jag – ville hon ? Eller skulle jag fortsätta beundra på avstånd? Men då skulle hon få en annan älskarinna? Ville jag det? Svaret skrek i mig - NEJ!. Jag svepte i mig min öl och bestämde mig för att det var dags att leva livet. Jag gick rakt fram till henne och krävde hennes uppmärksamhet. Jag tryckte mig mot henne och såg henne djup in i ögonen å där – mitt på dansgolvet, där bestämde jag mig. Vi dansade och jag krävde henne. Mina händer på hennes höft, mina bröst snuddade hennes rygg, salasasteg och mycket rytm. ”Jag släpper dig inte i kväll” sa jag in i håret på henne när vi dansade. Jag var osäker på att hon hörde mig, musiken var hög och folk sjöng med i den svenska schlagerrefrängen. Men då tryckte hon sin rumpa mot mitt sköte och jag visste… hon var med. Mina bröstvårtor stelnade till och vi dansade. Jag släppte tag om tid och rum, jag förde, hon följde.

Det var dags för diskjockeyn att tona ner, paren skulle finna varandra och det skulle bli tryckare, för vissa det intimaste umgänget för natten.

Men inte för mig och inte för henne.

-”Kom” sa jag ”Vi har ett ställe vi skall vara på”. – ”Men.. jag vill dansa” sa hon. –”Nej kom nu, det är viktigt, lita på mig” svara jag.

Vi styrde mot foajen, jag sa mitt namn och fick nyckeln till rummet. Hon tittade på mig, på utgången och på mig igen. –”Kom nu, jag vill visa en sak”. Hon tvekade, log och följde mig upp för trappan…
Hoppas nu killarna hunnit tänkte jag samtidigt som jag letar efter rummet. - "Rum 26". Här var det. Mitt hjärta hoppade till, vad skulle hon säga, vad skulle hon tycka, hade killarna hunnit. ”Blunda” sa jag. Hon lydde, jag tog hennes hand och hon skälvde till. Jag ledde henne in i rummet, ställde mig tätt bakom henne, kysste henne i nacken och viskade ”Du får öppna ögonen nu”.
Killarna hade gjort rummet så fint. Där var levande ljus, väl kyld champagne, rödvin och ost och det bästa av allt… alla våra leksaker.

På sängen låg ett brev. - Till min älskade hustru stod det på kuvertet.
Jag gav brevet till henne och sa, ”läs min vän och kom in i duschen till mig sen…"
Jag vände mig om, lämnade henne ensam och gick in själv in duschen. Där stod jag med mina tvivel. Tankarna for, både hennes man och min man hade varit med och planerat. Hennes man hade delat små hemligheter, hur jag skulle förföra henne. Vart hon ville ha kyssar och hur, men skulle jag få nytta av hans information. Skulle åren av trånande efter denna kvinna få ett slut eller skulle … Duschdraperiet föstes år sidan. Hennes vackra hand sträckte in ett glas champagne till mig, med frågan ”vill du ha sällskap”.

Om jag ville!

Hela min kropp bultade, mina bröst putar rätt ut och mitt sköte pulserar. Först kommer en sensuell fot, sen en bakdel och rygg, tillslut ett underbart ansikte. Hon ler, jag låter min champagne droppa på hennes bröst för att sedan slicka i mig den. Jag smekte hennes kropp tvättade hennes hår och undersökte varje millimeter av hennes ljuvliga kropp. Jag får samma behandling tillbaka.. Vi steg ur duschen, torkade av oss och gick in till sängen. Där la vi oss ner… vi kikade på varandra och jag utbrast… ”Vad jag har längtat efter dig, om du bara visste”. ”Ja om jag bara vetat” svarar hon viskande. Jag lutar mig över henne, tar bröstvårtan i min mun och suger lätt. Hon kupar sin hand runt mitt bröst, jag släpper taget om vårtan och fortsätter min vandring neråt. Jag naffsar henne, kysser henne och alla tvivel släpper. Jag hör hennes andning, jag vet… hon vill. Jag pussar runt naveln, ut vid midjan. Vilken smäcker midja. Vilken skillnad mot en man!. Jag fortsätter från midjan ner mor höften, kysser höftbenet, ljumsken och insidan på låret. Det är nu, det är nu jag får mina fantasier besannade, hon ligger här hos mig och alla mina tvivel är borta. Det sista logiska jag tänker är… Jag måste tacka hennes man i morgon, det var ju trotts allt hans ide´. Jag måste tacka min man, som låter mig vara här… här i himmelriket.

Sen älskar vi hela natten…

Hur får ni veta i en annan berättelse :)Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter