Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

En till Flowergirl

Tänk att det förbjudna är lite lockande...hmmmmmmmm

Nu är detta bara en fantasi?!...

"Vi anlände till viken på eftermiddagen men solen stod fortfarande högt och värmen var tryckande, det var som luften dallrade. Den trogna eftermiddagsbrisen uteblev idag varför svalka endast kunde fås i vattnet. När båten var förtöjd tog vi fram varsin iskall öl som vi svepte raskt innan vi hoppade i vattnet och badade en lång stund. Du simmade nära mig och försökte smeka mig så fort du kom åt. Jag kunde inte låta bli att hämnas lite genom att nypa i de redan styva bröstvårtorna. Du rös, inte bara av vattnets svalka utan också av den sugande känslan du får när jag nyper dig i vårtorna.

Vi klev upp ur vattnet och tog fram ännu en öl och la oss direkt på klippan föra att torka. Det var härligt att känna bergets magasinerade värme spridas i kroppen samtidigt som solen värmde från ovan. Ölen läskade skönt och välbefinnandet infann sig och med den även kåtheten.

Denna gång var det du som inte kunde bärga sig utan satte dig på mig där jag låg på mage. Du masserade mina axlar och min rygg och till sin hjälp använde du barnolja som vi gärna använder oss av. Jag njöt av behandlingen då du fortsatte ner mot min bak och masserade mina skinkor. Jag började andas tungt och kände kuken växa under mig och rätt var det var förde du sakta in ett inoljat finger.

Du kröp längre ner och smekta mitt ryggslut med din tunga, fortsatte sedan längre ned och lät tungan busa på min bak samtidigt som du smeker min hårda heta kuk. Jag njöt i fulla drag och hoppades att det aldrig skulle ta slut. Du hörde på min andhämtning att det var nära och bad mig vända på mig och så la du sig över mig i en 69. Med mina händer smekte jag dina skinkor samtidigt som min mun och tunga gick på upptäcksfärd runt din fitta.

Jag njöt av din vackra och välformade bak och ditt goa sköte. Du började kvida och tryckte fittan mot mitt ansikte så att jag skulle kunna nå din klitoris. Jag var inte sen att göra dig till viljes och sög på den med djupa tag samtidigt som jag smekte din bak. Du sög mig samtidigt med långa och sugande rörelser.

Jag varierade mitt slickade av fittan med att då och då slicka ditt anus vilket fick dig ännu kåtare och jag riktigt kände hur dina safter flödade ner över mitt ansikte.

Till slut kunde inte Du inte hålla dig utan jag kände hur det började rycka i dina muskler samtidigt som ett skrik kom från din mun. Under hela tiden fortsatte jag att slicka och suga på din fitta och Du skrek:

- Gud, vad skönt, den bara fortsätter och fortsätter orgasmen.

Sååååå.....bara för dig Flower......./matteRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: maca1770

  • Publicerad Publicerad: 2005-08-29

  • Kategori Kategori: Analt

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter