Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

En sommarkväll vid stranden

Dettar är en historia om när jag en vacker sommarafton får mitt livs bästa napp.
Kommentarer och kritik tages emot med stor tacksamhet

Tack för att ni valde just min story, hoppas man inte kommer göra er besviken
----

Ligger där på stranden, solen skiner från en klarblå himmel. Vattnet glittrar och några ungdomar leker nån lek som ser ut att vara herren på täppan, ute på bryggan.
Jag tittar på klockan, tio över sex, kanske dags att gå hem. Kidsen ute på bryggan verkar ha slagits av samma tanke för de beger sig upp för att byta om. Två killar och en tjej varav killarna struntar i att byta om eller så hade de inget med sig förutom de shortsen de badade i. Så de slänger på sig tshirtsen sina och går till sina mopeder. Tjejen däremot hade visst tänkt sig att byta om och det jämnt brevid mej eller ja kanske högst 5, 10 m från mej.
Så där står nu en vacker ung skönhet med brunt vackert hår.

Jag lägger mej på magen och använder mina armar som kudde för att så att säga diskret kunna spana in lite. Snuskgubbe tänker du fast egentligen inte är ju bara 20 och hon femton så det är ju lagligt i alla fall. Men åter till saken eller rättare sagt till tjejen. En vacker tös på kanske en och sjuttio, ser ut att vara vältränad men inte till det extrema. Du vet en sådan där kropp man kan ana musklerna spela under hyn. För mej finns det inget sexigare och att hon sen valt en svart sportbehå för att dölja sina små behag gör ju inte saken sämre. Till detta hade hon valt ett par svarta adidasshorts av boxingmodell. Så allt med henna var perfekt, där 5 meter ifrån mej stod min drömtjej och ska just till att byta om.

Hon står där i kvällsolens sken, vattnet gnistrar på kroppen och hon torkar sitt axellånga hår.
Är det så konstig att vissa delar hos mej började hårdna, nej tror inte det va. Man skulle behöva vara en död gammal gubbe för att inte kunna reagera så inför denna gudinna.
Hon böjer sig ner för att rota fram ett vitt tanklinne och ett par armyshorts ur sin väska.
Plötsligt hör jag henne svära till rejält, trodde aldrig att man skulle få höra såna ord komma från henne men det gör mej inget. Bara bra visar att hon verkar ha ett hett temprament vilket bådar gott om man nu skulle få chansen att leka med henne.
I alla fall, hon rotar lite till i väskan och sen ser hon sig snabbt om mot killarna. De i sin tur är som alla andra femtonåringar helt uppslukade av sina mopeder. Antagligen disskuteras va nästa triminköp ska bli.

Sen tittar hon på mej en lång stund fast kanske bara någon sekund men hennes blå ögon var så vackra, oskuldsfulla men ändå medvetna om sin styrkas värde. Har jag sagt att man är på väg att bli kär. Sen chockerar hon mej med att le det sitt vackra leende och reser sig upp så att hon står vänd emot mej. Allt man kan göra är att ligga och le som värsta byfåne för att man fått hennes välsignelse att flukta när hon ska byta om.

Istället för att vira handuken om sig som jag trodde hon skulle göra så slänger hon en sista blick mot gossarna men ingen fara där Förstår inte va mopeder har som inte flickor har.
Hon vänder blicken mot mej och drar helt sonika av sin bh och fram tittar ett par av de vackraste bröst man sett. Jag kan bara ligga där och insupa skönheten av dem. Hur de glänser i solen, små toppiga och vita. En klar kontrast mot hennes gyllenbruna kropp. De små bröstvårtorna lyser likt smultron på en gräddtårta. Där står hon en stund, hur länge vet jag inte. Dock vore en evighet för kort. Sen böjer hon sig ner och plockar upp sitt linne och sätter på sig det för att dölja sina skatter för världen. Men trots att brösten är dolda av det vita tyget så förblir hon ändå väldigt sexig.
För de små brösten vägrar att förtryckas och styvheten av de små smultronen syns tydligt genom linnet.

Nu har min stolta riddare vaknat ordentlig i mina shorts och det började faktiskt att bli riktit obekvämt att ligga på magen. Så utan att tänka mej riktigt för så lägger man sig på sidan med knäna lite lätt uppdragna. Fast hon gjorde mej snart medveten om va man gjort då jag ser hur hon kollar in mitt privata tält. Allt jag kunde göra var att rycka lite på axlarn och agera som man inte brydde sig. Vilket man i och för sig inte gjorde, anser ju att mitt tillstånd var en hyllning till hennes skönhet.
Hon ler och ger mej en blinkning och trodde jag att shoven skulle vara över men icke.
Hon sätter sina tummar inför byxlinningen och slänger sen en snabb blick mot mopedkillarna.
Ingen förändring där så hon vänder blicken tillbaks mot mej och börjar att sakta dra av sig shortsen.
Hela tiden ser hon mej rakt i ögonen. Men jag klarade inte av att hålla blicken från hennes heligaste som nu var framme för allmän visning. Hon hade en svart bred sträng av hår som slutade precis där det roliga börjar. Nu kunde jag även se hennes små blygdläppar. Nu var jag så upphetsad att lansen min ryckte till om och om igen men om jag rörde den så skulle det hela förstöras. Det här var hennes stund och jag var bara en åskådare. Där stod hon med shortsen halväg nerför låren så att jag fick se mej mätt på henne. Även om det i princip vore omöjligt. Sen drog hon av sig shortsen och satte sig ner på huk, grabbade tag i sina torra armyshorts, sätter sig sen ner i det kortklippta gräset.
Nu tänkte jag nu är showen över men förstå min förvåning när jag ser hur hon en sista gång slänger en blick mot killarna. De satt också i gräset men med ryggen mot oss och verkade pilla på den ena mopedens motor. Tydligen ansåg hon att det var tryggt nog för henne. För helt plötslig särar hon på benen och jag får en syn som jag aldrig kommer glömma. Hur hennes läppar som slutit tätt om pärleporten faktiskt började säras lite. Hon vände sin blick från mej och mitt tält som nu också hade allvarlig fuktskador. Hon studerade killarna intensivt medans hennes ena hand förstrött kliade sig på innan låret för att sedan gå över på magen. Därefter alltjämt med bortvänt huvud förde hon ner handen, ner över sitt vältrimmade könshår. Men där stoppade hon för att sedan föra handen uppåt mot sina bröst först ovan på linnet för att sedan gå tillbaka och ta samma tur men nu under.
Linnet fördes med upp så jag såg hennes ena bröst runda form men ändock inte hela.
Allt detta gjorde mej så fasligt kåt att jag nu inte kunde hålla mej, jag greppade min mandom och började krama om den. Något måste ha fåttt henne att ana vad jag gjorde för hon vände på huvudet och skakade lite lätt på det. Så jag slutade detta var hennes stund och vem var jag att klaga över detta. Jag kunde ju tillfredsställa mej stjälv senare.
Hon vände sig om igen mot killarna som nu hade börjat tröttna på att sitta och vänta. För de reste sig upp. Snabbt som ögat så drog hon ner linnet och draperade sina ben i handuken. Själv fick jag brottom att dölja mitt tält. Killarna vände sig om och den ena ropade "Ey katta kommer du nångång"
Den andra hade satt på sig sin hjälm och grenslat dena mopeden.
Katta som hon visst kallades ropade tillbaks. "Nej åk ni jag blir kvar en stund sen drar jag nog hem"
"Ok du gör som du vill. Synes" ropades det tillbaka av killen som sen satte på sig sin hjälm och de båda killarna drog iväg.

Kvar satt Katta med sina särade ben, hon hade inte slutat att smeka sig själv även om det hade varit än mer diskret men nu när killarna hade dragit så tog hon bort handuken. Men den fick ligga kvar så att hon snabbt kunde skyla sig igen om behovet skulle infinna sig. Själv så slutade jag att dölja mitt tillstånd och blev belönat med ett skinande brett leende. Faktum var att jag nu gick ett steg längre och förde ner fronten på mina badbyxor under kulpåsen så att stången fick vaja fritt.
Detta drag belönades med att hon drog av sig sitt linne. Så att jag återigen fick skåda hennes vackra bröst. Katta började även att nu mer direkt smeka sig. Den ena handen ömsom smekte ömsom kramade brösten och den andra smekte över själv könet som nu var öppet och rejält fuktigt.
Hon förde fingret sakta över knappen par gånger för att sedan sakta föra det ner mot det väntande och trängtade hålet. In och ut såg jag hur fingret hennes gled och snart fick det sällskap av ett till och nu var hon rejält igång. Hon andades häftigt och övergav brösten för att med den andra handen stimulera körsbäret sitt alltjämt som hon pumpade med sina två fingrar. Helt plötsligt stelnade hon till och låren darrade till och pressades ihop. Med en nöjd suck förde hon de två fingrarna som hon haft inne i sig upp till näsan, sniffade ett par gånger. Sen tittade hon på mej med ett syndigt leende på läpparna. Hon reste sig upp och gick fram till mej. Där satte hon sig ner på knä och stack dessa två fingrar under näsan på mej så att jag också fick sniffa lite. Med den andra handen tog hon tag i min påle och kramade till. Trodde att jag skulle skjuta av på direkten men med hjälp av någon gud så lyckades jag hålla mej. Hon började sakta att föra handen upp och ner med stadiga tag. Efter en kort stund kanske nån minut så satt hon sig grensle över mej så att hon fick min styva krigar under sig. Hon lät den inte glida in utan började att gni sig fram och tillbaka tills hon återigen stelnade till.
Hennes andra och än har jag lyckats att hålla tillbaka. Hon ser på mej och ler sitt bedårande leende.
Vill du komma in hör jag henne fråga och utan att få en chans att svara, som om det skulle behövas så höjer hon på sig och greppar tag i pålen för toppen fram och tillbaka för att liksom retas lite med mej innan hon placerar den framför porten till himmelriket. Då tittar hon på mej och säger
"Du blir min första, det blir du som gör mej till kvinna" och med de orden sätter hon sig ner.
Jag känner hur den glider ända in till roten och om hon hade mödomen kvar så märkte jag aldrig det. Hon satt där blick stilla med ögonen stängda som att riktig ta in känsla av att ha en het pulserande mandom i sig för första gången. Själv låg man och bara njöt av denna unga kvinnas heta våta och väldigt trånga vulva. Enda man tänkte var "inte än får inte komma än lite längre"
Men när hon väl började sakta reste sig för att sen sjunka ner igen och man kände hur skönt hon kramade om den så insåg man att det inte var frågan om många sekunder. Stönade till och skulle just till att säga att det var på, kände hur det riktigt började koka i påsen då hon såg mej i ögonen och med ett leende säga.
"Det är ok, bara kom, vill känna dig komma i mig" Då släppte alla spärrar och det bokstavligen svartnade för ögonen. Kändes som att hela jag exploderade och min krigare pumpade ut sin livsgivande sprut.
När jag väl kunde se igen så satt hon kvar med mej kvar inne. Av nån oförklaring hade jag inte slaknat så jag satte mej upp och kramade om henne för att vända på oss så att hon hamnade under mej. Sen började jag att sakta att älska med henne. Först lugnt medans vi kysstes för att sedan övergå till snabbare hårdare mer djuriskt pumpade. Hon började stöna högt och snart övergick det till små skri. Själv kände jag att även fast jag redan hade kommit så var det snart dags igen så jag ökade hastigheten och hon flåsade k-k-kommer snart, sluta int komkomkommer. Så tystade hon och enda tecknet på att hon var vid liv var hennes vibrerande höfter. Själv kämpade jag på för att förlänga hennes njutning men det omöjliga går inte att stoppa så jag körde in den så långt man kunde för att där återigen uppnå nirvana.

Vi låg där svettiga i gräset och bara stirrade upp i himmlen som färgades röd av solens sista strålar.
Jag vände på huvudet och frågade ska vi skölja av oss. Sagt och gjort så sprang vi nakna ner i vatten. Just när vi hade gått upp och fått på oss kläderna så svängde grannens bil in på parkeringen och jag ser att det är grannens fru som kommit. Insåg hur öppet det hela låg med den stora vägen 20 meter från där vi älskat. Tanken på hur många som kunde sett oss gjorde mej upphetsade och jag kände hur jag började hårdna. När jag delade med mej av mina tankar så fick ja till svar. "Har du lust att hänga med hem, jag är ensam där inatt"

Gissa vilke svar hon fick

Slut
Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: Isorn2K

  • Publicerad Publicerad: 2007-09-08

  • Kategori Kategori: Första gången

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 4,7/5 (10 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Roald Myrvoll skrev

Mycket bra, en klar femma.

Betyg: 5
205mm skrev

härligt, upplevde det själv i somras

Betyg: 5
brandbil skrev

Vad händer sen

Betyg: 5
Ken skrev

Klart Bra och Jag hade Systerns Moped och det Darrade av Sadelen att Jag tog Ut KUKEN senare Kom min Stora SATS som Jag torkade av med ett Blad!Sev var det att RUNKA Min STYVA KUK Mycke Ofta! Den Tjej som Jag KNULLADE vid 15 Bast Ulla-Britt KNULLA-BRITT var Bara 12 Oj vad VI KNULLADE!!

Betyg: 5

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter