Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

En termin som ändrade mig.

Det är sommar nu, augusti och snart en ny epok i livet, arbete. Jag fick nyss ett sms som vänder tillbaka minnet till senaste terminerna, de sista på min 4 åriga vistelse i studie-staden.
Jag vet vad texten innebär även om ingen utomstående kan se innebörden av orden. Jag ska berätta..

Studierna fick mig att flytta hemifrån redan som 16åring, läste i en stad ca 35 mil bort och även om jag åkte hem till min hemstad i snitt varannan helg innebar känslan av frihet både nyfikenhet, spänning och omvälvning i livet. Bodde nu på ett elevhem och kom snabbt in i gänget med andra studenter från andra utbildningar i staden. Utelivet och studierna tog det mesta av tiden, även tjejer naturligtvis. Oskulden försvann under andra terminen och även om vi inte var ihop så träffades vi som kk under kommande två år.

Vi spolar fram till 4:e året, jag var inne på sista terminen, precis återkommit efter juluppehållet. Jag och en kompis skulle stanna kvar första helgen men alla andra som bodde på elevhemmet åkte hem över helgen. Vi inledde fredagseftermiddagen med att planera för utgång, men strax innan vi skulle åka in till systemet fick kompisen förhinder. – Måste hem trots allt, syrran måste ha igen bilen. Vi svor men accepterade läget.

Jag började fundera på vad helgen kunde ge på egen hand. Åkte in till systemet och handlade några öl. Shoppade lite. Gick tillbaka till elevhemmet och eftersom klockan bara var 18 hamnade jag i soffan med datorn i knät. Surfandet hamnade som ofta annars på porr och på chatter av olika slag. Blev ”inne” i surfandet och upphetsad, satte mig skönare på sängen och lättade på kläderna för att kunna runka och ha skönt en stund. Kuken var skönt hård och kroppen tog tacksamt emot varje runktag.
Kom snabbt in i en berusande skön upphetsande känsla i hela kroppen. Älskar p-film-snuttar på nätet, vanliga amatör par som har det skönt och knullar i upphetsande positioner, kläder och platser.

I mitt sköna tillstånd fick jag för mig att snoka runt lite på elevhemmet, ändå ingen här..
Tog på mig en tshirt o ett par träningsbyxor över min putande kuk. Gick runt o tittade i våra gemensamma utrymmen med en mysig känsla i kroppen att ”göra det man inte får”, snoka”, Det lite förbjudna som man inte ”borde”. Mitt strosande tog mig till tvättstugan, tittade runt o skulle just vända ut när jag såg tvätt hänga i torkskåpet. Någon har glömt igen och kommer får ”skit” för det tänkte jag. Men nyfikenheten fick mig att kolla närmare. En av tjejerna som tvättat, såg mer stigande upphetsning på kläderna, bh, trosor i olika slag, även stayups!!. Kroppen fick en ny pulshöjning som fick mitt stånd att pressa hårt mot byxtyget, tur jag inte har boxer på mig som skulle gjort det plågsamt, tänkte jag.

Tankarna och kåtheten tilltog när jag kände på, och fantiserade om, hennes kläder. Tittade i bokningsboken och såg att det var en av de äldre tjejerna på elevhotellet, ”Madelene”. Hon var lång och snygg, kvinnliga former och mina ögon hade fler än en gång studerat hennes kropp. Spännande att veta vem kläderna tillhör, fantiserade och väcktes ur min dagdröm av att lampan i taget slocknade. Jag hade stått för stilla för länge. Gick vidare i mitt strövande och hamnade i entrén, ögonen fastnade snabbt på skohyllan. Har en fallenhet för tjejer i klackar, höga klackar, som får vaderna och häcken att bli extra sexiga.
Ögonen letade, två par svarta stövlar och ett par pumps. Läckert!!

Tillbaka i mitt rum igen, in på chatten, greps av en nyfikenhet och en känsla av förbjudet pirr. Loggade in som ”Caroline 25”. Hade gjort det snabbt en gång innan men gripits av det förbjudna i att chatta med killar så, och snabbt loggat ut. Nu tog nyfikenheten och kåtheten över. Svarade o skrev som jag själv attraheras av, en ”nyfiken men lagom blyg kvinna”.
”Caroline” blev snabbt bombarderad av frågor på chatten och jag höll igång tre konversationer en stund, En kille på 20 som ganska snart förstörde sin möjlighet genom ett för omoget och ofta felstavat språk. De två återstående var en man i 45 årsåldern och en kille på 30. Både skrev bra, hittade en lagom ton i sin nyfikenhet på ”Caroline” och samtalen gled på ett upphetsande sätt in i lagom nivå på det erotiska området. De lyckades få ur ”henne” att hon hade en kk, hade provat tjejsex men skämdes samtidigt över det. Nyfiken på sin sexualitet samtidigt som hon var rädd att det skulle komma ut vad hon fantiserade och njöt av.

Min upphetsande känsla blev inte mindre, tände mig verkligen att fantisera om hur de upplevde Caroline. Efter en dryg timma behövde jag gå på toan och gjorde en paus. Hade mina tältande träningsbyxor på igen och slogs av en tanke:
Tänk om jag skulle prova hur det känns att ha på sig stayupsen!. Fantasin satt fast i mina tankar och när jag var klar på toan gick jag ner till tvättstugan igen,. Visst hinner jag tvätta igen om jag provat dem?, Kanske även hennes trosor?, Bh?, Upphetsningen trängde nu undan förnuftet mer o mer o jag plockade till mig hennes plagg, nylonstrumporna kändes eggande mot mina fingrar, genomfors av tankar på hur förbjudet det här var. Gick upp igen till min våning men hejdade mig vid entrén, skorna, hur små var de?, mina fötter var ganska små för att vara kille, kanske ..?. Tog med mig ett par av stövlarna, kanske Madelenes, hon var lite länge o större än de flesta tjejerna här.

Pulsen var hög och pumpade blodet i mina ådror när jag kom tillbaka till mitt rum, Upphetsningen mellan mina ben var rejäl. Tittade på kläderna och stövlarna jag ”lånat”, nej så kan jag inte göra…eller kan jag?. Sekunderna senare stod jag naken på underkroppen och tog försiktigt på mig stayupsen. Vilken förbjuden känsla, och så upphetsande de kändes på kroppen!.
Tog upp trosorna, spets, kvinnliga. Tog sakta på mig dem. Inte string, säkert nästa modell som jag inte visste namnet på. Återupptog chattandet med mannen och killen. Kände hur hela kroppen skakade av upphetsning, efter en stund föll min a ögon på stövlarna. ”Bara måste”, kände jag i kroppen. Undrar hur det känns att gå i så sexiga klackar?. Fötterna gled ner o även om det nog var storleken under mina egna 39:or fick fötterna plats. Ställde mig försiktigt upp, Oj, känslan i kroppen skrek ”kvinna”. Kände mig så annorlunda och så upphetsad över denna upplevelse att jag var blev rädd att utlösningen skulle komma redan nu.
Chatten gick knackigt först, jag upphetsades mer av kläderna o stövlarna på min kropp än killarnas frågor till ”Caroline”.
En halvtimma gick och jag njöt i fulla drag, höll upphetsningen nära men inte över utlösningsgränsen och chattade mer vågat som ”Caroline”, och hennes nyfikenhet, sexliv och erfarenheter.

Plötsligt hör jag dörren i entrén slå igen!
- Jävlars, vänder mig om och stänger till min egen dörr tyst, väntar i evighetslånga sekunder innan min rädsla besannas. Det knackar på min egen dörr! Vad fan gör jag nu tänker jag, sitter blixtstilla och hoppas personen ska gå.
-Öppna är du snäll. Det är något du behöver se, säger en röst jag inte känner igen.
-Jag vet att du är där inne så öppna nu!
Min puls dunkar i en hastighet som säkert hörs ut. Jag tar snabbt av mig stövlarna och gömmer dem under sängen, tar på mig mina egna strumpor och mina träningsbyxor över underkläderna och stayupsen. Öppnar sedan dörren..

Utanför står en man i 45-50 års ålder.
Känner inte igen honom och undrar vad i hela friden han kan vilja mig, och vad jag ”måste se”.
- Ja ?, undrar jag vad är det ?
- Flytta dig, vi går in sa han och trängde sig fram.
Överraskad o överrumplad av det plötsliga besöket kom jag inte mig för att säga något. Höll en handduk framför mig som att dölja min erektion innanför träningsbyxorna.
- Jag ska först visa dig en film, sa han och tog upp sin mobil. Det mina ögon såg skakade om mig ordentligt. Han hade filmat mig. Jag såg en snabbt redigerad film om hur jag suttit och onanerat på sängen, hur jag återkommit med kläderna och hur jag tagit på dem och försatt leka med mig själv som ”kvinnan”.
Jag fick inte fram ett ord, knappt luft ens.
-Nu finns det ett par alternativ sa han och log. Antingen kommer vi överens på ett trevligt sätt eller så kommer filmen på villovägar. Vad tycker du låter bäst av de valmöjligheterna min vän?
Han log igen och såg rakt genom mig, han såg nu hur jag nu skakade och skälvde i kroppen.
-Svara nu vännen, det är du som bestämmer log ha hånfullt.
Jag kände mig helt tom, andades stötvis och nervositeten fick mig att frysa.
-Vill du att filmen kommer i omlopp kanske?
-Nej, stönade jag men..
-Då kanske du vill att vi kommer överens och att vi håller den för oss själva kanske ? Att ingen mer får se vad vi sett?
-Ja ja, stammade jag.
-Vad trevligt, då vill jag att följande ska ske log han. Nu ska vi åka en kort tur hem till mig. Jag bor som du förstår i en av villorna i närheten. Med insyn till ditt fönster, log han. Ta med dina nya fina kläder och din tandborste sa han och log igen sitt leende som skickade en tydlig signal att det bara var en persons vilja som avgjorde vad som skulle ske.

Klädd i träningsbyxor, en vinterjacka, kängor och, inte att förglömma: trosor och stayups, samt en påse med Madelenes stövlar och bh, i handen, följde jag med. Tankarna, de få som lyckades formas i mitt huvud studsade oroligt i hjärnan. Vad i helvete kommer nu ske ?.

Jag blev tillsagd att vänta i entrén. Han gick iväg och skulle återkomma om precis 5 minuter meddelade han. Minuterna gick och jag satt i min ensamhet på golvet innanför porten. Hur ska jag få tag i filmen?. Och hur f*n kunde jag missa fönstret? Har fler sett mig? Tankarna blev bara fler o fler medan sekunderna snabbt tickat iväg. Hörde en bil komma utanför och tittade ut, han vinkade och jag gick ut, han pekade på baksätet och jag tog plats.
-När vi svänger runt nästa hörn så kryper du ner på golvet så han i lugn ton.
-Varför då?, försökte jag men han log och sa att jag inte skulle oroa mig, det är bara för grannarnas nyfikenhet viskade han, den vill både du och jag slippa, eller hur ? Léendet var allt mer jobbigt att se, jag kände mig fruktansvärt utlämnad och sågbar.
Efter några minuters bilåkande med svängar som tydde på att vi förmodligen åkt ganska kort, men i cirklar, så stannade han. Garageporten öppnades med en fjärrkontroll och vi rullade in. Nu kan du stiga ut, vi är hemma log han.

Jag följde efter honom in genom en dörr och nerför en trapp till en stor gillestuga.
-Här kan vi vara ostörda, jag har bättrat på isoleringen litegrann för att grannarna inte ska störas om jag vill leka lite , log han.

-Nu vill jag att du tar av de osexiga byxorna och tröjan du har på dig, och klär dig som på vår film, sa han och såg på mig utan ett tillstymmelse till leende.
-Men..började jag men blev snabbt avbruten.
-Schyyy, inga men, nu är vi ostörda och måste ju komma överens, det ville du, eller hur? , sa han och tittade åter rakt in i mina ögon.
-F*n
-Vårda ditt språk, det är njutnig vi pratar om, inget skadligt flinande han.

Jag tog ett djupt andetag, tog tag i byxorna och lät dem glida av, mina egna strumpor åkte samma väg och jag steg ur överdragskläderna. Klädd nu bara i Madelenes underkläder.
-Så vackert, jag ser att du är upphetsad fortfarande, då ska vi säkert inte ha några problem att kunna leka med varandra sa han och log igen. Jag kände en ilska mot han ideliga överlägsna leende men samtidigt någonstans en skräckblandad nyfikenhet om vad som skulle ske.
-Ta på den vackra bh:n och fyll den med fuktigt papper på toaletten där borta fortsatte han.
När jag återkom bad han mig ta på stövlarna. Jag gjorde på nytt som han sa och stod nu framför honom, klädd bara i Madelenes trosor, bh, och stayups samt en par svarta stövlar med skyhöga klackar.

-Kom närmare, sa han och vinkade med två fingrar.
Han tittade på mig grundligt och minutiöst. Lovande sa han och rättade till min utfyllda ”byst”.
Han tog min hand med ett bestämt grepp och förde mig fram mot en fåtölj där han satte sig. Nu vill jag att du gör det riktigt trevligt för mig en stund först innan vi lär känna varandra lite mera.
Jag blev stående, oförstående, innan det gick upp för mig vad han ville. Villa han jag skulle suga han kuk? Jag?, En kille ?
Han bad mig sätta mig på huk.
-Gör det nu riktigt riktigt skön för mig en liten stund med din lilla mun viskade han och jag fylldes på nytt av en iskall våg av rädsla.
Jag blev stående nästan paralyserad innan han mer bestämt viskade i mitt öra:
-Do it!

Jag sträckte mig nervöst fram mot hans byxor, tittade upp och mötte hans leende igen. Öppnade hans skärp och knappar. Kände att ha var hård redan. Tankarna stod i nu ganska stilla, jag hamnade i ett stadie av passiv lydnad.
Min hand lättade på hans resår i boxerkalsongerna och jag kände för första gången i mitt liv en annan mans stånd i min hand..
-Mmm, lovande, duktig kvinna viskade han.
Jag började sakta runka hans kuk, kändes väldigt udda, förbjudet och en märklig strimma av upphetsning.
-Skönt, du kan ju, sa han.
-Smaka nu på mig.
Jag såg upp bedjande för att säga någon men hans blick krävde annat. Lutade mig sakta framåt och närmade mig kuken, kände värmen och lät den nudda min tunga lätt.
-Bättre kan du!
Kände hur generad jag blev när känslan av vad jag gjorde kom över mig men trängde bort den. Lät sakta hans ollon komma in i min mun. Min tunga dansade lite lätt över och framförallt under ollonet där jag själv älskar att få stimulans de gånger en tjej ger skön munsex. Hörde hur han stönade belåtet och hur han njöt av att se mig göra det han visste jag inte gjorde frivilligt.
-Längre in, öppna din kåta mun nu, stönade han bestämt.

Jag tvekade men kände då hans hand runt min nacke. Kuken banade sig in cm för cm tills jag hostade när den kom för djupt. Han stannade och lät den backa litegrann. Hade nu nästan hela hans hårda kuk i munnen och min tunga försökte leka o tillfredställa honom trots att min mun var ganska fylld. Bäst att få det överstökat tänkte jag någonstans i bakhuvudet.

Han tog nu fram sin kamera igen, bad mig titta upp och förevigade min första avsugning av en man!.
Skämdes enormt, hjärtat klappade alldeles för fort för att jag skulle kunna tänka normalt. Det får inte komma ut, filmer, bilder, får inte komma ut!
Han knullade mig nu rytmiskt i munnen, kände o hörde honom bli mer o mer upphetsad och anande att det snart skulle hända något. Sekunderna senare kände jag hans sperma fylla min mun och hals. Han fortsatte knulla mina läppar med handen mot min nacke, medan jag fick svälja satsen bäst jag kunde. Fy fan, tänkte jag men insåg att jag inte kunde göra något ogjort.

Han lät tillslut sin kuk lämna min mun efter att jag slickat den ren från satsen, han tittade mig nu stint in i ögonen som han gjort mest hela tiden och sa:
-Nu vill jag att du gör följande:
Gå in i SPA avdelningen bakom dörren där. Det finns en dusch och allehanda produkter du behöver. Du ska nu ta hand om din kropp och raka dig överallt, och då menar jag överallt. Sedan smörjer du in dig med de hudvårdsprodukter du finner i anslutning till duschen. Därefter klär du upp dig i något riktigt attraherande, det finns mer kläder i garderoben.
Du får 45 minuter på dig.

Han lämnade mig och gick upp till övervåningen. Jag stod kvar orörlig och funderade över mina val. Kunde jag sticka?. Var jag visste var det inte låst, eller var det?. Insåg sedan att han hade filmerna, det var en ganska bra anledning till att inte göra honom upprörd. Funderade ett ögonblick på hur det skulle bli om det kom ut, tror inte jag skulle stå ut med den pinsamheten. Det som hamnar på internet, går ju aldrig att få bort helt.

Gick mot dörren han pekat på och kom in i spa-avdelningen. Den var ännu större än gillestugan. Duschen fanns i ena hörnet, en avdelning av rummet hade träningsredskap och kroppsvård och ytterligare en del för omklädningsrum. Slogs av hur stort det var. Tittade längre in genom ett varv och såg både en jakutsi och en mindre pool. Vad var det här?
Efter en stund slogs jag av tiden, 45 minuter hade han sagt. Raka mig?. Överallt?. Kände paniken komma igen, om jag rakade benen skulle det synas, även om jag hade ljusa fjun på benen, att de fattades när vi spelade innebandy i skolan! Fan, kan inte, eller? Kände att jag redan visste svaret på tvivlen.

Duschade varmt en stund och sköljde min mun med vatten upprepade gånger för att få bort smaken a hans sperma. Vad är det som pågår och hur blev jag indragen i detta? Tankarna avlöste åter varandra men händerna lydda mannens önskemål.
Jag hittade rakhyvel och raklödder, började smörja in och raka min kropp. Rakhyveln rörde sig på områden där jag aldrig rakat mig tidigare. Runt mitt kön brukade det vara rakat men inte benen, armarna och bröstet. Tiden gick och jag duschade apatiskt och rakade mig på nya ställen på min kropp. Klockan hade snart passerat en halvtimma.
Insåg att jag borde snabba på, 45 minuter hade han sagt. Insåg var jag inte rakat mig ännu, men det kunde han väl inte mena, eller?. Minuterna gick och långsamt började jag smörja in skinkorna och mellangården. Satte mig ner på golvet i duschen och lät hyveln gå. Hittade en spegel på duschhyllan och kunde se bättre vad jag höll på med. Kände en blankning av pinsamhet men också ett sting av förbjuden, sexuell kick. Vad skulle han ta sig till med mig?

Resultatet överraskade mig återigen. Kände mig verkligen fjollig men kåt när jag var klar. Hela kroppen sånär som huvud och ögonbryn var nu rakade. Hittade en flaska med lotion som jag smorde in mig med, känslan var häftig, blev verkligen upphetsad av salvan som smorde in och gjorde huden mjuk och känslig för beröring. Tittade mig i spegeln, kändes fruktansvärt fel och samtidigt upphetsande förbjudet. Har upplevt spänning i att ibland prova saker när man varit ensam o runkat men nu var det en annan nivå i och med den okände bestämmande mannen som regisserade skeendet.

Vände mig nu mot garderoben. Hittade en välsorterad samling underkläder, vackert kvinnligt, inte slampigt utan stil och sexigt. Antog att jag kunde plocka ut det jag ville ha på mig och hittade mycket som normalt hetsade mig att se på en kvinna.
Nu skulle jag ha det på mig! Skämdes återigen, för vilken gång i ordningen vet jag inte, men händerna agerade.
Hittade svarta stayups med svart söm på baksidan av benen. Svarta stringtrosor, svart BH som jag åter fyllde upp med papper. Valde en svart klänning som slutade strax nedanför knäna och till fötterna valde jag svarta stövlar med en ganska hög klack. Kände mig nu riktigt fel, riktigt förbjuden och känslorna i kroppen var verkligen i krig med varandra, lusten, nyfikenheten och förståndet var oeniga. Strax före utsatt tid gick jag mot dörren till gillestugan igen. Känslan att gå i kläderna och på höga klackar var ärligt talat väldigt upphetsande i sin förbjudenhet.

Gillestugan var tom och jag tittade mig omkring. En soffgrupp framför en stor Tv i ena hörnet, och ett matbord med vackra stolar i ett annat hörn. Parkettgolv, det fick mina klackar att höras. Gissar att det var vad han också hört. Nu kom han ner för trappan igen, betraktade mig noggrant medan han tog steg för steg.
-Attraherande!. Du ser verkligen spännande ut log han.
-Vilken trevlig helg det kan bli för oss, tycker du inte det ? frågade han och jag genomfors av en ny oro på var detta skulle sluta. Vad sker, och hur tar det slut, och när?

Har du rakat dig riktig lent på hela kroppen nu?, frågade han utan att denna gången lé.
Jag nickade.
-Jag litar på dig, jag hoppas jag kan det. Jag vill inte bli besviken på dig, det förstår du säkert.
Han gav ett väldigt dominant intryck och min kropp reagerade på de antydningar av domineras han gav vilket återigen överraskade mig. Han gick fram till en bardisk som jag hittills inte noterat, tog fram två glas och hällde upp var sitt glas vin.
-Skål. För en lekfull weekend!
Han kallade mig nu ”Min sköna” och anspelade på mig som kvinna, En stund senare började han kalla mig ”Annelie”.
Kände på detta vis en lättnad då det hela blev som ett rollspel, att jag inte var mig själv utan ”Annelie”. Började intala mig det.

Ett glas vin blev till två, samtalade lätt om vinet och han berättade en målande beskrivning om dess ursprung, hur druvorna trampats och hur förädlingen av vindruvorna gått till. Allt för att våra smaklökar skulle uppleva den njutning vi kände just ”nu”.

Han tog nu min hand och ledde mig mot ett draperi som dolt en dörr. Från gillestugan ledde den in till ett stort sovrum. Upplevde det för en mindre lägenhet som fanns i anslutning till stor gillestuga och spa avdelning. Undrade hur han fått bygga en så stor undervåning, huset runt mitt elevboende var inga byggnader utöver det vanliga. Entrén till rummet var bred, kanske en egen utgrävning som jag läst om i deckare att mördare hade. Pirret av oro var ständigt där i min kropp.

Kände hans hand mot min rygg och stjärt när vi kom in i rummet, golvet var nu belagt med en heltäckningsmatta.
-Välkommen till min lekplats!. Är det första gången med en man för dig?
-Ja, svarade jag och hörde hur ynkligt det lät.
-Du kommer att njuta, det ska jag se till sa han och log igen sitt bestämda leende.
Kände hans händer på mina höfter nu och hur han drog mig till sig. Vi förenades i en dans där han inte oväntat förde. Jag försökte följa honom men ovanan i både dans, kvinnopositionen och mina höga klackar var det inte helt lätt.
Kände hans stånd tryckas mot min höft och han kände säker mitt också.
Han smekte sakta min nacke och viskade att nu skulle jag bara njuta och koppla av. Kände smekande och kyssande läppar lätt mot min hals medan han smekte min kropp med sina stora händer Hans fingrar hittade dragkedjan i ryggen på klänningen och jag kände hur den drogs ned och hur axelbanden lätt smektes av. Klänningen föll ner och nu stod jag i underkläder igen.
En spets-bh i svart med röda inslag, uppfylld med våta servetter som skapade en fin form och mjukhet även om de inte var äkta.
Svarta spetstrosor med samma röda inslag, i modellen över string, aningen mer tyg som höll mitt underliv på plats,
Benen omslöts av stayups i svart, men en bred resårkant på låten och en markerad sexig söm på baksidan av benen. Känslan i kroppen av kläderna var märkbar, att rakningen gjort närheten till materialet påtagligt större kände jag tydligt.

Han andades nu tyngre, kände hans upphetsning mot min rumpa nu när han vänt mig och stod bakom mig. Jag var också tänd, vilket förvånade mig lite, men situationen hade inte gett tid till någon längre eftertanke i ”nyktert tillstånd”. I efterhand kan jag fundera på vad jag trodde eller tänkte skulle hända, att jag var naiv och inte kunde förutse det som skedde..
Han smekte utanpå mina trosor och gjorde samlagsrörelser mot min stjärt, jag stönade lätt och kände hur kroppen tydligt genomfors av en kåthet och hur tankarna lättade litegrann.

Han sträckte sig mot en fjärrkontroll och Tvn hoppade igång, en porrfilm började rulla, en lagom och inte allt för grov sak med en man och en kvinna i huvudrollen vad jag kunde se. Han tog mina händer o förde dem bakom min rygg, lät dem hitta hans byxor och bälte.
-Öppna, bad han med låg röst.
Jag gjorde som han sa och fick upp hans bälte, lossade knapparna i jeansen och kände värmen och konturerna av hans kuk. Samtidigt smekte han mina trosor utanpå min bultande kuk och nu kände jag en hand som även smekte under och bakom pungen, mot min anal, känslan gav ilningar och signaler av ”fel fel fel” men också ett sting av spänning.
Jag smekte hans stånd utanpå kalsongerna och fick en ny väsande viskning i mitt öra:
-Ta av byxorna och fortsätt, du är en duktigt liten kvinna, sa han med en ton som snärtade varje stavelse.

Jag lät hans byxor falla och han klev ur den, mina fingrar smekte hans boxer och jag förde ner en hand och tog fram hans varma lem igen, smekte och runkade den lugnt o varsamt, han stönade skönt i mitt öra och jag kände att hans fingrar nu smekte mig mer inriktat på mellangården bakom pungen och framför analen. Sekunderna senare förde han undan trosorna just ”där” och lät sitt finger stimulera min stjärt!. Känslan var återigen fruktansvärt förbjuden, men så smuskigt skönt det kändes!

Lätta och bestämda rörelser om vartannat. Jag stönade o försökte samtidigt runka och stimulera honom.
-Ser man på, viskade han, din kropp verkligen ber om det du ska få. Ni är så blinda för vad era kroppar önskar ni studenter, skrockade han.
-Har du gjorde det förr? Stönade jag frågande.
-Prata gör vi senare, svarade han snabbt.
Hans finger hade nu gjort mig riktigt varm, han tog nu bort händerna och sköt mig ifrån sig.
-Ta av dig trosorna och lägg dig på sängen!
Jag gjorde som han sa, hade intalat mig att det fick bli så även om jag nu anande allt för väl vad som komma skulle.

Han kom fram till mig när jag lagt mig och sänkte sig lagom på knä för att hans kuk skulle träffa mina läppar, jag öppnade och han förde in sin varma pulserande kuk i min mun igen. Lät tungan leka och hörde på hans utstötta ljud att det gick hem.
Han böjde sig nu över mig för att komma åt mitt underliv. Kände hur han smekte och tog tag i min kuk och runkade några sköna tag, hade inte fått någon beröring av det riktiga slaget sedan jag satt hemma strax innan han kom på mig.
Kände nu på nytt hans finger under pungen och smekande runt min analöppning. Andades lite tyngre igen men nu kände jag något pressas mot min anal!. Blev genast stel och han kände det.
-Slappna av, och fortsätt suga!, röt han
Jag hoppade till av förändringen i tonfallet, men att slappna av var inte lätt. Kände hur han smorde in något mot min stjärtöppning och sedan försökte han igen.
Oh, gud vad ont det gjorde först, jag skrek till men kände smärtan lägga sig snabbt igen. Vad var det? Vad gör han? Och det var definitivt inget finger han använde. Nu drog han sig ur min mun som ändå tappat koncentrationen i stimulansen av hans stånd.

Han reste sig och gick runt sängen så han stod vid min fotända. Han lyfte upp mina ben och särade dem nu helt, satte sig tillrätta och började runka mig och samtidigt köra in saken mer i min stjärt och börja en knullande rörelse. In och ut i ett lugnt knullande tempo. Jössös tänkte jag, är det såhär tjejerna känner när vi vill ha analsex? Han ökade tempot litegrann nu och drog sedan ut den. Det kändes snopet, det var skönt, snuskigt skönt men jag bad honom inte fortsätta, det kunde jag inte förmå mig.
Några sekunder gick innan jag upplevde samma känsla som för en stund sedan. Något stort pressades mot min stjärt. Han retade o smekte en stund för att massera in glidmedlet och försökte sedan igen. Jag stönade o skrek till igen,
-Nej nej nej stönade jag men kände ingen förståelse från honom. Istället kände jag en hand ta tag i mitt hår.
-Snälla lilla människa, slappna av!. Dessa små tunna leksaker är bara uppvärmning för dig!
Nu blev jag rädd, det kändes verkligen som om min stjärt skulle spricka, hur stora var dessa ”små leksaker” som ha kallade dem. Tänkte på hans kuk och började nu inse vidden av vad som komma skulle. F*n, vad har jag hamnat i? tänkte jag, för vilken gång i ordningen mindes jag inte.
Kände hur han pressade och hur något sakta kom in i min stjärt. Smärtan var påtaglig, men när han stannade till lade den sig ganska snabbt igen och min kropp vand sig återigen. Kände pulsen dunka i kroppen och i analmuskeln men smärtan var nu mindre igen. Jag stönad något om att jag inte ville man han log och sa:
-Din kropp vill, min sköna. Den förråder dig.
Han smekte min kuk nu, runkade skönt och mitt hårda stånd visade knappast tecken på att jag inte gillade vad som skedde. Men i min hjärna var uppfattningen en annan, detta kändes betydligt mer konstigt än vad min nyfikenhet normalt sätt sträckte sig till.
Han började nu åter leka med saken i min rumpa, kände hans runkade tag om kuken och hur han mer små och åkande rörelser nu lekte med dildon i mig, han förde in den längre och djupare för varje knullande rörelse. Jag stönade och jämrade mig men upplevde också en kåthet mitt i det förbjudet snuskiga som pågick. Hur jag nu drogs närmare en upphetsning jag både ville och skämdes för att komma till.
-Vänd på dig, ställ dig på alla fyra och puta med din lena, fina, lilla kåtstjärt mot mig.

Jag lydde i en dimma av overklighet, alkohol och främst kåt-rus. Kände snabbt ett nytt tag om min kuk medan den andra handens långfinger smekte runt min anal och trycktes in. Motståndet var nu betydligt mindre efter bearbetningen med hans dildos. Kände nu äter den senaste leksaken återkomma in, jag stönade när han tryckte till för att komma förbi min stjärtmuskel. Återigen en snabb smärta som genomför min kropp. Slogs av smärtans delaktighet i njutningen.
-Kan du ärligt säga att du inte tycker om det jag gör för dig nu? Viskade han bakom mig.
-Jo jag…började jag
-Ärlighet, ärlighet min vän.
Jag svarade inte vilket delvis uppfattades som ett svar av honom och jag hörde hur han flinade och njöt av sin makt över min kropp. Jag var ni ganska omtöcknad av upphetsningen och vinet vi druckit för en stund sedan, kände hur kåtheten var på väg att driva mig till utlösning snart. Stönade och andades tungt, började utan att jag märkt det att gunga emot dildons stötar. Det märkte förstås han, vilket han belåtet konstaterade.
-Ni killar är så blinda för vad era kroppar gillar, titta hur kåt den blir när jag låter den leka nya lekar som ni inte tillåter den normalt.
-Har du gjort det här förrut frågade jag igen mellan mina tunga dunkade andetag.
-Två av dina vänner på boendet, men namnen får du inte av mig, log han. Diskression är viktigt för att kunna njuta av kåtheten ostört.
Han drog nu sakta ut dildon, kände ett sting av lättnad men samtidigt en irritation att han tar bort det sköna. Skämdes av den senare tanken, men insåg i samma stund vad som var på gång….
Kände nu hur ha drog upp mig lite mer i min position på alla fyra, hur hans hand tog en fast grepp om min höft och hur något började smeka fram och tillbaka över min stjärt och mellangården till pungen. Skönt retsamt. Jag stönade lätt.
Nu smekte två fingrar runt min stjärt och strax efter kände jag något annat, något större o något mänskligare pressas mot mig.
-Andas in nu så ska det gå fint, sa han. Du har en skön tight o kåt stjärt som anpassar sig efter en kort stund.
Nervositeten kom över mig och han märkte att jag spände mig.
-Slappna av och andas lugnt nu.
Försökte samla mig och kände åter hans smekande fingrar och hur de ersattes av hans ollon. Pressade lätt mot mig och hans hand hjälpte till att hålla emot min kropp. Trycket ökade o jag anade nu att det nu skulle bli en ny våg av smärta när han pressade på allt mer. Kände hur han gjorde rullande samlagsrörelser bakom mig och plötsligt tryckte ha till med en knyck!!!

Trodde jag skulle svimma, hjärtat antingen slog för hårt eller inte alls, smärtan träffade mig som en hammare och att andas gick inte. Som att hoppa i en kall sjö o känna hur andetagen inte kommer igång av chocken.
Men nu berodde det på annat. Kom efter en hjärnstorm av osammanhängande bilder till sanns efter några långa sekunder o kände nu hur han stannat upp, inne i mig, och betraktade hur jag reagerade.
När han såg hur jag hittade andning och rytm igen och återfick färgen i ansiktet, började han åter röra sig. Han lekte med ollonet några millimeter in och ut för att vänja mig och böjde sig fram o smekte på nytt min egen kuk som hängde halvhård. Kände hur kroppen lugnade ner sig och njutningen infann sig, trots smärtan i stjärten som var stark och pulserande av att vara så uttänj och uppfylld..

-Vilken fantastisk liten kåt o tight stjärt du har sa han stönande och smekte min pung retsamt. Han började nu knulla mig mer o mer, kände hur ollonet rörde sig i min anal, och ..f*n.. han tryckte på igen!.
Kände hur ha kom längre in i mig, sakta men ändå bestämt, centimeter för centimeter. Stönade tungt nu och hörde honom andas tungt bakom mig. Jämrade mig och kände mig yr av pulsen och smärtan och..allt.
-Oh vad du kramar skönt med stjärten.
-Jag klarar inte mer, stönade jag
-Din kåta stjärt håller inte med dig, viskade han tillbaka.

Stönade av nästan utmattning, min kropp kämpade för att ta emot och anpassa sig medan han njöt mer o mer, när hans hårda varma kuk nu snart helt var inne i mig, kände hans mage mot min stjärt och förstod att han var långt in nu. Nu knullade han mig, han knullade mig som jag knullat tjejer, lät kuken njuta av ett tight hål som kramande om lemmen så skönt och lyssna på stönen och andningen på den som fick kuken djupt i sig. Och nu vad det jag som fick ta emot…

Stjärten hade verkligen anpassat sig som han sa, men ännu kändes det som varenda yns av hud gick åt att hålla ihop, kände hur han fyllt ut mig så totalt där, och undrade i en flyktig tanke om jag skulle bli normal igen.
Upphetsningen ökade nu, kände för första gången på en stund hur kåtheten översteg smärtan och andra känslor, hur jag höll på att bli riktigt riktigt kåt och hur jag närmade mig ett pirrande i pungen som brukar peka mot orgasm.
Hörde även honom gå upp i stön och förstod att vi gemensamt närmade oss utlösningar. Kände greppet runt mina höfter hårdna, hur han flyttade bägge händerna till mina höfter och ökade bestämt tempot, jag svankade o förde ner en hand mot min egen kuk och runkade mig själv nu, Kände att det närmade sig snabbt nu.
-Jag kommer snart stönade jag och fick ett högt stönande till svar.
Sekunderna senare kände jag honom komma, kände hur det något pirrade i min stjärt, hur det kom en högt frustande stön från honom när han stötte flera hårda bestämda slutstötar i min stjärt, sekunden senare kom jag i en utlösning jag sällan upplevt förr, kände hur kroppen, benen oh armarna skakade , både av tyngden och av utlösningens vågor i min kropp.
Vi föll ihop, han över min rygg och fortfarande med sin hårda kuk långt in i min anal.
-Mmm, det var riktigt skönt, eller vad tyckte din kropp, ”Annelie”? Log han belåtet.

Jag svarade inte utan lät kroppen slappna av, kände varje del av den, hur annorlunda det var. Kände honom i mig, hur något kladdigt började läcka ut i takt med att han slaknade, hur mina ben värkte lätt av aktiviteten nyss och hur låren kramades av strumporna. Hur fötterna började få en lätt krampkänning av fotvalvet i de, aningen för små, högklackade stövlarna. Hur tillfredställd jag kände mig. Det sista gjorde mig generad igen.
-Hur känns det nu, ärligt, hur känns det i kroppen och fantasin? Frågade han i en ton fri från sarkasm, dominans eller annan överlägsenhet som nyss.
-Jag vet inte svarade jag avvaktande.
-Ärligt, jag vill inte göra dig illa, verkligen inte men ibland känns det som om en bestämd, lite tvingande hand, kan ta fram en annan njutning i människor som gör att de provar mer än inom sina ”gränser”. Min erfarenhet är att få om ens någon ångrar sig, fortsatte han.
-Menar du att du gjort så här flera gången? Frågade jag ännu lätt omtöcknat.
-Ja, det är spännande hur lätt det är att leka lite med er studenter. Dels gör ni så mycket utan att dra ner persiennen som tänder en betraktare med kikare och dels ger det lite infall till att blanda sig i och få grep om någon och driva leken till njutning för oss båda. Jag brukar ändå känna hur långt jag kan gå utan att människor mår dåligt på riktigt.
Jag lyssnade trött men tog in det ha sa. Tyckte i och för sig att han drivit mig väldigt väldigt långt och undrade över hans omdöme i det han just sagt.
-Har du träffat någon mer som bor på hotellet just nu?
Ja, en tjej och en kille till, mer får du aldrig ur mig eftersom jag vill hålla en diskession både för mig och dem.

-Nå hur känner du dig?, kan du ärligt berätta och säg nu som det är.
-Nej, jag vet inte. Det är bara fel o så men ..
-Det såg inte ut som du vad avtänd direkt?, inflikade han
Jag skämdes åter och han smekte mig över höften, drog sig ut med sin ännu halvhårda penis och det skickade åter signaler genom min kropp, fy vad öppen jag kände mig. Kände hans finger sakta smeka mig i stjärten igen, det var halt o varmt och kladdigt när hans sperma rann ut.
-Nå? Undrade han.
-Nej, eller jo det var annorlunda, verkligen sjukt typ men ..
-Tände det dig att du hittade kvinnokläder i tvättstugan?, skorna du ”lånade”?.
-Jo, det gjorde väl det.
-Tände det dig att känns det förbjudna i det?, att känna dig som ”kvinna” för en stund?
-Jo, mumlade jag
-Jag tror, började han, att vi ska utforska din nyfikenhet lite mer. Vi ska låta dig leva ut din kvinnliga sida då o då och naturligtvis låta det ske diskret. Du ska få en kontaktkorts-mobil att ha till hans så att vi kan kommunicera ostört och anonymt. Vi vill väl inte att alla ska veta våra innersta sidor, eller hur? log han.
-Jag tror inte jag vill, började jag men avbröt mig, eller borde och vill, eller..
Kände hur jag svamlade och han log igen.
-Jag vet att det är dubbelt, kroppen vill men hjärnan säger ”nej”. Låt kroppen få lite space, ge den ett hål att då o då leva ut i hemlighet litegrann. Inget som behöver påverka dig i vardagen, eller hur ?
Jag blev tyst, tankarna for runt, skulle detta försätta? Ville jag kanske det?

Minns att frågorna studsade runt och att svaren lyste med sin frånvaro, men kände också hur han finger smekte och stimulerade…igen


***

Detta var första gången för mig.
Det blev mer.
Han använde telefonen, och han utforskade.

Jag vet inte om det finns något intresse, men hör av er om jag ska skriva mer om det som skedde, den sista terminen.

***

Några utvalda nät-vänner har fått provläsa och uppmanat mig att skriva mer om vad som hände mig.

Vill gärna ha era tankar, frågor och uppfattningar om både texten och händelsen.
Mvh ”Xerxes”
Xerxes543@hotmail.comRing och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Xerxes

  • Publicerad Publicerad: 2010-07-13

  • Kategori Kategori: Kinky

  • Källa Källa: Lustnoveller

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter