Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

En trevlig kväll

Jag trodde inte att du var sugen ikväll och bestämde mig därför för att roa mig själv under kvällen, för jag kände mig upphetsad. När jag hade satt mig ned bekvämt i soffan och zappade mellan kanalerna hittade jag tillslut en porrfilm som verkade lovande. En kvinna höll på och sög av en kille, och han stönade högt och det såg ut som att han njöt omåttligt mycket. Kvinnan verkade vara väldigt bra på det hon sysslade med, och det gjorde inte ont att titta på henne heller. Blond, halvstora bröst med uppnosiga, hårda bröstvårtor, smal och smärt och med djuphavsblå ögon, ögon som hon riktade mot kameran några gånger under behandlingen av killens enorma organ, och det verkade inte vara bättre som så än att hon tittade rakt på mig. Det var så jag valde att tolka det i alla fall. Jag började smeka mig själv på kalsongerna för att “värma” upp mig, och det gav snabbt resultat medan jag tittade på vad kvinnan och mannen höll på med i filmen, och jag blev snabbt upphetsad. Kvinnan i filmen verkade njuta av att få mannens väldiga organ i sin trånga anal, hon pep och flämtade och stönade hela tiden om hur skönt och underbart det kändes för henne. Jag höjde volymen lite för att inte gå miste om några ljud, jag började leva mig in i filmen och kände att det snart var hög tid att börja runka. Mina fantasier avbröts plötsligt.
“ Jasså sitter du här ensam och njuter?” Rösten var inte hånfull eller elak, och jag tittade på Anna och log. Hon log också men låtsades spänna ögonen i mig. “ Jag tycker att vi ska dela på njutningen, eller vad säger du?”
Som att jag skulle svara något annat än “ja” på den frågan. Hon nickade kort och sa att hon återkommer om en minut och jag fortsatte att titta på filmen. Den hade kommit till sitt slut, den snygga kvinnan stod på knä och killen runkade sin stora påle och tillslut sprutade han i hennes gapande mun, och hon stönade och njöt. Scenen gjorde att jag var hårdare än någonsin. Anna kom igen och hade bytt om. Jag åt henne med blicken. Hon var iklädd endast underkläder, svarta stringtrosor och bh. Hennes kropp var inget hon behövde skämmas över heller men hon spenderade mycket tid på gymmet, där hon plågade magmusklerna och benen med att spinna. Hon lade sig med ryggen mot mig och jag kunde inte låta bli att lägga en hand om hr. Jag drog undan kuporna från hennes bröst och började smeka bröstvårtorna med tummen och pekfingret, och de blev hårda. Anna stönade lätt och förde handen över bulan på mina kalsonger, hon smekte den långsamt, långsamt innan handen försvann in och greppade runt kuken. Jag flämtade till men det var oerhört skönt. Hon fick fram den från kalsongerna och började runka den mycket långsamt och försiktigt, samtidigt som hon pressade ryggen mot mitt bröst så att jag kom åt hennes bröst med händerna.
“ Vad skönt det är, fortsätt så älskling”, viskade jag i hennes öra och hon runkade mig mycket långsamt, i långa och härliga drag, och jag andades stötvis. Utan att släppa min stenhårda hammare satte hon sig mer tillrätta i soffan så att jag kunde komma åt att smeka henne mellan hennes lår. Det var underbart. Jag förde inte in handen innanför trosorna utan nöjde mig till en början med att bara smeka henne på trosorna, och det gav avsedd effekt, hon slöt ögonen och stönade lågmält. Det undgick inte mig att det var lite blött där nere och det gjorde att jag började smeka henne lite fortare.
“ Vad skönt det är” viskade hon och lutade sig fram mot mig, kysste mig på munnen, innan hon lutade sitt ansikte och mun mot kuken. För en kort stund trodde jag att hon skulle börja suga den, men det var inte hennes intention. Istället spottade hon över kuken och smekte saliven över den för att det skulle gå lättare. Jag skrattade bara och sedan njöt jag av hennes behandling. Under tiden förde jag in handen innanför trosorna, och jag smekte henne mellan benen med giriga fingrar.
“ Du kittlar mig” sa hon och fnittrade. “ Det är jätteskönt”.
Jag lutade mig mot henne och kysste henne på brösten. Jag slickade med tungan över den bruna vårtgården och nafsade lätt med tänderna på de stenhårda vårtorna, och hon lade sin fria hand på mitt huvud och rev och slet mig lekfullt. Jag svarade genom att långsamt föra in två fingrar i henne och hon pep till, överraskad över det jag gjorde men efter en kort stund hörde jag hur hennes andhämtning blev oregelbunden. Jag började känna att jag inte klarade av mycket mer av hennes underbara behandling. Filmen hade tagit slut upptäckte jag nu till min förvåning, men samtidigt behövde vi inte titta på en porrfilm längre förjag sprungit ett maratonlopp, jag knep ihop ögonen och försökte kämpa emot.
“ Kämpar du emot din lilla rackare?” frågade Anna som om hon hade läst mina tankar. Jag bara stönade till svar, för koncentrerad för att kunna svara med ord. “ Men sluta med det då” retades hon. “ Det är inget att skämmas för, se så lilla gubben…”
Och med de orden ringande i mina öron orkade jag inte längre hålla emot. Jag tog över och runkade snabbt och riktade in dem mot hennes underbara bröst, och hon tittade upppå mig med sina rådjursögon och jag stönade och sprutade över brösten. Utmattad och flämtande sjönk jag tillbaka ned i soffan, och vi omfamnade varandra och kysstes.
“ Hallå där” sa hon och tittade med en sträng blick på mig återigen. “ Jag fick ingen orgasm, och det vill jag också ha”.
Behöver jag berätta att kvällen inte var slut ännu?!Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: roboguy

  • Publicerad Publicerad: 2008-01-12

  • Kategori Kategori: Onani

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter