Lustnoveller - sexnoveller för alla smaker

Sexnoveller för alla smaker

En perfekt dag

Vaknar av att han kysser mig i nacken och känner hans hand långsamt smeka mig över höften. Njuter av hans beröring och putar lite extra så att jag kan känna hans hårda kuk mot min rumpa. Hans hand fortsätter framåt och han känner snart vilken inverkan hans beröring har på mig. Han rullar över mig på rygg och kysser mig som bara han kan, låter sedan sina läppar långsamt leta sig nedåt till till mina bröst som längtar efter hans beröring.

Han sätter sig gränsle över bröstet på mig för att jag ska få smaka på hans härliga kuk. Jag sluter läpparna runt ollonet och suger mjukt på det samtidigt som jag leker med hans pung. Vet att det gör honom galen när jag gör så. Han börjar närma sig och kliver därför av mig.

Han vänder upp mig på alla fyra och jag svankar villigt i väntan på att få känna honom tränga in i min våta fitta. Han låter mig inte vänta länge innan han äntligen tränger in i mig. Det tar ungefär fem sekunder innan jag kommer första gången. Jag vet att jag har flera orgasmer kvar att se fram emot innan morgonen är slut. När jag kommit ytterligare två gånger så rullar han över på rygg och drar ner mig över sig.

Jag sjunker långsamt ner över hans bultande lem. Han leker med mina bröst medans jag rider honom och jag känner att jag närmar mig ytterligare en orgasm. Ökar takten och känner snart hur han pumpar mig full samtidigt som jag kommer ytterligare en gång. Är helt slut och sjunker utmattad ner bredvid honom.

Kliver snart upp ur sängen och går in i duschen tätt följd av honom. Vi börjar tvåla in varandra och jag kan ju inte låta bli att dröja mig kvar vid hans kuk och snart är den lika hård som för en stund sen. Efter den underbara behandling jag fick av honom nyss så är jag för tillfället fullt nöjd men han har ju minst sagt gjort sig förtjänt av en avsugning.

Jag sjunker långsamt ner på knä och med duschens varma strålar mot min rygg börjar jag leka med tungan längs hans bultande lem. Sluter återigen läpparna runt hans ollon för att snart leta mig längre och längre ner längs skaftet. Han stönar högt av njutning och det tar inte lång tid innan han sprutar min mun full av sperma för att sedan fortsätta att spruta över mina bröst.

Vi duschar av oss och klär seder dagen. Skickar iväg ett mms med väl valda bilder och passande text. Kan inte jag koncentrera mig på jobbet så är det väl inte mer än rätt att inte han heller kan det?!
Får snart ett mms tillbaka där han visar vilken effekt mitt haft på honom. Han tycker även att vi ska "skolka" från jobben resten av dagen. Sagt och gjort, vid lunch kommer han och hämtar mig. Han har fixat picknick så vi beger oss till vår favoritplats vid havet där vi njuter av god mat i en underbar miljö. Jag lägger migi hans famn och börjar snart smeka hans hårda bula. Han stönar till och innan han vet ordet av har jag plockat fram kuken och börjat suga den.

Vi drar av oss kläderna och fortsätter det hela nere i vattnet. Snart känner vi oss iakttagna och inser att det en bit bort sitter någon. Nåja, han ser ju ändå inget eftersom vi är under vattnet så vi låter inte det hindra oss. Det är en helt otrolig känsla när vi kommer samtidigt. Och killen som sitter en bit bort kan nu absolut inte ha missat vad vi hållit på med men vad spelar det för roll, det får vi väl bjuda på då.

Vi går upp till filten och läggar oss där för att torka innan vi åker därifrån. Vi känner att vi faktiskt borde ta tillfället i akt och göra något annat än bara ha sex nu när vi har hela eftermiddagen för oss själva så vi beger oss till klubben där du hoppar fallskärm för att jag ska få uppleva mitt livs första tandemhopp. Jag har alltid velat prova men är givetvis nervös till tusen i vilket fall. Känner mig dock trygg eftersom jag får hoppa tillsammans med dig.
Jag hade aldrig kunnat föreställa mig den adrenalinkick hoppet gav mig. Och det är nästan, men bara nästan, så att jag kan hålla med dem som säger att det är bättre än sex.
Efter denna heldag beger vi oss hemåt för att lag till en god middag och sedan kolla på film och mysa i soffan.

Dagen avslutas sen med ännu mer sex. Förspel har vi ju haft hela dagen så nu är det bara knulla som gäller. Du tränger in i mig bakifrån samtidigt somdu sträcker dig efter glidmedlet... Jag vet vad du längtar efter nu så jag svankar än mer och du börjar försiktigt massera in glidmedlet för att förbereda mig för att du ska kunna tränga in i rumpan på mig. Efter dagens övningar så behövs det ingen störrer givetvis helt underbara drömmar om dagen som gått.Ring och lyssna på erotiska noveller

Om sexnovellen

  • Författare Författare: thissucks

  • Publicerad Publicerad: 2007-08-05

  • Kategori Kategori: Vanligt sex

  • Källa Källa: Porrigt

  • Betyg Betyg: 2/5 (1 röster)

Vad tycker du om denna sexnovell?

*Betyg: 1 2 3 4 5

Kommentarer

Inga kommentarer än så länge. Bli först med att kommentera!

(c) 2021 Lustnoveller.se i samarbete med Lustfynd.se - sexleksaker | Annonsera i Lustnätverket

Andra sidor i lustnätverket: Lustfynd Lustbloggar Lustkontakter