Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

En sommardag i juni del 1

Jessica slänger en sista snabb titt i spegeln som hänger i hallen för att kolla så att allt ser okey ut på henne, sedan stänger och låser hon dörren till lägenheten. Hon går med snabba och långa steg ner emot busshållsplatsen, som ska ta henne in till centrum. Under promenaden så hinner Jessica påminnas av vad som ska hända just denna dag.

För några år sedan så fick hon kontakt med en riktigt läcker och härlig kille på en sida på nätet. De började prata och upptäckte att det hade en hel del gemensamt. Så de bestämde sig för att de skulle bytta nummer med varandra, och då hade de bara pratat i några månader knappt. De pratade ytterligare lite till över telefon med varandra. Jessica kände att det fanns något där. En stark kemi och attraktionemellan de, som inte gick att styra över.

Jessica och Antonio, som killen heter beslutade sig till slut för att träffas och ta en fika. Det var en varm sommar dag i juni, klarblå himmel och inte enda moln så långt ögat kunde nå. Jessica kunde minnas vad hon bar den dagen. En smörgul knälång klänning i bomull, som lekte med hennes bruna nakna hud när hon cyklade fram i vindens rytm. Hon hade sitt blonda hår fritt hängande och på fötterna bar hon ett par vita sandaler.

Antonio möter upp henne med sin röda Opel vid det stället de har bestämt att träffas. Han känner till staden Halmstad där Jessica bor lite grann, eftersom han varit där en sommar innan med sina kompisar. Så han hittar hyfsat bra till Tylösand där de ska ses. Det bestämde dagen före att de skulle mötas där, och sedan ta med sig badkläderna så det kunde ta sig ett svalkande dopp i havet om de fick lust.

När han kör in med bilen på parkeringen så kan han skymta Jessica en bit bort. Det pirra till både här och där i honom när han får syn på henne. Han kliver ur bilen och går fram till Jessica som möter honom med ett varmt leende och sedan omfamnar de varandra i en lång kram.
-Hej gumman, vad fin du är! Säger Antonio och ler charmigt åt henne.
-Tack så mycket! Du är riktigt snygg du med. Bilderna du skickat och camen ljög i alla fall inte om verkligenheten, svara Jessica och ler nöjt åt vad hon ser.

De skulle ha tagit en fika, fast det blev ändrade planer. Istället så börcr


Plötsligt böjer Antonio sig fram och kysser Jessica. Hon besvara kyssen direkt. De tittar på varandra och ler emot varandra, sedan för Antonio ner Jessica på rygg och lägger sig över henne. De fortsätter kyssas passionerat tätt ihop slingrade runt varandra. Medans de ligger där och myser, så är det som världen runt omkring försvinner för en stund. Just den stunden saknar tid och rum.

De ligger och pratar, skojar och kysser varandra om vart annat. Kemin och attraktionen som dekände över nätet och telefonen var ingen inbillning utan den fanns även i verkliga livet med.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: RedLady

  • Publicerad Publicerad: 2011-02-17

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 1/5 (2 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter