Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

En ritt av många

En ritt av många
Solen sken in genom dom öppna dubbeldörrarna som öppnade upp mot den grönskande trädgården. Det var lugnt och stilla, en lätt bris fladdrade i dom tunna gardinerna som hängde innanför. Min väninna satt och njöt i solen på altanen och själv låg jag slappt utsträckt i soffan i det stora vardagsrummet och läste en bok av Val McDermid, jag hade varit ute i solen tidigare på dagen och behövde lite vila från solens strålar så soffan var en perfekt plats att njuta lite av författaren jag nyss upptäckt.

Det var underbart tyst och skönt i huset, det enda som hördes var det stilla prasslandet när jag vände blad eller när min väninna rörde sig lite i trädgårdsstolen som knirrade.

Jag vaknade stilla, boken hade fallit över mitt ansikte när jag somnat från den och jag hade nog sovit en god stund kändes det som, jag kände mig utvilad men det var något som inte var som vanligt. När jag skulle sträcka mig för att ta bort boken som blockerade mitt synfält märkte jag en sak, jag satt fast. Mina händer var fastbundna i soffans ben , repen var inte sträckta som jag låg men min rörelsefrihet var högst begränsad och jag.kunde inte göra mycket med händerna. Nu kände jag efter och upptäckte inte helt förvånande att även mina ben satt fast på motsvarande sätt. Runt både handleder och fotleder satt ett par mjuka läderbojor som sedan var fästa i repen.

Jag lyssnade intensivt och kunde då höra eller förnimma att min väninna satt på golvet bredvid soffan. Så du vaknar nu sa hon med lite roat tonfall, det var ju på tiden. Jag svarade inte, kände att mina kommentarer var överflödiga just nu. Hon strök med sin hand över min mage som var bar, jag låg i bara shorts på soffan och det ilade så skönt i hela kroppen av hennes beröring. Nå sa hon uppfodrande men väntade egentligen inget svar mer än det hon sakta kände när hon lät sin hand glida ner mot mitt skrev.

Det var ju positivt sa hon med glitter i rösten. Hon tog en liten sax och började sakta och metodiskt klippa upp mina shorts, jag låg stilla kvar och kände flera känslor rusa genom min kropp, dels upphetsning jag skulle snart vara naken o tillgänglig för henne, dels lite rädsla och tankar kring vad hon hittat på denna gång samt ilningar i magen av känslan av metallen mot min hud när hon då och då (säkert avsiktligt) lät saxen beröra min kropp. Jag kände upphetsningen berusa mig och lät mig följa med och kände hur jag blev alldeles blodfylld och hård snabbt, när jag till sist efter vad som kändes som en evighet låg naken och helt befriad från kläder.

Du tog nu tag i min lem och började sakta sakta röra din hand mjukt upp och ner för att om möjligt göra mig ännu styvare, jag stönade lätt där jag låg försvarslös och kunde inte annat än att njuta. När du var nöjd tog du av ditt hårband och släppte ut ditt långa vackra hår och placerade hårbandet runt roten på min stolthet för att ge lite extra motstånd mot att blodet som nu fanns där du ville ha det inte skulle glida tillbaka. Det spände och nästan värkte i min styva kuk nu. Ollonet låg blottat blodrött och du böjde dig fram och kysste det mjukt och lät din tunga mjukt mjukt röra vid det. Jag stönade till och rörde mig lite mot din mun men du drog dig strax utan att låta mig komma in i din varma mun ditt jag naturligtvis längtade.

Nu reste du dig upp från golvet och tog bort boken från mitt ansikte så jag fick se dig och ditt nöjda leende, du hade mig helt i ditt våld. Jag var enormt upphetsad och såg fram emot fortsättningen, drog lite symboliskt i repen för att känna av bojorna.
Du vände dig bort från mig och lät mig betrakta din ända och böjde dig fram o drog sakta av dina bikinitrosor, mer hade du inte på dig där du låg ute i solen och du var nu helt naken bortsett från ditt långa hår som räckte en bra bit ner på ryggen och din ankelkedja i guld runt höger fotled. Du stod kvar med ryggen mot mig och lät fötterna glida isär lite så dina lår delades och jag fick fri insyn mot ditt vackra sköte bakifrån.

Det värkte och spände infernaliskt i mig när jag såg dig mjukt, vant och hemtamt dela dina blygdläppar och låta ditt finger stryka över centrum i ditt sköte. Såg hur du genomfors av vällustrysningar där du stod naken med framsidan mot de öppna dubbeldörrarna helt naken enbart dold av de tunna vita fladdrande gardinerna.
Du fortsatte sakta och mjukt att smeka dig som om jag inte fanns och särade ytterligare lite på dina ben för att komma åt och nu såg jag också hur varm och inbjudande du såg ut. Det glänste synbart i ditt sköte. Sakta började dina höfter svänga mot din hand och du gungade mjukt och lät ett av dina fingrar glida in samtidigt som jag gissade att din tumme gled upp mot klitorisområdet och började cirkulärt smeka det som du brukade gilla att göra.

Du vände dig om med ditt leende spelande över ditt ansikte och fortsatte smeka dig och jag såg hur du njöt av att visa upp dig och din lust. Så vackert.

Jasså sa du, där ligger du och har inget annat vettigt att göra, få se om jag kan få lite nytta av dig för en gångs skull. Drog ut fingret ur ditt sköte och stoppade in det bestämt i min mun. Slicka! sa du befallande. Jag slickade noggrant av ditt finger och lät min tunga och mun suga och mjukt bearbeta ditt finger, som belöning fick jag ju smaka lite på dig, få en fysisk förnimmelse av din lust, det var oerhört upphetsande och det spände fortsatt hårt i min nu centrala punkt för min njutning. Plopp! Du drog ut fingret så det blev ett ljudligt avslut och återgick till det du höll på med tidigare, bara att nu ställde du dig placerad så att jag på ganska nära håll såg ingående vad du gjorde. Jag rörde mig oroligt av och an på soffan och kände det lite sträva tyget riva mot baksidan av min kropp samtidigt som jag var så kåt nu.

Du tog ingen notis om det utan fortsatta lekfullt din lek med dig själv en bra stund till. Sen avbröt du och sa lätt flämtande ”gud vad skönt jag har det” och smålog retsamt. Därefter böjde du lätt på din rygg och lutade dig fram så ditt långa hår föll ner på min nakna kropp och smekte mig från topp till tå med det upp och ner, snabbt och lite saktare och lät det ofta ofta dingla och smeka min lem som fortfarande kändes som ett spett. Jag stönade högre nu och var märkbart upphetsad av behandlingen.

Du log mot mig och böjde dig fram och gav mig en första våt mjuk kyss och vi flätades samman i en intensiv lek med tunga och läppar där du styrde och jag följsamt följde med, mmmm sa vi båda när vi delade på våra läppar och andades lite syre, det var härligt. Vi drogs som av en magnet mot varandra och vi såg varandra djupt i ögonen när våra munnar möttes igen för en lång lång kyss.

När våra läppar skildes åt reste du dig upp och gick ut ur rummet mot köket så att jag hela tiden kunde njuta av din nakna baksida och dina rullande höfter och vackra ben med blicken. Du vände dig inte om utan gick med bestämda steg mot ett skåp ovanför kylen där du för dagen lagt en del leksaker förstod jag. Du vände dig om och blinkade mot mig och drog fram en lång dildo med sugpropp och tog med en lite lägre träpall från köket på vägen tillbaka och nu fick jag njuta av dina utsökta drag framifrån när du sakta kom emot mig, med brösten gungande sensuellt, bärande pallen i ena handen och dildon i den andra. Du placerade pallen vid sidan av soffan och sträckte fram sugproppen mot min mun. Slicka den blöt undertill så jag kan fästa den säkert sa du bestämt. Jag gjorde som du sa och lät min tunga blöta ner den rejält. Tack sa du lite bryskt och tog den och klämde fast den på pallens ovansida.

Nu backade du upp mot soffan med din bak och böjde på benen och lät ditt varma sköte närma sig mitt ansikte, jag kände din kropps värme och kunde känna doften av dig bättre ju närmare du kom, du böjde överkroppen framåt och tog stöd med händerna på ovansidan av dina lår och lät din nu fitta hamna inom tungavstånd från min mun. Nå sa du, varsågod och börja, jag vill gärna bli rejält uppslickad så jag är mycket våt och kåt innan jag ska gränsla den där härliga latexkuken på pallen.

Jag lät min tunga glida längs dina blygdläppar,. slickade metodiskt upp och ner och hämtade ofta ny saliv för att hålla tungan blöt och glidande med minimal friktion.
Eftersom repen hade lite ”slack” så kunde jag ju röra på huvudet och jag lyckades bulla upp kudden lite under huvudet så jag kom längre upp och om jag ansträngde mig nådde tungspetsen upp mot ditt klitorisområde. Jag slurpade och hummade och slickade dig ljudligt, emmellanåt lät jag tungan glida in så långt i dig jag kunde för att hämta mer väta och det hade du gott om , knullade dig lite med tungan, jag spände den och lät den glida in och ut några tag för att sen med ny väta på tungan återgå till att slicka ditt sköte och klitoris. Mmmm jag kände hur du lät din tyngd vila lite mot mitt ansikte och hur du balanserade och släppte en hand från ditt lår. Jag fortsatta mitt härliga arbete och formligen kysste och mumsade på din fitta, det plaskade och lät så härligt om oss när mitt ansikte blev alldeles blött av dina safter och min saliv och du smakade så ljuvligt och gjorde mig ännu kåtare.

Din fria hand tog ett bestämt tag om min lem och du började runka mig sakta och mjukt och jag följde med i din takt med mina tungslickningar, du styrde tempot, om du ökade tempot ökade jag tempot med tungan, det var som om min kuk var en fjärrkontroll till min tunga. Jag kände hur blodfylld och spänd jag var och jag kände välbekanta ilningar långt bak i ländryggen och skulle just säga åt dig att om du inte avsåg att jag skulle komma nu fick du nog backa av lite. DÅ slutade du tvärt och reste dig upp som om du känt på dig min våldsamma upphetsning och placerade dig rakt över dildon och vänd med ansiktet mot mig sjönk du sakta ner på pålen i plast som satt fast på pallen och började med alltmer beslöjad blick rida den sakta upp och ner.

Gud var härlig du såg ut, dina bröst rörde sig behagfullt av dina vertikala rörelser och jag kunde bara se på , vilket var fantastiskt plågsamt och njutbart samtidigt. Du rörde ofta på huvudet och ditt hår flöt ut och låg vackert draperat över dina axlar och även på framsidan över dina bröst och jag förstod så väl hur du njöt av beröringen mot dina känsliga bröst av ditt eget hår. Du lät allt mer och stönade och suckade djupare och mer gutturalt allteftersom du sakta ökade tempot. Själv låg jag som en åskådare och kunde bara njuta av anblicken.

Nu lät du din ena hand smeka dina bröst och dina vårtor och den andra gled ner mot klitoris och började massera och smeka, jag såg hur du sjönk djupare och djupare och förstod att du sakta byggde upp din lust och blev kåtare och kåtare , du tittade på mig ofta och dessimellan blundade du och ditt vackra ansikte var lätt förvridet av din kättja.
Du stönande nu högt i takt med din ritt och jag förstod att du tänkte gå hela vägen mitt framför mina ögon där jag låg bunden. Du smekte dig nu intensivt och red i allt hastigare tempo, jag såg hur blöt plastleksaken blev av dina safter och såg och hörde hur upphetsad du var, du fortsatte i vad som kändes som en evighet men sen såg jag hur du fick sammandragning på sammandragning och hur du bokstavligt riste i hela kroppen du böjde dig fram drog dig av dildon och la dig svettig ovanpå mig i soffan och andades tungt och lät extasen sakta gå ur din kropp. Ett belåtet leende drog över ditt ansikte och du spann nästan som en katt såg det ut som. När du hämtat dig en aning och kysst mig mjukt och djupt ett otal gånger vände du dig om och placerade du åter din fitta ovanför mitt ansikte och gränslade min överkropp och böjde dig ner mot min lem med hårbandet runt roten som fortfarande var i härligt styvt tillstånd och slickade retfullt runt roten på den , smekte min pung med mjuka men ändå bestämda händer.

Jag lät girigt min tunga slicka din nu öppna och lite svullna grotta och blygdläppar och belönades med en fuktig varm och våt känsla som smakade kåt kvinna. Du stönade till och jag kände hur du lät mig komma in i din mun, du var varm och mjuk när du mjukt lät din mun glida längs mitt skaft. Med en underbar känsla som spreds sig i mitt underliv började jag låta min tunga växelvis göra sig styv och glida in i dig och växelvis slicka blygdläpparna med blöta drag.

Under tiden fick jag allt svårare att koncentrera mig du sparade inte på din talang utan lät min kuk få all uppmärksamhet och du tog ut kuken för ett ögonblick ur din mun och sa, vila nu vännen. Nu vill jag låta dig vara i centrum en stund. Jag slutade lydigt att lapa och lade mig behagfullt tillrätta och kände dig omsluta mig fullständigt med mun och tunga och kände dina bröst beröra min mage. Jag var så kåt nu att jag visste att du inte skulle kunna fortsätta så här så värst länge utan att jag skulle explodera.

Du avbröt åter igen precis när jag kände dom välbekanta ilningarna och vände dig om med ett leende, bytte position, lät ditt skrev närma sig min lem och smekte bokstavligt den med insidan av dina lår , med ditt venusberg, med området nedan för ditt sköte, men du lät mig inte glida in i dig. Under tiden såg du på mig och log, jag kände hur du också njöt av den beröring du fick när mitt ollon och mitt skaft rörde din hud på dessa platser och du böjde dig ofta fram och kysste mig djupt och lät våra tungor virvla runt varandra i blöta långa kyssar.

Du reste dig upp och klev av soffan där du suttit gränsle över mig och gick runt och knöt loss repen från soffans ben men du tog inte av mig bojor eller knöt loss repen i bojorna så jag funderade i banorna av vart du skulle flytta mig. Så sa du, res dig upp och sätt dig ner här på pallen sa du samtidigt som du tog bort dildon som du tidigare ridit så behagfullt och haft dagens första orgasm på. Själv tog du plats i soffan fast du lade dig ”tvärs” med benen brett särade och med knävecken vilande på soffans ryggstöd och på rygg ner i soffan med huvudet nästan hängande över kanten. Så sa du från din position flytta nu fram pallen här, sätt dig på framkanten så du kan gunga lite fram o tillbaka sa du. Sen tog du tag i min kuk och runkade mig mjukt och drog mig mot din mun så jag fick positionera pallen och mig själv på lagom avstånd så att jag när lutade mig framåt kom rätt djupt i din mun men inte alltför djupt. Du reglerade avståndet bestämt med din blick och huvudskakningar, lite djupare så ja, nej nu är det bra. Stanna där !

Med munnen full av mig, jag var stenhård och kände spetsen av mitt ollon stöta mot ditt svalg och var noga med att inte trycka på för att utlösa några kräkreflexer eller så, så sa du till mig lite otydligt, varsågod gunga nu min vän så ska du få det riktigt riktigt skönt. Jag gungade lite bakåt så jag gled ut ur din varma mun och kände din tunga bearbeta mig hela vägen ut och sen nickade du menande att jag skulle vända när ollonet precis vilade mellan dina läppar, mjukt omslutet. Jag vände rörelseriktningen på mitt gung och gled sakta in i din mun, åhh stönade jag , du är så sexig och gör detta så skönt sa jag och såg dig i ögonen leende. När jag anade ditt svalg med ollonet drog jag direkt tillbaka med ett utdraget stönande av vällust tills du hade mitt ollon mellan läpparna igen och så nickade du, släppte taget om min lem med läpparna och sa just så fortsätt gunga nu i ditt tempo. Jag slöt ögonen och gled sakta in i din villiga mun igen åhhhh jag kände hur min kåthet stegrades alltmer och skulle inte kunna stå emot så länge och det hade du nog inte planerat heller tänkte jag. Jag fortsatte gunga i ett lugnt taktfast tempo och du gav mig maximal njutning hela vägen in och ut och behandlade välvilligt och kreativt mitt skaft med mun och tunga.

Efter att ha varit i vällustens rike sen du väckte mig fick jag nu släppa efter och låta min lust vandra genom hela kroppen och kände sakta ilningarna i mitt ryggslut och att skinkorna spändes inför förlösningen och trycket byggdes upp explosivt och min hjärna förlorade allt blod för en stund när jag sköt iväg all min varma säd rakt över ditt ansikte och bröst , långt ner på din mage och sedan fullständigt kollapsade jag och lade mig genomsvettig och andfådd framåt med huvudet på ditt ena bröst och kysste det och försökte så sakta komma tillbaka till denna världen. Du låg avslappnat kvar och omfamnade mig och smekte min rygg och lekte lite förstrött med läpparna runt min nu slakare lem , kysste den ömt och sög ur dom sista dropparna som du girigt slickade i dig och svalde.

När jag fått pusta ut en stund i din mjuka famn reste jag mig upp fortfarande med bojor och rep fast åtminstone för stunden fri. Du kravlade dig också upp och knuffade milt ner mig i soffan sittande och satte dig i mitt knä vänd mot mig och kysste mig varmt och blött. Vi satt så länge och kysstes och njöt av varandras värme och närhet.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: sensu

  • Publicerad Publicerad: 2007-02-19

  • Kategori Kategori: BDSM

  • Källa Källa: Klubb6

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2023 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter